Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (13-14/2)

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις σαββατοκύριακου 13 ως 14 Φεβρουαρίου 2021. Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου; Μάθε αν θα είναι ένα όμορφο και ρομαντικό σαββατοκύριακο για εσένα διάβασε τις αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις σαββατοκύριακου.

 

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από 13 ως 14 Φεβρουαρίου 2021

Happy Valentine ’s Day! Αυτό το σαββατοκύριακο, φίλες και φίλοι μου, θα επηρεάσει άμεσα τα αισθηματικά μας. Αυτό το διήμερο λοιπόν, ενισχύει τον πόθο, η libido ανεβαίνει στα ύψη και ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Από την άλλη, οι συναισθηματικές εντάσεις που απορρέουν από το δυνατό πάθος μπορεί να φέρουν εντάσεις, ενώ και η παρορμητική συμπεριφορά μας μπορεί να οδηγήσει σε… απιστίες. Και βεβαίως, ας μην παραλείψουμε να πούμε ότι η όψη αυτή θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού!

 

Advertisements

Κατά τα άλλα, το Σάββατο μπορεί να φέρει εμπόδια την επικοινωνία και παρεξηγήσεις. Η Κυριακή ενισχύει τη διαίσθηση, αλλά και το ρομαντισμό μας. Επιπλέον, θα προκαλέσει μια συναισθηματική αναστάτωση, ίσως και απογοητεύσεις στα αισθηματικά, αλλά θα μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε όλα… ανώδυνα, αν προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τους άλλους και τον τρόπο με τον οποίο ενεργούν!

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

ΚΡΙΟΣ

Από τη ζέστη στο κρύο θα σε πάει αυτό το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Κριέ! Το Σάββατο, η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και μαζί με αυτήν και η γοητεία σου! Αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να κάνεις νέες γνωριμίες και να σαγηνέψεις με την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου όποιο άτομο επιθυμείς, ωστόσο πρόσεξέ το λίγο αυτό, γιατί αν το φλερτ σου είναι… “επιθετικό”, μπορεί να τρομάξεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Advertisements

Από την άλλη, εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, καλό θα είναι να μην εκδηλώσεις και πολύ την… επικοινωνιακή σου διάθεση, γιατί μπορεί να κάνεις το ταίρι σου να ζηλέψει, γεγονός που θα φέρει γκρίνιες κι εντάσεις μεταξύ σας! Ίσως να νοιώθεις πως δεν ξέρεις τι θέλεις, ενώ και η επικοινωνία σου θα γίνεται… μετ’ εμποδίων, πράγμα που δεν προωθεί και πολύ καλά τα αισθηματικά σου… Φρόντισε λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με το ταίρι σου, αλλά και να μην μπερδέψεις με την κυκλοθυμία σου το άτομο που σε ενδιαφέρει, αν ανήκεις στους αδέσμευτους!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή χρειάζεται ο τομέας των αισθηματικών σου αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ταύρε. Καταρχήν το Σάββατο, κάποια οικονομικά θέματα θα σου προκαλέσουν ανασφάλεια, την οποία μπορεί να την μεταφέρεις και στα αισθηματικά σου και να κατηγορήσεις το ταίρι σου ή να είσαι πιεστικός/ή και καχύποπτος/η απέναντί του, χωρίς να σου έχει δώσει καμία αφορμή! Αντιλαμβάνεσαι πως αυτό μπορεί να φέρει καυγάδες μεταξύ σας, που θα συνεχιστούν και την Κυριακή. Φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί αλλιώς… θα το μετανιώσεις!

Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα πρέπει να προσέξεις πώς θα πλησιάσεις το πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει ή μια νέα γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει! Καλό θα είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις και τις… εξομολογήσεις, κράτα μια διακριτική στάση και κινήσου με προγραμματισμό, για να μην εκτεθείς! Όλα αυτά βεβαίως την Κυριακή, γιατί το Σάββατο, μάλλον τα οικονομικά θέματα που θα σε απασχολούν, δεν θα σου επιτρέψουν τις αισθηματικές προσεγγίσεις και τα φλερτ…

 

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα είναι και το καλύτερο σαββατοκύριακο αυτό για τα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Δίδυμε! Μπορεί το Σάββατο να σου δημιουργήσει μια κυκλοθυμική διάθεση. Αλλά και η Κυριακή, σου δημιουργεί οικονομικές ανασφάλειες, που εύκολα θα μεταφερθούν και στα προσωπικά σου! Παράλληλα, σε κάνει να μην ξέρεις τι θέλεις, ενώ τα συναισθήματά σου είναι κάπως… αλλοπρόσαλλα! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην γίνεσαι εμμονικός ή απόλυτος στις απόψεις σου, γιατί δεν θα αποφύγεις τους καυγάδες και τις εντάσεις.

Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος, με την κυκλοθυμία σου, αλλά και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που θα σε διακρίνει, δεν θα μπορέσεις να πλησιάσεις με τον κατάλληλο τρόπο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Οι δυσμενείς όψεις του σαββατοκύριακου μπορούν να ξεπεραστούν, αν αξιοποιήσεις την πρωτοτυπία και την ευρηματικότητα της σκέψης σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, η επικοινωνιακή δεινότητα δεν θα είναι η ιδιότητα που θα σε χαρακτηρίζει στα αισθηματικά σου! Το Σάββατο, αλλά και την Κυριακή, προκαλεί μια ασάφεια, ενώ θολώνει και το κριτήριό σου και μπορεί να σε μπερδέψει. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους λοιπόν, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να αφήσεις το ρομαντισμό σου να πάρει το πάνω χέρι και να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, που μπορεί να οδηγηθούν σε καυγά, λόγω… ασυνεννοησίας!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο καλό θα είναι να μην λειτουργήσεις παρορμητικά απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει ή σε μια νέα γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει, γιατί μπορεί αργότερα να το… μετανιώσεις! Η Κυριακή σε συμβουλεύει να μη βιαστείς να δεσμευτείς και βεβαίως να μην τάξεις… λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να κατακτήσεις τον eρωτικό σου στόχο, γιατί στο μέλλον μπορεί είτε να αλλάξεις γνώμη, είτε να μην μπορέσεις να κρατήσεις τις υποσχέσεις σου, με αποτέλεσμα να εκτεθείς!

 

ΛΕΩΝ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Λέοντα, η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη, όπως και η διάθεσή σου να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις απροκάλυπτα! Κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα που είσαι… ελεύθερος/η κι ωραίος/α, αφού οι νέες γνωριμίες θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. Όμως εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλό θα είναι να προσέξεις, γιατί οι πειρασμοί θα είναι πολλοί… Και βεβαίως, είτε έχεις σχέση είτε όχι, καλό θα είναι να προσέξεις τη στάση σου απέναντι στο ταίρι σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί με τον έντονο δυναμισμό σου να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς!

Την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει και ενισχύει την ανασφάλειά σου, ενώ θα σε χαρακτηρίζει μια εσωστρέφεια… Παράλληλα, μπορεί να νοιώθεις ότι δεν ξέρεις τι θες, γεγονός που, αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, αφού η στάση σου θα είναι μάλλον πιεστική και κτητική… Το ίδιο μπορεί να συμβεί με μια νέα γνωριμία αν είσαι αδέσμευτος, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις τα… πολλά-πολλά…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Παρθένε, μάλλον δεν θα είναι και το καλύτερο που έχεις ζήσει στον αισθηματικό τομέα, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή από την μεριά σου, αν έχεις σχέση! Καταρχήν, το Σάββατο το πιο πιθανό είναι να σε απορροφήσουν τα επαγγελματικά σου, όπου θα καταφέρεις να πετύχεις στόχους με τον δυναμισμό σου. Όμως, το Σάββατο προμηνύει εντάσεις με το ταίρι σου, αφού θα το παραμελήσεις και με τη στάση σου θα το κάνεις να νοιώσει… αμελητέο! Αλλά και την Κυριακή, μπορείς να δώσεις προτεραιότητα στους φίλους σου και όπως αντιλαμβάνεσαι, αν… αγνοήσεις το ταίρι σου δυο μέρες στη σειρά, μάλλον θα έχεις… κρεβατομουρμούρα, γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες!

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, κι εσύ το Σάββατο θα ασχοληθείς με τα θέματα της καριέρας σου, αλλά το ματάκι σου θα… παίζει! Αν δεν θες να εκτεθείς όμως, καλύτερα να αποφύγεις τα φλερτ στο χώρο της δουλειάς. Άλλωστε, την Κυριακή θα μπορέσεις να το ρίξεις έξω με τους φίλους σου και σίγουρα κάτι ενδιαφέρον θα προκύψει. Ωστόσο, αν κάποιο άτομο σε ξεσηκώσει καλό θα είναι να το προσεγγίσεις… μεθοδικά και όχι με παρορμητικότητα, για να μην του δώσεις λανθασμένα μηνύματα…

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, έχεις τη δυνατότητα να περάσεις πολύ όμορφα και eρωτικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου σου! Ιδιαίτερα το Σάββατο, έχεις την επιθυμία να κάνεις κάτι το διαφορετικό με το ταίρι σου, να διασκεδάσετε μαζί, ακόμα και να κάνετε μια κοντινή εκδρομή, που θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ωστόσο πρόσεξε λίγο και μην γίνεσαι ισχυρογνώμων, για να μην καταστρέψεις τον eρωτισμό που θα κυριαρχεί!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτό το διήμερο θα έχεις την ευκαιρία να βγεις και να φλερτάρεις. Το Σάββατο, θα μπορέσεις να διεκδικήσεις με δυναμισμό αλλά και πρωτοτυπία όποιο άτομο βάλεις στο… στόχαστρο, και να το κατακτήσεις! Βεβαίως, κι από εσένα απαιτείται μια προσοχή, καθώς την Κυριακή, μπορεί να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα και να παρασυρθείς σε μια σχέση, που στην πορεία ενδεχομένως να συνειδητοποιήσεις ότι δεν σε καλύπτει…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι λίγο περίεργο για σένα, αγαπημένε μου Σκορπιέ, καθώς από τη μια θα σε χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια, το Σάββατο, αλλά από την άλλη η libido σου θα είναι στα ύψη! Αν είσαι δεσμευμένος λοιπόν, έχεις δυο επιλογές: Ή θα αφεθείς στις δύσκολες σκέψεις σου και τα απωθημένα του παρελθόντος, που θα προκαλέσουν εντάσεις με το ταίρι σου, ή θα εκτονώσεις όλα αυτά που νοιώθεις στην… κρεβατοκάμαρα, περνώντας τέλεια!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καλό θα είναι να προσέξεις τις επιλογές σου αυτό το διήμερο. Αν αποφασίσεις να βγεις από το σπίτι, είναι σίγουρο πως θα κάνεις πολλές νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα σε πολιορκούν. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα από τα πρόσωπα που τώρα θα γνωρίσεις, να ξεσηκώσει το πάθος σου και να σε ενθουσιάσει, όμως φρόντισε να το προσεγγίσεις με διακριτικότητα και να μην αφήσεις το έντονο συναίσθημά σου να το… τρομάξει!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Τοξότη, θα χαρακτηρίζεται από το έντονο συναίσθημα, που μπορεί όμως και να σε δυσκολέψει. Το Σάββατο ενώ από τη μια θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, από την άλλη μπορεί να νοιώσεις πως ο/η σύντροφός σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να σε ακολουθήσει, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Αν όμως αφήσεις τη λογική σου να υπερισχύσει, θα καταλάβεις πως οι αρνητικές σκέψεις που κάνεις, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως και να έχει, μην κρατήσεις μια πιεστική στάση και μην βγάλεις κτητικότητα απέναντί του…

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, εσύ ξέρεις πως η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη και πως κάνεις εντύπωση όπου κι αν βρεθείς! Γι’ αυτό λοιπόν, βγες και φλέρταρε, αλλά απόφυγε τις υπερβολές και πρόσεξε τον τρόπο με τον οποίο θα φλερτάρεις με κάποιο άτομο που θα σε ενθουσιάσει, γιατί αλλιώς, με μια πιο… επιθετική προσέγγιση, μπορεί να το τρομάξεις και να φέρεις αντίθετα αποτελέσματα…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, μπορεί να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου, καθώς θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποια επαγγελματικά θέματα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους όμως, αυτό μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το ταίρι σου, που θα νοιώσει ότι το αγνοείς και δεν του δίνεις τη σημασία που του αξίζει! Γι’ αυτό λοιπόν, φρόντισε να κρατήσεις μια ισορροπία και ιδιαίτερα την Κυριακή, αφιέρωσε του όσο περισσότερο μπορείς από τον χρόνο σου, για να το αποζημιώσεις! Ωστόσο, και πάλι πρόσεξε, γιατί η μέρα μπορεί να φέρει μια ασυνεννοησία μεταξύ σας. Μην κατηγορήσεις λοιπόν τον/τη σύντροφό σου ότι δεν σε καταλαβαίνει, αν δεν σκεφτείς πρώτα μήπως εσύ δεν τον/την βοηθάς να σε καταλάβει!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, καλό θα είναι να προσέξεις αυτό το διήμερο και καλύτερα το Σάββατο να μείνεις μέσα να ξεκουραστείς ή να συναντήσεις λίγους και καλούς φίλους, που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Την Κυριακή μπορείς να επιδοθείς με περισσότερη άνεση στο… φλερτ, αλλά και πάλι, πρόσεξε να μην δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις στο άτομο που θα σε ξεσηκώσει…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το Σάββατο, αγαπημένε μου Υδροχόε, έχεις τα φόντα να περάσεις τέλεια στα αισθηματικά σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! Η ακτινοβολία σου και ο μαγνητισμός σου θα είναι στα ύψη, όλα τα βλέμματα θα στρέφονται επάνω σου όπου κι αν βρεθείς και τα φλερτ θα σε πολιορκούν! Κι αυτό είναι τέλειο αν είσαι αδέσμευτος, καθώς θα κάνεις νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται κάποια από αυτές να σε ενθουσιάσει! Όπως και να έχει, είναι σίγουρο ότι θα περάσεις τέλεια και κυρίως… eρωτικά. Από την άλλη όμως, το ίδιο θα συμβεί και σ’ εσένα που είσαι δεσμευμένος/η! Όμως εσύ, καλό θα είναι να μην υποκύψεις στους πειρασμούς, αν δεν θέλεις να καταστρέψεις τη σχέση σου για μια εφήμερη περιπέτεια! Καλύτερα να εκτονώσεις τον eρωτισμό σου με το ταίρι σου. Και καλά θα περάσεις, και θα κάνεις τη σχέση σου πιο δυνατή!

Την Κυριακή, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε ελεύθερος/η, μάλλον θα σε απασχολήσουν η οργάνωση της εβδομάδας που έρχεται, αλλά και κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Καλύτερα να αφήσεις τις… αισθηματικές προσεγγίσεις για άλλη μέρα και να αφιερώσεις το βράδυ σου στον εαυτό σου, για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Αλλιώς, ο εκνευρισμός που θα νοιώθεις, δεν θα σε βοηθήσει και πολύ…

 

ΙΧΘΥΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ιχθύ, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στον αισθηματικό σου τομέα! Το Σάββατο στρέφει την προσοχή σου σε θέματα του σπιτιού, και δε θα είναι καθόλου δύσκολο να τα βάλεις με το ταίρι σου άνευ λόγου κι αιτίας, με τον εκνευρισμό που θα νοιώθεις! Την Κυριακή βεβαίως τα πράγματα αλλάζουν. Η μέρα ενισχύει την κοινωνικότητά σου. Θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, όμως πρόσεξε πώς θα του το ζητήσεις, γιατί μπορεί να μην κινείστε στο… ίδιο μήκος κύματος…

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα δυσκολευτείς να κάνεις νέες γνωριμίες… Μάλιστα, κάποια από αυτές θα σε ενθουσιάσει τόσο, που θα νοιώσεις πως επιτέλους γνώρισες το άλλο σου μισό! Μην βιαστείς όμως να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς την Κυριακή μπορεί πολύ σύντομα να αλλάξεις γνώμη και να βρεθείς εκτεθειμένος/η…

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα