Μην χασετε

Δώρος Παναγίδης: Το μήνυμα για τον Πάνο Ζάρλα και η υπόσχεσή του

Δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία και θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα

Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του, την περασμένη Παρασκευή, ανήμερα των 28ων γενεθλίων του. Σήμερα, φίλοι και συγγενείς έφτασαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του νικητή του Power of Love, τη Λέσβο, για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Ανάμεσα στα άτομα που βρέθηκαν στο νησί ήταν και αρκετοί συμπαίκτες του από το ριάλιτι αγάπης, αλλά και η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη.

Ο Δώρος Παναγίδης, ο οποίος ήταν καλός φίλος του Πάνου Ζάρλα, δεν μπόρεσε να πάει στη κηδεία και θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα που δημοσίευσε μέσω InstaStories.

«Για σένα που έφυγες νωρίς για την πόλη των αγγέλων. Βιάστηκες. Δεν μεγαλώσαμε μαζί, δεν σε ξέραμε πριν χρόνια αλλά ξυπνούσαμε και γυρνούσαμε μαζί για μήνες. Μαγειρεύαμε, συζητούσαμε, γελούσαμε, θυμώναμε… Και τώρα απορούμε, λυπούμαστε… Έφυγες τόσο νωρίς. Δεν ξέρω αν σε ήθελε κοντά του ο Θεός. Σκληρό και άδικο, αλλά αν σε ζήλεψαν οι άγγελοι ας σε κάνουν δικό τους. Να μας βλέπεις από ψηλά και να δίνει δύναμη στη μάνα σου. Ξέρω θα είσαι καλή παρέα εκεί με αυτούς με τα φτερά. Δε θα είμαι σήμερα μαζί σου στο τελευταίο αντίο, αλλά υπόσχομαι σύντομα θα είμαι εκεί. Καλό ταξίδι για την πόλη των αγγέλων», έγραψε.

Advertisements

Δείτε την ανάρτησή του:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα