Μην χασετε

Εκτός Survivor η Σοφία Μαργαρίτη και ο Chris Σταμούλης

Εκτός Survivor η Σοφία Μαργαρίτη

Μία απρόσμενη αποχώρηση υπήρξε απόψε στο Survivor καθώς η Σοφία Μαργαρίτη δεν θα συνεχίσει να μάχεται με τους Κόκκινους.

 

Η ίδια σε προηγούμενο αγώνισμα είχε σπάσει το δάχτυλο του ποδιού της και συνέχιζε να αγωνίζεται παρόλο που βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση. Απόψε κατά την έναρξη του συμβουλίου του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δύο ομάδες ότι η Σοφία δεν θα συνεχίσει λόγω της κατάστασής της που χρειάζεται χρόνο και δεν της επιτρέπει να αγωνίζεται όπως πριν.

Advertisements

Οι υπόλοιποι παίκτες χειροκρότησαν προς τιμήν της Σοφίας Μαργαρίτη κι ο Γιώργος Λιανός την ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στο ριάλιτι όλο αυτό το διάστημα.

 

Αποχώρησε ο Chris Σταμούλης

Αντρική υπόθεση η χθεσινη αποχώρηση στο Survivor με τους Chris Σταμούλη, Αλέξη Παππά και Πάνο Καλλίδη από την Μπλε ομάδα να διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Advertisements

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Chris Σταμούλης ενώ στην επόμενη δοκιμασία τον ακολούθησε ο φίλος του Αλέξης Παππάς, που ξεκάθαρα ψηφίστηκαν για το γεγονός ότι δεν συμφωνούν με τα υπόλοιπα μέλη της Μπλε ομάδας. Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, ο James Καφετζής που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Πάνο Καλλίδη.

 

Έτσι τον πρώτο, μα και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποια θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στις τρεις παίκτες είχε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των Μπλε και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν ο Chris Σταμούλης, μετά την επιλογή του να μην αγωνιστεί στο τελευταίο αγώνισμα.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα