Μην χασετε

Ειρήνη Καζαριάν: Άλλαξε τα μαλλιά της και… την έβρισαν

Η Ειρήνη Καζαριάν αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του GNTM και όπως είναι λογικό τόσο οι θαυμαστές της όσο και οι followers της αυξήθηκαν!

 

Η πανέμορφη κοπέλα από την Αρμενία αποφάσισε και εκείνη να αλλάξει τα μαλλιά της και να κόψει… αφέλειες. Η γλυκιά Ειρήνη φυσικά μοιράστηκε το νέο της hairlook στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την λεζάντα «Αγαπώ το νέο μου look»!

 

Advertisements

Βέβαια, την ίδια άποψη δεν είχαν και οι διαδικτυακοί της φίλοι, οι οποίοι σχολίασαν αρνητικά την μεγάλη αυτή αλλαγή της νικήτριας του GNTM. Η Ειρήνη Καζαριάν δέχτηκε διόλου κολακευτικά μηνύματα κάτω από το βίντεο που ανάρτησε, ενώ οι περισσότεροι της έγραψαν ότι… δεν της πάει καθόλου!

 

Δείτε τη μεγάλη της αλλαγή

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I love this look by @janle_aj

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noune Eirini Kazaryan (@nounekazaryan) στις

 

Advertisements

Δείτε τη σκληρή κριτική που δέχτηκε

Και η Εβελίνα Σκίτσκο απαρνήθηκε το look του GNTM

Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι μια από τις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισε για την ομορφιά και τον επαγγελματισμό της και βγήκε δεύτερη στον τελικό του ριάλιτι μοντέλων. 

Η 21χρονη μητέρα από την Μολδαβία που ζει στην Κύπρο ήταν μία από τις κοπέλες που είχε αντιδράσει στην αλλαγή των μαλλιών της.

Τότε από καστανή με μακριά μαλλιά έγινε ξανθιά με ένα μακρύ καρέ. Τώρα, λίγο μετά το τέλος του διαγωνισμού, φαίνεται πώς ήρθε η ώρα να ξαναλλάξει τα μαλλιά της.

Συγκεκριμένα, η όμορφη κοπέλα σκούρυνε τα μαλλιά της αποκτώντας ένα γλυκό, ανοιχτό καστανό χρώμα.

Advertisements

Την φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος ανακοίνωσε έτσι ότι δουλεύει μαζί της για μία φωτογράφιση.

 

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή της Εβελίνας

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Guess with who I’m working today. ?@evelinaskitsko ❤️❤️❤️#editorial #shooting #fashionshoot #fashion #skoulos #photoshoot #photoshooting #photography #model

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη skoulos (@skoulos) στις

 

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα

Μετά το τέλος του GNTM όλες οι παίκτριες βγήκαν προς αναζήτηση για το ξεκίνημα της καριέρας τους.

Μια από αυτές η Εβελίνα Σκίτσκο, η οποία στον τελικό τερμάτισε δεύτερη και ήταν μια από τις αγαπημένες παίκτριες τόσο των κριτών, όσο και της Έλενας Χριστοπούλου η οποία την στήριζε.

Το μοντέλο με καταγωγή από την Μολδαβία, υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο συνεργασίας με την… Έλενα Χριστοπούλου! Την είδηση έκανε γνωστή τόσο το μοντέλο μέσω του Instagram, όσο και η manager με μια φωτογραφία!

Το νεαρό μοντέλο πλέον ανήκει στην ίδια ομάδα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και απέδειξε πως δεν την θεωρούσαν άδικα φαβορί του GNTM.

 

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Εβελίνας

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

2019 here we are! Ready for an amazing journey with @elena_hristopoulou ✨✨ #letsbegin #happy #modellife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelina Skitsko (@evelinaskitsko) στις

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα