Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Αγαπημένε μου Κριέ, πλησιάζει η νέα χρονιά αλλά μαζί με αυτή έχουμε και μια ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω που σίγουρα θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις στη σχέση σου. Το μόνο που θα σου πρότεινα να προσέξεις με την έκλειψη αυτή είναι την παρόρμηση σου. Ενδέχεται αυτό το διήμερο να έχεις μια αναστάτωση, να θες να κάνεις ψώνια, να θες να βγεις ή να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες αλλά ο χρόνος να είναι περιορισμένος για εσένα. Σε όλο αυτό μην παρασυρθείς και βγάλεις πιεστικότητα στο ταίρι σου. Θα έχει ευχάριστα και αναπάντεχα γεγονότα αυτά να περιμένεις.

Ενώ για εσένα αγαπημένε μου Κριέ που δεν έχεις μια σχέση, θέλω την απόλυτη προσοχή σου, η ηλιακή έκλειψη λίγο πριν την εκπνοή του έτους μπορεί να σου φέρει μια από τις πιο σημαντικές νέες γνωριμίες που έκανες ποτέ στη ζωή σου. Μια καρμική γνωριμία – συνάντηση είναι σε θέση να φέρει τα πάνω κάτω στην αισθηματική σου ζωή. Καλείσαι με κάθε τρόπο να βγεις, να μην μείνει σε καμία περίπτωση στο σπίτι σου διότι θα μπλοκάρεις έτσι μια μοιραία γνωριμία να εξελιχθεί σε δυνατή σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω, αγαπημένε μου Ταύρε, αυτό σημαίνει πως αυτό το διήμερο σκοπεύεις να ξεκαθαρίσεις πολλά πράγματα με τη σχέση σου. Ότι δεν συζήτησες με το ταίρι σου, όποιο κεφάλαιο έχει μείνει ανοιχτό μέχρι τώρα, σκοπεύεις να το κλείσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δεν θες να μεταφέρεις προβλήματα και εμπόδια την νέα χρονιά, ο Ερμής σε κάνει να αναλαμβάνεις πρωτοβουλία για διάλογο και με ωριμότητα να πεις όλα εκείνα που νιώθεις. Το σίγουρο είναι πως θα βρεις τις λύσεις που ζητάς με διάλογο.

Για εσένα Ταύρε μου δεν έχεις μια σχέση, να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό και με σύμμαχο τον Ερμή στον Αιγόκερω, θα εκπέμπεις ακαταμάχητη γοητεία. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που βγάζεις προς τα έξω ωριμότητα και γοητεία. Αν το θελήσεις ή το επιθυμήσεις μια έξοδος σου μπορεί να φέρει κοντά σου πρόσωπο που να θέλει μαζί σου όχι απλά μια περιπέτεια αλλά κάτι πιο ουσιαστικό και βαθύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεια σου Δίδυμε μου, για εσένα που διαθέτεις μια σχέση έρχεται ένα Σαββατοκύριακο που είναι αρκετά ευνοϊκό για την αισθηματική σου ζωή. Η Σελήνη θα είναι στον Υδροχόο και σου δημιουργεί μια ανάλαφρη και αισιόδοξη διάθεση. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2019 σου αφήνει μια πολύ γλυκιά αίσθηση με το ταίρι σου. Και βόλτες μπορείτε να κάνετε, και για ψώνια να πάτε και σπίτι να μείνετε και με φίλους να βρεθείτε. Σημασία έχει πως σε ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε έχεις μια πολύ ερwτική διάθεση απέναντι στο ταίρι σου και εκείνο προς εσένα.

Ενώ για εσένα Δίδυμε μου, που δεν έχεις μια σχέση θα χαρείς με την ελευθερία που αισθάνεσαι. Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει πολλά άτομα στο πλάι σου και νιώθεις ότι η καλή παρέα και οι φίλοι μπορούν να σου ανεβάσουν με κάθε τρόπο τη διάθεση. Τώρα αν θες να αποκτήσεις ένα σκίρτημα και ένα καρδιοχτύπι μπορείς να το επιδιώξεις. Η κοινωνικότητα σου αυτό το διήμερο είναι στα ύψη, οπότε αν στο διάβα σου παρουσιαστεί κάποιο άτομο που να σου αρέσει δεν έχεις παρά να το διεκδικήσεις με έναν πιο φιλικό τρόπο.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε μου Καρκίνε, το Σαββατοκύριακο αυτό θα είσαι υπό την επιρροή τις Ηλιακής έκλειψης και του Ερμή στον Αιγόκερω. Αυτό που σε περιμένει λοιπόν είναι μια μεγάλη αλλαγή χωρίς να ξέρουμε από πριν αν θα είναι θετική ή αρνητική, το ότι ο Ερμής είναι σε ένα ζώδιο που εκπέμπει ωριμότητα αυτό σημαίνει πως η αλλαγή αυτή θα έχει προκύψει όχι από μια παρόρμηση αλλά μετά από πολύ σκέψη. Θα μπορούσες για παράδειγμα αυτό το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2019 να αποφασίσεις να συμβιώσεις με το ταίρι σου. Ευχάριστη αλλαγή αυτή, δεν είναι;

Για εσένα μοναχικέ μου Καρκίνε, η ηλιακή έκλειψη χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσοχή από την μεριά σου, μιας και θα θελήσει να σου αλλάξει τη ζωή. Μπορεί να σου φέρει το άλλο σου μισό, μπορεί να σου φέρει μια από τις πιο σημαντικές γνωριμίες ή να σε φέρει κοντά με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου. Θα αισθανθείς πως κάτι καρμικό θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή, με κάποιο πρόσωπο σας θέλει μαζί το σύμπαν και πρέπει να το ακούσεις.

ΛΕΩΝ

Θα εκτιμήσεις πολύ αυτές τις τελευταίες μέρες του έτους με το ταίρι σου. Ενδεχομένως αυτό το Σαββατοκύριακο να κάνεις μια ανασκόπηση για τα όσα ζήσατε με το ταίρι σου και να καταλήξετε στο αν ήταν μια καλή και ευχάριστη χρονιά για την σχέση σου. Επιφυλάσσει χαρά και αισιοδοξία σίγουρα και θα έχει κοινωνικότητα, μπορεί να βγείτε για δώρα με τον-την σύντροφό σου αλλά και μπορεί να σου φέρει και γεγονότα ή συζητήσεις που θα σε κάνουν να αγαπήσεις ακόμη πιο πολύ τον άνθρωπο σου.

Αγαπημένε μου Λέοντα, το διήμερο αυτό που τυγχάνει να είναι και το τελευταίο του έτους μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα τυχερό για εσένα. Υπόσχεται να σου φέρει τις κατάλληλες ευκαιρίες για αποκατάσταση, να σου φέρει έτσι λοιπόν εκείνη την ιδανική γνωριμία που θα σε βγάλει για πάντα από την μοναξιά. Είναι ένα αρκετά αισιόδοξο Σαββατοκύριακο που θα πρέπει να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές και την κατάλληλη στιγμή να αρπάξεις την κατάλληλη ευκαιρία που θα σε οδηγήσει σε σοβαρή δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisements

Για εσένα το Σαββατοκύριακο αυτό Παρθένε μου, έχει έναν απολογιστικό χαρακτήρα. Ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει στο να καταλήξετε κάπου με το ταίρι σου, να πάρεις αποφάσεις για τη νέα χρονιά και να αλλάξετε πολλά. Μια κουβέντα μέσα στο διήμερο αυτό μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο ή τις αμφιβολίες που είχες για την σχέση σου. Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα έχουν ωριμότητα και ειλικρίνεια και το σημαντικότερο όλων είναι να καταλήξετε σε μια χρυσή τομή με τον άνθρωπο σου.

Ενώ για εσένα Παρθένε μου που είσαι μόνος –η, να θυμάσαι πως ο Ερμής στον Αιγόκερω σε κάνει να αποζητάς κάτι πιο σοβαρό στην αισθηματική σου ζωή. Θες να μπορείς να μιλήσεις με έναν άνθρωπο, να έχεις στο πλάι σου ένα άτομο και μια σοβαρή σχέση. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να σου φέρει λοιπόν αυτό το δυναμικό ξεκίνημα που θα έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό.

ΖΥΓΟΣ

Για εσένα Ζυγέ μου, το Σαββατοκύριακο αυτό επιφυλάσσει εκπλήξεις μεγάλες. Σε αυτό βοηθά πολύ η έκλειψη Ηλίου αλλά και η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Όλα αυτά τα αστρολογικά φαινόμενα συντελούν στο να φέρουν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξουν τα πάντα στα αισθηματικά σου. Κάτι θα γίνει, κάτι θα συμβεί που θα σε ενώσει απίστευτα με το ταίρι σου και θα κολλήσει ακόμη και το τελευταίο πάζλ στη σχέση σου.

Για εσένα Ζυγέ μου, που δεν έχεις μια σχέση να θυμάσαι πως αυτό το τελευταίο weekend του 2019, σου φέρνει μια καθοριστική αλλά άκρως μοιραία κίνηση. Η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω και η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια απρόσμενη και αναπάντεχη γνωριμία. Δώσε μεγάλη βάση στην γνωριμία αυτή, γιατί μπορεί με έναν μοιραίο τρόπο το πρόσωπο αυτό να είναι το άλλο σου μισό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσένα Σκορπιέ μου, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του έτους, σου δημιουργεί την ανάγκη να μιλήσεις ανοιχτά και πολύ σοβαρά με το ταίρι σου. Θες να μιλήσετε για όλη την χρονιά, να κρίνετε ίσως τι πήγε καλά ή τι πήγε λάθος. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε συνδυασμό με την εκπνοή του χρόνου σε ωθεί να κάνεις έναν σημαντικό και ώριμο απολογισμό στα αισθηματικά σου. Το σημαντικό σε αυτό το διήμερο είναι να ξεκινήσεις να αλλάζεις ότι δεν σου αρέσει στο δεσμό σου.

Σκορπιέ μου, για εσένα που είσαι μόνος-η, να θυμάσαι πως ο Ερμής θα είναι στον Αιγόκερω, οπότε και αυτό σε κάνει να θέλεις να αποκτήσεις για την αισθηματική σου ζωή μια σταθερότητα. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του έτους, επιθυμείς διακαώς να σε βρει με ένα σοβαρό δεσμό το έτος. Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν θα καταφέρεις να βρεις το άλλο σου μισό στο διήμερο αυτό, όμως το θέλω σου είναι τόσο ισχυρό που μπορείς να ξεκινήσεις κάτι σταθερό με άτομο που ίσως και να γνωρίζεις από παλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι άκρως ιδανικό για εσένα, θα σε περιβάλλει μια ανεξήγητη θα λέγαμε τύχη, θα ζήσεις απίστευτα όμορφες στιγμές που θα σε κάνουν να διαπιστώσεις πόσο τυχερός-ή είσαι να έχεις αυτό τον άνθρωπο που έχεις στο πλάι σου. Είναι ένα ιδιαίτερα καθοριστικό διήμερο για το μέλλον σου, το ότι είναι το τελευταίο διήμερο του 2019 το κάνει ακόμη πιο πολύ έντονο συναισθηματικά. Θα περάσεις απίστευτα όμορφες στιγμές και θα νιώσεις μεγάλη σιγουριά ότι το νέο έτος θα έχει ακόμη πιο πολύ αγαπημένες στιγμές.

Για εσένα Τοξότη, το διήμερο αυτό αναμένεται να είναι γεμάτο με ευκαιρίες για αποκατάσταση. Σε περιβάλει τύχη στις εξόδους και σε νέες συναναστροφές, αυτό το τελευταίο Σαββατοκύριακο του έτους κρύβει καλές και δυνατές εκπλήξεις να αλλάξεις την ερwτική σου κατάσταση. Όπου και αν αποφασίσεις να πας αυτό το διήμερο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην συναντήσεις το άλλο σου μισό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, το διήμερο αυτό η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου, οπότε το να μείνεις μόνο με το ταίρι σου θα είναι κάπως δύσκολο. Μιλάμε για ένα Σαββατοκύριακο που θα έχει πολύ κόσμο, καλή παρέα και εξόδους. Μπορεί να είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του έτους και σίγουρα ο απολογισμός θα έχει μόνο ευχάριστες στιγμές. Θα ζήσεις με το ταίρι σου πολύ όμορφες στιγμές ενώ ο έρωτας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο το διήμερο αυτό.

Για εσένα Υδροχόε μου, που δεν έχεις μια σχέση, μην ξεχνάς πως η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου το διήμερο αυτό. Μιλάμε λοιπόν για ένα πολύ κοινωνικό και πρόσχαρο Σαββατοκύριακο, αν αποφασίσεις η νέα χρονιά να σε βρει με ένα ταίρι ζωής να θυμάσαι πως το να στραφείς ερwτικά σε ένα φιλικό σου άτομο μπορεί να αποδειχθεί ως μια πολύ δυνατή επιλογή και απόφαση.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ, το διήμερο αυτό με τον Ερμή να είναι στον Αιγόκερω μπορεί να σε ωθήσει να ανοίξεις μια καθοριστική συζήτηση με το ταίρι σου. Θες να κλείσεις την χρονιά ξέροντας τι να περιμένεις το νέο έτος από την σχέση σου. Θα μπορούσε το διήμερο να ανοίξει ένα νέο κύκλο στην αισθηματική σου ζωή, να ξέρεις που βαδίζετε με το πρόσωπο που έχεις στο πλάι σου. Υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο το διήμερο αυτό να σου φέρει ακόμη και επισημοποίηση στη σχέση σου.

Ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω, τι δεν έκανες καλά, τι μπορεί να πήγε λάθος την χρονιά που πέρασε; Τι θα πρέπει να αλλάξεις την νέα αυτή χρονιά που μας έρχεται; Όλα αυτά τα ερωτήματα ίσως να σου φέρουν μια πτώση της διάθεσης αλλά θα σε κάνουν να νιώσεις μια ανεξάντλητη δύναμη και θάρρος για το μέλλον σου. Θα ξέρεις αυτό το διήμερο, τι δεν θα επιτρέψεις να επαναληφθεί τη νέα αυτή χρονιά που έρχεται. Σκέψου τα όλα, ακόμη και αν σου προκαλέσει αυτό το διήμερο μια μελαγχολία. Θα ξέρεις τι να κάνεις στο Αύριο που έρχεται.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα