Μην χασετε

Ελένη Κοκκίδου: H απoκάλυψη για τα παιδικά χρoνια, ρόλoς της Βουλίτσας και το πανέμoρφo σπίτι στo Λυκαβηττό

Η αγαπημένη Ελένη Κοκκίδου μένει στο Λυκαβηττό ( πολύ κοντά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός). Έχει ένα σπίτι γεμάτο αντίκες και χειροποίητα αντικείμενα και μια υπέροχη γάτα. Είναι ζεστός άνθρωπος, άμεσος ενώ ξέρει να κρατά το μέτρο στις συνεντεύξεις της.

Της Έπη Τρίμη

Πράγματι τώρα που έχασε κάποια κιλά είναι ομορφότερη από ποτέ καθώς όπως η ίδια έχει ομολογήσει είναι λαίμαργη. Επίσης, μικρή ήταν πολύ άταχτη και όπως μου είχε πει σε συνέντευξή μας η μαμά της την κυκλοφορούσε με λουρί για να μην τη χάσει.

Η Ελένη Κοκκίδου ήρθε στον κόσμο το 1959. Είναι ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και τραγουδίστρια του κλασσικού και του λαϊκού είδους με μια υπέροχη ζεστή φωνή.

Advertisements

 

Προσωπική ζωή

Η Ελένη Κοκκίδου δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική της ζωή έχοντας πει: ” Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρει τον κόσμο. Βεβαίως, ενδιαφέρουν άλλες ζωές. Δε με ενδιέφερε ποτέ να μαθευτεί η προσωπική μου ζωή. Είναι η δική μου περιουσία και την κρατάω σφιχτά να μην τη χάσω”. Επίσης, είχε πει πως ενώ έφτασε κοντά στο γάμο τελικά δεν το έπραξε.

Advertisements

 

Το πρόβλημα υγείας που δεν της επέτρεψε να αποκτήσει παιδιά

Η αγαπημένη Ελένη Κοκκίδου είχε πει  πως είχε ξυπνήσει το καμπανάκι της μητρότητας αλλά δεν κατάφερε  να μείνει έγκυος έχοντας πει σχετικά: “Βεβαίως και χτύπησε. Ήθελα να κάνω παιδιά, προσπάθησα, αλλά είχα ένα πρόβλημα γυναικολογικό και δεν μπόρεσα τότε. Αγαπώ τα παιδιά, αλλά δεν με στεναχωρεί που δεν έχω, έχω μάθει να ζω με αυτό. Ο έρωτας έπαιξε ρόλο στη ζωή μου και ακόμη παίζει. Δεν τελειώνει αυτό, φεύγει αφού σε θάψουν. Άλλο πράγμα ο έρωτας “.

 

Όταν μου πρότειναν να παίξω στη Μουρμούρα τα ‘χασα, δεν το περίμενα

«Όταν μου πρότειναν να παίξω στη Μουρμούρα τα ‘χασα, δεν το περίμενα. Και έμαθα εκ των υστέρων ότι η σεναριογράφος μας, η Έλενα Σολωμού, με ήξερε από το θέατρο και με εκτιμούσε σαν ηθοποιό και κάτι είδε, επέμεινε και με πήρανε. Είπα αμέσως “ναι” γιατί είδα το σενάριό της και μου άρεσε πάρα πολύ», αποκάλυψε η Ελένη Κοκκίδου τον περασμένο Φεβρουάριο.

Advertisements

 

Είμαστε μια οικογένεια τόσα χρόνια μαζί

«Μου άρεσε η ιδέα ότι θα είμαι μόνο μου με κάποιον άλλον, δεν “έπαιζε” το όνομα του κυρίου Αντωνίου ακόμα, δεν ήξερα με ποιον θα είμαι. Το σενάριο με τράβηξε πολύ και θα έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ, κωμωδία στην κάμερα, στην τηλεόραση.

Η αλλαγή που έκανε για τις ανάγκες του ρόλου της στη «Μουρμούρα»!

 

Η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως η χαρακτηριστική φωνή που κάνει στη σειρά δεν είναι η πραγματική.

«Κάναμε ένα δοκιμαστικό και ο σκηνοθέτης μου είπε ότι η φωνή μου ήταν βαριά. Έκανα δοκιμές και ο ρόλος με παρέπεμψε στη Μικρή Λουλού και στη Μαφάλντα», δήλωσε η Ελένη Κοκκίδου. Βέβαια, πλέον παίζει με την κανονική της φωνή και σίγουρα όσοι την ξέρουν καλά το αντιλαμβάνονται.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα