Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

Ζώδια: Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ, το διήμερο αυτό διακρίνεται για την ηρεμία αλλά και την εξωστρέφεια σου, επίσης περιλαμβάνει τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου. Αν η σχέση σου έχει δημιουργηθεί πρόσφατα δεν αποκλείεται να αλλάξει μορφή μέσα στο διήμερο αυτό και να δεις να παίρνει μια πιο σοβαρή μορφή! Και κάτι τελευταίο Κριέ μου, αν έχεις πολλές εκκρεμότητες να διεκπεραιώσεις φρόντισε να τα τακτοποιήσεις όλα το Σάββατο, προκειμένου να έχεις ελεύθερο χρόνο.

Για εσένα Κριέ μου, το διήμερο αυτό έχει κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις ωστόσο όμως διακρίνεται για την ηρεμία του. Δεν θα σου έταζα μια νέα γνωριμία αλλά θα σου έλεγα πως αν επιθυμείς να δημιουργήσεις μια σχέση, είναι εφικτό να συμβεί μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Πρόσωπο που ήθελες πολύ στο παρελθόν ή που μέσα στο διήμερο αυτό μπορεί να ξυπνήσει ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Ταύρε μου, λένε πως «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει» και επειδή δεν είναι και τόσο βοηθητικό το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό χρειάζεται μια κάποια προσοχή. Θέλει προσοχή διότι μπορεί να πεις κάτι που να ενοχλήσει τον άνθρωπό σου και εσύ φυσικά να το πεις εν είδει χιούμορ. Επίσης μην υποσχεθείς κάτι που δεν θα μπορούσες να πραγματοποιήσεις μέσα στο διήμερο, διότι μπορεί να γίνει αφορμή καυγά!

Μοναχικέ μου Ταύρε, η συμβουλή μου για το Σαββατοκύριακο αυτό, είναι να είσαι όσο πιο πολύ φειδωλός-ή μπορεί να είσαι. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει λίγο πικρόχολο και αυτό δεν είναι ένα ερwτικό στοιχείο που μπορεί να προσελκύσει ένα άτομο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου, το διήμερο αυτό θα ανέβει κατά πολύ η διάθεσή σου και θα αρχίσεις δειλά – δειλά να κάνεις όνειρα με το ταίρι σου. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και ξεχωριστό Σαββατοκύριακο που σκοπό έχει να σου αλλάξει τον τρόπο σκέψης σου κυρίως. Δεν αποκλείεται να συμβούν γεγονότα που θα σε οδηγήσουν να πάρεις μια πιο ώριμη απόφαση για την πορεία της σχέσης σου.

Advertisements

Μοναχικέ Δίδυμε, το διήμερο αυτό είναι πολύ θετικό για να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και τα όνειρα που κάνεις για το αισθηματικό σου μέλλον. Αν θες να επενδύσεις σε μια σχέση που φυσικά να σου ταιριάζει να θυμάσαι πως οι γνωριμίες που θα κάνεις μέσα σε αυτές τις μέρες, που θα είσαι και εσύ πιο χαλαρός-ή θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Το μόνο που θα σου ζητήσω είναι να έχεις ανοιχτές τις κεραίες σου.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λατρεμένε μου Καρκίνε, το διήμερο αυτό μπορείς να συζητήσεις πολύ ανοιχτά με το ταίρι σου για ότι και αν σε απασχολεί. Μπορεί να σου αποδώσει πολλά το Σαββατοκύριακο και να λυθούν με απίστευτη ευκολία θέματα που είχατε κατά το παρελθόν. Να βρείτε τη χρυσή τομή για ένα θέμα που ένας από τους δυο σας ήταν μέχρι τώρα ανυποχώρητος, φυσικά και μπορεί να είναι και ένα ερwτικό Σαββατοκύριακο.

Καρκίνε μου, για εσένα που είσαι μόνος-η εδώ και πολύ καιρό, πρέπει και οφείλεις να είσαι πιο κοινωνικός. Κατανοώ πως έχεις διάφορα θέματα να αντιμετωπίσεις και δεν πέρασες και λίγα το τελευταίο διάστημα, όμως οι παρέες και οι φίλοι μπορούν να σε βοηθήσουν για να αλλάξουν πολλά στον αισθηματικό τομέα τουλάχιστον. Μπορεί να αλλάξει τουλάχιστον η διάθεση σου γιατί είναι ένα ευνοϊκό διήμερο αυτό για νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Για εσένα Λέοντα μου το διήμερο αυτό θέλει προσοχή, διότι ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτό σημαίνει πως τα λόγια σου είναι κάπως αιχμηρά και σε αυτή την περίπτωση να έχεις κάποιο θέμα  με το ταίρι σου. Υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθούν τα λόγια σου και να υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Θέλει όσο μπορείς από την μεριά σου να έχεις διπλωματία στα λεγόμενα σου.

Το Σαββατοκύριακο αυτό για εσένα Λέοντα μου δεν μπορώ να πω ότι θα είναι και από τα πιο εποικοδομητικά και τυχερά που έχεις περάσει μέχρι τώρα.  Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό αλλά και η Σελήνη που είναι στον Σκορπιό, σίγουρα δεν σου χαρίζει μια πιο διπλωματική στάση. Σε κάνει λίγο απότομο-η και δεν σε βοηθά καθόλου να σε προσεγγίσει ένα νέο άτομο που να θέλει να μπει στη ζωή σου γιατί γοητεύτηκε από την παρουσία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετική τροπή για την αισθηματική σου ζωή μπορεί να αποδειχθεί το διήμερο αυτό. Είσαι σε θέση να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου και να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θες από τον άνθρωπο σου; Αν όχι ήρθε η στιγμή να το κάνεις, είναι μια επιτακτική ανάγκη, να ξεκαθαρίσεις πως θες να είσαι να είσαι με το ταίρι σου, να μάθεις εκείνο τι νιώθει για εσένα και να νιώσεις σιγουριά πως έχεις πάρει τη σωστή απόφαση που είστε μαζί.

Για εσένα Παρθένε μου, που δεν έχεις δημιουργήσει ακόμη μια σχέση, το διήμερο αυτό σου φέρνει εξελίξεις που θα ανεβάσουν τη διάθεση σου και θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία. Όταν μιλάμε για ευκαιρίες Παρθένε μου, αναφέρομαι σε νέες γνωριμίες οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι πιο ουσιαστικό, δηλαδή μια νέα και αξιόλογη σχέση. Η πρώτη αυτή επαφή να θυμάσαι πως θα γίνει σε ανοιχτό χώρο και ανάμεσα σε φιλικά σου άτομα, πράγμα που σημαίνει πως επιβάλετε να βγεις να διασκεδάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένο μου Ζυγάκι, το διήμερο αυτό είναι αρκετά κοινωνικό και ειδικότερα την Κυριακή. Επιφυλάσσει ρομαντισμό, όμορφα λόγια από το ταίρι σου και η αλήθεια είναι πως αυτή την ασφάλεια που θα σου προσφέρει το ταίρι σου την είχες πολύ ανάγκη. Ένιωσες μοναξιά και έλλειψη κατανόησης χωρίς να ευθύνεται σε αυτό ο-η σύντροφός σου αλλά γιατί εσύ ήθελες αυτό το κάτι παραπάνω.

Για εσένα Ζυγέ μου, που είσαι μόνος-η το τελευταίο διάστημα, το Σαββατοκύριακο αυτό ενδείκνυται για συναντήσεις και νέες γνωριμίες. Η διάθεση σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και η αισιοδοξία σου στα ύψη. Το διήμερο αυτό είναι αρκετά τυχερό τόσο στο να γνωρίσεις το άλλο σου μισό αλλά και έχεις εύνοια στο τομέα της συντροφικότητας και της συναισθηματικής αποκατάστασης σου. Έχε το νου σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου το διήμερο αυτό, θετικό στοιχείο αυτό για να περάσεις ένα παθιασμένο Σαββατοκύριακο, αυτό που δεν μου άρεσε και πολύ είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που σε κάνει λίγο απότομο και εριστικό με το ταίρι σου. Αν δεν αποφύγεις κόντρες καλό είναι να είσαι μετρημένος-η στα λόγια σου όσο μπορείς, γιατί ακόμη και ένα αστείο σου μπορεί να γίνει αφορμή για ένταση. Σημασία δεν έχει τι θα πεις αλλά πως θα το πεις.

Σκορπιέ μου το διήμερο αυτό για εσένα αναμένετε καυτό, από την μια η Σελήνη στο ζώδιό σου σε πριμοδοτεί να εκπέμπεις ακαταμάχητη γοητεία και μυστήριο από την άλλη όμως το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό ίσως να σε κάνει κάπως καυστικό-ή στα σχόλια σου. Επειδή γνωριμίες θα έχεις  το διήμερο αυτό αν θες να υπάρξει και μια σχέση ή μια πιο στενή επαφή, απέφυγε να σχολιάσεις με ένα πιο επικριτικό ύφος.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό αγαπημένε μου Τοξότη καλείσαι να θέσεις κάποια όρια στη σχέση σου και δεν εννοούμε να τα θέσεις εσύ μόνο αλλά και από την μεριά σου. Αν διαθέτεις λοιπόν μια μετέωρη σχέση και δεν γνωρίζεις πως θα εξελιχθεί, καλείσαι να τακτοποιήσεις τα αισθήματα σου πρωτίστως και δευτερευόντως να ζητήσεις να μάθεις τι θέλει και  το πρόσωπο που είστε μαζί από την σχέση αυτή. Θα βρεθεί λύση σίγουρα!

Για εσένα Τοξότη που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό κρύβει πολλές εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή. Αν επιθυμείς να δημιουργηθεί μια σχέση από εκεί που δεν το περιμένεις με τίποτε, το διήμερο αυτό υπόσχεται πολλά! Το μόνο που σου ζητά το σύμπαν είναι να μην μείνεις στο σπίτι και επίσης να έχεις το νου σου γιατί ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις θέλει να είναι κοντά σου αλλά δεν έχει φιλικές διαθέσεις για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισιοδοξία, ενέργεια και αποφασιστικότητα φέρνει το Σαββατοκύριακο αυτό στην αισθηματική σου ζωή. Αρχικά να σου πω πως αλλάζεις πολύ και σε πολλά, οι αλλαγές αυτές είναι εσωτερικές αλλά σίγουρα έχουν αντίκτυπο και στο ταίρι σου. Μπορεί να είναι ένα αρκετά ερwτικό διήμερο αυτό, ο λόγος είναι η δική σου ανάγκη για μεταμόρφωση η οποία συμπαρασύρει και τον-την σύντροφό σου.

Αιγόκερε μου, το διήμερο αυτό θα διαπιστώσεις πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Είναι ένα διήμερο που έχεις ξεκινήσει ήδη να βάζεις τη ζωή σου σε τάξη, διαπιστώνεις ότι δεν μπορείς να γκρινιάζεις ή να θεωρείς πως για όλα φταίει η μοίρα και αναλαμβάνεις δράση. Θα πάρεις αποφάσεις μεγάλες για την ζωή σου, την εμφάνιση και την ερwτική σου ζωή και εσύ ειδικά είναι να μην βάλεις κάτι στο μάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το επιτύχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό θέλει προσοχή, γιατί ναι μεν σε επηρεάζει θετικά η Σελήνη από τον Σκορπιό αλλά το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σου δημιουργεί μια αφοριστική και επικριτική διάθεση απέναντι στο ταίρι σου. Υπάρχει κίνδυνος να βγάλεις βιαστικά και λανθασμένα συμπεράσματα. Τα λόγια σου προς εκείνο μπορεί να πληγώσουν χωρίς να το θέλεις, πρέπει να επιστρατεύσεις τη διπλωματία σου.

Ενώ για εσένα Υδροχόε μου που δεν ανήκεις στους δεσμευμένους, το διήμερο αυτό καλείσαι να έχεις μια πιο αμυντική στάση. Η Σελήνη στον Σκορπιό και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δε σε βοηθά και πολύ. Ενώ σε κυριεύει το πάθος και μπορείς να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο, την ίδια στιγμή αυτό το αστρολογικό τετράγωνο σε κάνει να έχεις αιχμηρό λόγο ή να βγάζεις λανθασμένα και βιαστικά συμπεράσματα. Πρόσεξε το αυτό.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου γεια σου, το διήμερο αυτό θα το χαρακτήριζα πολύ πολύ ερwτικό, αλλά και πολλά υποσχόμενο. Η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός συνθέτουν το πάζλ του διημέρου ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και σοβαρή πρόταση από το ταίρι σου που θα αφορά το κοινό σας μέλλον. Μια συγκατοίκηση – συμβίωση ή ακόμη και πρόταση για επισημοποίηση της σχέσης σου, θα λάβεις.

Θα σε ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό και θέλω μια απάντηση ελεύθερε μου Ιχθύ, θες να κάνεις σχέση; Θες αλήθεια να δημιουργήσεις μια νέα και σταθερή σχέση. Αν απαντάς στα ερωτήματα μου θετικά τότε σε ξαναρωτώ, που και πως πιστεύεις ότι θα γίνει η σχέση αυτή μένοντας παραπάνω ώρες στο γραφείο ή αν κάθεσαι συνέχεια στο σπίτι; Καλό είναι πριν παραπονεθούμε να δούμε αν τα κάνουμε και εμείς όλα καλά. Βγες, διασκέδασε, χαμογέλα και φλέρταρε έτσι θα αλλάξει η ερwτική σου μοίρα και μόνο.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα