Μην χασετε

Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε το πιο θηλυκό ολόσωμο μαγιό του καλοκαιριού που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

Ολόσωμο ή μπικίνι; Αυτή είναι η πρώτη ερώτηση που μας έρχεται στο μυαλό όταν πρόκειται να επιλέξουμε τα μαγιό του καλοκαιριού. Φέτος το καλοκαίρι όμως, αξίζει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα ολόσωμα αφού θα βρεις πολύ ξεχωριστά και ιδιαίτερα σχέδια για τη συλλογή σου.

Advertisements

 

Η Δούκισσα Νομικού μάλιστα φόρεσε ένα πολύ ξεχωριστό ολόσωμο που θα σε πείσει πως αυτό το στιλ μαγιό είναι πολύ θηλυκά. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει μέσα στη θάλασσα και επάνω σε σανίδα sup. Το μαγιό που έχει επιλέξει είναι ολόσωμο σε λευκή και μοβ απόχρωση, με cut outs που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν το σώμα με ένα πολύ κομψό και θηλυκό τρόπο. Το εν λόγω σχέδιο μάλιστα είναι δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας Στεφανίας Φραγκίστα.

 

Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις ήδη ανανεώσει τη συλλογή σου με μαγιό και θέλεις να κάνεις κάποιες αγορές της τελευταίας στιγμής πριν τις διακοπές, ένα μαγιό όπως αυτό της Δούκισσας Νομικού αξίζει σίγουρα την προσοχή σου.

 

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα