Μην χασετε

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο – Χωρίς επαφή με το περιβάλλον

Αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πού βρίσκεται και τι κάνει ο Γιώργος Μαρίνος.

Ο showman με τις πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ανεβαίνει σιωπηλά τον δικό του Γολγοθά.

Ο Γιώργος Μαρίνος ο οποίος υπήρξε πρωτοπόρος όχι μόνο ως καλλιτέχνης, αλλά και ως προσωπικότητα, στην προσωπική του ζωή υπήρξε πάντα ιδιαίτερα μοναχικός. Τα δύο του πάθη ήταν πάντα η αστρολογία και τα σκυλιά του. Ολοένα και περισσότεροι παλιοί στενοί συνεργάτες του αναρωτιούνται τον τελευταίο καιρό για την τύχη του δημοφιλούς showman.

Δείτε επίσης: Μαρινέλλα: «Ήθελε μεγάλα κότσια για να μεγαλώσω μόνη μου την κόρη μου»

Advertisements

Σύμφωνα με το περιοδικό Grande, η απομόνωση του Γιώργου Μαρίνου δεν οφείλεται σε προσωπικούς, συναισθηματικούς, υπαρξιακούς λόγους, αλλά σε καθαρά βιολογικούς. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης εδώ και καιρό είναι τρόφιμος Γηροκομείου στη Γλυφάδα, μην έχοντας, δυστυχώς, καμία επαφή με το περιβάλλον. Δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν και, κυρίως, δεν αναγνωρίζει πρόσωπα.

Τον Γιώργο Μαρίνο, τον τελευταίο καιρό, επισκέφτηκε ένας από τους πλέον γνωστούς τραγουδοποιούς, προκειμένου να του «αφιερώσει» ένα τραγούδι που συνέθεσε και τραγούδησε γι’ αυτόν. «Έβγαινε πάνω στη σκηνή και ακροβατούσε στο σχοινί. Πόνους καυτούς από του κόσμου την κακία. Και τις μικρές του μαχαιριές τις μετουσίωνε κι αυτές σε βηματάκια, σε κινήσεις, σε αστεία…» αναφέρουν οι πρώτοι στίχοι του τραγουδιού. Πρόκειται για άκρως βιογραφικό, συναισθηματικό κομμάτι, που όμως ο Γιώργος Μαρίνος, παρότι το άκουσε, δεν είχε την παραμικρή αντίδραση, ούτε φυσικά αναγνώρισε τον καλλιτέχνη φίλο του.

Δείτε επίσης: Μαριάννα Τουμασάτου: Αποκαλύπτει την ηλικία της και αυτοτρολάρεται!

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα