Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερwτικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Γεια σου Κριέ μου, Σαββατοκύριακο κατέφτασε και τα ευχάριστα είναι πως ο Ερμής περνά στον Λέοντα, είναι λοιπόν ένα πολύ όμορφο διάστημα. Είναι πολύ όμορφες και αισιόδοξες οι μέρες αυτές, ενώ το σημαντικότερο όλων είναι πως ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου υπάρχει διάχυτο το φλερτ και ο ερwτισμός. Στην καρδιά του Αυγούστου λοιπόν εσύ και ο-η σύντροφός σου απολαμβάνετε είτε τις διακοπές σας  είτε τη συντροφικότητα.

Με τον Ερμή να περνά στον Λέοντα το διήμερο αυτό για σένα Κριέ μου, αποκτά νόημα. Ένα πρόσωπο δείχνει πως έχει ερwτικές βλέψεις για εσένα και το διήμερο αυτό θα στο αποκαλύψει, μιλάμε για πρόσωπο που ξέρεις είτε ανήκει στο φιλικό περιβάλλον είτε σε κάποιο κοινωνικό σύνολο, είτε είναι άτομο που σας έχει δει σε κάποια κοινή παρέα. Σκέψου πολύ καλά, πριν πάρεις την όποια απόφαση διότι δεν θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάποια κατάσταση αν δεν είσαι πρώτα σίγουρος-η.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, αυτό το Σαββατοκύριακο σε περιμένει λοιπόν μια ευχάριστη συγκυρία να επιλύσεις θέματα που να έχουν να κάνουν με πρακτικά ζητήματα κυρίως στο δεσμό σου. Θα αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση έχει προκύψει με λογική και σύνεση, θα βρεις λύσεις και φυσικά θα συμφέρουν τόσο εσένα  αλλά και το ταίρι σου ταυτόχρονα. Θα είναι για εσένα πολύ εποικοδομητικό το διήμερο αυτό, θα αποκομίσεις πολλά που έχουν να κάνουν με το μέλλον της σχέσης σου.

Για εσένα που είσαι μόνος-η Ταύρε μου, με την Σελήνη να περνά στον Αιγόκερω σου φέρνει το διήμερο αυτό πιο πολύ πρακτικότητα στην αισθηματική σου ζωή. Αν για παράδειγμα σου αρέσει ένα πρόσωπο αλλά βλέπεις ότι εδώ και καιρό δεν προχωρά η κατάσταση σας, σκοπεύεις να πάρεις τις αποφάσεις σου. Να πεις για παράδειγμα τι νιώθεις ή να βάλεις ένα τέλος στις σκέψεις σου για εκείνο. Όποιες και αν είναι οι αποφάσεις σου να θυμάσαι πως μόνο σε προσωπικό καλό θα σε οδηγήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένε μου Δίδυμε, ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο καταφτάνει. Το μεγάλο  γεγονός για εσένα και την ερwτική σου ζωή είναι πως ο Ερμής περνά στον Λέοντα. Γίνεσαι πιο κοινωνικός-ή, είσαι σε θέση να εκφράσεις με κάθε τρόπο τι νιώθεις στο ταίρι σου, να δείξεις πόσο πολύ το αγαπάς. Αν έχετε φύγει διακοπές με το ταίρι σου,  θα περάσετε υπέροχες στιγμές, ακόμη και αν έχετε μείνει στο σπίτι, μην νομίζεις Δίδυμε μου, κάτι ανάλογο θα ζήσεις.

Για εσένα Δίδυμε μου που δεν έχεις μια σχέση, είναι ένα Σαββατοκύριακο που μπορείς να επενδύσεις σε κάτι νέο. Μην χάσεις την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, γιατί όντως με τον Ερμή να περνά στον Λέοντα, θα έχεις πολυάριθμες ευκαιρίες. Και κοινωνικότητα σου χαρίζει αλλά και μια διάθεση να εκφράσεις χωρίς ταμπού την έλξη σου για ένα άτομο. Άδραξε την ευκαιρία να κάνεις μια από τις καλύτερες καλοκαιρινές και όχι μόνο γνωριμίες.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λατρεμένε μου Καρκίνε, που σε πετυχαίνω; Έχεις φύγει διακοπές ή ακόμη. Το διήμερο αυτό θα νιώσεις πως διαθέτεις απίστευτη αισιοδοξία αλλά και ότι είσαι ατρόμητος-η σε όλα, ισχύει αυτό ή έχεις την ανάγκη να το αισθάνεσαι; Να σου πω κάτι Καρκίνε μου από όπου και αν προέρχεται αυτή σου η αισιοδοξία και το αίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά, το σίγουρο είναι πως σου ανεβάζει τη διάθεση. Ζήσε το, μετέφερε το χαμόγελο και τις όμορφες σκέψεις που κάνεις στο ταίρι σου.

Για εσένα γλυκέ μου Καρκίνε, που δεν διαθέτεις έναν καλοκαιρινό έρωτα, το διήμερο αυτό μπορεί να σταθεί ως μια μεγάλη αφορμή να αποκτήσεις τουλάχιστον ένα ερwτικό ενδιαφέρον. Το Σαββατοκύριακο αυτό έχεις μια πολύ διαφορετική διάθεση, πιο ανεβασμένη και αισθάνεσαι χαρά και αισιοδοξία, μπορεί η αλλαγή στη στάση σου να σε καθιστά πόλο έλξης και γιατί όχι να σου φέρει και στο προσκήνιο, ένα ερwτικό ενδιαφέρον αντάξιο των προσδοκιών σου.

ΛΕΩΝ

Θα τολμήσω να πω πως το διήμερο αυτό είναι από τα πιο όμορφα της ζωής σου. Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και επίσης έχουμε το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, όχι απλά να σε επηρεάζουν μα να σου φέρνουν μοναδικές και άκρως απολαυστικές στιγμές με τα ταίρι σου. Αν ανήκεις σε εκείνα τα Λιοντάρια που έχουν μια πολυετή σχέση, το φλερτ και ο ερwτισμός θα ανανεώσουν το δεσμό σου.

Ενώ για εσένα Λέοντα μου που είσαι μόνος-η, το διήμερο αυτό θα έρθουν τα πάνω κάτω στην ερwτική σου ζωή.  Ο Ερμής κατέφτασε στο ζώδιό σου και καθιστά το διήμερο αυτό ένα σούπερ ερwτικό Σαββατοκύριακο με αμέτρητες ευκαιρίες να αποκατασταθείς. Δεν μιλάω για μια απλή σχέση αλλά για σταθερότητα και αμοιβαιότητα ανάμεσα σε σένα και σε πρόσωπο έκπληξη. Αν δεν μου έχεις κανονίσει να βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή που μιλάμε σε διακοπές, δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά μέσα στο σπίτι δεν θα πρέπει να είσαι, γιατί εκεί έξω είναι το άλλο σου μισό και σε περιμένει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν είναι μια ευνοϊκή θέση αυτή αλλά μπορεί να οργανώσει την καθημερινότητα σου και να τακτοποιήσεις (αν δεν το έχεις κάνεις ήδη) τις διακοπές σου. Το διήμερο αυτό μπορείς επίσης να βγείτε με το ταίρι σου και κάνετε μια πολύ όμορφη και ειλικρινή κουβέντα με το ταίρι σου. Να συζητήσετε για θέματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον της σχέσης σου.

Advertisements

Για εσένα Παρθένε μου, που δεν διαθέτεις μια σχέση το διήμερο αυτό δεν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και το πιο ερwτικό. Η Σελήνη θα είναι στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει πως η λογική δεν σε αφήνει να παρασυρθείς εύκολα. Αν θα πρέπει να δεις συνεργάτες ή συναδέλφους μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μπορούσες να έχεις μια πιο χαλαρή και ανοιχτή κουβέντα και να έχει επιτυχία στο να δεις ένα πρόσωπο με άλλο μάτι, πιο τρυφερό.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο για εσένα Ζυγέ μου, είναι κάτι παραπάνω από ερwτικό και όμορφο. Ο Ερμή περνά στον Λέοντα και σε ωθεί να δείξεις στο ταίρι σου το πάθος σου για εκείνο και επίσης όλο αυτό να το κάνεις με το πιο αυθόρμητο τρόπο. Η φλογερή σου διάθεση μπορεί να παρασύρει τον-την σύντροφό σου και να ανανεωθείτε σε όλα τα επίπεδα.

Για εσένα Ζυγέ μου που δεν έχεις μια σχέση αυτό το διάστημα, με τον Ερμή να περνά στον Λέοντα, δεν μπορώ να μην σου υποσχεθώ ότι θα συμβεί κάτι πάρα πολύ καλό στα ερwτικά σου. Επιτέλους, από αυτό το διήμερο ξεκινάς να βγαίνεις από το καβούκι σου και να αισθάνεσαι πως η αυτοπεποίθηση σου δεν θα ανέβει αν κάθεσαι μέσα στο σπίτι. Εκεί, έξω αν βγεις θα διαπιστώσεις ότι πολύς κόσμος θα ήθελε να σε κατακτήσει ερwτικά. Στο χέρι σου είναι η επιλογή που θα κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, το διήμερο αυτό η Σελήνη θα είναι στον Αιγόκερω, σαφέστατα και δεν μπορώ να σου τάξω ένα καυτό ερwτικό Σαββατοκύριακο. Όμως μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα μπορείς να συνεννοηθείς πολύ καλά με το ταίρι σου, μπορεί σε μια κουβέντα σας να πρυτανέψει η λογική και να αλλάξουν πολλά ακόμη και στην καθημερινότητα σας. Θα έχεις επιτυχία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή και αυτό να έχει ως αντίκτυπο και στην ερwτική σας ζωή.

Με την Σελήνη να περνά στον Αιγόκερω αυτό το διήμερο για εσένα μοναχικέ Σκορπιέ, σου φέρνει κάποιες αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την αισθηματική σου ζωή. Αλλάζεις όλα εκείνα που μπλόκαραν την ερwτική σου ζωή και θα κινηθείς σε μια γραμμή στην οποία θα αγαπήσεις και θα ερωτευτείς τον εαυτό σου πρώτα από όλα, με αποτέλεσμα να το κάνουν και οι γύρω σου για εσένα. Αυτό μπορεί να είναι μια μικρή λεπτομέρεια στην εξωτερική σου εμφάνιση ή μέχρι και κάτι που να αφορά τη συμπεριφορά σου. Θα διακρίνεις πρώτα από όλα τι δεν αρέσει σε εσένα και θα δεις πόσο πολύ θα σε ωφελήσει στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρχικά να σου πω Τοξότη μου πως ο Δίας ο πλανήτης των ευκαιριών γυρνά σε ορθή πορεία. Το δεύτερο μεγάλο γεγονός είναι ο Ερμής που περνά στον Λέοντα, σου φέρνει φλογερή διάθεση απέναντι στο ταίρι σου, και σε κάνει να θες να δείξεις με κάθε τρόπο το πώς νιώθεις για εκείνο. Σε διακατέχει ενθουσιασμός, αυθορμητισμός και αισιοδοξία, στοιχεία που σε ενώνουν με το ταίρι σου και σας κάνουν πολύ πιο αγαπημένους από ότι η ρουτίνα δεν σας άφηνε μέχρι τώρα.

Τοξότη μου για εσένα που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό είναι ότι πρέπει για να αλλάξει όλο αυτό και σε βγάλει από την μοναχικότητα που νιώθεις. Ο Ερμής περνά στον παθιασμένο και φλογερό Λέοντα και σου προσδίδει λάμψη, από την άλλη ο Δίας που τόσα σου έχουμε τάξει και είναι στο ζώδιό σου, επιτέλους ορθοδρομεί και σου φέρνει ερwτικές ευκαιρίες για να αποκτήσεις σχέση ζωής! Όπως το ακούς, το διήμερο αυτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκατασταθείς μια και καλή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεια σου αγαπημένε μου Αιγόκερε, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου το διήμερο αυτό, σημαίνει πως θα πάρεις μια μεγάλη ανάσα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα σου παραδεχθώ Αιγόκερε μου πως πέρασες ένα πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα, από εδώ και στο εξής, θα δεις πολλά να αλλάζουν. Ένα σχέδιο σου ή μια αλλαγή για αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνει αντικείμενο συζήτησης με το ταίρι σου και επίσης μια επαγγελματική εξέλιξη μπορεί να επηρεάσει και την πορεία της σχέση σου. Θετικά είναι όλα αυτά που σου αναφέρω Αιγόκερε μου και μιλάμε σίγουρα για ένα ήρεμο και γαλήνιο Σαββατοκύριακο που τόσο σου είχε λείψει.

Για εσένα Αιγόκερε μου που δεν έχεις μια σχέση και με δεδομένο την Σελήνη να είναι στο ζώδιό σου έχεις την ανάγκη να αλλάξεις πράγματα στην ερwτική σου ζωή. Όμως θα πρέπει να ισορροπήσεις, να βάλεις σε ένα ζυγό τα υπέρ και τα κατά ανάμεσα στην επαγγελματική και ερwτική σου ζωή. Τι είναι αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να ζήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο του Αυγούστου; Μην μου απαντήσεις εμένα, αλλά στον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, αυτό το διήμερο ετοιμάσου για όλα. Ο Ερμής περνά στον Λέοντα, πράγμα που σημαίνει πως η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη. Ο ερwτισμός σου είναι διάχυτος, το πάθος και η ένταση είναι ορατά από το ταίρι σου. Η σχέση σου, από αυτό το διήμερο και έπειτα αποκτά άλλο νόημα, θα έχει την φρεσκάδα που επιθυμείς, συμπαρασύρεις το ταίρι σου με τον αυθορμητισμό σου. Είναι ένα από τα πιο τέλεια διήμερα που έζησες, εδώ και πολύ καιρό.

Το νου σου Υδροχόε μου, σε εσένα μιλάω που δεν έχεις δημιουργήσει ακόμη κάποια σημαντική και αξιόλογη ερwτική σχέση. Το διήμερο αυτό είναι αρκετά ευνοϊκό για ένα νέο ερwτικό ξεκίνημα και μάλιστα να έχει διάρκεια, με τον Ερμή να περνά στον Λέοντα, δεν υπάρχει περίπτωση να σου αρέσει ένα πρόσωπο και να μην το κάνεις δικό σου. Θα κατακτήσεις τους πάντες αυτό το διήμερο με το φλογερό σου ταπεραμέντο.

ΙΧΘΥΣ

Γεια σου Ιχθύ μου, το διήμερο αυτό για εσένα με την Σελήνη να είναι στον Αιγόκερω, δεν θα το αποκαλούσα και παθιασμένο και φλογερό. Μπορεί να σου φέρει όμως να σου φέρει μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Δεν σου κρύβω πως έχει συζητήσεις και διάθεση να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την σχέση σας. Θα μπορούσε μια επαγγελματική πρόταση να προκύψει και να αλλάξει τα δεδομένα σας.

Για εσένα Ψαράκι μου που είσαι ακόμη μόνο, με την Σελήνη να περνά στον Αιγόκερω μπορεί ναν μην είναι και το πιο ερwτικό Σαββατοκύριακο της ζωής σου, όμως είναι ένα διήμερο που θα βρεθείς με πολύ κόσμο, και καλό είναι να κοιτάξεις  λίγο τριγύρω σου ποιοι σας κοιτάζουν έντονα και ποιοι θέλουν ενδεχομένως να σε πλησιάσουν για ερwτικό λόγο. Αυτό ισχύει ακόμη και αν έχεις βγει σε έξοδο με άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα