Μην χασετε

Διακόσμηση Μπάνιου: 10 ξύλινες ιδέες αποθήκευσης που θα το ανανεώσουν και θα το ομορφύνουν

Αν μένετε σε σπίτι που το μπάνιο είναι μικρό, τότε γνωρίζετε πολύ καλά τη σημασία που έχουν οι έξυπνες λύσεις αποθήκευσης. Φυσικά θέλετε οι λύσεις αυτές εκτός από πρακτικές να προσθέτουν και διακοσμητικό ενδιαφέρον. Υπάρχει πιο όμορφο υλικό από το ξύλο για να το πετύχετε;

Advertisements

 

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφία και δείτε 10 ιδέες που θα φέρουν το μοναδικό αυτό υλικό στο μπάνιο σας και θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα στο θέμα της αποθήκευσης!

Σε έναν άδειο τοίχο τοποθετήστε ξύλινα «κιβώτια» όπως αυτά. Είναι μια πολύ απλή κατασκευή που θα σας προσφέρει αρκετό αποθηκευτικό χώρο και θα δώσει στυλ στο μπάνιο σας.

 

Εκμεταλλευτείτε το κενό που βρίσκεται πάνω από την τουαλέτα σας τοποθετώντας μερικά ξύλινα ράφια και βάζοντας πάνω διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα.

 

Εκμεταλλευτείτε το ύψος του χώρου. Μία σκάλα σαν αυτή είναι ιδανική για να σας προσφέρει αρκετά ράφια προς χρήση και είναι σίγουρο πως θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω της.

 

Δεν έχετε αρκετό φάρδος στον τοίχο σας για να τοποθετήσετε μια σκάλα; Τότε δοκιμάστε μία στενή κάθετη σανίδα με μικρά ράφια σαν αυτή!

 

Μήπως το DIY είναι το στοιχείο σας; Να τι μπορείτε να κάνετε: βρείτε μερικά κασόνια (ή κατασκευάστε τα εσείς!) και βάλτε τα το ένα κάτω από το άλλο στον τοίχο. Είναι πανέμορφα και απίστευτα κομψά.

 

Αν θέλετε να αποθηκεύσετε βαριά αντικείμενα, τότε δύο ράφια με αρκετό πάχος θα σας δώσουν τη λύση που ζητάτε χωρίς να κινδυνεύουν να πέσουν.

 

Advertisements
Για μία πρακτική και ιδιαίτερα κομψή παρέμβαση στο μπάνιο σας προμηθευτείτε ένα μικρό ξύλινο σκαμπό. Πάνω του μπορείτε να ακουμπάτε αντικείμενα προς χρήση και να το μετακινείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

Εκμεταλλευτείτε τον χώρο κάτω από τον νιπτήρα τοποθετώντας ένα ξύλινο ντουλάπι σαν αυτό. Εκεί μπορείτε να αποθηκεύσετε τα απορρυπαντικά, τις πετσέτες σας ή οτιδήποτε άλλο δεν έχει βρει ακόμα τη θέση του.

 

Τι θα λέγατε για ένα μικρό ραφάκι που μπορεί ταυτόχρονα να φιλοξενήσει το χαρτί υγείας; Πάνω του μπορείτε να τοποθετήσετε ένα όμορφο διακοσμητικό αντικείμενο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

 

Ένα ξύλινο σταντ με 2-3 πρακτικά καλάθια είναι σίγουρο πως θα σας χαρίσει τον πολυπόθητο αποθηκευτικό χώρο και θα δώσει στο μπάνιο σας στυλ και κομψότητα!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα