Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20/12)

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις σαββατοκύριακου 19 ως 20 Δεκεμβρίου 2020. Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου; Μάθε αν θα είναι ένα όμορφο και ρομαντικό σαββατοκύριακο για εσένα διάβασε τις αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις σαββατοκύριακου.

Advertisements

Του Ορφέα Δούκα

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από 19 ως 20 Δεκεμβρίου 2020

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους και όλες! Αυτό το διήμερο, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας, ρομαντισμού και θαλπωρής στο περιβάλλον μας, ενώ προτεραιότητα θα είναι οι προσωπικές μας σχέσεις και οι συναισθηματικές μας ανάγκες. Κι όπως αντιλαμβάνεστε, η ευαισθησία που θα μας χαρακτηρίζει, συνάδει απόλυτα με το πνεύμα των Χριστουγέννων, καθώς βρίσκουμε τρόπο να εξομαλύνουμε τις διαφορές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να έρθουμε πιο κοντά τους και να νοιώσουμε ζεστασιά και στοργή.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, το γιορτινό κλίμα κυριαρχεί παντού! Αυτό το Χριστουγεννιάτικο κλίμα εντείνεται την Κυριακή, που ενισχύει το συναίσθημα της αγάπης, της συμπόνιας και της αλληλοκατανόησης. Καλές γιορτές σε όλους!!

 

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Κριέ, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες και απωθημένα του παρελθόντος, ενώ ενισχύει το συναίσθημα και την ευαισθησία σου. Μπορεί να γίνεις λίγο… παραπονιάρης/α, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θυμάσαι κάθε περιστατικό που ένοιωσες ότι το ταίρι σου σε αδίκησε και ζητάς εξηγήσεις… εκ των υστέρων. Όμως, η αυτολύπηση δεν σου ταιριάζει και το ξέρεις, οπότε αν δεν θέλεις να χαλάσεις το κατά τα άλλα αισθησιακό διήμερο άσε το παρελθόν εκεί που είναι και δες το μέλλον, όπως κάνεις πάντα!

Πάρε λοιπόν το ταίρι σου, βγείτε να διασκεδάσετε και λύστε κάθε διαφορά και διαφωνία στο… κρεββάτι. Είναι σίγουρο πως θα το απολαύσετε! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως αυτή η δόση ευαισθησίας που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό, ενισχύει τη γοητεία σου και τα φλερτ θα σε πολιορκούν. Γι’ αυτό μην απομονώνεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου! Βγες με φίλους να διασκεδάσεις και να θυμάσαι πως… τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ταύρε, μπορεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά και να ενισχύσει την ευαισθησία σου. Την Κυριακή υπάρχουν δυο τόποι να περάσεις το διήμερο: Είτε θα αναλωθείς σε εντάσεις με το ταίρι σου είτε θα εκτονώσεις τον συναισθηματισμό σου δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα γεμάτη θαλπωρή, που θα κάνει το κλίμα μεταξύ σας ιδιαίτερα αισθησιακό και θα βγάλει από τη σκέψη σου κάθε ανασφάλεια για τα αισθήματά του!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, να ξέρεις πως κάτι αντίστοιχο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Μπορείς να κλειστείς μέσα και να σε πιάσει η… κατάθλιψη των Χριστουγέννων, επειδή δεν έχεις ένα ταίρι να σε συντροφεύει αυτές τις γιορτινές μέρες. Όμως, μπορείς να πάρεις τους αγαπημένους σου φίλους και να βγείτε να διασκεδάσετε! Δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα άλλο, παρά μόνο να αφεθείς στα φλερτ που θα πέφτουν βροχή και… πού ξέρεις; Ο καινούριος χρόνος μπορεί να σε βρει δεσμευμένο/η!

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Δίδυμε, σχετίζεται κυρίως με τα οικονομικά σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα περάσεις ένα βαρετό και συνηθισμένο σαββατοκύριακο στα αισθηματικά, γιατί το Σάββατο ξυπνά μέσα σου την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου το σκηνικό είναι ιδανικό για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, να κάνετε μαζί σχέδια για τη μέρα των Χριστουγέννων που πλησιάζει και να απολαύσετε τη ζεστασιά του σπιτιού σας με αγαπημένους φίλους!

Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, το σαββατοκύριακο ενισχύει την κοινωνικότητά σου, βελτιώνει την επικοινωνία σου, εντείνει τη γοητεία σου και δεν σε αφήνει να παρασυρθείς από μια μελαγχολική διάθεση, που μπορεί να φέρνουν συχνά οι γιορτινές μέρες! Μην μείνεις λοιπόν ούτε λεπτό στο σπίτι, άλλωστε είσαι η ψυχή της παρέας και οι φίλοι σου δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία. Βγες μαζί τους, διασκέδασε, φλέρταρε ασύστολα και απροκάλυπτα και απόλαυσε τις… περιπετειούλες που σίγουρα θα προκύψουν!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, λάμπεις και… το ξέρεις, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, οπότε φρόντισε να το εκμεταλλευτείς για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Τα φλερτ άλλωστε θα σε πολιορκούν, δεν θα σε αφήνουν σε ησυχία και δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια σχέση, που θα κρατήσει για καιρό! Η Κυριακή, μπορεί να σε κάνει υπερβολικά συναισθηματικό/ή, γι’ αυτό φρόντισε να μην αφήσεις την ευαισθησία σου να σε παρασύρει σε μια λάθος επιλογή…

Όσο για σένα που έχεις σχέση, τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις όποιες διαφορές είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα με το ταίρι σου μέσα σε ένα κλίμα… αγάπης, κατανόησης, ρομαντισμού αλλά και… πάθους! Η Κυριακή, ίσως να ενισχύσει κάπως την κυκλοθυμία σου. Αν θέλεις να διατηρήσεις το όμορφο, γιορτινό κλίμα που επικρατεί, μην… κατεβάζεις μούτρα στα καλά καθούμενα, γιατί δε θα σου βγει σε καλό!

ΛΕΩΝ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Λέοντα, σε βοηθά να τα βρεις κυρίως με τον εαυτό σου και διαχειριστείς τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου! Και ως γνωστόν, όταν τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας, τα βρίσκουμε και με τους άλλους, έτσι αυτό το σαββατοκύριακο για σένα προβλέπεται ιδιαίτερα εποικοδομητικό στον τομέα των σχέσεων. Μάλιστα, το Σάββατο, ενισχύει τη διαίσθησή σου και σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις το ρόλο που παίζουν στη ζωή σου τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν!

Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, καθώς αντιλαμβάνεσαι αμέσως τις προθέσεις που έχει η κάθε νέα γνωριμία που προκύπτει και μπορείς να κάνεις την πιο σωστή επιλογή. Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος/η, τώρα μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να ξεπεράσετε τα απωθημένα και τις διαφωνίες του παρελθόντος, κάνοντας μια νέα αρχή! Άλλωστε την Κυριακή, είτε έχεις σχέση είτε όχι, η μέρα σου προβλέπεται ιδιαίτερα… αγαπησιάρικη και πλημμυρισμένη από το πνεύμα των Χριστουγέννων, κάτι που σε αναζωογονεί και σε γεμίζει αισιοδοξία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Παρθένε, σχετίζεται με τις φιλικές σου σχέσεις και την κοινωνική σου δικτύωση. Αυτό το σαββατοκύριακο λοιπόν, σε αυτόν τον τομέα θα προσπαθήσεις να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα, προκειμένου να δεις με ποια άτομα θα προχωρήσεις και ποια θα αφήσεις πίσω! Όμως, καλό θα είναι να αφήσεις έξω από αυτή τη διαδικασία το ταίρι σου, ειδικά την Κυριακή, γιατί αν το ανακατέψεις μπορεί να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ σας!

Advertisements

Κατά τα άλλα, είναι σίγουρο πως θα περάσεις τέλεια με το δεσμό σου, αφού με το πνεύμα των Χριστουγέννων να κυριαρχεί, η διάθεση και των δυο σας είναι ρομαντική κι αισθησιακή και μπορείτε να ζήσετε… φλογερές στιγμές πάθους! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο αναδύεται ένας… μεγάλος eρωτας, που έρχεται για να μείνει!

 

ΖΥΓΟΣ

Παρόλο που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, αγαπημένε μου Ζυγέ, αυτό το σαββατοκύριακο θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και η καριέρα σου. Όμως, θα βρεις το χρόνο να ασχοληθείς και με τα αισθηματικά σου, αφού σίγουρα θα προκύψουν φλερτ, που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση! Μια επαγγελματική γνωριμία μπορεί να σε ξεσηκώσει και να εξελιχθεί σε… κάτι παραπάνω, ιδιαίτερα την Κυριακή. Έχε λοιπόν τα μάτια σου ανοιχτά, να μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για… συναισθηματική αποκατάσταση!

Αλλά κι εσύ που έχεις ήδη σχέση, δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η. Μπορεί το ταίρι σου να σου γκρινιάξει λίγο, επειδή δεν θα του δώσεις όσο σημασία θα ήθελε, αλλά αυτή η γκρίνια θα είναι το… αλατοπίπερο, αφού θα ενισχύσει το πάθος και την ένταση ανάμεσα σας! Άλλωστε, έχετε και οι δυο μπει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και είναι βέβαιο πως με τον αισθησιασμό που κυριαρχεί μεταξύ σας, το κρεββάτι σας θα πάρει… φωτιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα, αγαπημένε μου Σκορπιέ! Αποφασίζεις επιτέλους να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά! Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, όπως και η αυτοπεποίθησή σου. Αν βρίσκεσαι σε… αναζήτηση του άλλου σου μισού, οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές, όπως και τα φλερτ. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να πάρεις την απόφαση να ξεπεράσεις το παρελθόν και να αφεθείς!

Ωστόσο, την Κυριακή, μη βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, γιατί ο υπερβολικός αισθησιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια λανθασμένη επιλογή. Πέρνα καλά, ζήσε τις στιγμές, αλλά μέχρι εκεί! Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος, αυτό το διήμερο είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου, να την βελτιώσεις και να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις του παρελθόντος με το ταίρι σου, αρκεί να παραμερίσεις μια καχυποψία που μπορεί να νοιώθεις! Αν τα καταφέρεις, η σχέση σου θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο και θα απογειωθεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Τοξότη, θα χαρακτηρίζεσαι από μια υπερβολή, αλλά και μια νευρικότητα και όλα αυτά μαζί, αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε αδέσμευτος. Καλό θα είναι λοιπόν να αξιοποιήσεις την εξυπνάδα σου, αλλά και τη διαλλακτικότητα και το χιούμορ σου, ώστε να μην προκαλέσεις προβλήματα στις σχέσεις σου κάθε είδους.

Αν μάλιστα είσαι δεσμευμένος/η, ιδιαίτερα την Κυριακή καλό θα είναι να ελέγξεις την καχυποψία σου και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, για να μην προκαλέσεις ανεπανόρθωτες ρήξεις. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μη βλέπεις με… μισό μάτι τα άτομα που σε πλησιάζουν και σε φλερτάρουν, αν θέλεις να αποκατασταθείς επιτέλους! Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα να μετατρέψεις την ένταση που νοιώθεις σε… eρωτικό πάθος και να την εκτονώσεις στο κρεββάτι, είτε με το ταίρι σου είτε με μια νέα γνωριμία! Πίστεψέ με, θα περάσεις πολύ καλύτερα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, φέρνει πολύ έντονα συναισθήματα και επηρεάζει τις προσωπικές σχέσεις σου, αγαπημένε μου Αιγόκερε! Χρειάζεται λοιπόν προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείς τα συναισθήματα σου! Η επικοινωνία δεν θα είναι και πολύ εύκολη. Από την άλλη βέβαια, το πάθος σου θα είναι έντονο, οπότε αντί να καθίσεις να αναλωθείς σε σκέψεις και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, καλύτερα να… συγκρουστείς μαζί του στο κρεββάτι, κάνοντας το δεσμό σου ακόμα πιο ισχυρό!

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, να ξέρεις πως αυτό το σαββατοκύριακο ενισχύει τόσο τη γοητεία σου, που κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, το γιορτινό κλίμα κυριαρχεί παντού, μην μείνεις μέσα λοιπόν, να κάνεις απολογισμούς και σχέδια για το μέλλον! Πάρε τους φίλους σου και βγες να διασκεδάσεις. Είναι σίγουρο ότι τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν! Άσε για λίγο στην άκρη τον γνωστό καθωσπρεπισμό σου και… δεν θα το μετανιώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο χρειάζεται λίγη προσοχή στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπημένε μου Υδροχόε! Μπορεί να σε φορτώσει με υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες της καθημερινότητας, που θα αναζητούν επίλυση, γεγονός που θα σου δημιουργήσει μια κούραση, τουλάχιστον για τη μέρα του Σαββάτου. Κι επειδή η κούραση φέρνει κι εκνευρισμό, δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να τα βάλεις με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, για να ξεσπάσεις πάνω του την ένταση που νοιώθεις!

Ευτυχώς την Κυριακή ξαναβρίσκεις τον παλιό, καλό, επικοινωνιακό εαυτό σου και αποζημιώνεις το ταίρι σου στο έπακρο! Όσο για σένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος/η, ίσως το Σάββατο να νοιώθεις τέτοια κούραση, που δεν θα έχεις διάθεση ούτε για εξόδους, ούτε για διασκεδάσεις, ούτε για φλερτ! Την Κυριακή όμως, μπαίνεις πιο βαθιά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ανακτάς τη γοητεία και την ακτινοβολία σου και… ορμάς να κατακτήσεις τα πλήθη! Και τα καταφέρνεις μια χαρά, γοητεύεις, γοητεύεσαι και… αποπλανάς όποιο πρόσωπο μπει στο eρωτικό σου στόχαστρο!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ, θα ζήσεις… μεγάλες συγκινήσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το σαββατοκύριακο! Η ανάγκη σου για φλερτ και παιχνίδι μπορεί να ξαφνιάσει ακόμα κι εσένα τον/την ίδιο/α, και μάλιστα δε θα είναι δύσκολο να παρασυρθείς σε υπερβολές, αφού οι πειρασμοί που θα σε περιτριγυρίζουν θα είναι πολλοί κι εσύ έχεις ήδη… βουτηχτεί στο γιορταστικό πνεύμα! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου το διήμερο αυτό προβλέπεται άκρως eρωτικό και δεν αποκλείεται τώρα να συναντήσεις κι ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει τόσο, που θα αποφασίσεις να περάσεις μαζί του όχι μόνο το φετινό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, αλλά… πολλά ρεβεγιόν ακόμα!

Όμως, εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους καλό θα είναι να συγκρατηθείς και να μην υποκύψεις στους πειρασμούς που θα έλξει γύρω σου η ακαταμάχητη γοητεία σου, ειδικά την Κυριακή! Καλύτερα να εκτονώσεις την eρωτική σου διάθεση και τον έντονο αισθησιασμό σου με το ταίρι σου και να μην… ξενοκοιτάς! Έτσι, και τέλεια θα περάσεις, και θα αναζωπυρώσεις την αγάπη μεταξύ σας!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα