Μην χασετε

Εκκρεμούν κι άλλες καταγγελίες για τη νηπιαγωγό που έβγαλε το 4χρονο κοριτσάκι στο κρύο για τιμωρία

Το περιστατικό με την νηπιαγωγό που έβγαλε ένα 4χρονο κοριτσάκι στο κρύο για να το τιμωρήσει, έχει σοκάρει την κοινή γνώμη και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή στο 1o Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου Χαλκίδας και έκτοτε οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Η νηπιαγωγός, έπειτα κι από την παρέμβαση της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, θα περάσει από Ένορκη Διοικητική Εξέταση ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση. Ωστόσο, για την συγκεκριμένη εκπαιδευτικό είχαν γίνει καταγγελίες και παλιότερα οι οποίες, όμως, δεν ερευνήθηκαν ποτέ.

«Είχε ένα δικό της τρόπο διαπαιδαγώγησης. Έκανε ψυχολογικό πόλεμο στα παιδιά. Τα έβγαζε στο διάλειμμα χωρίς μπουφάν για τιμωρία» δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι μητέρα μαθητή και συνέχισε:

 

Advertisements

«Μάζευε όλα τα υπόλοιπα παιδιά και τα έπειθε ότι ευθύνεται το παιδί για την τιμωρία που θα βάλει σε όλους. Με τον τρόπο αυτό, απομόνωνε το συγκεκριμένο παιδί. Όταν το έκανε αυτό, φώναζε τους γονείς του και τους έλεγε ότι το παιδί τους δεν κάνει παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά και ότι έχει κάποιο πρόβλημα».

Τις επόμενες μέρες αναμένεται το πόρισμα από την ένορκη διοικητική εξέταση για την νηπιαγωγό. Μέχρι τότε, η ίδια θα παραμείνει στη θέση της και θα συνεχίσει να διδάσκει.

 

Πληροφορίες από: in.gr

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα