Μην χασετε

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Ιουνίου 2019

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Σχεδιάστε να κάνετε ένα ρομαντικό ταξίδι προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας, είναι η προτροπή της Αφροδίτης και της νέας Σελήνης στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ταξιδιών. Μπορεί τώρα να ανησυχείτε υπερβολικά για το τι σκέφτονται οι φίλοι σας, ή ακόμα να επικεντρώνεστε στις δικές σας ανάγκες, το φλερτ και τη διασκέδαση, χωρίς να νοιάζεστε πραγματικά για τις ανάγκες του αγαπημένου σας. Μην αποξενώνετε το σύντροφό σας, ενεργείστε με διπλωματία και χιούμορ. Αν είστε μόνοι, περάστε το χρόνο σας βρισκόμενοι σε μέρη όπου μπορείτε να συναντήσετε κάποιο νέο ερwτικό σύντροφο, αλλά φροντίστε να είστε υπερβολικά επιλεκτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτός ο μήνας θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα και ίσως δοκιμάσει την υπομονή σας κάποιες στιγμές. Με τον Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και την πανσέληνο στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, η επικοινωνία με τον αγαπημένο σας δεν θα είναι και τόσο καλή, ίσως υπάρξουν στιγμές που θα σας προκαλεί και δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Κάποιοι από εσάς ίσως σκέφτεστε το παρελθόν, ίσως ακόμα να μην έχουν επουλωθεί οι πληγές του παρελθόντος ή τα συναισθήματά σας να σας δημιουργούν περίεργες διαθέσεις. Ο πυρήνας της σύγκρουσης θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γίνεστε πληθωρικοί στα συναισθήματά σας, ανοίγετε τα φτερά σας στον έρωτα και την αγάπη χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Νιώθετε αυτοπεποίθηση και ενεργητικότητα, έτσι πάρτε το ρίσκο να προβάλετε τον εαυτό σας. Σας ανοίγονται νέες προοπτικές στην αγάπη, ίσως συσχετιστείτε με άτομα από διάφορους πολιτισμούς ή κοινωνικό υπόβαθρο ή ακόμα και με κάποιο άτομο που σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση. Γενικά προσελκύετε ανθρώπους από διάφορα κοινωνικά στρώματα τώρα. Κάντε τώρα μια ριζική αναθεώρηση του τρόπου που βλέπετε την ερwτική σας ζωή ή ακόμα και της προσωπικής σας εικόνας, τολμώντας κάτι διαφορετικό ή κάνοντας κάτι τολμηρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήπως νιώθετε να ξεγελιέστε από ένα άτομο που είναι «πολύ καλός για να είναι αληθινός»; Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας θολώνουν το τοπίο της αγάπης, αλλά αυτό σας ενθαρρύνει να κοιτάξετε πιο βαθιά στο μέλλον. Συνειδητοποιήστε ότι όλες σας οι ανάγκες δεν μπορούν να καλυφτούν από ένα μόνο άτομο, οπότε, αυτή η κατανόηση θα σας φέρει λιγότερη πίεση και περισσότερη ευτυχία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για ένα νέο ξεκίνημα στην αγάπη αλλά φροντίστε να επιδιώξετε περισσότερη ειλικρίνεια και μεγαλύτερη διαφάνεια στην αισθηματική σας ζωή από εδώ και πέρα, αναζητώντας την αλήθεια γιατί αυτή είναι που μετράει!

ΛΕΩΝ

Advertisements

Από ποιόν και τι επιδιώκετε να ξεφύγετε; Με τον Άρη στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας νιώθετε να σας κατακλύζει έντονο άγχος, αλλά μπορείτε να χαλαρώσετε πηγαίνοντας κοντά σε νερό ή ασχολούμενοι με έντονη σωματική δραστηριότητα. Όντας μόνοι με τον εαυτό σας και να … σκέφτεστε, θα σάς βοηθήσει να βάλετε τάξη στο μυαλό σας. Και με την πανσέληνο στον ερwτικό πέμπτο οίκο σας αναμείνατε εντός των προσεχών έξι μηνών μία απίστευτα ρομαντική σχέση, όπου θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από τα συναισθήματά του. Αν είστε δεσμευμένοι, το φεγγάρι σάς καλεί να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα στη σχέση σας, να αποκαταστήσετε την αρμονία και να μειώσετε τις αντιπαραθέσεις. Από τώρα ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σας ζωή. Ακρόαση

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια φιλία θα μπορούσε να μετατραπεί σε σχέση χάρη στον Άρη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι ο ένας από τους δύο σας θα μπορούσε να έχει κάποιες συναισθηματικές εμπλοκές. Βεβαιωθείτε ότι ο καθένας σας είναι ελεύθερος και προχωρήστε σε σχέση αφού ξεκαθαρίσετε με τα συναισθήματά σας. Αφήστε στην άκρη το συναισθηματικό δέσιμο, γιατί αργότερα μπορεί να μετανιώσετε που δώσατε τα περισσότερα. Σκεφτείτε με τη λογική σας και να είστε σίγουροι ότι αν το κάνετε, θα νιώσετε συναισθηματικά αλώβητοι. Θα πρέπει σίγουρα να αποφύγετε τις εσπευσμένες ενέργειες, αλλά είναι σίγουρα η καλύτερη στιγμή για να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε μια αισιόδοξη και πιο φιλοσοφική στάση για την αγάπη και τη ζωή, αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε την αισθηματική σας ζωή πιο χαρούμενα και να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας, αφού τώρα είστε σε πλεονεκτική θέση χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας. Εάν είστε καιρό μόνοι, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί ενδεχομένως να γνωρίσετε κάποιο άτομο διαφορετικό από το συνηθισμένο τύπο σας. Το σύμπαν θα μπορούσε να σας φέρει μια σχέση με κάποια χιλιομετρική απόσταση ή να νιώσετε μια έντονη ερwτική χημεία με κάποιο άτομο από άλλη χώρα ή πολιτισμικό υπόβαθρο. Η πνευματική περιέργειά σας θα είναι οξυμένη, έτσι μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο σε ένα βιβλιοπωλείο, μια διάλεξη ή ακόμα και στο δρόμο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάντε προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις, καθώς με τη νέα Σελήνη στον απόκρυφο και ζηλότυπο όγδοο οίκο σας κλιμακώνονται η ένταση και οι παρεξηγήσεις στη σχέση σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα υπάρχουν στιγμές που θα είστε δύστροποι καθώς κάποιες λανθάνουσες δυσαρέσκειες θα μπορούσαν να εκραγούν και μπορεί να βιώσετε μερικές δραματικές στιγμές και έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον αγαπημένο σας για τα χρήματα και τον τρόπο που τα ξοδεύετε καθώς επίσης και την κατανομή των αρμοδιοτήτων μεταξύ σας. Χρειάζεται να προσαρμόσετε τον τρόπο ζωής σας, έτσι ώστε και οι δυο σας να μην αισθάνεστε έντονα το οικονομικό βάρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά τώρα για σας, πιο αισθησιακό και ρομαντικό χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Προσθέστε περισσότερο πάθος και αισθησιασμό στην ερwτική σας ζωή, ανεξάρτητα αν είστε σε σχέση ή όχι. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σας υποδείξουν ότι ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι πιο δραστικό ή να μιλήσετε ειλικρινά για τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας. Να είστε περισσότερο τολμηροί προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε. Μια περιπέτεια με ένα άτομο που είναι μακριά σας θα μπορούσε να προκαλέσει την προσοχή σας και να σας κάνει να απολαύσετε μια αξέχαστη περιπέτεια. Ή ίσως κάνετε μαζί με τον αγαπημένο σας ένα ταξίδι, θα ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιο αισθηματικό ενδιαφέρον είναι κάπως θολό και ασαφές, βρίσκεστε σε αμφιταλάντευση προσπαθώντας να ξεδιαλύνετε τι κρύβεται πίσω από το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας. Μπορεί να μην είναι τίποτα, αλλά σιγουρευτείτε πριν παραδώσετε την εμπιστοσύνη σας. Θέλετε πραγματικά να ξέρετε, γι’ αυτό δώστε προσοχή στις αντιδράσεις του συγκεκριμένου ατόμου και όχι μόνο στις υποσχέσεις και στις δηλώσεις της αγάπης του. Μην γίνεστε πεισματάρηδες ακολουθώντας τις δικές σας αντιλήψεις. Το φεγγάρι σάς ζητά να κάνετε ενδελεχή έλεγχο της πραγματικότητας, θα αποφύγετε κάποια αρνητικά πράγματα στην πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχή και το μυαλό σας είναι … ελεύθερα, επιδιώκετε να ζήσετε την περιπέτεια στην αισθηματική σας ζωή χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ερwτικό πέμπτο οίκο σας. Τίποτα και κανείς δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην ευτυχία σας, νιώθετε ξεκούραστοι και έτοιμοι για μια απόδραση. Ίσως υπάρξει ένα μικρό ειδύλλιο (ή ακόμα και περισσότερα) που όμως μπορεί να είναι σύντομης διάρκειας. Ενδέχεται επίσης να αντιληφθείτε ότι υπάρχει ερwτική χημεία με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχετε καμία διάθεση να είστε εγκλωβισμένοι στη ρουτίνα σας, εν τούτοις βεβαιωθείτε ότι στην εκάστοτε γνωριμία σας είναι όλα ξεκάθαρα και ότι το πρόσωπο αυτό ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Ακρόαση

ΙΧΘΥΣ

Γίνετε περισσότερο αυθόρμητοι, επιδιώξτε τη διασκέδαση και το ρομαντισμό στη σχέση σας, είναι η προτροπή του Άρη στον ερwτικό πέμπτο οίκο σας. Συζητήστε για το κοινό μέλλον σας, αλλά με έναν παιχνιδιάρικο ή ακόμα και διασκεδαστικό τρόπο. Τώρα τονίζονται το πάθος και ο ρομαντισμός σας, θέλετε να δώσετε και να πάρετε αγάπη, ωστόσο ο κόκκινος πλανήτης μπορεί επίσης να σας κάνει ανεξέλεγκτους ερwτικά. Η δύναμη των συναισθημάτων σας θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια, και σίγουρα το χρειάζεστε και επιδιώκετε να εκφραστείτε, αλλά προσέξτε τις σπασμωδικές κινήσεις σας. Αισθάνεστε ιδιαίτερα εύρωστοι και ενεργητικοί, αλλά προσπαθήστε να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα