Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερwτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες! Πάει πέρασε και η έκλειψη Σελήνης, πως μου είστε; Άλλο ένα διήμερο που σίγουρα είναι πιο ήρεμο και γαλήνιο σε σχέση με ότι ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Το γεγονός του διημέρου είναι πως ο Ερμής (ανάδρομος δυστυχώς) περνά στον συναισθηματικό Καρκίνο και αναμοχλεύει θέματα που αφορούν την οικογένεια ή σημαντικούς για εμάς δεσμούς.

Advertisements

Επίσης θα έχουμε την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα όπου μας κάνει κάπως απαιτητικούς με τους άλλους και ζητάμε με έναν ακαθόριστο τρόπο να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μας. Πάμε να δούμε όμως λοιπόν ξεχωριστά για κάθε ζώδιο, πως θα περάσει το διήμερο αυτό. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 13 με 14 Ιουλίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, αυτό το διήμερο για εσένα φέρνει μια πίεση στην ερwτική σου ζωή. Ο Ερμής περνά ανάδρομος στον Καρκίνο και επίσης ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με τον Ερμή, σου προκαλεί λοιπόν μια σύγχυση  την οποία την μεταδίδεις και στο ταίρι σου. Επίσης θα έχεις την να διογκώνεις μια κατάσταση με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις κάποια παρεξήγηση με το άλλο σου μισό. Κάνε πράγματα που σε ξεκουράζουν και σε χαλαρώνουν μαζί με το ταίρι σου.

Για εσένα που δεν έχεις Κριέ μου κάποια σχέση, το διήμερο αυτό δεν θα έλεγα ότι σε ευνοεί στο να κάνεις κάποιο ξεκίνημα και το κυριότερο να στεριώσει και να έχει διάρκεια. Ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη θα είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, πράγμα που σημαίνει πως θα κοιτάξεις να ικανοποιήσεις πιο πολύ τις δικές σου ανάγκες στον ερwτικό τομέα, με αποτέλεσμα κάποιο άτομο να μην νιώσει την αμοιβαιότητα που χρειάζεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπημένε μου Ταύρε, αν βάλεις έναν ερwτικό στόχο, να θυμάσαι πως θα βγεις κερδισμένος-η. Μικρά ή μεγάλα όνειρα για την ερwτική σου ζωή, δεν έχει σημασία, αρκεί να θέλεις και να ποθείς κάτι πολύ. Αν λοιπόν όνειρο σου είναι να περάσεις ένα μαγικό και ονειρεμένο Σαββατοκύριακο με το ταίρι σου, δεν έχεις παρά να το ζητήσεις.

Αγαπημένε μου Ταύρε,  ευχάριστη ερwτική συντροφιά υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να αποκτήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Για εσένα που εδώ και καιρό είσαι μοναχικός Ταύρος και αν είσαι σε φάση όμως που επιθυμείς να δεσμευτείς σοβαρά, οι συνθήκες και το πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου όμως πρόκειται να είναι γνωστό, ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στον Καρκίνο, οπότε η επανασύνδεση είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisements

Η τύχη είναι με το μέρος σου, Δίδυμε μου αυτό το διήμερο! Τόλμησε, γιατί πραγματικά μπορείς να αποκομίσεις πολλά, διεκδίκησε αυτά που θες από τον/την σύντροφό σου. Ακόμη και αν μπήκες στο club των ερωτευμένων πρόσφατα, δείξε τι επιδιώκεις ακριβώς να αποκτήσεις από εκείνο και πολύ απλά θα σου το δώσει. Προβλέπεται να είναι έντονο το Σαββατοκύριακο και κυρίως ανατρεπτικό.

Για σένα Δίδυμε μου που δεν έχεις κάποιο ερwτικό ενδιαφέρον, αυτό το διήμερο από εκεί που βρίσκεσαι έξω για μια βόλτα, είναι πολύ πιθανό, να βρεθείς σε μια ειδυλλιακή – ρομαντική περιοχή με πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο και να ανταλλάσσετε τρυφερά λόγια. Έχει κάτι το αναπάντεχο αυτό το διήμερο, είναι αρκετά ανατρεπτικό για την ερwτική σου ζωή και καλείσαι να επωφεληθείς με κάθε τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λατρεμένε μου Καρκίνε, το διήμερο αυτό δεν θα το χαρακτήριζα και σουπερ. Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου ανάδρομος, όπου θα κάνει και σύνοδο με τον Ήλιο και το κερασάκι η Αφροδίτη θα είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Όλα αυτά σε κάνουν να τα βάζεις με το ταίρι σου και να υπάρχει ένα κλίμα έντασης ή πιο σωστά σύγχυσης. Σαφέστατα και είναι κάτι παροδικό, θα περάσει, οπότε καλό είναι να επιστρατεύσεις την διπλωματία σου γιατί ουσιαστικός λόγος δεν θα υπάρχει για να γκρινιάζετε.

Καρκίνε μου γλυκέ, για εσένα που δεν έχεις μια σχέση ο Ερμής περνά ανάδρομος στο ζώδιό σου. Κάνει λοιπόν το διήμερο αυτό να αισθάνεσαι ότι κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει και κανένα πρόσωπο δεν είναι σε θέση να σε αισθανθεί. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δεν σε βοηθά επίσης να θες να εμπιστευθείς ένα νέο πρόσωπο και να του επιτρέψεις να μπει στη ζωή σου. Καλό είναι να περιμένεις το επόμενο διήμερο από το να κάνεις μια λάθος σχέση.

ΛΕΩΝ

Για εσένα Λέοντα μου, που διαθέτεις μια σχέση το σίγουρο είναι πως δε θα βαρεθείς καθόλου αυτό το διήμερο. Κάποια  μικρά εμπόδια μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεσή, μα δε θα τους περάσει. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε επηρεάσει  αρνητικά και μην απομονωθείς εξαιτίας διαφόρων μικρών αναποδιών. Είναι επιτακτική να περάσεις ένα όμορφο και ερwτικό διήμερο. Μην δώσεις λοιπόν σημασία αν με το ταίρι σου κανονίσατε να πάτε κάπου και αναβλήθηκε, να πάτε αλλού δεν χάλασε και ο κόσμος.

Αν δεν διαθέτεις κάποιο ερwτικό ενδιαφέρον Λέοντα μου, αυτό το διήμερο καλείσαι να αποδείξεις πόσο πείσμα διαθέτεις. Μπορεί όλα να σου πάνε κόντρα αλλά εσύ ειδικά μπορείς να βρεις τον τρόπο να περάσεις ένα υπέροχο διήμερο. Κανόνισε να βγεις, να διασκεδάσεις και να κοινωνικοποιηθείς. Ακόμη μπορείς να προκαλέσεις και την τύχη σου στα ερwτικά, φλέρταρε μην κολλάς σε αυτό.

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου για εσένα το διήμερο αυτό είναι κάπως περίεργο θα έλεγα. Ο Ερμής περνά ανάδρομος στον Καρκίνο, φέρνει αυτό το Σαββατοκύριακο μια διάθεση να επιβάλεις τα θέλω σου στο δεσμό σου. Μην φανταστείς κάτι τραγικό αν για παράδειγμα εσύ αυτό το διήμερο θες να διασκεδάζεις μέχρι το πρωί αλλά από την άλλη το ταίρι σου θέλει να χαλαρώσετε στο σπίτι. Εκεί λοιπόν θα κάνεις τα πάντα για να περάσει το δικό σου.

Για εσένα Παρθένε μου που δεν έχεις μια σχέση, να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό μπορεί να αναζωπυρωθεί πάθος από το παρελθόν σου. Ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Καρκίνο και δεν θα σου αποκλείσω καθόλου, πως μπορεί να λάβεις κάποιο μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση από πρόσωπο που είχατε κάτι έντονο και καυτό στο παρελθόν. Αν θα είστε ξανά μαζί σαν ζευγάρι δεν μπορώ να στο απαντήσω, όμως θα σου πρότεινα να εξετάσεις το θέμα διεξοδικά.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, για εσένα που διαθέτεις μια σχέση το διήμερο αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο ευνοϊκές οι αστρολογικές όψεις. Πρώτον γιατί ο Ερμής περνά μεν στον Καρκίνο αλλά σε ανάδρομη πορεία και ταυτόχρονα θα κάνει και μια όχι και τόσο θετική σύνοδο με τον Ήλιο. Δεύτερον η Αφροδίτη θα είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Όλα αυτά συναινούν στο να αισθάνεσαι απόμακρα από το ταίρι σου και ότι δεν σε καταλαβαίνει. Μην αμελήσεις Ζυγέ μου να κάνεις μια ξεκάθαρη κουβέντα με το ταίρι σου και θα δεις πως τίποτε δεν συμβαίνει.

Για εσένα Ζυγέ μου που δεν έχεις μια σχέση, με τον ανάδρομο Ερμή να περνά στον Καρκίνο θα σου είναι δύσκολο μέσα στο διήμερο αυτό να κάνεις ένα νέο ερwτικό ξεκίνημα. Δεν είναι μόνο ο ανάδρομος που βάζει εμπόδια στην καρδιά σου αλλά και αυτή η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα που σε κάνει να φοβάσαι να εμπιστευθείς ένα νέο πρόσωπο. Το ραντεβού με την ερwτική σου αποκατάσταση θα αναβληθεί για λίγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα συνεχιστεί αλλά σε άλλο ζώδιο, περνά στον Καρκίνο και αυτό το διήμερο για εσένα Σκορπιέ μου είναι θα έλεγα περίεργο. Θα έχεις τη τάση να συγκρίνεις το χθες της σχέσης σου με το σήμερα. Τι έχει αλλάξει ή γιατί δεν προχωρά, θα αναπολείς σίγουρα το πόσο ερωτευμένοι είστε και πλέον σαν κάτι να έχει χαθεί. Αν οι διαπιστώσεις που θα κάνεις για το διήμερο αυτό είναι υπαρκτές δεν έχεις παρά να τα αλλάξεις όλα και να φέρεις ξανά το πάθος σε αυτή. Το ξέρεις ότι μπορείς και ότι είναι εφικτό δεν έχεις παρά να το κάνεις.

Για εσένα Σκορπιέ μου που είσαι μόνος-η , η ανάγκη για συντροφικότητα δε σε αφήνει με σταυρωμένα χέρια, αλλά σε οδηγεί να βρεις εκείνο το άτομο που θα σε συναρπάσει, ένα άτομο που θα σε ταρακουνά διανοητικά , ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Καρκίνο όμως και αυτό σε κάνει να μην ψάχνεις σε μια νέα γνωριμία αλλά να κοιτάζεις στο καρνέ σου για μια παλιά καλή σου σχέση. Αν σκοπεύεις να γυρίσεις στο χθες μόνιμα, να θυμάσαι πως η επιστροφή σου αυτή θα πρέπει να την σκεφτείς πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου γεια σου, το διήμερο αυτό σε κάνει να έχεις ανάγκη από ηρεμία. Θες να περάσεις με το ταίρι σου ήρεμα και χωρίς ένταση. Ενδεχομένως να θες να πας ένα ταξίδι κάπου να χαλαρώσεις και ανασυγκροτήσεις τη σκέψη σου, μπορείς να το κάνεις με το ταίρι σου. Είναι μια παροδική ψυχολογική πτώση, θα περάσει και φυσικά μπορείς να την ανατρέψεις αν το θες. Με ποιο τρόπο; Πηγαίνοντας κόντρα και να δεχθείς να εμπιστευθείς στο ταίρι σου πως νιώθεις, θα σε βοηθήσει αυτό απίστευτα.

Για εσένα Τοξότη που δεν έχεις έναν-μια σύντροφο στο πλάι σου, αλλά μέσα σου δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά, θα ενεργοποιηθείς με κάθε τρόπο. Το διήμερο αυτό σε βάζει σε σκέψεις, αναζητάς έναν άνθρωπο να έχεις στο πλάι σου, να μπορείς να μοιραστείς στιγμές και εικόνες. Επιδίωξε να γίνει κάτι καλό και σταθερό στα ερwτικά σου, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος σου το Σαββατοκύριακο αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Καρκίνο και σε κάνει να νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνει το ταίρι σου καθόλου. Ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και αυτό κάνει δύσκολη την επικοινωνία με τον-την σύντροφό σου και τέλος η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε κάνει να μην εμπιστεύεσαι ούτε τον εαυτό σου. Ναι παραδέχομαι είναι πολύ αλλοπρόσαλλο διήμερο για την σχέση σου, όμως θα σου τάξω πως το επόμενο θα είναι πραγματικά υπέροχο.

Για εσένα Αιγόκερε μου, που είσαι μόνος-η το διήμερο αυτό δεν είναι και από τα πιο θετικά, ο Ερμής περνά ανάδρομος στον Καρκίνο και η Αφροδίτη θα είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, πράγμα που σημαίνει πως δεν εμπιστεύεσαι και δεν βρίσκεις κανένα κοινό σημείο με κανένα άτομο.  Αν νιώθεις ότι υπάρχει χημεία ακόμη και για να επικοινωνήσεις με ένα άτομο τότε δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει και κάτι. Το επόμενο διήμερο θα έχω καλύτερα νέα σίγουρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πέρασες μια πολύ δύσκολη, έντονη και γεμάτη ταλαιπωρία εβδομάδα. Πάει πέρασαν τα δύσκολα, τώρα μπορείς να προσδοκάς σε ένα ερwτικό και αγαπησιάρικο διήμερο. Μια βόλτα με τον-την σύντροφό σου δε θεωρώ ότι μπορεί να σε κουράσει σωματικά αλλά σίγουρα μπορεί να σε ξεκουράσει ψυχικά. Το ακόμη πιο καλό για την σχέση σου θα ήταν να φύγετε κάπου ένα διήμερο οι δυο σας, αυτό σίγουρα θα σας αναζωογονούσε αν έχετε τέτοια δυνατότητα.

Μοναχικέ μου Υδροχόε, ξέρω πως έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς, δεν είναι ανάγκη να πας κάπου ή σε ένα μέρος που είναι ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο. Θα σου πρότεινα σίγουρα να βγεις αυτό το διήμερο έστω και χαλαρά για ένα ποτό. Ο λόγος;  Γιατί ακόμα και ανάμεσα σε δέκα το πολύ άτομα μπορεί να καιροφυλακτεί ο κεραυνοβόλος έρωτας. Μπορεί στο απέναντι τραπέζι, εκεί όπου έχετε πάει παρέα με φιλικά σου άτομα, να είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου.

ΙΧΘΥΣ

Για εσένα αγαπημένε μου Ιχθύ έρχεται ένα πολύ συναισθηματικό Σαββατοκύριακο, με τον ανάδρομο Ερμή να περνά στον Καρκίνο. Κάνει λοιπόν αυτό το διήμερο κάπως μελαγχολικό θα έλεγα, τώρα γίνονται έντονες οι διαφορές στη σχέση σου. Δηλαδή; Είναι λογικό αν έχεις μια μακροχρόνια σχέση ότι έχει χαθεί το πάθος και ο ερwτισμός σας έχει χάσει την ένταση του. Γιατί δεν αναλαμβάνεις δράση εσύ για αυτό

Για εσένα Ιχθύ που δεν έχεις μια σχέση, θέλω να μου προσέξεις αυτό το διήμερο. Ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Καρκίνο και πρόσωπα από το παρελθόν σου έρχονται στο προσκήνιο ξανά. Ένα παλιό σου ερwτικό απωθημένο ζητά να γίνει μέλλον σου και πριν πεις το ναι, άκουσε με, μην αποδεχθείς καμία πρόταση για επανασύνδεση αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος-η για αυτό το ξεκίνημα σου.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα