Μην χασετε

Διονύσης Πρώιος: «Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει πρόταση, είμαι ορεξάτος για σeξ και μαγειρική»

Στην  κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο πρώην παίκτης του MasterChef Διονύσης Πρώϊος και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.  Ο ίδιος αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Δημήτρη Σειρηνάκη, για την πρόταση που του έχει γίνει για αισθησιακή ταινία και εξέφρασε το παράπονό του για το Star.

Advertisements

«Τον Δημήτρη Σειρηνάκη τον ξέρω από 16 χρόνων. Είμαστε φίλοι πολλά χρόνια, έχουμε μιλήσει πολλές φορές για συνεργασίες και αυτό θα συζητηθεί όταν θα τελειώσει το συμβόλαιό μου με το Star, που τελειώνει τον επόμενο μήνα. Όταν τελειώσει αυτό το δέσιμο με το συμβόλαιο, εγώ θα κάνω και άλλα πράγματα. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μου έκαναν αυτό το δέσιμο θα τους δείξω κάτι πάρα πολύ ωραίο», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης από το MasterChef.

 

Στη συνέχεια μιλώντας για το Star, ο Διονύσης εξέφρασε το παράπονό του: «Είναι κρίμα να δένεις άτομα τόσο πολύ καιρό και να μην τους δίνεις καμία ευκαιρία σε αυτόν τον τομέα».

Για την πρόταση που του έχουν κάνει για ερωτική ταινία με τον Σειρηνάκη είπε: «Αυτή τη στιγμή είμαι μόνος μου και δεν ενοχλώ κανέναν. Αν ο Δημήτρης Σειρηνάκης μου κάνει μια ωραία πρόταση εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σεξ».

Μόλις ολοκληρώθηκε το απόσπασμα της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου είχε μείνει άφωνη με όσα άκουσε, όπως και η Κατερίνα Λένη που προσπάθησε να κρατήσει μια ουδέτερη στάση και να μην σχολιάσει τα λεγόμενα τον πρώην συμπαίκτη της.

 

 

Advertisements

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα