Μην χασετε

Εγκλημα στo Λουτράκι – Oι απειλές στην 43χρονη: «Αφoύ δεν σε έχω εγώ δεν θα σε έχει κανένας»

Την ώρα που η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοκ λόγω της άγριας διπλής δολοφονίας στην περιοχή Φλάμπουρο με θύματα την 43ρονη μασέζ από την Ουκρανία και έναν 42χρονο φαρμακοποιό, οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η γυναίκα δεχόταν πιέσεις να τα ξαναβρεί με τον πρώην σύντροφό της. Η ίδια πάντως ήταν ανένδοτη και εμφανιζόταν ευτυχισμένη με την αλλαγή στη ζωή της.

Πλέον είναι σχεδόν δεδομένο ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους με τον πιθανότερο δράστη να είναι ένας 45χρονος Αλβανός με πλούσιο ποινικό μητρώο.

Η γυναίκα διέκοψε κάθε επαφή μαζί του και συνέχισε τη ζωή της στο πλευρό του 42χρονου φαρμακοποιού, ο οποίος διατηρούσε φαρμακείο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίπλα από το σπίτι της.

Όσο για τον φερόμενο ως δράστη, ήταν ο πρώην σύντροφος της Ουκρανής. Είναι γνωστός στην αστυνομία για ληστείες και ναρκωτικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας loutraki365.gr, παρά το γεγονός ότι δεν είχε και την πλέον αρμονική σχέση με την μασέζ, ήθελε να την παντρευτεί. Όμως, η 45χρονη Ουκρανή, είχε βρει τη δύναμη να τον χωρίσει, με τον δράστη να μην αποδέχεται για κανέναν λόγο την εξέλιξη αυτή και το γεγονός ότι ήθελε να συνεχίσει την ζωή της.

Advertisements

Μάλιστα, όπως αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας, ο Αλβανός βασικός ύποπτος, φέρεται να την απειλούσε αρκετό καιρό και μάλιστα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φαίνεται ότι είχε ξεκινήσει τις απειλές από το διάστημα που η άτυχη γυναίκα βρισκόταν ακόμα στη Μύκονο, αναμένοντας την έκδοση του διαζυγίου της.

“Αφού δεν θα σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανείς”
Μετά το χωρισμό τους, σύμφωνα με όσα ανέφεραν σήμερα στην Αστυνομία άτομα του στενού της περιβάλλοντος, ο αλλοδαπός άνδρας της είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “αφού δεν θα σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανείς”.

Όμως, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η 45χρονη ουδέποτε είχε αναφέρει τις απειλές που δεχόταν στην Αστυνομία.

Η 45χρονη μασέζ από την Ουκρανία και ο 42χρονος φαρμακοποιός, φαίνεται να είχαν συνάψει σχέση σχετικά πρόσφατα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχέση αυτή, δεν είχε κλείσει καν 2 εβδομάδες. Ήταν όμως τέτοια η ανακούφιση και η χαρά της 45χρονης για την νέα της σχέση, που όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο loutraki365.gr άτομα του περιβάλλοντός της, “δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό της που επιτέλους ξέμπλεξε και βρήκε έναν φυσιολογικό άνθρωπο”.

Advertisements

Μάλιστα, το νέο ζευγάρι σχεδίαζε το μοιραίο Σαββατοκύριακο να αποδράσει σε κάποιο προορισμό. Όμως, τελικά, επέλεξαν το εξοχικό της 45χρονης στο Φλάμπουρο, με τη γνωστή κατάληξη.

Στο μεταξύ, απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, όταν η αδερφή του φαρμακοποιού από το Λουτράκι έκανε την αναγνώριση της σορού του, ενώ λίγο αργότερα άτομο του στενού συγγενικού περιβάλλοντος της 45χρονης, κλήθηκε να κάνει την ίδια διαδικασία.

Σοκάρει ο ιατροδικαστής – Χτύπαγε την 43χρονη με μανία με μπαλτά στο κεφάλι
Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, η εξέταση του ιατροδικαστή έδειξε ότι η 43χρονη είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές και χτυπήματα στο κεφάλι και ο 42χρονος μια μαχαιριά στην καρδιά. Τα χτυπήματα φαίνεται να έχουν γίνει με γεωργικό εργαλείο ή μπαλτά όπως αναφέρει το site. Τα δύο θύματα σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή αιφνιδιάστηκαν, με τον δράστη να τους βρίσκει γυμνούς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνική Αστυνομίας, τα δύο θύματα έφεραν πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι ενώ βρέθηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Πηγή: loutraki365.gr, thetoc.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα