Μην χασετε

Διώξτε τις κιτρινίλες από τα παπούτσια σας με 2 εύκολους τρόπους

Σας εγγυόμαστε: έτσι θα ξεχάσετε τα κίτρινα σημάδια από τα παπούτσια σας.

Είναι γεγονός ότι ορισμένες καθημερινές δραστηριότητές, όπως τα σπορ, το γυμναστήριο ή οι βόλτες στα μαγαζιά, συχνά οδηγούν σε ένα «τραγικό» και αναπόφευκτο αποτέλεσμα… για τα παπούτσια σας. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, η αλλοίωση του χρώματός τους που οδηγεί στην εμφάνιση κίτρινων σημαδιών που καταστρέφουν την τέλεια όψη τους.

Μάλιστα, τα λευκά και τα πάνινα παπούτσια τείνουν να υποφέρουν περισσότερο από αυτήν την χρωματιστή νόσο, γεγονός που μπορεί να σας προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με το ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος για να τα καθαρίσετε μιας και η χλωρίνη δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση τη σωστή λύση σε αυτόν το γρίφο. Εμείς σας παρουσιάζουμε δύο εύκολους τρόπους για να απαλλαγείτε από τις κιτρινίλες και να κάνετε τα παπούτσια σας να λάμπουν και πάλι!

Ξεχάστε τα κίτρινα σημάδια με… καθαριστικό για τα τζάμια Από ό,τι φαίνεται ο μπαμπάς της Nia Vardalos στο «Γάμος αλά Ελληνικά» είχε δίκιο! Το καθαριστικό για τα τζάμια αποδεικνύεται ένας πανίσχυρος σύμμαχος στην καθαριότητα γενικά μιας και εξαφανίζει τελείως τα κίτρινα σημάδια από τα παπούτσια σας. Ψεκάστε, λοιπόν, την «πληγείσα» περιοχή με αυτό, αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά και, στη συνέχεια, τρίψτε καλά το σημείο με ένα καθαρό πανί. Τέλος, ξεπλύνετε τα παπούτσια σας με λίγο χλιαρό νερό.

Advertisements
Λερωμένα παπούτσια; Ψεκάστε τα!

Ξεχάστε τα κίτρινα σημάδια με… λευκό ξίδι Το μαγικό λευκό ξίδι φαίνεται ότι μπορεί να σας βοηθήσει να σώσετε τα παπούτσια σας από το κίτρινο «κακό» που τα βρήκε. Τρίψτε, λοιπόν, το λεκέ με λίγο λευκό ξίδι και αφήστε τα παπούτσια σας στον ήλιο για 3-4 ώρες προτού τα ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα