Κάηκε το φαγητό στην κατσαρόλα ή το τηγάνι και δεν ξέρεις πώς μπορείς να καθαρίσεις εύκολα τον μικρό χαμό που δημιουργήθηκε; Προτού πετάξεις το σκεύος ολόκληρο, δοκίμασε τα παρακάτω κόλπα και σίγουρα θα καθαρίσεις εύκολα!
Advertisements
Στην πρώτη περίπτωση θα χρειαστείς ένα αναψυκτικό τύπου κόλα και να ακολουθήσεις τις οδηγίες παρακάτω.
Στη δεύτερη περίπτωση χρειάζεσαι υπομονή, νερό και ένα απορροφητικό χαρτί. Και στις δύο περιπτώσεις θα καταφέρεις να καθαρίσεις τα υπολείμματα που έχουν καεί και ουσιαστικά να τα κάνεις να ξεκολλήσουν από την επιφάνεια του σκεύους.
Advertisements