Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (26-27/6)

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους και όλες! Επικοινωνιακό και ζωτικό θα είναι το διήμερο, οι συναντήσεις θα εξελιχτούν χωρίς προβλήματα, στις προσεγγίσεις δεν θα υπάρξουν κομπιάσματα και καμουφλαρισμένες προθέσεις.

 

Το Σάββατο, πρόσχαρες, αισιόδοξες και ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις. Θα υπάρξουν κοινωνικές συναντήσεις και φιλικές συναναστροφές, στις παρέες το κλίμα θα είναι ευδιάθετο, οι διάλογοι θα είναι ευχάριστοι ίσως και κάπως αόριστοι. Νέες γνωριμίες θα προκύψουν, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες, τα λόγια και οι φιλοφρονήσεις θα εκφραστούν με άνεση.

Η Κυριακή θα είναι μια ιδιαιτέρως κοινωνική μέρα, θα γίνουν προσκλήσεις, στις προτάσεις δεν θα φανερωθεί απορριπτική διάθεση. Δεν θα λείψουν οι κινήσεις επανασύνδεσης, οι τσακωμένοι ή χωρισμένοι θα καταφέρουν να τα βρουν, οι συζητήσεις θα είναι επεξηγηματικές, θα υπάρξει ειλικρίνεια και διάθεση για συμφιλίωση.

Advertisements

Κριός

Το Σάββατο θα σε βοηθήσει να βγάλεις τη ζωτική και δραστήρια πλευρά του χαρακτήρα σου, χιουμοριστική θα είναι η διάθεση σου, αυτή τη φορά δεν θα πάρεις στα σοβαρά τα λόγια και τις καταστάσεις. Διασκεδαστικά θα περάσεις το διήμερο, προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου, οι απαντήσεις θα είναι θετικές. Με φίλους θα βρεθείτε σαν ζευγάρι, ίσως να προκύψει και μια κοντινή εκδρομή, θα καταφέρεις να ανανεωθείς και ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ανέμελη θα είναι η στάση σου, σίγουρα δεν θα είναι συντηρητική και ενδεχομένως να είναι εντελώς απελευθερωμένη. Ανάγκη σου θα είναι να κινηθείς ελεύθερα, πολύ καλά θα κάνεις και θα φλερτάρεις, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σου, με άνεση θα μιλήσεις και θα προσεγγίσεις. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τις προθέσεις και τους σκοπούς, οξυδέρκεια θα σε χαρακτηρίζει, σωστές θα είναι οι επιλογές σου.

 

Ταύρος

Το Σάββατο θα ενισχύσει την ανάγκη σου για αποφόρτιση και διασκέδαση, θα προσπαθήσεις να αποστασιοποιηθείς από τα σοβαρά και αγχωτικά θέματα. Η αισιοδοξία σου προσοχή να μην σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες, οι απαντήσεις που θα δώσεις στο ταίρι σου να προσέξεις να είναι σκεπτόμενες για να μην υπάρξει ο κίνδυνος στην πορεία να παγιδευτείς. Πρόσεξε τις υποσχέσεις που θα δώσεις, απέφυγε τις υπερβολές και τις βιαστικές απαντήσεις.

Advertisements

Εσύ που είσαι μόνος/η, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με την πρόσχαρη και ευδιάθετη του στάση θα σε οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμούς, ίσως να αλλάξεις γνώμη σχετικά με το είδος της πορείας που έχει πάρει η σχέση σας. Ενδεχομένως να αρχίσεις να πιστεύεις πως το μεταξύ σας ενδιαφέρον έχει ξεπεράσει το φιλικό και αγγίζει πλέον το eρωτικό. Το Σάββατο θα βοηθήσει στο να λυθούν οι επικοινωνιακοί κόμποι, θα υπάρξουν άμεσα ξεκαθαρίσματα.

 

Δίδυμοι

Το σαββατοκύριακο, ευδιάθετη και ανέμελη θα είναι η στάση σου. Στις συζητήσεις με το ταίρι σου θα αποφύγεις τις καθοριστικές απαντήσεις και κυρίως τις δεσμευτικές, προσοχή να μην δημιουργήσεις αιωρούμενες καταστάσεις. Στις πιέσεις αντιδραστική θα είναι η συμπεριφορά σου, ανάγκη σου θα είναι να κινηθείς ελεύθερα, να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εκδρομές και για αποδράσεις, θα καταφέρεις να βγεις με το ταίρι σου από τα συνηθισμένα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, παίρνεις απόφαση να απομακρύνεις πρόσωπο που σου δημιούργησε απογοήτευση, γενικότερα θα κρατήσεις απόσταση από άτομα που σε δυσανασχετούν και δεν σε βοηθούν να περάσεις όμορφα. Θα είσαι σε θέση να φλερτάρεις, θα σε προσεγγίσουν αλλά και εσύ θα κάνεις το βήμα να ανοιχτείς και να δώσεις το πράσινο φως. Πολύ πιθανό θα είναι να προκύψει νέα γνωριμία, δεν αποκλείεται να ενθουσιαστείς με ένα καινούργιο πρόσωπο.

 

Advertisements

Καρκίνος

Οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα εξελιχτούν σε χαλαρό επίπεδο. Το γενικό κλίμα θα είναι ανέμελο ίσως και κάπως αόριστο γι αυτό προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις σχετικά με δεσμεύσεις και μελλοντικές υποσχέσεις, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις και δεσμευτικές κουβέντες. Μέσα στο διήμερο θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές και συναντήσεις είτε με φίλους, είτε με ευχάριστα συγγενικά πρόσωπα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το σαββατοκύριακο θα είναι πολλή καλή χρονική στιγμή για να φλερτάρεις. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στο στόχαστρο σου προσπάθησε να αποκαλυφθείς συναισθηματικά, δείξε το ενδιαφέρον σου, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ενθαρρύνει. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς και να εκφραστείς ελεύθερα, θα υπάρξει η δυνατότητα για προσωπικό ραντεβού, γενικότερα η επικοινωνία θα είναι δημιουργική.

 

Λέων

Δεν θα έχεις πρόθεση για κόντρες και αντιρρήσεις. Στο ταίρι σου θα ανοιχτείς με απελευθερωμένη διάθεση, θα εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου με χαλαρότητα και άνεση. Η θετικότητα σου και η ανάγκη σου να βγεις από τα γνωστά και τα προκαθορισμένα θα σε ωθήσουν στο να κάνεις προτάσεις για διασκέδαση και αποφόρτιση. Οι απαντήσεις που θα λάβεις δεν θα είναι αρνητικές, γενικά και εσύ και το ταίρι σου θα έχετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με τους κοινούς σας φίλους.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Κυριακή θα σε ωθήσει στο να δώσεις μια πιο χαλαρή και απελευθερωμένη νότα στις επαφές σου. Στην περίπτωση που νιώσεις έλξη για κάποιο πρόσωπο δεν θα θελήσεις να την κρύψεις, θα δώσεις άνοιγμα για προσεγγίσεις. Ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσεις, θα κερδίσεις τις συμπάθειες.

 

Παρθένος

Το σαββατοκύριακο, οι συνομιλίες με το ταίρι σου θα είναι ισορροπημένες, θα εστιάσετε στις κοινές σας επιθυμίες. Το μεταξύ σας κλίμα θα είναι ευδιάθετο και χαλαρό, κοινή θα είναι η ανάγκη σας να διασκεδάσετε, να γεμίσετε κοινωνικά το διήμερο σας και να μην κλειστείτε μέσα στο σπίτι σας. Προτάσεις για εκδρομές ή ταξίδια θα πάρουν θετική έκταση, ίσως κάτι να οργανώσετε ή να αποφασίσετε να ταξιδέψετε.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το σαββατοκύριακο, προσοχή σε τάσεις αναποφασιστικότητας, σε περίπτωση που σε ταλαιπωρήσουν διχασμοί προσπάθησε να βρεις την άκρη του νήματος. Αν σκέπτεσαι κάποιο πρώην ταίρι ή κάποιο πρόσωπο που προσφάτως γνώρισες κάνε το βήμα να το πλησιάσεις. Την Κυριακή, οι συζητήσεις θα κυλήσουν ομαλά, η κατάληξη θα είναι θετική και αισιόδοξη, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για επικοινωνία.

 

Ζυγός

Κάποιες καταστάσεις μέσα στη σχέση σου ίσως να τις χειριστείς με συνειδητή έλλειψη σοβαρότητας. Δεν θα θελήσεις καβγάδες και πιέσεις, για την ώρα αυτό που θα χρειάζεσαι θα είναι να αφήσεις στην άκρη τα πολλά και τα δύσκολα για να μπορέσεις να ξεκουραστείς ψυχολογικά. Η  Κυριακή θα σε βοηθήσει να μιλήσεις χαλαρά και κατανοητά με το ταίρι σου, θα βρεις συνεννόηση μια χαρά θα πάει η επικοινωνία σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, κοινωνικό θα είναι το διήμερο σου με φίλους θα συναντηθείς, ίσως εσύ να κάνεις κάποιες προτάσεις οι οποίες δεν θα απορριφτούν. Οικεία και δοτική θα είναι η συμπεριφορά σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις περιθώριο προσέγγισης. Συμπάθειες θα προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και σε καινούργια πρόσωπα που μεταξύ σας θα έχετε κάποια συγκεκριμένα κοινά ενδιαφέροντα.

 

Σκορπιός

Το Σάββατο θα κάνεις την προσπάθεια να ελαφρύνεις τη σκέψη σου και να δεις τις καταστάσεις με χαλαρή διάθεση. Δεν θα θελήσεις να πιέσεις το ταίρι σου, με δεκτικότητα θα χειριστείς τις προτάσεις που θα κάνει ή τις επιθυμίες που θα εκφράσει. Βγαίνεις από το άγχος και τις σκοτεινές εκδοχές, θα προσπαθήσεις να δώσεις οξυγόνο στη σχέση σου και θα το καταφέρεις. Διασκεδαστικά θα περάσεις με το ταίρι σου, θα αποβάλεις την εσωστρέφεια, κοινωνική θα είναι η διάθεση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μια αναπάντεχη πρόταση ή συνάντηση θα σε βγάλει από τον συμβατικό τρόπο σκέψης, θα σε ωθήσει στο να κινηθείς απελευθερωμένα χωρίς φραγμούς και χωρίς αναστολές. Η θετική απάντηση που θα δώσεις σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου βγει σε καλό, θα ανοίξει δίοδο συστηματικών επαφών που είναι πολύ πιθανόν να στρώσουν το έδαφος για σχέση.

 

Τοξότης

Το Σάββατο, ευχάριστες και ανέμελες συζητήσεις θα κάνεις με το ταίρι σου, δεν θα υπάρχει προδιάθεση για πιέσεις και τελεσίδικες δηλώσεις, το κλίμα θα είναι χαλαρό ίσως και αρκετά απελευθερωμένο. Ζωτικότητα θα σε χαρακτηρίζει, δραστηριότητες θα προτείνεις στο ταίρι σου, σε καμία περίπτωση δεν θα θελήσεις να αδρανήσεις ή να κλειστείτε μέσα στο σπίτι. Πιθανή θα είναι η απόφαση για μια εκδρομή ή για μια ψυχαγωγική απόδραση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, επικοινωνιακό θα είναι το διήμερο σου, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για προσεγγίσεις και επαφές. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και προτάσεις, η στάση σου θα είναι δεκτική, πολύ καλά θα κάνεις και θα συναναστραφείς με φίλους. Δεν αποκλείεται μέσα σε κοινή παρέα ή σε κάποιο οικείο περιβάλλον να σου συστήσουν πρόσωπο που θα κερδίσει το eρωτικό σου ενδιαφέρον.

 

Αιγόκερως

Μέσα στο σαββατοκύριακο θα θελήσεις να κινηθείς χαλαρά και ήρεμα χωρίς άγχος και επαγγελματικές ή οικονομικές έγνοιες. Η ανάγκη σου για ανανέωση δε θα σε αφήσει να παγιδευτείς στη ρουτίνα, θα βγεις έξω με το ταίρι σου, θα επικοινωνήσεις, θα έχετε συναντήσεις με τους κοινούς σας φίλους. Πολύ καλά θα κάνεις και θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις από τα καθημερινά και τα κουραστικά, θα καταφέρεις να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρωτικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, ανάγκη θα έχεις για κοινωνικοποίηση και αναζωογόνηση, αν αποφασίσεις να προσεγγίσεις θα ανοιχτεί προοπτική νέας γνωριμίας. Η ευδιαθεσία σου θα σε ωθήσει σε απελευθερωμένες ενέργειες, θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις επαφές με καινούργιο πρόσωπο. Προσπάθησε να ανοιχτείς και να εκδηλωθείς, η  Κυριακή θα διευκολύνει τους διαλόγους.

 

Υδροχόος

Το Σάββατο, θα κάνει τη στάση σου χαλαρή, εκδηλωτική και αρκετά αυθόρμητη. Η συμπεριφορά σου γενικότερα θα είναι επικοινωνιακή αυτό θα βοηθήσει το ταίρι σου να σε πλησιάσει με χαλαρή διάθεση. Η Κυριακή θα είναι μια πολλή καλή μέρα για να συζητήσετε, στα δύσκολα ζητήματα θα βρεθούν λύσεις. Το διήμερο ενδείκνυται για οργάνωση κάποιου ταξιδίου ή κάποιας κοινωνικής συνάντησης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο, θετική και αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σου, εσύ που προσφάτως χώρισες ίσως να πάρεις την απόφαση να δώσεις τέλος στις απογοητευτικές εξελίξεις, πολύ πιθανό θα είναι να κινήσεις τα νήματα για να έρθεις σε επαφή με το πρώην ταίρι σου. Αν αποφασίσεις να διαγράψεις τα παλιά και κάνεις το βήμα να φλερτάρεις η κατάληξη θα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντική.

 

Ιχθύς

Από το Σάββατο, θετική επίδραση θα έχει στη διάθεση σου, αφήνεις την προσκόλληση και την εμμονή, χαλαρή θα είναι η στάση σου. Μέσα στο διήμερο κάτι ανανεωτικό θα θελήσεις να ζήσεις και θα το καταφέρεις, ίσως να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο σε μια εκδήλωση που από καιρό την περιμένεις, ή να ξεκινήσεις μια εκδρομή που την οργανώνεις αρκετές μέρες. Ευχάριστα θα περάσεις με το ταίρι σου, θα αναζωογονηθείτε ως ζευγάρι, δεν θα υπάρξουν αρνητικές διαθέσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σαββατοκύριακο θα νιώσεις την ανάγκη να εκδηλωθείς με ειλικρίνεια και αμεσότητα, επιθυμία σου θα είναι να προχωρήσεις μπροστά αναζητώντας νέες περιπέτειες και διαγράφοντας τις παλιές αποτυχημένες σχέσεις. Ίσως να αργήσεις κάπως να κατασταλάξεις, ωστόσο η αισιόδοξη διάθεση σου θα σε ωθήσει να δώσεις θετικές απαντήσεις στις απρόσμενες προσκλήσεις και προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα