Μην χασετε

Ελένη Γερασιμίδου: «Ο κόσμος κάνει σαν να μην υπάρχει το θέατρο»

Την πορεία της στο καλλιτεχνικό στερέωμα, τις συνεργασίες και τις φιλίες αλλά και τον Αντώνη Ξένο μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου.

Advertisements

«Τηρώ τη συμβουλή που μου είχαν δώσει να κάνω ότι με κάνει ευτυχισμένη. Πρέπει να φύγουμε από αυτή τη ζωή ευχαριστημένοι, ότι κάναμε αυτά που θέλαμε. Μπορεί σε κάποιους να μην τους αρέσουν ή να μην τους συμφέρουν», είπε στη Νάντια Κοντογεώργη και στο «φλΕΡΤ» η ηθοποιός και αναφέρθηκε στο θέατρο:

«Το θέατρο, από πολύ κόσμο αντιμετωπίζεται σαν να μην υπάρχει και από μερίδα του τύπου και δεν ξέρω γιατί. Ο καθένας κάνει αυτό που γουστάρει, μπορεί να έρθει κάποια στιγμή να απαρνηθείς κάποια πράγματα, που μπορεί να είχαν οικονομικό συμφέρον ή δημοσίων σχέσεων, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία».

 

Όσον αφορά στην αγάπη του κόσμου: «Θα ήμουν αχάριστη να πω ότι δεν την έχω και αυτό είναι πολύ μεγάλη δύναμη».

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για τις συνεργασίες στον καλλιτεχνικό χώρο: «Έχει τύχει να είσαι υπεύθυνος σε μια δουλειά και να έχεις κάποιους φίλους αλλά δεν θα τους συστήσεις κάπου. Μου έχει τύχει μια φορά που ερχόταν σε γυρίσματα ένα παιδί που δεν είχε σπουδάσει τίποτα. Μια μέρα μου λέει εσείς οι μεγάλοι δεν βοηθάτε τους μικρότερους.

Του λέω τι μου ζήτησες και δεν στο έδωσα και μου λέει δεν σου ζήτησα αλλά δεν θα με σύστηνες να παίξω κάπου. Του απαντάω έχεις σπουδάσει, έχεις πάει κάπου; Όχι μου λέει είμαι πολύ καλός. Έχω αντιληφθεί από πολλά χρόνια πριν ότι αν έστελνα κάποιον συνάδελφο σε δουλειά, τον έπαιρναν αμέσως, γιατί ήξεραν ότι δεν θα έστελνα κάποιον που δεν κάνει. Έχω φιλίες μέσα από τον χώρο και μου λείπουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν φύγει. Μου λείπε ο Σωτήρης Μουστάκας και άλλοι άνθρωποι».

 

 

«Ο κόσμος συγκρίνει την υποκρισία την πολιτική με την υποκριτική τέχνη που είναι άλλη δουλειά και θέλει πολύ αλήθεια», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στις προσωπικές σχέσεις:

Advertisements

 

«Σήμερα είπα στον σύζυγό μου ότι δεν πρέπει να αμφιβάλλει για μένα, όχι ότι το κάνει, γιατί έχω ανεχτεί τόσα πολλά που αν δεν σε αγαπούσα δεν θα τα είχα ανεχτεί. Αποδοχή κυρίως, συγχώρεση… εγώ δεν ξεχνάω τίποτα από όλα όσα μου έχει κάνει. Στη δουλειά μαλώνουμε πιο πολύ».

 

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα