Μην χασετε

Ελένη Γερασιμίδου: Πώς προέκυψε ξανά η συνεργασία με τον Λαζόπουλο μετά από όσα είχαν ειπωθεί;

Η Ελένη Γερασιμίδου είχε πει στο παρελθόν πως δεν υπάρχει πια φιλία ανάμεσα τους…

Μπορεί στο παρελθόν η ηθοποιός να είχε εκφράσει την αντίθεση της για τον τρόπο που ασκούσε σάτιρα του, κυρίως ως προς το ΚΚΕ, ωστόσο η Ελένη Γερασιμίδου είχε δηλώσει πως θα συνεργαζόταν ξανά με τον Λάκη Λαζόπουλο «με τον όρο να μην παίρνει μέρος σε κακής διάθεσης σάτιρα» γι’ αυτό που πιστεύει. Πράγμα που συνέβη, αφού η Ελένη Γερασιμίδου, επέστρεψε στο πλευρό του για τη σατιρική κωμωδία Δέκα Μικροί Μήτσοι. Στην συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού, η Ελένη Γερασιμίδου εξηγεί πως συναντήθηκαν ξανά και πως προέκυψε και πάλι η συνεργασία τους.

Πώς ξαναβρεθήκατε με τον Λάκη Λαζόπουλο;Ειδωθήκαμε και ξαναμιλήσαμε στην κηδεία του αγαπημένου μας Στάθη Ψάλτη, αγκαλιαστήκαμε, τα είπαμε, με κάλεσε και στο θέατρο. Με είχε καλέσει και για συνεργασία στο θέατρο, αλλά εγώ, λόγω του «Από κοινού», δεν μπορώ να πάω αλλού. Έχω αρνηθεί και άλλες τέτοιες προτάσεις και μάλιστα πολύ καλές. Πήγα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του και μόλις μου είπε για τους Μήτσους είπα: «Ευχαρίστως, ναι». Είναι μια σειρά που μου άρεσε πολύ, δεν είναι και τόσο σύνηθες να παίζεις σε πολύ καλά πράγματα. Δεν σταμάτησε να υπάρχει μεταξύ εμένα και του Λάκη η αγάπη. Μπορεί να μη βλεπόμαστε συνέχεια, δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φίλοι, γιατί δεν είμαστε κολλητοί, αλλά, όταν παίζουμε μαζί, είμαστε από όλα. Ο κόσμος νοστάλγησε τη σειρά και την περίμενε με αγωνία.

Ποια αίσθηση σας δίνει να πρωταγωνιστείτε μετά από 17 χρόνια σε μια σειρά που αγαπήθηκε τόσο πολύ; Είναι σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος. Εξακολουθούμε να κάνουμε αυτό το πολύ φυσιολογικό ζευγάρι, που υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Είναι σάτιρα κι έχει αυτό το σουρεαλιστικό χιούμορ του Λάκη, που όμως είναι κατανοητό απ’ όλο τον κόσμο και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Έχει πολύ καλή ποιότητα και λέει πολλά πράγματα. Γενικά στη ζωή μου είναι σαν να μην έχουν περάσει τα χρόνια.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα