Μην χασετε

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Σπύρο Φωκά: Του έκοψαν το ρεύμα – Τα χρέη τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Σε δύσκολη κατάσταση είναι ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, τον οποίο λύγισαν τα χρέη και τα οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso”, ο ηθοποιός είχε ανεξόφλητους λογαριασμούς προς τη ΔΕΗ αποτέλεσμα να κόψουν το ρεύμα στο σπίτι του στο Καλαμάκι Κορινθίας όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια με τη σύζυγό του. Την ίδια στιγμή ο Σπύρος Φωκάς πληροφορήθηκε ότι παρακρατήθηκαν κάποια χρήματα που περίμενε από την Ιταλία, πνευματικά δικαιώματα των ταινιών του.

Ο ηθοποιός στην είδηση των παραπάνω ένιωσε δυσφορία και έντονους πόνους στην καρδιά με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους επί ένα εικοσιτετράωρο, με τους γιατρούς να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Advertisements

” Δεν είχαμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε”

Τα όσα περιγράφει η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν, για τα όσα βίσαν το περασμένο διάστημα συγκλονίζουν, αφού όπως αναφέρει στην εφημερίδα “Espresso”, “βάζαμε κάποια χρήματα κάθε μήνα στη ΔΕΗ από ένα σύνολο 1.500 ευρώ που χρωστούσαμε, όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα με αποτέλεσμα να μην έχουμε ούτε φως ούτε ψυγείο ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος κάπως καλά”.

“Περάσαμε μια τραγική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα. Τα χρήματα από τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών του Σύπρου από την Ιταλία παρακρατήθηκαν γιατί χρωστούσε λεφτά στην εφορία με αποτέλεσμα να μην έχουμε ένα ευρώ να ζήσουμε”, δήλωσε αγανακτισμένη η Λίλιαν.

 

Advertisements

“Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρησαν και προκάλεσαν δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, και για αυτό εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο”, πρόσθεσε συγκινημένη για την περιπέτεια που βίωσε ο σύζυγός της.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, μετά από παρέμβαση φίλου δικηγόρου της οικογένειας το θέμα διευθετήθηκε και η ΔΕΗ συνέδεσε πάλι το ρεύμα, ωστόσο τα χρήματα από τα πνευματικά δικαιώματα ταπό τον ιταλικό κινηματογράφο θεωρούνται πλέον κρατικά έσοδα.

Πηγή φωτογραφιών: Espresso

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα