Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (5-6/6)

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις σαββατοκύριακου 5 ως 6 Ιουνίου 2021. Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου; Μάθε αν θα είναι ένα όμορφο και ρομαντικό σαββατοκύριακο για εσένα διάβασε τις αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις σαββατοκύριακου.

 

Καλό σαββατοκύριακο, αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι! Αυτό το διήμερο, φίλες και φίλοι μου μας χαρίζει αισιοδοξία, ενώ μας ωθεί να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, αλλά και τον κοινωνικό μας κύκλο. Από την άλλη βέβαια, δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο κάποια θέματα του παρελθόντος που δεν λύθηκαν όπως έπρεπε, αλλά απλά… κουκουλώθηκαν και τώρα ζητούν επιτακτικά την προσοχή μας…

Η Κυριακή απαιτεί την προσοχή μας, καθώς οι όψεις της ενισχύουν το συναίσθημα, που δεν μας αφήνει να δούμε αντικειμενικά τις καταστάσεις στα αισθηματικά μας. Μπορεί πολύ εύκολα να παραπλανηθούμε, καθώς επικρατεί η παρόρμηση, αλλά και μια τάση επιβολής που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις…

Advertisements

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο, ενώ και η επικοινωνιακή και παιχνιδιάρική διάθεσή σου σε κάνει… αξιολάτρευτο/η! Βεβαίως, δεν αποκλείεται να σε χαρακτηρίζει και μια κυκλοθυμική διάθεση, που θα μπερδέψει τα πρόσωπα που σε περιβάλουν, όμως είναι στο χέρι σου να την ελέγξεις. Έτσι, μπορείς να περάσεις ένα τέλειο κι αισθησιακό weekend με το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αρκεί την Κυριακή, να μην παρασυρθείς από έναν εκνευρισμό που μπορεί να σου προκαλέσουν κάποια οικονομικά θέματα!

Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η! Τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν, ενώ δεν αποκλείεται να σε πλησιάσει κι ένα πρόσωπο από τα… παλιά, με ανανεωμένες διαθέσεις, ζητώντας να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Όπως και να έχει, είναι στο χέρι σου να περάσεις καλά αυτό το σαββατοκύριακο, αρκεί να μην δώσεις υποσχέσεις σε κάποιο άτομο, που δεν σκοπεύεις να τηρήσεις…

Advertisements

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ταύρε, ίσως αρχικά να πιστέψεις πως δεν είναι και το πιο… αισθησιακό της ζωής σου! Το Σάββατο θα σε χαρακτηρίζει μια εσωστρέφεια, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στη σκέψη σου κάποια γεγονότα που σε στενοχώρησαν στο παρελθόν και σου δημιούργησαν απωθημένα στη σχέση σου… Αν ανήκεις λοιπόν στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα πρέπει να βρεις τρόπο να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και την καχυποψία, αλλιώς, δεν θα αποφύγεις τους καυγάδες και τις εντάσεις με το ταίρι σου… Ωστόσο την Κυριακή θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μια παθιασμένη και φλογερή μέρα με το ταίρι σου!

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, σε μια ανάλογη φάση βρίσκεσαι και ενδεχομένως το Σάββατο να βλέπεις με καχυποψία όποιο άτομο σε πλησιάζει και σε φλερτάρει! Χαλάρωσε και ευχαριστήσου το, άσε τις νέες γνωριμίες να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου και… δεν θα χάσεις! Αρκεί βέβαια, να μην βιαστείς να δεσμευτείς και να μη δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, γιατί… από Δευτέρα μπορεί να αλλάξεις γνώμη…

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, φρόντισε να μην παραμελήσεις το ταίρι σου για χάρη τους, γιατί αλλιώς δεν θα γλιτώσεις τις δικαιολογημένες γκρίνιες και τα παράπονα από την μεριά του! Άσε που μια έξοδος με φίλους μόνο, μπορεί να φέρει στο δρόμο σου και… πειρασμούς, στους οποίους θα δυσκολευτείς να αντισταθείς… Επειδή όμως τίποτα δεν μένει κρυφό, μην χαλάσεις τη σχέση σου για χάρη μιας εφήμερης περιπέτειας, γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει… θεματάκια!

Advertisements

Εσύ όμως που είσαι αδέσμευτος/η, δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν αφεθείς σε αυτούς τους… πειρασμούς που προαναφέραμε! Μπες δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ, όμως φρόντισε να ξεκαθαρίσεις από την αρχή τις προθέσεις σου στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις… Έτσι, φρόντισε να μη βρεθείς κι εκτεθειμένος/η στο τέλος…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, εσένα θα σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου και η καριέρα σου, τουλάχιστον το Σάββατο! Όμως, αν ασχοληθείς μόνο με αυτά, μην απορήσεις αν το ταίρι σου αρχίσει να σου γκρινιάζει και να σου παραπονιέται, θα έχει απόλυτο δίκιο! Κράτα λοιπόν μια ισορροπία και μην ξεχνάς πως… η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, χρειάζεσαι κι εσύ ξεκούραση αλλά και διασκέδαση!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου για φλερτ και νέες γνωριμίες ακόμα και στη δουλειά… Άλλωστε, ο αισθησιασμός σου δεν κρύβεται εύκολα και δεν θα χάσεις τη δυνατότητα να κάνεις ευχάριστα διαλείμματα… φλερτάροντας! Πρόσεξε όμως, να μη σε αποσπάσουν από τις υποχρεώσεις σου! Ξεμπέρδεψε με τις δουλειές σου το Σάββατο, ώστε να μπορέσεις να… απολαύσεις την Κυριακή δεόντως!

 

ΛΕΩΝ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Λέοντα, ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο!! Επιτέλους ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση, το δυναμισμό και τη γοητεία σου, ενώ και η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο θα σου δώσει την ευκαιρία να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις να φλερτάρεις απροκάλυπτα και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… μάτι. Και δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση που θα διαθέτει όλα τα φόντα να πετύχει και να αποδειχτεί σταθερή και μακροχρόνια!

Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μη χάσεις την ευκαιρία να πάρεις το ταίρι σου και να επισκεφτείτε φίλους και συγγενείς ή να οργανώσετε μια μικρή απόδραση, μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας, που θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα φουντώσει το πάθος! Βεβαίως, λίγη προσοχή χρειάζεται την Κυριακή, γιατί μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία και μια… εκνευριστική ασάφεια. Όμως, είμαι σίγουρος πως είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι, με την ακτινοβολία σου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε πλανητικό εμπόδιο… αναίμακτα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον δεν θα είναι και το πιο ανέμελο που έχεις περάσει, αγαπημένε μου Παρθένε, γιατί οι όψεις του σαββατοκύριακου φέρνουν στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος, που μπορεί μεν να σχετίζονται περισσότερο με τα οικονομικά σου, δεν παύουν να επηρεάζουν όμως και τα αισθηματικά σου με κάποιο τρόπο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους καλό θα είναι να προσέχεις τα λόγια σου, αλλά και τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου.

Ευτυχώς όμως, την Κυριακή μπορείς να λύσεις τις όποιες διαφορές έχεις με το ταίρι σου στο… κρεββάτι, αφού ο αισθησιασμός και η libido σου θα είναι στα ύψη. Αλλά και σ’ εσένα που είσαι μόνος/η, η Κυριακή σού υπόσχεται νέες γνωριμίες και φλερτ, αν αποφασίσεις να… εγκαταλείψεις τον καναπέ σου… Και δεν αποκλείεται με κάποια από αυτές τις γνωριμίες να ζήσεις και στιγμές έντονου και φλογερού πάθους, ακόμα κι αν δεν υπόσχεται μέλλον…

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ, αυτό το σαββατοκύριακο οι προσωπικές σχέσεις σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Θέλεις να έχεις την αποδοχή των κοντινών σου προσώπων, είτε είναι φίλοι, είτε συγγενείς, και θα κάνεις τα πάντα για να την αποκτήσεις! Πρόσεξε όμως, γιατί έτσι μπορεί να παραμερίσεις, να βάλεις στην άκρη τα δικά σου θέλω και τις ανάγκες σου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα και στο δεσμό σου, αν έχεις ήδη ένα ταίρι, καθώς θα το θεωρήσεις δεδομένο και δεν θα του δώσεις τη σημασία που του αξίζει, ενώ αν είσαι μόνος/η μπορεί να αφήσεις τους άλλους να επηρεάσουν την κρίση σου σε σχέση με μια νέα γνωριμία!

Όλα αυτά το Σάββατο, γιατί την Κυριακή μπορείς να λειτουργήσεις πολύ παρορμητικά απέναντι σε μια νέα γνωριμία αν ανήκεις στους αδέσμευτους, κάνοντας μια εντελώς λανθασμένη επιλογή… Αντίστοιχα, εσύ που ήδη έχεις ταίρι ίσως εκδηλώσεις μια διάθεση επιβολής, γεγονός που όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν προωθεί ιδιαίτερα την ισορροπία και την αρμονία στη σχέση σου… 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάπως δύσκολα ξεκινά αυτό το διήμερο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, καθώς παρόλο που είναι σαββατοκύριακο εσύ θα έχεις να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας, επαγγελματικές εκκρεμότητες που πιέζουν για τακτοποίηση και γενικότερα με δουλειές που πρέπει να γίνουν… χτες! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αντιλαμβάνεσαι πως αυτό θα φέρει γκρίνιες κι εντάσεις μέσα στη σχέση σου, αφού το ταίρι σου θα ζητάει να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, και με το δίκιο του!

Τα πράγματα βεβαίως είναι κάπως πιο αισιόδοξα για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, καθώς εσύ μπορεί να συνδυάσεις… δουλειά με διασκέδαση, αφού δεν θα σου λείψουν οι ευκαιρίες για φλερτ, ακόμα και την ώρα που θα ασχολείσαι με κάτι… εντελώς πεζό! Και φυσικά, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι, μην ξεχνάς πως η Κυριακή ενισχύει τον αισθησιασμό σου και να σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου, ή για να φέρει μια νέα γνωριμία, που έρχεται… για να μείνει!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα άκρως κοινωνικό, επικοινωνιακό και… αισθησιακό σαββατοκύριακο σε περιμένει, αγαπημένε μου Τοξότη! Νοιώθεις αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς μόνο με ό,τι σε ευχαριστεί, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες. Αυτό βεβαίως, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να είσαι σίγουρος/η ότι θα το ευχαριστηθεί και το ταίρι σου, αφού προβλέπεται ότι θα περάσετε μαζί ένα διασκεδαστικό, αλλά και παθιασμένο διήμερο, που θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει τη φλόγα του πάθους μεταξύ σας. Βέβαια, λίγη προσοχή χρειάζεται την Κυριακή, γιατί μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, αλλά και τον ανάλογο εκνευρισμό!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, σίγουρα δεν θα… πλήξεις καθόλου αυτό το διήμερο. Ξέρεις ότι η γοητεία σου είναι στα ύψη, όπως και η θετική σου διάθεση, έτσι δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να φλερτάρεις και να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Άσε που το Σάββατο είναι πολύ πιθανό να θελήσει να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο υπάρχουν ακόμα… ανοιχτοί λογαριασμοί, γεγονός που θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, θα βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, όπου μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα. Ωστόσο, θα βρεις τον τρόπο να τα ξεπεράσεις βρίσκοντας τις καλύτερες λύσεις, ενώ θα έχεις σύμμαχό σου και το ταίρι σου, που θα σου συμπαρασταθεί και θα σε βοηθήσει. Αυτή η συμπεριφορά του θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα σας δέσει περισσότερο, αναζωπυρώνοντας την αγάπη μεταξύ σας. Ιδιαίτερα την Κυριακή, είναι βέβαιο ότι το πάθος θα κυριαρχήσει μεταξύ σας και το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά, ενώ και οι αμοιβαίες… eρωτικές εξομολογήσεις μεταξύ σας, θα σε κάνουν να νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στην αγκαλιά του!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται αυτό το διήμερο να συναντήσεις ένα πρόσωπο, που θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σου. Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, που θα βασίζεται όχι μόνο στην αμοιβαία εκτίμηση, αλλά και στο δυνατό πάθος! Γι’ αυτό λοιπόν, μην μείνεις κλεισμένος μέσα, αλλά βγες να συναντήσεις… το άλλο σου μισό!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, αυτό το διήμερο δεν σκοπεύεις να μείνεις λεπτό μέσα στο σπίτι! Η επικοινωνιακή σου διάθεση, αλλά και η αισιοδοξία που αισθάνεσαι, θα σε ωθήσουν να… πάρεις τους δρόμους και να συναντήσεις φίλους και συγγενείς, να βγεις βόλτα στα μαγαζιά, να δεις κόσμο και να περάσεις καλά. Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, σε όλα αυτά θέλεις να έχεις μαζί σου και το ταίρι σου, που με τη γοητεία που σε χαρακτηρίζει, δεν σκοπεύει να σου χαλάσει κανένα χατίρι, έτσι ένα άκρως διασκεδαστικό διήμερο προβλέπεται για εσάς, που θα σας κάνει να ερωτευτείτε από την αρχή!

Αλλά ούτε κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η έχεις σκοπό να περάσεις το διήμερό σου κλεισμένος/η στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου! Θα βγεις, θα διασκεδάσεις και θα κάνεις πολλές κι ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Και με τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, είναι σίγουρο ότι τα φλερτ θα είναι άφθονα. Αν μάλιστα υπάρχει κάποιο άτομο από το παρελθόν που ακόμα σε απασχολεί, μη διστάσεις να κάνεις μια κίνηση για να το πλησιάσεις… Ωστόσο, την Κυριακή καλό θα είναι να προσέξεις λίγο, γιατί θα έχεις την τάση να… εκνευρίζεσαι εύκολα!

 

ΙΧΘΥΣ

Είναι στο χέρι σου, αγαπημένε μου Ιχθύ, να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο αισθησιακό και… παθιασμένο! Μπορεί το Σάββατο να φέρνει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα που πιέζουν για επίλυση, όμως είναι δική σου επιλογή το αν θα τα αφήσεις να δημιουργήσουν ανασφάλεια και στον αισθηματικό σου τομέα. Τι εννοώ με αυτό; Ότι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να υιοθετήσει μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου ή ξαφνικά οι τσέπες σου να γεμίσουν… καβούρια και να αναγκάσεις τον/τη σύντροφό σου να μείνει μέσα, για να μη βγείτε και χαλάσετε λεφτά! Άσε λοιπόν το ταίρι σου έξω από τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και αξιοποίησε την Κυριακή, για να του αποδείξεις την αγάπη σου στο… κρεββάτι, όπου… μεγαλουργείς!

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί να αποφασίσεις να παρατήσεις τους λογαριασμούς στο συρτάρι και να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με φίλους! Είναι σίγουρο πως τα φλερτ θα σε πολιορκούν, θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις λίγο από τις έγνοιες σου!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα