Μην χασετε

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η απαίτηση της από το Mega που έγινε θέμα

Πολύ καλά γνωρίζει το τηλεοπτικό παιχνίδι η Ελένη Μενεγάκη, που όπως θα ακούσετε από το ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε» έθεσε έναν πολύ καίριο όρο στο συμβόλαιό της με το Mega.

Advertisements

 

Έτσι, η παρουσιάστρια έχει ζητήσει  στη ζώνη που θα προηγείται της εκπομπής της να μην υπάρχει εκπομπή με αντίστοιχο περιεχόμενο με τη δική της, δηλαδή ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο όπως αυτό που θα παρουσιάζει.

 

Οι πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου λένε ότι πριν από την εκπομπή της θα υπάρχει δελτίο ειδήσεων και εκείνη θα ξεκινά στις 14.00.

Όσο για τη Δανάη Μπάρκα, όπως θα ακούσετε στο ίδιο ρεπορτάζ, γίνονται σκέψεις να μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ως επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης είπε ότι «μου κάνει εντύπωση αυτό που άκουσα. Το ακούω πρώτη φορά, δεν είναι κάτι που το έχει στο παρελθόν ποτέ, από όσο γνωρίζω τουλάχιστον, σε βαθμό που λέω ότι δεν το πιστεύω. Το λέω ως ένας άνθρωπος που έχω δουλέψει 16 χρόνια μαζί της. Βάλε  απέναντι να παίζει  το ίδιο πράγμα. Είσαι η Μενεγάκη, τελεία. Θα κάτσεις να ασχοληθείς με το τι έπαιξε πριν ενώ είσαι η Μενεγάκη;» είπε χαρακτηριστικά.

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα