Μην χασετε

Δούκισσα Νομικού: «Δεν θεωρώ πως το DWTS άξιζε αυτά τα νούμερα»

Η τηλεοπτική χρονιά που πέρασε είχε και πάλι πολλές ανατροπές. Απέχοντας ένα χρόνο σχεδόν, πώς βλέπει το νέο τοπίο;

Advertisements

«Υπήρξαν στιγμές που μου έλειψε αυτή η παραγωγικότητα και η δημιουργικότητα της δουλειάς, αλλά αυτούς τους μήνες αποστασιοποιήθηκα και τα είδα όλα με άλλο μάτι. Όσο κι αν αναγνώριζα ότι ζούμε στο μικρόκοσμό μας και ότι ο τηλεοπτικός κόσμος είναι ουτοπικός, τώρα που έμεινα εκτός το είδα αυτό επί χίλια. Πόσο πολύ αναλωνόμαστε σε πράγματα που δεν έχουν καμία σημασία και καθόμαστε και κουβεντιάζουμε κουτσομπολιά που τελικά δεν ξέρω ποιον αφορούν».

 

Το Dancing φέτος το είδε;  «Το είδα! Έστελνα μηνύματα και δημοσίως, και στα παιδιά, και πίσω στο κοντρόλ. Το Dancing είναι ένα πολύ αγαπημένο σόου, πολύ λαμπερό και ωραίο, και η εκτέλεση ήταν άψογη. Τώρα η τηλεθέαση είναι άλλο πράγμα. Δεν θεωρώ ότι άξιζε αυτά τα νούμερα».

Θα της άρεσε να παρουσιάσει ένα αντίστοιχα μεγάλο σόου την επόμενη χρονιά; «Είναι πολλά που θα μου μπορούσα να κάνω. Όχι μόνο ένα λαμπερό σόου αλλά οτιδήποτε αφορά στις γυναίκες, στις μητέρες, ολόκληρη την οικογένεια. Βέβαια από τη μία λέω ότι από Σεπτέμβριο θέλω πολύ να επιστρέψω, αλλά την ίδια τη στιγμή βλέπω το μωρό μου να μου χαμογελάει και σκέφτομαι πως θα πρέπει να τον αφήνω. Μου έχουν δημιουργηθεί τύψεις από τώρα. Για αυτό θαυμάζω τις μανούλες που εργάζονται. Είναι δύσκολο να μοιράζεσαι σε χίλια δύο πράγματα καιείναι μεγάλη η ψυχική δοκιμασία να αφήνεις πίσω σου ένα αγγελουδάκι. Τώρα είμαι από πάνω του 24 ώρες, ξέρω ακριβώς πόσες βλεφαρίδες έχει, ξέρω τα πάντα για εκείνον και δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσω να το απαρνηθώ».

 

Θα μπορούσε, λοιπόν, να μείνει και εκτός τηλεόρασης την ερχόμενη σεζόν;

«Η ματαιοδοξία μου να είμαι στο γυαλί έχει εξαφανιστεί από την πρώτη στιγμή που ο γιος μου με κλότσησε μέσα στην κοιλιά μου. Σε αυτό είμαι ξεκάθαρη. Όμως, τη λατρεύω τη δουλειά μου και αν βρεθεί κάτι που να με εκφράζει και να μπορέσω να το κουμπώσω στη ζωή μου, είμαι ανοιχτή στο να το κάνω».

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα