Μην χασετε

Ειρήνη Ερμίδου: «Δεν κάνω σχέσεις! Και μόνο που ακούω τη λέξη…πιέζομαι»

«Εγώ νιώθω ότι με αυτό το χαρακτήρα που έχω, για να πρέπει να φανώ κάπου κοριτσάκι, θα πρέπει ο άλλος να είναι ένας δίμετρος, ματράχαλος, γορίλας, ώστε να μην μπορώ να βγάλω άχνα.»

Advertisements

 

Η Ειρήνη Ερμίδου παίζει ποδόσφαιρο με τακούνια για τις ανάγκες της συνέντευξης Στη Φωλιά των Κου Κου και εξακολουθεί και μετά GNTM να είναι πολύ ευθύς στις απαντήσεις που δίνει σε ό,τι την ρωτούν.

 

«Πιο πολύ φλερτάρω εγώ τους άντρες. Σίγουρα έχω κάποιες κατακτήσεις. Μου είναι λίγο δύσκολο, γιατί ουσιαστικά αυτοί που με φλερτάρουν δεν μου αρέσουν εμένα, οπότε προτιμώ να φλερτάρω εγώ και να πάω εκεί που θέλω εγώ να πάω και άμα δεν κάτσει, έχουμε κι άλλους, δεν πειράζει, έχουμε επιλογές», παραδέχεται η πρώην παίκτρια του GNTM που συνεχίζει μιλώντας για το αντίθετο φύλο:

 

«Για εμένα είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ο άντρας να παίζει ποδόσφαιρο. Ψηλός προφανώς! Νομίζω είναι από τα πρώτα που κοιτάω. Δεν κοιτάω χαρακτήρα καθόλου. Επειδή είμαι 20 χρονών, δεν θα κοιτάξω να δεθώ με κάποιον να κάνω σχέση. Δεν κάνω σχέσεις. Και μόνο που ακούω σχέσεις πιέζομαι. Μου έχει τύχει να δυσκολεύομαι στη συναναστροφή μου με το αντίθετο φύλο, γιατί δεν θα βγάλω αυτό το πολύ σέξι, αυτό το πολύ ναζιάρικο, το πολύ γλυκό που θέλουν οι άντρες.

Αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι άντρες που θέλουν αυτό που είμαι εγώ. Δεν μπορούμε να είμαστε όλες τύπου Ειρήνη Στεριανού, πιο γλυκές, πιο ναζιάρες. Με ενοχλεί όταν μια γυναίκα είναι τύπος Ειρήνη Στεριανού. Η αλήθεια είναι ότι εγώ όλα αυτά τα ναζάκια κι όλα αυτά δεν τα θεωρώ γλυκά. Δεν ξέρω πως το σκέφτονται οι άντρες. Εγώ τα θεωρώ χαζά. Το θεωρώ τελείως παιδιάστικο. Κάνε τα ναζάκια σου στο κρεβάτι με τον άντρα σου, τέλος. Τι λόγο έχουμε να είμαστε μονίμως έξω με τον άλλον νια – νια;

 

Advertisements

Εγώ νιώθω ότι με αυτό το χαρακτήρα που έχω, για να πρέπει να φανώ κάπου κοριτσάκι, θα πρέπει ο άλλος να είναι ένας δίμετρος, ματράχαλος, γορίλας, ώστε να μην μπορώ να βγάλω άχνα. Είμαι τώρα 20. Δεν θα κοιτάξω κάποιον που είναι 27 ή 30, θα κοιτάξω 20.

Μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές να με φλερτάρει γυναίκα και τώρα μετά το παιχνίδι πολύ έντονα».

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα