Μην χασετε

Εγκατέλειψαν σκύλο σε καταφύγιο επειδή ήταν λίγο στραβή η μύτη του

Oι άνθρωποι δυστυχώς είναι πολύ σκληροί με τα ζώα, ακόμα και με τα κατοικίδιά τους. Και αυτό γιατί μπορούν να τα κακοποιήσουν ή να τα εγκαταλείψουν ανά πάσα στιγμή για τον πιο ηλίθιο λόγο. Για την εμφάνισή τους, για παράδειγμα.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση ενός σκύλου, του Jude, ο οποίος εγκαταλείφθηκε στο καταφύγιο Big Dog Ranch Rescue, της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, λόγω της μύτης του. Ναι, καλά διαβάσατε. Επειδή απλά δεν τους άρεσε η μύτη του γιατί ήταν λίγο στραβή. Προφανώς αυτό ήταν κάτι που είτε δεν φαινόταν είτε δεν τους πείραζε όταν ο σκύλος ήταν μικρός.

Ο σκυλάκος όμως μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός καθώς τρία χρόνια μετά την εγκατάλειψή του υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι στη Φλόριντα, την Jennifer Moore και τον Joseph Carver, οι οποίοι όχι μόνο δεν τους πείραζε η εμφάνιση της μυτούλας του αλλά τον έβρισκαν και όμορφο.

Ο 6 ετών Jude έγινε και ένας τετράποδος celebrity καθώς στην περιοχή που μένει είναι σταρ. Όταν βγαίνει βόλτα, σταματούν και τον χαϊδεύουν και αυτός παίρνει μια απίστευτα αστεία και με απορία έκφραση.

Advertisements

Είναι καμιά φορά αυτό που λέμε. Το σκουπίδι τους ενός, ο θησαυρός του άλλου.

Πηγή: Mirror/petpetnews

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα