Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Να ήξερες μόνο, πόσο πολύ ευνοϊκή είναι η Σελήνη στον Τοξότη αυτό το Σαββατοκύριακο. Σε αποφορτίζει σε κάνει να θέλεις να αφήσεις πίσω σου ότι σκέψη αρνητική έχεις κάνει, θες να χαρείς, να περάσεις πανέμορφες και παιχνιδιάρικες στιγμές με το ταίρι σου. Τα θέλω σου είναι τόσο ισχυρά που δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσεις κάτι να σε πτοήσει και αυτό στο λέω γιατί έχεις σκοπό να ανεβάσεις και τον άνθρωπο που έχεις στο πλάι σου, να παρασύρεις το ταίρι σου ώστε να αφήσετε λίγο την καθημερινότητα στην άκρη.

Για σένα μοναχικέ μου Κριέ το Σαββατοκύριακο αυτό θα το ρίξεις έξω. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη πράγμα που σημαίνει ότι και κοινωνικός θα είσαι και φιλικός και διάθεση να κάνεις αστεία για να πειράξεις κόσμο με το χιούμορ σου. Τώρα είναι και μία καλή ευκαιρία να δημιουργήσεις μία νέα σχέση ο Ερμής είναι σε ορθή πορεία και περνά τη Δευτέρα στον Ιχθύ, έτσι τίποτα δεν θα καταφέρει να σταθεί εμπόδιο στο να αποκτήσεις ένα σκίρτημα στην καρδιά!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε, στο είχα πει κάνε λίγο υπομονή και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα όπως τώρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και ζήτα μια μεγάλη αλλαγή στη σχέση σου, να αλλάξει ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα προς το καλύτερο. Ο Άρης κάνει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και βγάζει προς τα έξω τη συμπονετική σου πλευρά. Τώρα μπορείς να ακούσεις τις επιθυμίες, τα παράπονα και τα θέλω του-της συντρόφου σου και ότι μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου είσαι πολύ θετικός-ή.

Για σένα Ταύρε μου το Σαββατοκύριακο αυτό, επηρεάζεσαι από πολλές αστρολογικές όψεις ξεκινώ με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα το οποίο σου ζητά να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Στη συνέχεια το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα αφήνει στην άκρη εγωιστικές συμπεριφορές και επιθυμείς να δώσεις σε ένα πρόσωπο (που να αξίζει) αγάπη  και συναίσθημα, αν μπορείς να βοηθήσεις έναν άνθρωπο θα είναι πολύ μεγάλη χαρά σου να το κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένεται να είναι ιδιαίτερα χαλαρό τονωτικό και σαν να σου φεύγει ένα πολύ μεγάλο βάρος από το μυαλό και την καρδιά σου. Ο Ερμής επιτέλους επέστρεψε σε ορθή πορεία και τη Δευτέρα πέρνα στον Ιχθύ, τέλος λοιπόν με τα προβλήματα στην επικοινωνία σας με τον άνθρωπό σου. Τέλος οι εντάσεις και τα εμπόδια που έφερναν ένταση στο δεσμό σας, ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε. Ακόμη και να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο μέσα στο σπίτι τα δυο σας, δεν πρόκειται να βαρεθείτε.

Ενώ για σένα Δίδυμε μου, που δεν έχεις μία σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό σου βάζω τέλος στο απαγορευτικό που είχες, στο να κάνεις μια νέα σχέση. Θυμάσαι πριν από λίγες μέρες που σου φώναζα ότι δεν ήταν καλή η στιγμή να πεις το ναι σε μια σχέση;  Ο λόγος ήταν ο ανάδρομος Ερμής που δεν θα σου έφερνε διάρκεια στη σχέση αυτή, μην ξεχνάς ότι αυτό τελείωσε. Από αυτό το διήμερο αν έρθει το κατάλληλο πρόσωπο μπροστά σου, σε παρακαλώ να αποδεχθείς την πρόταση.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε μου Καρκίνε, το Σαββατοκύριακο αυτό σε ευνοεί πάρα πολύ ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Εδώ η διαίσθηση και η ονειροπόλα διάθεσή σου, σε βοηθά να πετύχεις πολλούς στόχους σου. Μπορείς λοιπόν να προτείνεις στο ταίρι σου μια πολύ ρομαντική βόλτα, γιατί να μην κάνεις εσύ το πρώτο βήμα αυτό το διήμερο να εκφράσεις με κάθε τρόπο την αγάπη σου; Να πεις ένα ”Σε αγαπώ”; Να δείξεις με τα χάδια σου και την τρυφερότητα σου τι αισθάνεσαι; Τίποτε δεν εννοείτε, καμιά φορά όλοι έχουμε ανάγκη να το ακούμε.

Αγαπημένε μου Καρκίνε, αν δεν έχεις κάνει ακόμα κάποια σχέση, μπορώ να σου υποσχεθώ κάτι θετικό για αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Άρης κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, με αποτέλεσμα η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω να είναι πιο συμπονετική και πιο βοηθητική.  Ακούς ενδεχομένως τα προβλήματα κάποιου, είσαι σε θέση να βοηθήσεις και να σταθείς σε ένα πρόσωπο είτε το γνώριζες είτε και όχι δεν είναι απαραίτητο αυτό. Μπορεί να δημιουργηθεί μία ακατανίκητη και περίεργη έλξη που οδηγεί σε κάτι ∈ρωτικό.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη, κατανοείς λοιπόν αγαπημένε μου Λέοντα ότι είναι ένα  πολύ – πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο για σένα και τον άνθρωπο που αγαπάς. Η Σελήνη σου χαρίζει αισιοδοξία, σου φέρνει ελπίδα, χαρά, δημιουργία θες να μοιραστείς όλα αυτά που αισθάνεσαι με το ταίρι σου να μεταδώσεις θετικότητα με αποτέλεσμα η σχέση σου να γίνει πιο δυνατή από ποτέ. Επίσης θα είναι ένα πολύ τρυφερό και παιχνιδιάρικο διήμερο και καλείσαι με κάθε τρόπο να ζήσεις αυτές τις όμορφες στιγμές.

Μοναχικό μου Λιοντάρι, το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω η Σελήνη στον Τοξότη με αντίκτυπο φυσικά τη συναισθηματική σου ζωή. Φέρνει εξόδους, επικοινωνία, χαμόγελα και χαρά. Φέρνει επίσης και μία αξιόλογη νέα γνωριμία την οποία θα πρέπει να βοηθήσεις και εσύ, τι εννοώ με αυτό; Να μην αφήσεις στην τύχη της, την γνωριμία που θα κάνεις μέσα στο διήμερο, χρειάζεται και εσύ να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου, με όποιο τρόπο μπορείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisements

Παρθένε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό έχουμε ένα πολύ όμορφο εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και στον Πλούτωνα. Υπάρχει πάθος, διεκδίκηση απέναντι στο ταίρι σου και πολύ έντονα συναισθήματα. Θα μπορούσα να πω ότι είσαι από τα πιο ευνοημένα ζώδια του διημέρου και  δεν έχεις παρά να το χαρείς. Επίσης επιθυμείς πολύ έντονα να θες να αλλάξεις την πορεία της σχέσης σου προς το καλύτερο, δεν αποκλείεται να παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις στο δεσμό σου μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Για σένα Παρθένε, που δεν έχεις μία σχέση το Σαββατοκύριακο αυτό πραγματοποιείται ένα πολύ θετικό εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Βγάζεις προς τα έξω μία πολύ παθιασμένη εικόνα σου, σε σημείο να μην αναγνωρίζεις και τον εαυτό σου. Σε περίπτωση που σου αρέσει κάποιο πρόσωπο, δεν διστάζεις να κάνεις το πρώτο βήμα, έχεις ένα απίστευτο θάρρος το οποίο σε βοηθά πολύ στο να δημιουργηθεί κάτι σταθερό μέσα στο διήμερο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου γεια σου, το Σαββατοκύριακο αυτό έχει μια θετική όψη, αυτή της Σελήνης που βρίσκεται στον Τοξότη, πάει σε ένα χαρούμενο ζώδιο, πολύ αισιόδοξο που δεν πέφτει ψυχολογικά για κανένα λόγο. Σε βοηθάει εσένα αυτό να ανέβει η ψυχολογία σου, να είσαι κοντά στο ταίρι σου, να περνάτε πολύ όμορφες στιγμές, να ασχοληθείτε με κάποια κοινή δραστηριότητα, κάτι που θα σας ενώσει και θα σας κάνει ο ένας να αγαπά πιο πολύ τον άλλο.

Ελεύθερε μου Ζυγέ, το διήμερο αυτό η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη. Τίποτε λοιπόν δεν μπορεί να σε κρατήσει μέσα στο σπίτι, θες να βγεις γιατί έχεις μέσα σου χαρά, νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά. Η αισιόδοξη σου στάση, ζωγραφίζεται και στο χαμόγελό σου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει και μια άκρως αξιόλογη γνωριμία. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν μέσα στο διήμερο γιατί μην ξεχνάς ότι Ερμής, επιτέλους είναι σε ορθή πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, από τη μία έχουμε τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και από την άλλη ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργούν ένα Σαββατοκύριακο που σκοπό έχει πιο πολύ να σε βοηθήσει παρά να σε μπερδέψει. Έτσι λοιπόν από τη μία έχεις μία ακατανίκητη έλξη για το ταίρι σου, βγάζεις πάθος και ανεβασμένη διάθεση που μπορεί να είναι και με μορφή έντονης διεκδίκησης, κάτι είναι δικαιολογημένο για το ζώδιό σου. Από την άλλη έχεις μία τάση να βοηθήσεις, να κατανοήσεις και να βγάλεις και συναισθήματα αγάπης και ρομαντισμού.

Δώσε μεγάλη προσοχή σε αυτό το Σαββατοκύριακο, σε σένα μιλάω Σκορπιέ που δεν έχεις μία σχέση ακόμη, ο Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα και ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Αυτό το άλλο μισό πρόκειται για μία πολύ δυνατή και παθιασμένη σχέση, θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω και ως μία θυελλώδη νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου Τοξότη μου, αυτό το Σαββατοκύριακο όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για ένα πολύ ευχάριστο διήμερο με αισιοδοξία και μία πηγαία ελπίδα που ποτέ δεν καταλάβαμε που τη βρίσκεις, όμως καλά να είσαι γιατί είναι μεταδοτικό αυτό που νιώθεις.  Συμπαρασύρεις το ταίρι σου σε οποιαδήποτε δραστηριότητα θα μπορούσε να σου φέρει το αίσθημα της ελευθερίας, το ότι θα είστε μαζί να κάνετε κάτι δεν σημαίνει ότι είναι καταπιεστικό αυτό και γενικά θα σου πρότεινα να απολαύσεις αυτές τις δύο υπέροχες μέρες.

Τοξότη μου η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο, οπότε δεν έχεις παρά να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να συναντήσεις φίλους σου και να περάσετε αστείες στιγμές. Θα φέρει πολλά πρόσωπα στο πλάι σου (νέα αλλά και παλιά) το θέμα είναι αν θέλεις να μπερδέψεις τη φιλία με κάτι πιο ∈ρωτικό, σκέψου το καλά πριν το κάνεις. Μην μπερδέψεις τη φιλία με έναν ∈ρωτα γιατί αν αλλάξεις γνώμη θα έχεις χάσει έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να είχε πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό δημιουργείται το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μία πάρα πολύ καλή και θετική όψη για εσένα που αισθάνεσαι ή σε κατηγορεί το ταίρι σου πολλές φορές ότι έχεις μία πιο εγωιστική στάση απέναντι σε εκείνο. Μπορείς να βοηθήσεις, να σταθείς και να ακούσεις το ταίρι σου, δεν έχεις καμία διάθεση για αντιπαραθέσεις. Θέλεις να διοχετεύσεις την ενέργεια σου, μόνο σε πράγματα και καταστάσεις που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και όχι να ρίξουν τη ψυχολογία σου.

Για σένα αδέσμευτε Αιγόκερε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό με τη βοήθεια του εξαγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα θα μπορούσε η συμπονετική σου διάθεση να βοηθήσει ένα πρόσωπο το οποίο μπορείς να το κάνεις να σε ∈ρωτευτεί. Θέλεις να βοηθήσεις είσαι πολύ καλός ακροατής-τρια και το διήμερο αυτό με τις συμβουλές σου μπορείς να ανεβάσεις την ψυχολογία ενός ανθρώπου και εκείνος να νιώσει τόσο πολύ οικεία μαζί σου, που αυτή η οικειότητα να γυρίσει σε μια ακατανίκητη αισθηματική έλξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, η Σελήνη θα είναι στον Τοξότη οπότε σου έχω πολύ ευχάριστα νέα για αυτό το Σαββατοκύριακο, η αισιοδοξία, η χαρά και η ελπίδα είναι στοιχεία που σε αποφορτίζουν από όλη τη δύσκολη εβδομάδα που βίωσες. Κάνουν την σχέση σου να είναι το καταφύγιό σου, να περνάτε όμορφες στιγμές, να γελάτε και να πειράζει ο ένας τον άλλον. Ξέρεις τι θα σου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση Υδροχόε μου; Πως όταν έχεις έναν άνθρωπο στο πλάι σου και περνάτε τόσο όμορφα, τίποτα δεν μπορεί να σε τρομάζει ή να ρίξει την ψυχολογία σου, η αγάπη τελικά τα γιατρεύει όλα.

Η Σελήνη θα είναι στον Τοξότη, οπότε για σένα Υδροχόε που δεν έχεις μία σχέση είναι πολύ ευνοϊκό διάστημα είτε να αποκτήσεις μία νέα είτε να κάνεις μία πολύ σημαντική γνωριμία που μπορεί να σου αλλάξει ακόμη και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Η γνωριμία αυτή έρχεται και δημιουργείται με έναν τρόπο πολύ ξαφνικό, για παράδειγμα μέσα από ένα αστείο σου να υπάρχει στη διπλανή παρέα ένα άτομο που θα γελάσει με αυτό που θα πεις και έτσι να έρθετε πιο κοντά.

ΙΧΘΥΣ

Γεια σου πολυαγαπημένε μου Ιχθύ, ένας χαμός γίνεται πάνω από το ζώδιό σου το Σαββατοκύριακο. Ξεκινώ με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μία όψη που σου ζητά να αλλάξεις κατεύθυνση της σχέσης σου. Επίσης σου χαρίζει και απαράμιλλο πάθος απέναντι στο ταίρι σου. Ενώ το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από την άλλη σε βοηθάει με έχεις μία πιο συμπονετική διάθεση απέναντι του-της, επιθυμείς να ακούσεις τις επιθυμίες ή τα παράπονα που έχει. Τέλος να σου πω ότι την Δευτέρα ο Ερμής έρχεται στο ζώδιό σου, σε ορθή πορεία φυσικά.

Για σένα Ιχθύ μου, που είσαι μόνος-μόνη το Σαββατοκύριακο αυτό σε ευνοεί ιδιαίτερα το εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Επίσης σε ευνοεί και το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα και τα δυο αστρολογικά γεγονότα φέρνουν νέες επαφές και καυτές συναντήσεις στη ζωή σου. Αν θελήσεις και επιθυμήσεις να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα στο διήμερο αυτό θα υπάρχει απέραντο πάθος σε σημείο που δεν θα μπορείς να ελέγξεις και να αντισταθείς. Να μην ξεχάσω να σου πω, πως ο Ερμής έρχεται στο ζώδιο σου (την Δευτέρα) σε ορθή πορεία φυσικά είναι και αυτό ένα συν για μια μεγάλη αισθηματική αλλαγή.

πηγή

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα