Μην χασετε

Εβδομαδιαίες Ερwτικές Προβλέψεις Ζωδίων – Δες τα ερwτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων (25-3/3/2019)

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Εκτός του ότι περνάς υπέροχα με φίλους, κάτι νέο έρχεται στην ερwτική σου ζωή και τα αλλάζει όλα, 1ο δεκαήμερο! Μία νέα γνωριμία από φιλικό περιβάλλον ή πλήρη ανανέωση με τον ήδη υπάρχοντα σύντροφο!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, τα προβλήματα στην δουλειά, δεν σταματούν σου λέω… Άσε τους έρωτες για αργότερα… Τα κεφάλια μέσα τώρα!

 



ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, επιτέλους… παίρνεις φόρα και δεν σταματάς! Με φουλαρισμένη τύχη, αλλά και γοητεία, ένας μεγάλος (τεράστιος μη σου πω) στόχος εκπληρώνεται τώρα στον έρωτα και ούτε εσύ ο ίδιος δεν θα το πιστεύεις! Θα περάσεις καλά, λέμε… Πολύ καλά… 
Τα «ΜΗ»: Εσύ 2ο δεκαήμερο, καλά περνάς μόνο στο… σeξ! Όταν βγαίνεις από την κρεβατοκάμαρα, κάνεις την μία γκάφα μετά την άλλη και τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Χμμ… Ο μεν του 1ου δεκαημέρου, φλερτάρει, γνωρίζει κόσμο, δικτυώνεται… ερwτικά, ζωηρεύει, κάνει ζαβολιές και το ευχαριστιέται, ανανεώνεται και σπάει ταμπού και ερwτικά «κουτάκια»! Ο δε του 3ου, γίνεται σχεσάκιας και είτε βρίσκει το άλλο του μισό, είτε κάνει ένα μεγάλο βήμα, με την ίδια υπάρχουσα σχέση του! 
Τα «ΜΗ»Εσύ του 2ου, την «βρίσκεις» με τα απαγορευμένα και τα κρυφά, που στο τέλος σε πληγώνουν κιόλας! Τι να σου πω βρε παιδί μου…

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Αυτός είσαι 1ο δεκαήμερο! Γεμάτος γοητεία, ιδέες και σeξουαλικότητα, χαρακτηριστικά που σου εκπληρώνουν τον μεγάλο σου ερwτικό στόχο, που εδώ και καιρό προσπαθείς να πετύχεις!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, θα στο έλεγα ευγενικά, αλλά όχι! Θα στο πω χύμα! Χάλια τα κάνεις στην συντροφική σου ζωή (πάλι) και ύστερα το μετανιώνεις (πάλι)…

 

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έλα, έλα που θες και προβλέψεις για τα ερwτικά σου 1Ο και 3ο δεκαήμερο! Άριστα 10, χειροκρότημα και wow! Όλα τέλεια αυτήν την εβδομάδα και ναι, η επιθυμία που έχεις για αυτές τις μέρες, θα εκπληρωθεί! 
Τα «ΜΗ»: Εσύ 2ο, κάνεκαμιά δουλειά, γιατί τα έχεις κάνει μαντάρα τα επαγγελματικά σου, με τα ερwτικά να τραβούν την προσοχή σου, τόσο καιρό!

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Να τα μας… Πρωταγωνιστής στον έρωτα αυτήν την εβδομάδα το Παρθενάκι του 1ου και του 3ου δεκαημέρου! Με τις κατακτήσεις του, τους άπειρους θαυμαστές του, τις επιτυχίες του, τα πάθη του, την συντροφικότητα του και τις διασκεδάσεις τους! Μπράβο και ξανά μπράβο! 
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου, πας να κινήσεις τα ερwτικά σου με φλερτ, μηνύματα και γνωριμίες, αλλά κάτι «κολλάει», κάτι πάει λάθος, κάτι δεν κάνεις σωστά και δεν…, τελικά!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Το γλεντάς 1ο δεκαήμερο! Επιτέλους έρχεται η δικής ου στιγμή για έρωτα, πάθος, εκπλήρωση επιθυμίας, ρομαντισμό και άπειρες επιτυχίες! Γλέντα το!
Τα «ΜΗ»:2ο και 3ο δεκαήμερο, τι φάση αυτό το κόλλημα σου με το ερwτικό παρελθόν; Μακριά, γιατί θα πληγωθείς… Στο λέω… Πάμε για νέα πράγματα!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η εβδομάδα του φλερτ Σκορπιέ του 1ου και του 3ου δεκαημέρου! Ερwτικό μπλα-μπλα, γνωριμίες και κατακτήσεις φουλ! Αν είσαι ήδη με το άλλο μισό, σε κακομαθαίνει και το ευχαριστιέσαι!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου καυγάδες, νεύρα, τσακωμοί… Αντί για ρήξεις, δεν το «ρίχνεις» στο σeξ, «που το’χεις» αυτήν την εβδομάδα;

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο φλερτάρεις, γνωρίζεις κόσμο και ανανεώνεις την σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου! Έφτασε η εποχή σου! Έχεις απίστευτη τύχη και εύνοια στα ΠΑΝΤΑ! Και φυσικά στον έρωτα! Κάτι πολύ καλό έρχεται!
Τα «ΜΗ
»: Όχι 2ο δεκαήμερο… Δεν θα βγει σε καλό αυτός ο απαγορευμένος έρωτας μέσα από την δουλειά… Σε προειδοποιώ…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Μία σου λέξη και όλα γίνονται 1ο δεκαήμερο! Έχεις πλούσια εκφραστικά ταλέντα και πραγματικά κανείς δεν αντιστέκεσαι στην γοητεία σου! Α, και κάτι άλλο! Έρχεται ένα πολύ πολύ καλό νέο, αυτήν την εβδομάδα! Ετοιμάσου!
Τα «ΜΗ»: Σαν να έχεις… την γρίπη στον έρωτα, είσαι 2ο και 3ο δεκαήμερο… Πρέπει να σε βάλουμε σε καραντίνα, γιατί προβλέπεται να μην κάνεις ή να μην πάει τίποτα (μα τίποτα) σωστά αυτήν την εβδομάδα! Υπομονή αγάπη μου, λοιπόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Είσαι ο εαυτός σου 1ο και 3ο δεκαήμερο και όλοι σε… θέλουν! Άπειρη τύχη, πολλές ευκαιρίες, ακόμα πιο πολλές οι επιτυχίες και οι κατακτήσεις και ναι, επιτέλους, ο ερwτικός σου σκοπός, εκπληρώνεται!
Τα «ΜΗ»: Για σeξ με πρώην δεν θα σου πω όχι, 2ο δεκαήμερο… Αλλά μην ελπίζεις σε τίποτ’άλλο, γιατί σε βλέπω να «τρως τα μούτρα» σου!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τέλος οι απογοητεύσεις 1ο και 3ο δεκαήμερο! Μόλις ήρθε η ώρα να εκπληρώσεις επιτέλους εκείνο το όνειρο, τον στόχο, τον σκοπό στον έρωτα! Ετοιμάσου για δυναμικές αλλαγές και φουλ ανανέωση!
Τα «ΜΗ»: Μην μπλέκεις ερwτικά με φιλικά ή κοινωνικά θέματα 2ο δεκαήμερο… Τα κάνεις αχταρμά και μετά το μετανιώνεις!

 

της Ανδριάννας Σαρρή

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα