Μην χασετε

Διακόσμηση εσωτερικών χώρων: Υπέροχες φωτογραφίες από ένα cozy σκανδιναβικό διαμέρισμα σε μπεζ και γκρι αποχρώσεις

Παρ’ όλες τις προκαταλήψεις, το μπεζ στην εσωτερική διακόσμηση ήταν και θα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές μεταξύ σχεδιαστών και ιδιοκτητών σπιτιού και ιδικά όταν συνδυάζετε με το γκρι. Και αν επιλέγει μια σωστή απόχρωση και συνδυαστεί με κομψά σκανδιναβικά έπιπλα – όπως ακριβώς σε αυτό το διαμέρισμα του Γκέτεμποργκ – το αποτέλεσμα θα είναι άξιο αναφοράς σε design περιοδικά.

Advertisements

 

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες αυτής της όμορφης κατοικίας παρακάτω και πάρτε ιδέες

 

Η κύρια διάταξη περιλαμβάνει ενιαίο χώρο σε σαλόνι και τραπεζαρία. Ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά εδώ είναι μια παραδοσιακή σκανδιναβική σόμπα. Τα έπιπλα είναι άνετα, μοντέρνα και υπάρχουν πολλά φυτά σε γλάστρες που ανανεώνουν το χώρο. Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με μια μικρή αλλά όμορφη γκαλερί και μια επιτοίχια  σύνθεση για αποθήκευση και για να διατηρήσετε το βλέμμα του δωματίου ευάερο.

 

 

Advertisements

 

 

Η κουζίνα συνεχίζει με το συνδυασμό χρωμάτων του μπεζ με το γκρι και αναδεικνύει ένα μωβ backsplash. Τα εκλεκτής ποιότητας και μοντέρνα ντουλάπια που χρησιμοποιούνται μαζί κάνουν τον χώρο πιο ελκυστικό και ένας μεγάλος τοίχος γκαλερί τονίζει όμορφα τον χώρο. Θα δείτε επίσης ένα μικρό χώρο πρωινού με τραπέζι και δύο καρέκλες.

 

 

Advertisements

 

Η κρεβατοκάμαρα είναι σκανδιναβικά κλασικά: γαλήνια, ευάερη και όμορφη. Υπάρχει ένα γκρι κρεβάτι και ένα αντίστοιχου χρώματος πλαίσιο παραθύρου και κάλυμμα καλοριφέρ. Οι ανθισμένες γλάστρες και το πράσινο ανανεώνουν το χώρο και το κλινοσκέπασμα με σχέδιο προσθέτει φρεσκάδα στο δωμάτιο. Μια μεγάλη vintage ντουλάπα προαφαίρει αρκετό χώρο αποθήκευσης για όλα τα απαραίτητα.

 

 

Το μπάνιο είναι επενδυμένο με πλακάκια ψηφίδες σε ουδέτερες αποχρώσεις. Υπάρχει μπανιέρα και νεροχύτης και μερικές χρωματιστές πινελιές στα υφάσματα.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα