Μην χασετε

Διαψεύδει η Ντόρα Δούμα τον Νίκο Μουρατίδη για τη υγεία της Μάρθας Καραγιάννη: «Τι να απαντήσω τώρα στις βλακείες;»

Δημοσίευμα, πριν λίγες ημέρες, υποστήριζε ότι η κατάσταση υγείας της Μάρθας Καραγιάννη έχει επιδεινωθεί ραγδαία και η ίδια πλέον δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί.

Η καταξιωμένη ηθοποιός, ωστόσο, μίλησε τηλεφωνικά το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και με δύο κουβέντες της διέψευσε τα όσα έχουν γραφτεί. «Τι να απαντήσω τώρα στις βλακείες;» είπε χαρακτηριστικά η Μάρθα Καραγιάννη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πρόσθεσε πως πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί με την πρωταγωνίστρια σε εστιατόριο στο Κολωνάκι και όπως είπε φαινόταν μια χαρά. Η συγκάτοικος και καλή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη Ντόρα Δούμα, η οποία βρισκόταν δίπλα της, πήρε τον λόγο και είπε: «Η Μάρθα είναι μια χαρά. Εν μέσω κορωνοϊού δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω στο δρόμο, για να βλέπουν ότι η Μάρθα είναι καλά. Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν μια πληροφορία το διασταυρώνουν». Η Ντόρα Δούμα από την άλλη έκανε έκκληση να κατέβουν όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά στην υγεία της.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα