Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερwτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ, η Σελήνη αρχικά βρίσκεται στο ζώδιό σου αυτό το Σαββατοκύριακο Οπότε σημαίνει ότι ξημερώνει ένα πολύ όμορφο διήμερο για σένα και την σχέση σου. Έχεις ανάγκη από δράση, έχεις ανάγκη από να κάνεις πράγματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσες να κάνεις λόγω του εγκλεισμού. Φαντάζεις λίγο σαν αγρίμι που το άφησαν ελεύθερο αλλά είναι οι στιγμές τόσο πολύ όμορφες που θα περάσεις με τον άνθρωπό σου που η παρόρμηση σου, μπορεί να σε οδηγήσει στο να πάρεις μία απόφαση σοβαρή για εκείνο. Αν δεν μένετε μαζί, νομίζω πως ήρθε η ώρα να το κάνετε.

Advertisements

Για σένα Κριέ μου που δεν έχεις μία σχέση το Σαββατοκύριακο αυτό επιφυλάσσει εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή. Δύο τινά υπάρχουν πρώτον: είναι αποκτήσεις μία υπέροχη και συναρπαστική νέα σχέση δηλαδή μπορεί να προκύψει μέσα στο διήμερο αυτό μία νέα γνωριμία. Δεύτερο, επειδή όμως η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να σου υποσχεθεί μια δυνατή επανασύνδεση να επιστρέψει δηλαδή στη ζωή σου πρόσωπο από το παρελθόν σου κρίνε τι είναι πιο σωστό για εσένα και πράξε αναλόγως. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Κριού.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του Σαββατοκύριακου για σένα Ταύρε μου, είναι το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία. Μπορεί να βοηθάει πιο πολύ την επαγγελματική και οικονομική σου ζωή ,όμως το να πάρεις σε αυτό τον τομέα μία μεγάλη ανάσα και να σημειώσεις μία επιτυχία, όπως για παράδειγμα να κλείσεις μία συμφωνία ή να δεις τα έσοδα σου να ανεβαίνουν να θυμάσαι ότι έχει αντίκτυπο και στην αισθηματική σου ζωή. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις χαλαρές στιγμές χωρίς έγνοιες στο μυαλό σου και να είσαι με το ταίρι σου καλύτερα από ποτέ. Μοιράζεσαι αυτή την επιτυχία και την ευτυχία με τον άνθρωπό σου και αυτό σε κάνει να αισιοδοξείς ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα από ότι ήταν πριν.

Για σένα Ταύρε το αστρολογικό γεγονός το οποίο σε επηρεάζει αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ότι ο Άρης έχει περάσει στο ρομαντικό Ιχθύ. Φυσικά υπάρχει και το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει στην επαγγελματική σου ζωή, ωστόσο αυτό σου χαρίζει μία αισιοδοξία και μία χαρά με αποτέλεσμα να σε κάνει πολύ πιο δυνατό ψυχικά από ότι ήσουν πριν. Με αποτέλεσμα να μπορέσει να σου φέρει την πολυπόθητη νέα γνωριμία που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα αυτή που υπήρχε στην αισθηματική σου ζωή. Η αχτίδα φωτός πού έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο σε κάνει πιο εκδηλωτικό, ακόμη και να φλερτάρεις με ένα πρόσωπο. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Ταύρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένε μου Δίδυμε, δεν μπορώ να μην κάνω μία αναφορά στο ότι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα είναι ανάδρομη. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα και ένα σπάνιο φαινόμενο θα έλεγα καθότι έχει άμεση επιρροή στην αισθηματική σου ζωή. Οπότε αυτό το Σαββατοκύριακο και όχι μόνο, καλείσαι να επαναξιολογήσεις τη σχέση σου, να δεις αν σου ταιριάζει, αν είναι ο άνθρωπος που ονειρεύεσαι στο πλάι σου. Αν μπορεί αυτή η σχέση να προχωρήσει και στο μέλλον και αν μπορείτε να έχετε διάρκεια με αγάπη και για να μην παρεξηγηθώ αγαπημένε μου Δίδυμε, δεν σημαίνει ότι πας για χωρισμό απλά αν μία σχέση δεν τραβάει καλό είναι να τελειώνει για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Αν όμως ανήκεις σε αυτούς που έχουν μία πολύ δυνατή και ισχυρή σχέση τότε μπορείς να πας ακόμη και πιο σοβαρά όπως στον γάμο.

Για σένα Δίδυμε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό δεν θα εστιάσω τόσο πολύ στη Σελήνη που θα βρίσκεται στον Κριό και σίγουρα σου χαρίζει μια παρορμητική διάθεση. Θέλω λίγο να κάνουμε μία αναφορά στο ότι η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να δώσει μία πολύ σημαντική ευκαιρία για επανασύνδεση. Να επιστρέψει δηλαδή πρόσωπο από το ερwτικό σου παρελθόν και να σου ζητά δεύτερη ευκαιρία. Τώρα πώς θα αντιδράσεις σε αυτή την επανασύνδεση κι αν θα δεχτείς, είναι στο χέρι σου να το κάνεις μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις αν με αυτό το πρόσωπο μπορείτε να έχετε μέλλον αυτή τη φορά. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Διδύμου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεια σου Καρκίνε μου,  το Σαββατοκύριακο αυτό θα έλεγα  ότι είναι πάρα πολύ πιθανό να πάρεις μία πολύ μεγάλη χαρά ο Ήλιος κάνει ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με το Δία και σου φέρνει μία αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση Ίσως από κάπου που περίμενες εδώ και πολύ καιρό θα πάρεις κάποια χρήματα είναι μία πολύ μεγάλη ανάσα μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο την οποία σίγουρα θέλεις να την μοιραστείς με τον άνθρωπό σου. αυτό το κάτι αυτό το τόσο καλό νέο που θα φτάσει στα αυτιά σου είναι σε θέση να σου αλλάξει όλη σου την ψυχολογία και ακόμη να κάνει και την αισθηματική σου ζωή ένα υπέροχο καταφύγιο για σένα.

Καρκίνε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό δείχνει ότι θα πάρεις μία μεγάλη χαρά. Μπορεί να προέρχεται από ανώτερα σου άτομα στον επαγγελματικό σου χώρο, μπορεί να πάρεις την πολυπόθητη θετική απάντηση για μία συνέντευξη που είχες δώσει, μπορεί να εισπράξεις επίσης το θαυμασμό και την αναγνώριση στο χώρο της δουλειάς σου. Τώρα θα μου πεις τι σχέση έχουν όλα αυτά με τα αισθηματικά σου. Κι όμως έχουν γιατί θα μπορούσε αρχικά να προκύψει ένας έρωτας μέσα στο γραφείο, ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να αρχίσει να σε βλέπει διαφορετικά ή μπορεί να σου ανεβάσει τόσο πολύ την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου και να σου φέρει μία πολύ σημαντική νέα γνωριμία. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Καρκίνου.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Για σένα Λιοντάρι μου το Σαββατοκύριακο αυτό χαρακτηρίζεται από πάρα πολύ δράση και περιπέτεια. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον παρορμητικό Κριό δεν θα μπορούσες να ζήσεις κάτι λιγότερο από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο από στιγμές, βόλτες και φυσικά να έχει όλο αυτό και το ταίρι σου στο πλάι σου. Δεν είναι μία στιγμή που θέλεις να απομονωθείς ή να κάνεις μόνο δικά σου πράγματα, περίμενες πολλές μέρες τώρα για να μπορέσεις να πας μία μεγάλη βόλτα με τον άνθρωπό σου. Επίσης είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα κάτι που αφορά τη σχέση σου για παράδειγμα, όπως να ξεκινήσετε μαζί κάποια ασχολία, κάτι τέλος πάντων που θα μπορούσε να έχει κυρίως ενωτικό χαρακτήρα.

Ενώ για σένα Λιοντάρι μου που δεν διαθέτεις μία σχέση, το διήμερο αυτό δεν μπορεί τίποτα να σε κρατήσει στο σπίτι. Με την Σελήνη να είναι στον παρορμητικό Κριό, αποκτά δράση, νόημα και σκοπό να περάσεις όχι μόνο όσο καλύτερα μπορείς αλλά να τακτοποιήσεις και όσο μπορείς το κομμάτι της αισθηματικής σου ζωής με μια νέα γνωριμία. Για σένα όμως που δεν έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις το παρελθόν σου και προσμένεις σε μία κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει άτομο που αγάπησες πολύ (παρελθόν) τώρα με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Δίδυμο μπορώ να σου υποσχεθώ πολλά. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σένα Παρθένε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό έχουμε την σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το οποίο μπορεί λίγο κάπως να σου ρίξει την ενέργειά σου. Να νιώσεις ότι πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στη σωματική και ψυχική σου υγεία. Οπότε σου ζητά να χαλαρώσεις με το ταίρι σου, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να ανασυγκροτηθείτε και κυρίως να ξεκουραστείς γιατί το έχεις πάρα πολύ ανάγκη. Από την άλλη το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία μπορεί να σου φέρει ένα πολύ θετικό νέο μέσα από τη δουλειά σου, να αναγνωριστεί η αξία σου από ανώτερα στελέχη ή πρόσωπα και αυτό να σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Αν λοιπόν κουράστηκες σωματικά γιατί κατέβαλες πολύ μεγάλη προσπάθεια την εβδομάδα αυτή οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και είναι κάτι το οποίο θα το μοιραστείς με το ταίρι σου.

Παρθένε μου το διήμερο αυτό έχουμε αρχικά το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία, μια πολύ θετική όψη, η οποία σου φέρνει ευχάριστα νέα από μία δουλειά που είτε διαθέτεις είτε πολύ πιθανόν να αποκτήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο μια νέα. Από την άλλη όμως η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ίσως λίγο να μειώσει την ενεργητικότητά σου, να μη νιώθεις τόσο πολύ ζωντάνια στο να κάνεις μία νέα γνωριμία και να μην επιθυμείς να βγεις λίγο έξω. Θα προτιμήσεις να χαλαρώσεις στο σπίτι, με σκοπό να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να μας έρθεις το επόμενο Σαββατοκύριακο γεμάτο ενέργεια και πάθος για ζωή. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Παρθένου.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, το Σαββατοκύριακο αυτό και για πολύ μεγάλο διάστημα ενδέχεται να έρθουν κάποιες μνήμες από το παρελθόν κάτι να συμβεί και να σου φέρει στη σχέση σου είτε καλές είτε κακές αναμνήσεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, τα κάνει αυτά, μπορεί να το κάνει σπάνια γιατί είναι ένα αστρολογικό φαινόμενο που δεν συμβαίνει  συχνά, όμως θέλει να σου διδάξει πώς μπορεί αυτή η σχέση που διαθέτεις να μεταμορφωθεί να πάει σε ένα άλλο επίπεδο. Για να συμβεί αυτό πρέπει να λύσεις τα κακώς κείμενα που έχουν προκύψει στο παρελθόν να βρείτε λύσεις έτσι ώστε να πάρετε ώθηση για να προχωρήσετε με διάρκεια, αμοιβαιότητα και αγάπη στο μέλλον.

Για σένα Ζυγέ που δεν διαθέτεις ακόμη μία σχέση, έχεις μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία μέσα στο Σαββατοκύριακο αυτό και όχι μόνο, με την Αφροδίτη αναδρομή στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει ένα τηλεφώνημα ή μία επικοινωνία ξαφνική από το παρελθόν. Εδώ μάλλον ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου από ότι φαίνεται δεν σε έχει ξεχάσει, δεν σε έχει λησμονήσει και εμφανίζεται ξανά στη ζωή σου. Δεν είμαι εδώ για να σου πω πώς να αντιδράσεις και πώς να το χειριστείς εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα. Εγώ απλά σου αναφέρω το γεγονός ότι θα δεχθείς μία κρούση από το παρελθόν σου. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Ζυγού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεια σου αγαπημένε μου Σκορπιέ,  η αισθηματική σου ζωή αυτό το Σαββατοκύριακο έχει άμεση σχέση με το τι θα συμβεί στην επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Και στο λέω αυτό γιατί το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία μπορεί να σου φέρει πολύ ευχάριστα γεγονότα και νέα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά – οικονομικά σου. Θα θελήσεις λοιπόν να μοιραστείς τη χαρά με τον άνθρωπό σου, να νιώσετε μία απέραντη αισιοδοξία ότι τα δύσκολα πέρασαν και να αισθανθείς πολύ σημαντικός-η στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης σου.

Για σένα Σκορπιέ, το Σαββατοκύριακο αυτό έχεις να περιμένεις με το τυχερό θα έλεγα τρίγωνο του Ήλιου με το Δία, είναι κάτι το οποίο μπορεί να σου φέρει ευχάριστα νέα από μία δουλειά ή να σου γίνει κάποιο τηλεφώνημα από μία αίτηση που είχες κάνει. Κάτι μου λέει ότι θα πάρεις πάρα πολύ μεγάλη χαρά μέσα σε αυτό το διήμερο την οποία θα θελήσεις να βγεις έξω να τη μοιραστείς, να την δείξεις με κάθε τρόπο, να εξωτερικεύσεις τη χαρά σου και αυτό δεν αποκλείεται να σε καθιστά και ένα από τα πιο ερωτεύσιμα ζώδια του Σαββατοκύριακου. Όλα έχουν να κάνουν με τη διάθεσή μας και όταν όλοι οι υπόλοιποι τομείς πάνε καλά, να ξέρεις είναι ντόμινο αυτό. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Σκορπιού.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεια σου Τοξότη μου, το Σαββατοκύριακο αυτό υπάρχουν δύο πολύ αντιφατικές αστρολογικές όψεις. Από τη μία η Σελήνη θα βρίσκεται στο παρορμητικό Κριό και σου ζητά να έχεις ένα γεμάτο διήμερο, από δράση, περιπέτεια, ζωντάνια, νέες ιδέες και βόλτες. Ένα πλούσιο γενικά πρόγραμμα, από την άλλη όμως η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, σε κάνει υποτονικό, ρίχνει την ενέργειά σου και τώρα κοίτα να δεις τι συμβαίνει. Από τη μία το μυαλό θέλει να κάνει πράγματα αλλά το σώμα δεν αντιδρά στα ερεθίσματα αυτά υπάρχει μία πάλη. Το ταίρι σου  είναι στο πλάι σου, οπότε ότι από τα δύο υπερισχύσει να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος-η. Έχεις έναν άνθρωπο στο πλάι σου που αν  θες να μείνετε στο σπίτι θα μείνετε για να ξεκουραστείς. Αν αποφασίσεις να πάτε μία βόλτα θα ακολουθήσεις με την ίδια χαρά.

Τοξότη μου, έρχεται ένα διήμερο που ίσως οι μπαταρίες σου να είναι λίγο αποφορτισμένες. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα κατεβάζει λίγο την ένταση και σου ζητά να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να καθίσεις στο σπίτι προκειμένου να γεμίσεις με ενέργεια. Έλα όμως που η Σελήνη βρίσκεται στον ανήσυχο Κριό και σου ζητά να περάσεις ένα ξέφρενο Σαββατοκύριακο, τώρα τι κάνουμε; Δεν μπορώ να σου πω εγώ προσωπικά τι να κάνεις. Γιατί εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα ποιες είναι οι ανάγκες σου. Θα σου πρότεινα όμως να μην ζορίζεις τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου γιατί δεν χάθηκε κάποια ευκαιρία, θα έχεις στο επόμενο Σαββατοκύριακο πολλές παραπάνω. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου το Σαββατοκύριακο αυτό ετοιμάσου να πάρεις μία πολύ μεγάλη χαρά στα επαγγελματικά σου. Πολλοί αστρολόγοι σου καταλογίζουν ότι είναι ένας τομέας που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για σένα. Ίσως και να ισχύει γιατί εδώ πας να σημειώσεις μία πολύ μεγάλη επιτυχία, να πάρεις ευχάριστες ειδήσεις για τα επαγγελματικά σου να δεις ότι οι κόποι σου ανταμείβονται. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία σε κάνει τόσο πολύ χαρούμενο-η, να ξέρεις ότι αυτό είναι μία χαρά η οποία μπορεί να σου φέρει και θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Είναι δύο τομείς οι οποίοι έχουν άμεση επίδραση ο ένας στον άλλον αυτό το διήμερο.

Αιγόκερε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό να ξέρεις ότι ένα πολύ τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ήλιο, μπορεί να σου φέρει πολύ πολύ ευχάριστες εξελίξεις τόσο στην αισθηματική σου ζωή αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή. Πώς μπορούν να συνδυαστούν αυτοί οι δύο τομείς; Δύο τινά υπάρχουν ή να προκύψει ένας έρωτας με ένα πρόσωπο που σας συνδέει κάτι επαγγελματικό ή να πάρετε τόσο πολύ μεγάλη χαρά μέσα από ένα επαγγελματικό σας θέμα και αυτό να ανεβάσει τη διάθεσή σας στα ύψη να βγείτε έξω γεμάτοι αυτοπεποίθηση και να σας ερωτευτεί, δύο στα δύο λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Αιγόκερου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεια σου Υδροχόε μου, η Σελήνη θα βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακο στον Κριό πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση, να ζήσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου να περάσετε ανέμελες στιγμές. Επειδή όμως υπάρχει και η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια αναμνήσεις από το παρελθόν, αν κάτι είχε προκύψει ανάμεσα σας και τότε δεν κάνατε κάτι για να το λύσετε, υπάρχει μία πιθανότητα να έρθει ξανά στην επιφάνεια. Η ανάδρομη Αφροδίτη επίσης σου δίνει το δικαίωμα να ξεκαθαρίσεις πιο ώριμα τι θέλεις από αυτό τον άνθρωπο και πώς βλέπεις το μέλλον σας.

Για σένα Υδροχόε που είσαι ελεύθερο πουλί, αυτό το διήμερο μπορεί να προκύψει μία νέα γνωριμία αλλά μπορείς επίσης να έχεις την ευκαιρία για μία επιστροφή από το παρελθόν σου . Η Σελήνη στον Κριό σου φέρνει παρορμητική διάθεση και να θες να γεμίσεις το διήμερο σου με δράση. Ωστόσο όμως να μην ξεχάσω να σου πω ότι η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να σου υποσχεθεί και επιστροφή από το παρελθόν δηλαδή; με πρόσωπο που σας συνέδεε κάτι πολύ δυνατό και έντονο να ζητήσει δεύτερη ευκαιρία για να αποκτήσετε μέλλον. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Υδροχόου.

ΙΧΘΥΣ

Γεια σου αγαπημένε μου Ιχθύ το Σαββατοκύριακο αυτό υπάρχει ένα πολύ όμορφο και τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και στο Δία και σου φέρνει ξαφνικά γεγονότα σχετικά με την επαγγελματική σου ζωή. Θα σου φέρει ευχάριστα γεγονότα και θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις σε αυτό τον τομέα με αποτέλεσμα να είναι ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο αυτό με το ταίρι σου. Επειδή υπάρχει  και η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους του ζητά να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου να τα βάλετε κάτω, να δείτε που μπορεί να φτάσετε στο μέλλον και πως θα την κάνετε ακόμη καλύτερη.

Για εσένα Ιχθύ μου το Σαββατοκύριακο αυτό θα πάρεις μεγάλη χαρά μέσα από ένα επαγγελματικό σου ζήτημα λόγω του ότι γίνεται ένα τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία και επίσης θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι επειδή η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στους Διδύμους υπάρχει μία πολύ μεγάλη περίπτωση να έχεις μία επιστροφή ερwτική από το παρελθόν σου. Πρόσωπο μάλλον εδώ δεν σε ξέχασε και σου ζητά να μπει ξανά στη ζωή σου το αν θα επιτρέψεις να συμβεί η επανασύνδεση σας να θυμάσαι πως είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείς πολύ πολύ καλά. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Ιχθύ.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα