Μην χασετε

Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο – «Εμείς είμαστε έτοιμοι για την καραντίνα»

Η Δούκισσα Νομικού προετοιμάζεται – όπως κι όλοι οι Έλληνες – για το δεύτερο lockdown που αρχίζει σε λίγες ώρες. Η ξανθιά παρουσιάστρια μετά την απόδραση που έκανε στη Μεσσηνία πριν από λίγες ημέρες μαζί με την οικογένειά της, είναι έτοιμη να μπει σε mood καραντίνας και να αποχωριστεί για τρεις εβδομάδες τους γονείς και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Προκειμένου, λοιπόν, να ομορφύνει τη δύσκολη κατάσταση που όλοι ζούμε, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να στολίσει λίγο νωρίτερα το σπίτι της για τα Χριστούγεννα και να μπει σε εορταστική διάθεση. Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου και κάθε φορά ανυπομονεί για την άφιξή της. Έτσι, αφού τώρα θα βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι, θέλησε στήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από το σπίτι της. Έχοντας στα χείλη της το πιο λαμπερό της χαμόγελο και φορώντας τις φόρμες της, η Δούκισσα Νομικού σχολίασε: “Εμείς είμαστε έτοιμοι για την καραντίνα. Και του χρόνου με υγεία, χωρίς ιούς και πανδημίες, αλλά με ξεγνοιασιά, πολλά χαμόγελα και πολλές αγκαλιές”.

Δες φωτογραφίες:

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα