Μην χασετε

Δικηγόρος Αναούρ Μπάκρι: «Θα κυνηγήσω τον ιατροδικαστή μέχρι τέλους εάν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη»

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση του θανάτου του 11μηνου βρέφους από τη Συρία, καθώς συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το λάθος πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος είχε κάνει λάθος, αρχικά, για σeξουαλική κακοποίηση εις βάρος του άτυχου κοριτσιού.

Οι γονείς και οι θείοι του βρέφους αφέθηκαν, χθες, ελεύθεροι αφού οι όποιες κατηγορίες κατέπεσαν μετά την ιατροδικαστική έκθεση νεκροτομής, όμως υπάρχει μεγάλη αναστάτωση για τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη και το βιαστικό πόρισμα περί σeξουαλικής κακοποίησης.

Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναούρ Μπάκρι, μιλώντας στο Open TV έκανε λόγο για δικαίωση ύστερα από ημέρες, όμως ξεκαθάρισε πως έχει παράπονα για τις ατυχείς δηλώσεις.

Σημείωσε δε πως εάν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο ιατροδικαστής θα «τον κυνηγήσω μέχρι τέλους. Θα πρέπει να πληρώσει για όλη αυτή την ταλαιπωρία».

Advertisements

Από την πλευρά του ο 23χρονος πατέρας του βρέφους δήλωσε «ήταν μεγάλο χτύπημα για εμάς. Αν είναι δυνατόν έλεγα. Είναι δυνατόν 10 μηνών το κοριτσάκι μου να έλεγαν ότι το βίασα; Δεν πίστευα στα αυτιά και στα μάτια μου».

Αναφερόμενος στη σύζυγό του ανέφερε «πληγώθηκε και ψυχικά ήταν ράκος η γυναίκα μου. Ήταν σίγουρη πάντως ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος αλήθειας».

Ο πατέρας του νεκρού παιδιού, αλλά και ο ξαδελφός του, μίλησαν και για τα άλλα παιδιά τους, σημειώνοντας ότι «όταν συνειδητοποίησαν ότι πήραν τον πατέρα και τη μητέρα του, ήταν αποσβολωμένο. Δεν θα το ξεχάσει ποτέ».

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα