Μην χασετε

Εκτός NOMADS ο Μιχάλης Ζαμπίδης: Τα δάκρυα, ο απολογισμός και οι νέοι αρχηγοί

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το NOMADS, καθώς ηττήθηκε από τον Λευτέρη Παρασκευά στην «μονομαχία» για την παραμονή.

Advertisements

Ο «Iron Mike», που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του ως «μονομάχος» και δεν είχε κρύψει την δυσφορία του, αποχαιρέτησε τους υπόλοιπους λέγοντας: «ήταν ένα ωραίο σχολείο όλο αυτό, πολύ όμορφο. Υπήρχαν και ωραίες στιγμές και δύσκολες. Πέρασα πολύ όμορφα, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους. Δεν έχω λόγια… Σας θαυμάζω, σας στέλνω την καλή μου ενέργεια. Να κάνετε καθημερινά υπερβάσεις, θα σας καμαρώνω από την άλλη πλευρά».

Παίρνοντας τον λόγο, ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος είχε επικρίνει τον Μιχάλη, είπε «του βγάζω το καπέλο», ενώ η Δήμητρα Φραντζή δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Όταν έμεινε μόνος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο αθλητής παραδέχθηκε ότι τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες πέρασε δύσκολα λόγω προβλημάτων υγείας, αλλά, συνολικά, του έμεινε μια πολύ ωραία γεύση.

Ως είθισται, ο Μιχάλης όρισε τους αρχηγούς της επόμενης εβδομάδας, επιλέγοντας για την Φωτιά τον Νίκο Αναδιώτη και για τους Ωκεανούς τον Γιώργο Κατσινόπουλο.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα