Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (26-27/9)

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις σαββατοκύριακου 26 ως 27 Σεπτεμβρίου 2020. Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου; Μάθε αν θα είναι ένα όμορφο και ρομαντικό σαββατοκύριακο για εσένα διάβασε τις αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις σαββατοκύριακου.

Του Ορφέα Δούκα

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από 26 ως 27 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτό το σαββατοκύριακο, φίλες και φίλοι, φέρνει ασφάλεια και σιγουριά. Επίσης, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, όμως όσοι έχουν ήδη μια σχέση τώρα θα μπορέσουν όχι μόνο να επικοινωνήσουν ουσιαστικά με το ταίρι τους, αλλά και να επιδοθούν σε… ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, να διασκεδάσουν μαζί και να ανανεώσουν το πάθος μεταξύ τους.

Από την άλλη, οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν, να κάνουν νέες γνωριμίες, να φλερτάρουν με πρωτότυπους τρόπους, αλλά και να απολαύσουν την… ποικιλία των επαφών που τους προσφέρει η ελευθερία τους! Ας μην παραλείψουμε να πούμε βέβαια ότι αυτό το Σάββατο θα ευνοήσει κυρίως τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, την Κυριακή ναι μεν θα ενισχύσει το συναίσθημα, αλλά από την άλλη θα δημιουργήσει κι ένα ασαφές τοπίο, που μπορεί να προκαλέσει αβεβαιότητα και ανασφάλεια για το μέλλον…

Advertisements

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Εσύ που ανήκεις στους τυχερούς Κριούς που έχουν σχέση, μπορείς να περάσεις υπέροχα αυτό το σαββατοκύριακο με το ταίρι σου! Ο εκνευρισμός που προκάλεσε αυτή εβδομάδα, σιγά σιγά γίνονται παρελθόν κι εσύ θέλεις να βγεις έξω, να διασκεδάσεις και να ξεσκάσεις παρέα με το ταίρι σου, αγαπημένε μου Κριέ! Και θα τα καταφέρεις, αν δεν παρασυρθείς από κάποια αντικρουόμενα συναισθήματα που μπορεί να σου προκαλέσει η Κυριακή, που δυσκολεύει τις σχέσεις και μπορεί να προκαλέσει απογοητεύεις… Ίσως να περιμένεις πάρα πολλά από το ταίρι σου κι αυτό μπορεί να φέρει μια προσωρινή απομάκρυνση.

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο μπορείς να το αφιερώσεις… αποκλειστικά στον εαυτό σου! Κάνε ό,τι σε ευχαριστεί και σε διασκεδάζει, ξεκουράσου, χαλάρωσε, περιποιήσου την εμφάνισή σου και μετά βγες με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση, για να καταπλήξεις τα πλήθη! Η γοητεία σου είναι στα ύψη, εκμεταλλεύσου την!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ταύρε, θέλει να σε κρατήσει… βουτηγμένο στους λογαριασμούς, στις προσθέσεις, στις αφαιρέσεις και στον υπολογισμό των εξόδων, εσύ που είσαι ελεύθερος/η και ωραίος/α δεν περιορίζεσαι με τίποτα! Ειδικά η Κυριακή, όχι μόνο φέρνει λύσεις στα όποια οικονομικά θέματα σε απασχολούν, αλλά παράλληλα σε ξεσηκώνουν και σε βγάζουν στο… κυνήγι των νέων κατακτήσεων! Και όχι άδικα, αφού με την επικοινωνιακή διάθεση που σε διακρίνει, την κοινωνικότητα και την ακτινοβολία σου, μπορείς να πετύχεις το στόχο σου!

Τα φλερτ λοιπόν θα είναι άφθονα και οι θαυμαστές θα… συνωστίζονται γύρω σου! Βεβαίως, δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, όμως θα περάσεις τέλεια, θα ανανεωθείς, θα αναζωογονηθείς και θα τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Όσο για σένα που είσαι δεσμευμένος/η, εσύ καλύτερα να μείνεις μέσα με το ταίρι σου και να χαλαρώσετε μαζί! Θα περάσεις εξίσου όμορφα και ρομαντικά, άσε που θα καταφέρεις να ξεκουραστείς κιόλας από την ένταση της εβδομάδας!

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένε μου Δίδυμε, η έντονη κοινωνικότητά σου αυτό το σαββατοκύριακο χτυπάει κόκκινο! Έτσι, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι, αυτό το διήμερο δε θα θέλεις να μείνεις ούτε λεπτό στο σπίτι. Αν έχεις ταίρι, δεν θα το αφήσεις σε ησυχία, αλλά με τη γοητεία, την πρωτοτυπία και την επικοινωνιακή σου δεινότητα θα το… παρασύρεις σε διασκεδάσεις, εξόδους με κοινούς φίλους και γενικά σε μια ξεγνοιασιά και μια ανεμελιά, που θα σας φέρει πιο κοντά μέσα από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες!

Όσο για σένα που ανήκεις στους… ελεύθερους και ωραίους Διδύμους, ποιος σε πιάνει! Με την ανεξαρτησία που σου προσφέρει η ελευθερία σου, τίποτα δεν μπορεί να σε περιορίσει! Είτε με τους φίλους σου είτε μόνος/η, θα βγεις να κάνεις νέες γνωριμίες και να φλερτάρεις και σίγουρα θα πετύχεις το σκοπό σου, αφού η γοητεία, η ακτινοβολία και η κοινωνικότητά σου δεν κρύβονται! Βεβαίως, επειδή η Κυριακή είναι παραπλανητική, καλό θα είναι να μη βιαστείς να δεσμευτείς με κάποια από τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήσουν που ήσουν… σπιτόγατος, αγαπημένε μου Καρκίνε, αυτό το σαββατοκύριακο από το μεσημέρι του Σαββάτου, το μόνο που θέλεις είναι να καθίσεις μέσα, να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από την ένταση της εβδομάδας. Αν όμως ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ίσως το ταίρι σου να έχει… άλλα σχέδια, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις μεταξύ σας και να στείλει την… οικιακή ησυχία και γαλήνη περίπατο! Μην κάνεις όμως το λάθος να απομακρυνθείς και να κλειστείς στον εαυτό σου, γιατί με λίγη καλή θέληση θα δεις ότι θα μπορέσεις στο τέλος να βρεις την ισορροπία με το ταίρι σου και να μετατρέψετε την ένταση σε φλογερό πάθος, που θα βάλει στο κρεββάτι σας φωτιά!

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η αυτό το διάστημα, μην κλείσεις την πόρτα σε κάποια νέα γνωριμία που θα σε προσεγγίσει! Να ξέρεις πως αυτή η εσωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει, σε κάνει και ιδιαίτερα γοητευτικό/ή. Δεν αποκλείεται λοιπόν κάποιο άτομο από το περιβάλλον σου να θελήσει να σου αποκαλύψει πως τρέφει για σένα… ισχυρά αισθήματα. Δώσε του την ευκαιρία να σου τα δείξει και μπορεί να σου… αρέσει!

ΛΕΩΝ

Αυτό το σαββατοκύριακο, έχεις την ανάγκη να περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου, δυναμικέ μου Λέοντα. Έτσι, αυτό το σαββατοκύριακο αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, δεν θα θελήσεις να το περάσεις μόνο με το ταίρι σου, αλλά θα επιδιώξεις να το πάρεις και να επισκεφτείτε μαζί συγγενείς και κοινούς φίλους. Φυσικά, με τη γοητεία που σε διακρίνει το ταίρι σου δεν θα σου χαλάσει χατίρι και η ευτυχία και η πληρότητα που θα νοιώσεις, θα είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένη. Βεβαίως, πρόσεξε λίγο την Κυριακή, που μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα ασάφειας, με υπερβολικό συναισθηματισμό και ανασφάλειες να βγαίνουν στο προσκήνιο.

Advertisements

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, κι εσύ θα περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου, ενώ οι βραδινές έξοδοι με φίλους μπορεί να φέρουν άκρως ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Όμως, πρόσεξε κι εσύ την Κυριακή, που μπορεί να σε κάνει υπέρ του δέοντος ευαίσθητο και να σου δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες από ένα άτομο που τώρα γνωρίζεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε μου Παρθένε, αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο για τα αισθηματικά σου! Όμως, το απόγευμα του Σαββάτου, σε περιορίσει και σου βάζει κάποια “πρέπει”, ενώ θα νοιώθεις και μια κούραση από την ένταση της εβδομάδας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αντισταθείς στη φωνή που θα σου λέει “κάτσε να ξεκουραστείς, σε περιμένει δύσκολη εβδομάδα” και να βγεις να διασκεδάσεις!

Άλλωστε, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων, μαζί με το ταίρι σου θα κάνετε εντύπωση όπου βρεθείτε κι αυτό θα φουντώσει το θαυμασμό του ενός προς τον άλλο, ενώ θα σας δέσει ακόμα περισσότερο και θα κάνει το κρεββάτι σας να πάρει φωτιά! Όμως κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους δε θα μείνεις παραπονεμένος/η, αφού τα φλερτ θα σε ακολουθούν παντού! Εκμεταλλεύσου τη γοητεία και τον μαγνητισμό που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό και… πέρνα καλά, ακόμα κι αν οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις, δεν μπορούν να σου εγγυηθούν ένα σταθερό μέλλον!

ΖΥΓΟΣ

Εσύ, αγαπημένε μου Ζυγέ, μια προσοχή πρέπει να την επιδείξεις αυτό το σαββατοκύριακο! Βεβαίως, η Κυριακή ενισχύει το συναίσθημά σου και μπορείς να περάσεις τέλεια με το ταίρι σου κάνοντας ό,τι σας αρέσει, από το να μείνετε σπίτι και να χαλαρώσετε μέχρι το να βγείτε με την… τρελοπαρέα και να διασκεδάσετε ξέφρενα. Από την άλλη όμως, το Σάββατο μπορεί να δημιουργήσει ένα… θολό τοπίο… Μπορεί δηλαδή να νοιώσεις πως δίνεις περισσότερα απ’ όσα παίρνεις κι αυτό ίσως να σε οδηγήσει σε μια απογοήτευση και μια απομόνωση…

Μην το κάνεις όμως, μην παρασυρθείς από τις αρνητικές σκέψεις, γιατί είναι μόνο σενάρια του μυαλού σου! Επικεντρώσου στον αισθησιασμό και στη ρομαντική ατμόσφαιρα, και είναι σίγουρο πως θα περάσεις υπέροχα! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις! Μια φιλική συγκέντρωση μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο, που θα αποτελέσει σχέση ζωής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα! Το Σάββατο, ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση. Τώρα, γίνεσαι ακόμα πιο εκφραστικός/ή, μπορείς να ανοιχτείς στο ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, και να του μιλήσεις για όσα σε προβληματίζουν. Έτσι, θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις, γεγονός που θα εξαφανίσει τυχόν συννεφάκια και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά! Έτσι, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε μαζί ένα υπέροχο, αισθησιακό και παθιασμένο weekend!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μη διστάσεις να εκμεταλλευτείς την κοινωνικότητά σου για να κάνεις νέες γνωριμίες! Με την αυξημένη γοητεία σου μπορείς να έλξεις όποιο άτομο θέλεις, σίγουρα τα φλερτ δεν θα λείψουν, ενώ θα μπορέσεις να εκφράσεις τον αισθησιασμό σου, αρκεί να πάρεις την απόφαση να βγεις και να διασκεδάσεις και να μην υποκύψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε μου Τοξότη, αυτό το σαββατοκύριακο γίνεσαι ακόμα πιο παιχνιδιάρης και… έξω καρδιά! Μπορεί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου να σε βγάλει λίγο από τους ρυθμούς σου ή να δημιούργησε εντάσεις στα επαγγελματικά σου, όμως τώρα έχεις τη δυνατότητα να ξεφύγεις απ’ όλα και αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να περάσεις ένα απολαυστικό διήμερο με το ταίρι σου και με τους αγαπημένους σου φίλους! Η διασκέδαση θα έχει τον πρώτο ρόλο, όμως το ταίρι σου με χαρά θα σε ακολουθήσει στις επιθυμίες σου και η σχέση σας ανανεώνεται, κάτι που θα φανεί το βράδυ, στην… κρεβατοκάμαρα!

Αλλά κι εσύ που παραμένεις αδέσμευτος/η, δεν σκοπεύεις να υποκύψεις στην κούραση της εβδομάδας που πέρασε και να κλειστείς μέσα… Άλλωστε ξέρεις πως η γοητεία σου είναι εμφανής και δεν σκοπεύεις να αφήσεις να πάει χαμένο αυτό το διήμερο. Με την ακτινοβολία σου και τη θετική σου αύρα θα έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις τον eρωτικό σου στόχο και να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, μπορεί να θελήσεις να μείνεις σπίτι και να ξεκουραστείς με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, όμως η Κυριακή μπορεί να σου χαλάσει κάπως τα σχέδια… Δεν αποκλείεται να σου προκαλέσει μια αίσθηση απογοήτευσης στα αισθηματικά σου, ίσως να σε αναγκάσει να βάλεις σε πρώτο πλάνο τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε βάρος του συναισθήματος και να ανακαλύψεις πως το ταίρι σου δεν είναι και τόσο υποστηρικτικό όσο θα ήθελες σε αυτόν τον τομέα.

Μην αφεθείς στις αρνητικές αυτές σκέψεις, γιατί θα απομονωθείς, αντίθετα αξιοποίησε τις μέρες του Σαββατοκύριακου, για να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου! Είναι σίγουρο πως θα γίνουν αποδεκτές και θα περάσεις υπέροχα με τον/τη σύντροφό σου! Το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η! Μην μείνεις κλεισμένος σπίτι, τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε ανανεώσουν και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου, και πού ξέρεις, κάτι πολύ καλό μπορεί να ξεκινήσει τώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, στον αισθηματικό τομέα προβλέπεται ότι θα περάσεις τέλεια, αγαπημένε μου Υδροχόε! Η γοητεία σου και η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι στα ύψη, όπως επίσης και η libido σου, γι’ αυτό άσε για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά και άρπαξε την ευκαιρία να εκτονώσεις την ένταση της εβδομάδας στο κρεββάτι με το ταίρι σου! Αυτό είναι σίγουρο πως θα σας δέσει ακόμα περισσότερο και θα ανανεώσει το δεσμό σας!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτό το διήμερο μην κλωτσάς τις ευκαιρίες, που θα είναι άφθονες! Μπορείς να συνδυάσεις την ξέφρενη διασκέδαση με τους αγαπημένους σου φίλους, με το φλερτ και τις νέες γνωριμίες που θα σε ξεσηκώσουν! Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει έναν μαγνητισμό και μια ακτινοβολία, που δεν περνούν απαρατήρητα! Ωστόσο, αν σκοπός σου είναι να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, καλύτερα να περιμένεις λίγο και να μη βιαστείς, γιατί η αστρολογική όψη της Κυριακής μπορεί να δράσει παραπλανητικά…

ΙΧΘΥΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ιχθύ, προβλέπεται ιδιαίτερα επικοινωνιακό, αλλά και αισθησιακό! Η έμφυτη ευαισθησία σου σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/ή, ενώ με την κοινωνικότητα και την ευγλωττία που σου χαρίζει αυτό σαββατοκύριακο, καταφέρνεις να κερδίσεις και το πιο δύσκολο ακροατήριο. Αν λοιπόν αυτή την περίοδο είσαι σε φάση αναζήτησης συντρόφου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την πλανητική εύνοια. Οι γνωριμίες που μπορείς να κάνεις είναι πολλές κι ενδιαφέρουσες, ενώ τα φλερτ πάνε κι έρχονται για σένα που είσαι αδέσμευτος/η.

Βέβαια το ίδιο ισχύει και για σένα που έχεις ήδη μια σχέση. Σ’ αυτή την περίπτωση όμως, προσέχουμε για να… έχουμε, γιατί την Κυριακή, οι… ατασθαλίες δεν θα συγχωρεθούν εύκολα από το ταίρι σου! Ευτυχώς για σένα που η ένταση και η κούραση των προηγούμενων ημερών μάλλον θα σε κρατήσει μέσα στο σπίτι, θέλεις να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου κι αυτό θα σου βγει σε καλό, γιατί μαζί του θα μπορέσεις όχι μόνο να ηρεμήσεις, αλλά και να απολαύσεις ένα… αισθησιακό weekend!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα