Μην χασετε

«Είμαι 28 ετών και δεν έχω κάνει ποτέ μία σταθερή σχέση. Φοβάμαι πολύ την απόρριψη»

Πόσο φοβόμαστε να προσεγγίσουμε κάποιον που μας αρέσει πολύ και μας ελκύει σeξουαλικά; Πόσο η μειωμένη αυτοπεποίθηση και ο φόβος λειτουργούν σαν εμπόδια στην ευτυχία μας; Αξίζει να εστιάσουμε λίγο στο πως λειτουργεί η παρακάτω κοπέλα στην επιλογή των eρωτικών της συντρόφων.

Advertisements

 

«Είμαι μία κοπέλα 28 ετών και η σeξουαλική μου ζωή με ρίχνει πολύ ψυχολογικά. Βασικά είμαι στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Δεν έχω κάνει ποτέ μία σταθερή σχέση. Όσες φορές έχω επιχειρήσει να κάνω κάτι με κάποιον άντρα, αυτό είναι τελείως περιστασιακό και πάντα καταλήγω να κάνω σeξ με κάποιον που δεν με ελκύει καθόλου. Αισθάνομαι ότι το κάνω αυτό επειδή φοβάμαι να επιχειρήσω να κάνω κάτι με κάποιον που θεωρώ ελκυστικό. Φοβάμαι πολύ την απόρριψη.

 

Το θέμα είναι πως κάθε φορά που συνευρίσκομαι με κάποιον που με αηδιάζει eρωτικά, μετά νιώθω τόσο άσχημα που χάνεται όλη μου η σeξουαλική ορμή και επιθυμία.

Ξέρω πως συνειδητά σαμποτάρω τον εαυτό μου γιατί αποκλείω από τη ζωή μου αυτούς που μου αρέσουν, όμως πιστέψτε με είμαι τόσο μουδιασμένη που δεν μπορώ να λειτουργήσω μαζί τους και έτσι καταφεύγω σ΄ αυτούς που δε με ελκύουν καθόλου.

 

Από infowoman.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα