Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερwτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένα μου ζώδια! Πώς μου είστε; Βρισκόμαστε στην καρδιά του Ιούλη και αναμένουμε την καυτή έκλειψη Σελήνης. Αυτό το διήμερο είναι κάπως περίεργο θα έλεγα, ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα μας ζητά να αλλάξουμε τη ζωή μας, να ανανεωθούμε αλλά νιώθουμε πως κάτι μας εμποδίζει να το κάνουμε όλο αυτό. Θα παλέψουμε σθεναρά για να επιτύχουμε τους στόχους μας και αν κάποιο άτομο αντιδρά σε αυτό, δεν θα διστάσουμε να το απομακρύνουμε από κοντά μας.

Ενώ το ευχάριστο σας το άφησα για το τέλος η σύνοδος Σελήνης με τον Δία γεμίζει το διήμερο αυτό με αισιοδοξία και ανάγκη για απόδραση, είτε μακριά είτε κοντά το ζητούμενο μας είναι να ξεφύγουμε από ότι μας καταπιέζει. Πάμε να δούμε όμως λοιπόν ξεχωριστά για κάθε ζώδιο, πως θα περάσει το διήμερο αυτό. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 13 με 14 Ιουλίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ αυτό το διήμερο θέλει λίγη προσοχή, ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια διάθεση κάπως περίεργη. Δεν υπάρχει κίνδυνος να μην περάσετε καλά, αλλά γιατί μπορεί να μην ξέρεις εκατό τοις εκατό τι είναι αυτό που θες να κάνεις με το ταίρι σου. Μία σύγχυση και μια αναποφασιστικότητα εσωτερική μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση, με αποτέλεσμα η σχέση σου να μην κατανοεί τι είναι αυτό που τελικά ζητάς. Εκεί που έχετε αποφασίσει να βγείτε, την ίδια στιγμή αλλάζεις γνώμη και μπερδεύεις όχι μόνο εσένα, μα και τον-την σύντροφό σου.

Advertisements

Για εσένα που είσαι μόνος-η Κριέ μου, αυτή η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί μια συνεχή αλλαγή στη διάθεσή σου, φέρνει μια ταλαιπωρία που ναι, μεν, είναι παροδική, αλλά θα σε κάνει να αναρωτηθείς τι έχεις πάθει. Μόνο απορία σου προκαλεί αυτό. Μην αγχωθείς Κριέ μου, γιατί είναι κάτι που κρατά πραγματικά πολύ μικρό χρονικό διάστημα και επίσης γιατί έρχονται τα καλύτερα το επόμενο Σαββατοκύριακο για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα Ταύρε μου που διαθέτεις μια σχέση, είναι πολύ – πολύ ευχάριστο διήμερο, παρά την επικείμενη έκλειψη Σελήνης και τον ανάδρομο Ερμή, εσύ είσαι πολύ καλά και θα περάσεις ακόμη πιο υπέροχα. Το διήμερο αυτό έχει βόλτες και έχει μια εξομολογητική διάθεση απέναντι στο ταίρι σου, θες να πεις για όσα νιώθεις, να κάνεις ένα δώρο στον άνθρωπο σου ή να προτείνεις μια ιδιαίτερη έξοδο.

Ανήκεις στα τυχερά θα έλεγα ζώδια του Σαββατοκύριακου, οι δυο αυτές οι μέρες σε γεμίζουν Ταύρε μου, με αυτό που σου έλειπε όλο αυτό το διάστημα και δεν είναι άλλο από την αυτοπεποίθηση. Έχεις θάρρος, τόλμη και πιστεύεις στον ίδιο σου τον εαυτό. Μιλάμε για ένα αρκετά ερwτικό διήμερο, με μπόλικο φλερτ και αναπάντεχες στιγμές, που ανατρέπουν το φορτικό κλίμα μιας δύσκολης εβδομάδας. Επιτακτική ανάγκη, λοιπόν, να βγείτε, να χαρείτε και να βάλετε στο στόχαστρό σας το επόμενο ερwτικό θύμα σας.

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Αγαπημένε μου Δίδυμε, εκείνο που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα, το Σαββατοκύριακο αυτό, είναι οι επιλογές σου. Που να πάτε με το ταίρι σου και κυρίως με ποια άτομα θα θέλατε να βρεθείτε. Θέλεις να κάνεις αλλαγές και θα το πετύχεις. Έχεις παρατηρήσει πως το τελευταίο διάστημα αισθάνεσαι πως είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια ανανέωση στη σχέση σου. Έτσι, λοιπόν, μην κάνετε πράγματα που κατά το παρελθόν δεν σας προσέφεραν την απαιτούμενη χαρά και ανανέωση στην προσωπική σας ζωή.

Η ανανέωση και η αλλαγή είναι τα μυστικά που θα αλλάξουν την ερwτική σου ζωή Δίδυμε. Βάλτωσες στη μοναξιά και δεν αντέχεις άλλο; Διάλεξε περιοχές ή στέκια που έχεις ακούσει ότι είναι αρκετά όμορφα και παρέες που σου προκαλούν τη χαρά και το γέλιο. Ζήσε ό, τι δε έζησες και μια νέα ερwτική σχέση μπορεί να βρεθεί στο δρόμο σου. Αν αναζητάς μια σχέση πιο ώριμη και μόνιμη, θυμήσου πως αυτό το διήμερο ευνοεί τις σοβαρές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα αυτό το διήμερο, σου δημιουργεί την ανάγκη Καρκίνε μου να αλλάξεις πολλά στη καθημερινότητα σου. Νιώθεις πως έχει φτάσει το δίχως άλλο. Εδώ και πολύ καιρό, νιώθεις ένα κόλλημα και μια αδράνεια, η σχέση σου νιώθεις πως είναι στάσιμη. Αυτό ακριβώς μέσα στο διήμερο θες να αλλάξει, θες πρώτα από όλα να μεταμορφωθείς και αυτό μπορεί να μην βρει απόλυτα σύμφωνο το ταίρι σου. Μην επιβληθείς σε ριζοσπαστικές αλλαγές είναι κάτι που γίνεται σταδιακά.

Advertisements

Για εσένα Καρκίνε μου που είσαι μόνος-η και με δεδομένο την αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα το διήμερο αυτό κάνεις πολλές σκέψεις. Θα αναλογιστείς, τι αξίζει να έχεις στην ερwτική σου ζωή και αποζητάς την μεγάλη αλλαγή και ανανέωση. Για να συμβεί όμως αυτό και για να έχεις ένα καταπληκτικό και ερwτικό Σαββατοκύριακο δεν πρέπει να μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Ανέλαβε δράση Καρκίνε μου, είναι στο χέρι σου αυτό το διήμερο να σπάσεις τη μοναξιά σου.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο Λέοντα μου, είναι ένα Σαββατοκύριακο που όσο και αν έχεις την ανάγκη να το περάσεις χαλαρά και ξεκούραστα, δεν θα είναι έτσι. Με την σύνοδο Σελήνης – Δία έχει δράση, ταξίδια ή αποδράσεις και μια ευχάριστη θα έλεγα κούραση. Υπολόγιζες χωρίς τον ξενοδόχο που λέγεται ταίρι. Μήπως να ακούσεις και να ακολουθήσεις το κάλεσμα του συντρόφου σου γιατί σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις υπέροχα.

Είσαι μόνος-η Λιοντάρι μου; Καμιά φορά, από εκεί που δεν το περιμένουμε, έρχονται τα καλύτερα. Το Σαββατοκύριακο λοιπόν μπορεί να φαντάζει νωχελικό, βαρετό και να σου βγαίνει όλη η κούραση, αλλά μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε ένα σούπερ διήμερο, με πολλές εκπλήξεις. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία σου φέρνει απίστευτη τύχη σε ερwτική σου υπόθεση. Να είσαι παρόν- παρούσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Αγαπημένε μου Παρθένε αυτό το διήμερο, φέρνει, κυρίως το Σάββατο, μικροεκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν, όπως για παράδειγμα ψώνια ή καθαριότητα στο σπίτι. Δυστυχώς πρέπει να φέρεις εις πέρας, τα μικρά αυτά θέματα για να έχεις μια ξέγνοιαστη Κυριακή και να περάσεις ευχάριστα, ρομαντικά και ερwτικά με το ταίρι σου! Όσο πιεστικό και αν ακούγεται αυτό, σου υπόσχομαι πως η Κυριακή θα σε αποζημιώσει.

Εκεί που περίμενες καρτερικά το διήμερο αυτό να ηρεμίσεις και να χαλαρώσεις, σε καλεί Παρθένε μου να βγεις και να συναντήσεις πρόσωπα που έχεις αμελήσει εδώ και καιρό να δεις. Είναι ένα ευχάριστο διήμερο, αλλά απαγορεύεται να το περάσεις μόνος-η. Είναι λες και το σύμπαν κάτι παραπάνω ξέρει για εσένα και προνοεί να σου φέρει μια νέα πολύ αξιόλογη ερwτική παρέα, μην πεις όχι.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ μου για εσένα το διήμερο αυτό θα έλεγα πως έχεις την τάση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου παραπάνω από το επιτρεπτό όριο και να φερθείς λίγο εγωιστικά. Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια μικρά παράπονα και γκρίνια στη σχέση σου. Η ανάγκη σου να αλλάξεις ή να αλλάξουν τα πράγματα στη σχέση σου, παραμερίζοντας τα θέλω του-της συντρόφου σας μπορεί να φέρει κάποια μικρά εμπόδια στην επικοινωνία σας. Θυμήσου να έχεις μια πιο διπλωματική και διαλλακτική στάση

Για εσένα Ζυγέ μου που είσαι μόνος-η αυτό το διάστημα, κρύβει κάποιες εκπλήξεις το διήμερο αυτό. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να αλλάξεις και να μεταμορφωθείς, απαιτεί από εσένα να είσαι πάνω από όλους και όλα εσύ καλά. Βάζεις μεγάλους στόχους και όνειρα αυτό το διήμερο και αν το φιλικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον σου, προσπαθήσει να σου επιβάλει μια διαφορετική άποψη εκεί πεισμώνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Είναι να μην πάρεις φόρα Σκορπιέ μου, αυτό το διήμερο σε βρίσκει με αποφασιστικότητα και πείσμα. Ότι θες να αλλάξει, θα το αλλάξεις, έχεις μια ακατανίκητη επιθυμία να βάλεις φωτιά στην ερwτική σου ζωή και αυτό άνετα θα το επιτύχεις. Είναι ένα ευνοϊκό Σαββατοκύριακο για εσένα και το ταίρι σου, να πείτε και να εκφράσετε τα όσα νιώθετε και να ονειρευτείτε το κοινό σας μέλλον.

Το διήμερο αυτό για εσένα Σκορπιέ μου που δεν διαθέτεις μια σχέση δείχνει να σου φέρνει τις ευκαιρίες που ζητούσες στον ερwτικό τομέα. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις το κατάλληλο πρόσωπο για να πεις «άντε γεια στην μοναξιά σου. Βρίσκεσαι στο κατάλληλο σημείο την σωστή στιγμή και η γνωριμία που θα κάνεις χωρίς να σου πω μεγάλα λόγια θα μπορούσε να σου καθορίσει τη ζωή για πολλά χρόνια.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Το διήμερο αυτό για εσένα Τοξότη μου είναι πάρα πολύ τυχερό. Η σύνοδος Σελήνης με Δία σου φέρνει απόδραση, σου φέρνει ευχάριστες στιγμές και σε γεμίζει με αισιοδοξία την οποία όπως μόνο εσύ ξέρεις την μεταδίδεις και στο ταίρι σου.  Κάποια όνειρα είτε δικά σου είτε κοινά θα δεις να βγαίνουν αληθινά και να πραγματοποιούνται επιθυμίες. Η τύχη αυτών των απρόσμενων γεγονότων κάνει την σχέση σου, αυτό το Σαββατοκύριακο, ιδιαίτερη και αρκετά συναρπαστική.

Για εσένα Τοξότη μου αγαπημένε, που δεν είχες μέχρι τώρα την ευκαιρία να έχεις στο πλάι σου ένα ταίρι, μπορούν να αλλάξουν πολλά αυτό το διήμερο. Με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, ένα νέο ερwτικό ξεκίνημα, μια πολύ σημαντική νέα γνωριμία είναι γεγονότα πολύ πιθανά να συμβούν αυτό το διήμερο στη ζωή σου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την ευμενή επιρροή, βγες, διασκέδασε και άσε την μοίρα να σου δείξει ποιο πρόσωπο θα είναι πολύ τυχερό που θα σε γνωρίσει αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργεί Αιγόκερε μου αυτό το διήμερο πολλές συναισθηματικές αναταράξεις. Θα μπεις στη διαδικασία να αναλογιστείς αν η σχέση που έχεις τώρα έχει το ίδιο πάθος με όταν γνωριστήκατε, αν η αγάπη σας είναι εμφανή με έμπρακτο τρόπο. Όλα αυτά ίσως να τεθούν επί τάπητος και σίγουρα θα προβείς σε συμπεράσματα. Εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

Μπορεί να μην είναι ένα από τα πιο καυτά, ερwτικά και συναισθηματικά Σαββατοκύριακα αυτό για εσάς. Με την αντίθεση όμως του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει ευκαιρίες, μπορείς να κάνεις μια έξυπνη και εποικοδομητική συζήτηση με ένα άτομο που θα γνωρίσεις ή γνωρίζεις ήδη και αυτό να σε οδηγήσει να το δεις με άλλο μάτι και εννοώ πιο ερwτικό. Αυτό το διήμερο, επίσης, φέρνει ευκαιρίες για να αποκτήσετε μια ευχάριστη ερwτική συντροφιά αλλά θα γίνει με σταδιακό τρόπο, δεν θα πέσεις κάτω από έρωτα αλλά έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να φαντάζουν όλα μαύρα, αλλά δεν είναι έτσι αγαπημένε μου Υδροχόε, το διήμερο ενώ ξεκινά έπειτα από μια συνεχόμενη ταλαιπωρία κατά το πέρασμα της εβδομάδας. Το παραδέχομαι η εβδομάδα που διένυσες είχες πολλές δυσκολίες όμως το Σαββατοκύριακο αυτό σε αποζημιώνει για όλα, μιλάμε για ένα ερwτικό και πολλά υποσχόμενο διήμερο. Ειδικά για εσένα που πρόσφατα μπήκες στο club των ερωτευμένων, θα περάσεις υπέροχες και αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σου.

Δεν ξέρω τι λες εσύ Υδροχόε μου, μπορεί η ταλαιπωρία και η κούραση να νιώθεις ότι σε έχει ζωγραφιστεί στο πρόσωπο σου αλλά δεν είναι έτσι. Το διήμερο αυτό σε κάνει πιο ελκυστικό και ακαταμάχητο από ποτέ και δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά θα δείτε να το λένε και οι θαυμαστές-στριες σας. Επιφυλάσσει το διήμερο αυτό ευκαιρίες για μια δυνατή ερwτική συντροφιά και μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.

ΙΧΘΥΣ 

Τρυφερέ αλλά ταλαιπωρημένε μου Ιχθύ, σου έχω ευχάριστα νέα για αυτό το διήμερο, θα ανήκεις στα ευνοημένα ζώδια του Σαββατοκύριακου στα ερwτικά. Σε περιμένουν αναπάντεχες εξελίξεις στη σχέση σου ενώ θα νιώσεις μια απίστευτη ενέργεια να κάνετε όσο πιο πολλά μπορείτε με το ταίρι σου. Αν σχεδιάζεις να πάτε εκδρομή, να θυμάσαι πως ακόμη και αναποδιές να συναντήσεις μέχρι την πραγματοποίηση της μην το βάλεις κάτω, γιατί θα περάσεις υπέροχα και πολύ ερwτικά.

Ιχθύ μου για εσένα που δεν έχεις ακόμη μια σχέση, δεν αποκλείεται ο ανάδρομος Ερμής να σου φέρει μια ευχάριστη συνάντηση με άτομο που είχες καιρό να δεις και εννοώ κάποιο παλιό ερwτικό απωθημένο. Με ένα πρόσωπο που πάντα πλανιόταν κάτι στην ατμόσφαιρα, αλλά δεν προέκυψε ποτέ κάτι στο παρελθόν. Τώρα όμως μπορεί να πάρει μια ευχάριστη τροπή, αρκεί να το θες, να το επιθυμείς και να το επιδιώξεις να συμβεί.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα