Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (15-16/5)

Καλό και όμορφο Σαββατοκύριακο σε όλους και όλες!! Το Σάββατο, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα είναι αποκαλυπτικές, στους διαλόγους θα υπάρξει ειλικρίνεια, τα λόγια θα είναι ξεκάθαρα και κατατοπιστικά ιδιαιτέρως στις περιπτώσεις που υπάρχουν αμφιβολίες και οι σκέψεις είναι καχύποπτες. Η μέρα θα καταφέρει να αλλάξει το καταστημένο, τα ζευγάρια θα βγουν από τις ανιαρές συνθήκες και από τη ρουτίνα της σχέσης. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις και προσεγγίσεις που θα ανοίξουν νέο ορίζοντα.

 

Την Κυριακή θα εμβαθύνουν οι σκέψεις και τα αισθήματα, οι αναζητήσεις θα είναι πιο ξεκάθαρες, λύνονται ψυχολογικά θέματα που προκαλούν ανασφάλειες και ψευδαισθήσεις. Η μέρα θα δημιουργήσει κατάλληλο έδαφος για προσεγγίσεις, κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις, θα υπάρξει ανάγκη για συναναστροφές και διασκέδαση.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

 

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Ζωτικό και ιδιαιτέρως κοινωνικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου. Τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου δεν θα έχετε τη διάθεση να αναλωθείτε σε καταστάσεις που σας φθείρουν ή σας ρίχνουν στη ρουτίνα. Κοινή σας επιθυμία θα είναι να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να ζήσετε κάπως πιο έντονα και πιο χαλαρά. Γεμάτο θα είναι το διήμερο σου, θα υπάρξουν προσκλήσεις προτάσεις και συναναστροφές με φιλικά ζευγάρια.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανόν ένα πρόσωπο να κάνει το αυθόρμητο βήμα να σε φλερτάρει, οι φιλοφρονήσεις που θα ακούσεις θα φανερώνουν θερμό ενδιαφέρον. Στο χέρι σου θα είναι οι επαφές σας να πάρουν προσωπική ακόμα και eρωτική έκταση, ουσιαστικά αυτό το άτομο θα σου εκδηλωθεί με τρόπο ξεκάθαρο. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις με ελπιδοφόρα κατάληξη, θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ανανεωθείς συναισθηματικά.

 

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο θα είναι μέρα ευχάριστων συζητήσεων, με το ταίρι σου θα βρεις τον σωστό τρόπο επικοινωνίας. Η οξυδέρκεια σου θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να ξεδιαλύνεις τις μπερδεμένες υποθέσεις. Ευχάριστες προτάσεις θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις, να σκεφτείς διαφορετικά, θα περάσεις διασκεδαστικές στιγμές με το ταίρι σου και με τους κοινούς σας φίλους.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα σε βοηθήσει να βγεις από τις απαισιόδοξες σκέψεις, πριν βγάλεις τα πορίσματα σου σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο θα φροντίσεις να επιβεβαιώσεις και ύστερα να δώσεις τις απαντήσεις σου. Θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συναντήσεις, διατήρησε την ανάγκη σου για επικοινωνία και φιλικές συναναστροφές. Η Κυριακή θα είναι μια ζωτική και δημιουργική μέρα, θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις τις σχέσεις και τις επαφές σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Advertisements

Για σένα που τσακώθηκες ή πάγωσες λίγο με το ταίρι σου θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και συμφιλιώσεις μέσα στο σαββατοκύριακο. Θα υπάρξουν εξακριβώσεις και ξεκαθαρίσματα που θα θερμάνουν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Ανανέωσε και τονώνεις τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μια τυχαία συνάντηση θα φέρει ανατροπές που θα σου προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό. Σε προσωπική συνομιλία θα γίνει ένας ιδιαιτέρως θερμός διάλογος με πρόσωπο που θα θελήσεις να υπάρξουν περεταίρω επαφές μεταξύ σας. Θα καταφέρεις να κινηθείς γρήγορα και αποφασιστικά, πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα τρενάρεις τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποκαλυπτική διάθεση θα σε πλησιάσει το ταίρι σου. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εξακριβώσεις και να κλείσεις τις παρεξηγήσεις ή να βγεις από τις λανθασμένες υποψίες. Δείξε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσεις, αν τις προηγούμενες μέρες κάτι σε είχε απογοητεύσει τώρα θα μπορέσεις να αναθεωρήσεις και να αποβάλεις τις αγχωτικές σκέψεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, δεν θα λείψουν τα ανατρεπτικά γεγονότα, μια απρόοπτη συνάντηση θα καταφέρει να σε εκπλήξει και να σου αλλάξει τις διαθέσεις. Ο αποκαλυπτικός και εγκάρδιος διάλογος που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου ανοίξει δίοδο συχνής επικοινωνίας. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει να κινηθείς αποφασιστικά, έρχονται αλλαγές στην προσωπική σου ζωή.

 

ΛΕΩΝ

Ενισχυμένη θα είναι η ανάγκη σου να ξεδώσεις, να ξεφύγεις από τα καθέκαστα και να περάσεις ένα ευχάριστο διήμερο με το ταίρι σου. Η Κυριακή θα τονώσει τη διάθεση σου για φιλικές συναναστροφές και νέες δραστηριότητες. Δεν θα θελήσεις με το ταίρι σου να κλειστείτε στο σπίτι, θα βγείτε έξω, θα κοινωνικοποιηθείτε, πιθανόν θα είναι να καλέσετε κόσμο στον χώρο σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, απρόοπτα γεγονότα και ευνοϊκά συμβάντα θα προκύψουν για σένα που επιθυμείς νέα γνωριμία. Οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τις επαφές σου με ένα καινούργιο πρόσωπο. Στόχο θα βάλεις να διατηρήσεις τη γοητεία σου σε ανεβασμένο επίπεδο, θα υπάρξουν άμεσες προσεγγίσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρμονικό και ειρηνικό θα είναι το σαββατοκύριακο με το ταίρι σου, δεν θα λείψουν οι εκδηλώσεις αγάπης και αφοσίωσης. Πιθανό θα είναι να συζητήσεις για ζητήματα σχετικά με κάποια ψυχολογικά θέματα, θα μπορέσετε να αλληλοβοηθηθείτε και να βγείτε από τις ανασφάλειες ή τις δυσοίωνες εκδοχές για τη μελλοντική σας πορεία. Ίσως να καταλήξετε σε μια δεσμευτική απόφαση που θα σας βοηθήσει να δεθείτε ακόμα περισσότερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ένα ιδιαιτέρως ευνοϊκό συμβάν θα δώσει το κίνητρο να σου αποκαλυφτεί eρωτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα περάσει σε άμεσες προσεγγίσεις, ανοίγεται δρόμος σταθερής σχέσης, θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σε πείσουν πως διατηρεί για σένα σοβαρές βλέψεις. Αυτό το πρόσωπο θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει στη σκέψη και στην καρδιά σου, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία που δεν θα πρέπει να χαθεί.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστα θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο σου, φεύγουν οι αρνητικές σκέψεις και οι κυκλοθυμίες, στη διάθεση σου θα υπερισχύσει η αισιοδοξία. Τις διαφορές με το ταίρι σου θα τις χειριστείς με διπλωματία, θα τα βρείτε και θα καταφέρετε να εστιάσετε στις κοινές σας επιθυμίες. Την Κυριακή, κοινωνική θα είναι η μέρα σου, εσύ και το ταίρι σου θα είστε παρέα με φίλους.

Εσύ που είσαι μόνος/η, δεν θα περάσεις μοναχικά το διήμερο σου, προτάσεις για συναναστροφές και ξαφνικές συναντήσεις. Ίσως να λάβεις τηλεφώνημα από πρώην ταίρι σου ή από άτομο που καιρό τρέφει αισθήματα για σένα. Θα υπάρξουν συμβάντα και εκπλήξεις που θα ιντριγκάρουν το ενδιαφέρον σου. Η Κυριακή σου φέρνει ανοίγματα κι ευχάριστες αλλαγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα στο σαββατοκύριακο, ικανοποίηση και συναισθηματική σιγουριά θα σου προκαλέσουν οι εκμυστηρεύσεις που θα ακουστούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Ειλικρινείς συζητήσεις θα σε βγάλουν από τις αμφιβολίες και τις σκοτεινές σκέψεις, φεύγουν οι ανασφάλειες. Μετά από τις εξηγήσεις και τις αποκαλύψεις θα προκύψουν ιδιαιτέρως θερμές και eρωτικές στιγμές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο τονίζει την επιθυμία για αλλαγή δεδομένων, θα αναζητήσεις την περιπέτεια και την νέα γνωριμία. Μια απρόοπτη συνάντηση με ένα συγκεκριμένο άτομο θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει. Καταφθάνει αισιόδοξο άνοιγμα για νέες συναισθηματικές κατευθύνσεις, αλλάζει το πλαίσιο των συναναστροφών σου, δεν αποκλείεται να μπει καινούργιο πρόσωπο στην προσωπική σου ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο θα σε βοηθήσει να τα πας πολύ καλά στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Αποκαλυπτικά λόγια θα σου δώσουν το άνοιγμα να σκεφτείς τις καταστάσεις από μια διαφορετική σκοπιά αντίληψης, θα υπάρξουν υποχωρήσεις σε θέματα που δημιουργούν καταπιεστικές συνθήκες. Την Κυριακή σε κόσμο θα βρεις εσύ και το ταίρι σου, θα περάσετε όμορφα με φίλους, δραστήριες θα είναι οι διαθέσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ευχάριστο και δημιουργικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, ίσως να μην λείψουν και οι εκπλήξεις. Η Κυριακή θα σε ωθήσει σε αυθόρμητες και δυναμικές προσεγγίσεις. Μια τολμηρή πρόταση που θα ακουστεί θα έχει ως κατάληξη να βρεθείς σε προσωπικό τετ α τετ με άτομο που θα σε γοητεύσει, κινήσου απελευθερωμένα και δε θα χάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συναισθηματικά ήρεμο θα είναι το σαββατοκύριακο σου, δεν θα υπάρξουν εντάσεις, θα εστιάσεις στο ενδιαφέρον και στη συντροφικότητα που θα σου δείξει το ταίρι σου. Ανάλογη θα είναι και η δική σου στάση, μεταξύ σας θα υπάρξει συναισθηματική ισορροπία και κατανόηση. Ειλικρινείς θα είναι οι κουβέντες και οι προθέσεις, θα υπάρξουν αμοιβαίες eρωτικές εκδηλώσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, στις επαφές που θα έχεις η στάση σου θα είναι οικεία και προσιτή, ίσως να γίνουν προσεγγίσεις με κάπως ασυνήθιστο τρόπο. Στην περίπτωση που αναζητάς νέα γνωριμία θα υπάρξει το άνοιγμα να συναναστραφείς με καινούργια πρόσωπα. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει να πάρεις την απόφαση να ανοιχτείς και να κυνηγήσεις την τύχη σου, αυτή τη φορά δεν θα προσπεράσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε απόσταση με το ταίρι σου ή τις τελευταίες μέρες βίωσες κάποια απογοητευτικά γεγονότα, αλλάζει το κλίμα. Θα γίνουν συζητήσεις με αποκαλυπτικές εξομολογήσεις, βγαίνουν στο φως αλήθειες που θα σε βοηθήσουν να απεγκλωβιστείς από τις αυταπάτες. Ανανεώνεσαι και αισιοδοξείς, αφήνεις τις αρνητικές σκέψεις. Την Κυριακή θα βρεθείς με το ταίρι σου ανάμεσα σε φίλους και ευχάριστα πρόσωπα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θετικά θα σε αναστατώσει το κάλεσμα ή η προσέγγιση ενός συγκεκριμένου προσώπου. Τονωτικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και αυθόρμητες. Έρχονται ευκαιρίες που θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα, ένα ραντεβού θα έχει ευχάριστη κατάληξη, τα συμβάντα θα σε βοηθήσουν να δώσεις ώθηση στα ανοίγματα που θα προκύψουν από τυχαίες επαφές.

 

ΙΧΘΥΣ

Ανανεωτικό και χαλαρό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, οι συζητήσεις που θα ανοίξεις με το ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς εμπιστοσύνη. Βγαίνεις από τα ψυχολογικά συμπλέγματα και τις προσκολλήσεις στις σκοτεινές θεωρίες. Δώσε βάση στη διαίσθηση σας, η αισθαντικότητα σου θα σας βοηθήσει να κατανοήσεις και να αντιληφτείς σωστά. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σου, με το ταίρι σου θα περάσεις ήρεμα χωρίς ανασφάλειες, φεύγουν τα συναισθηματικά κενά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει εκπλήξεις και απρόοπτες προτάσεις. Αλλάζουν οι συνθήκες και τα δεδομένα, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις. Ανοίγεται η δυνατότητα να αποκτήσεις συστηματικές επαφές με άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Στο χέρι σου θα είναι οι τυπικές επαφές να προχωρήσουν σε προσωπικό πλαίσιο.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα