Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Αγαπημένε μου Κριέ το διήμερο αυτό πρέπει να φερθείς διπλωματικά. Όχι για να μην μαλώσεις με το ταίρι σου αλλά γιατί αν έχεις μια άκαμπτη συμπεριφορά ενδέχεται να πεισμώσει και το πρόσωπο που αγαπάς απέναντι σου. Θες η αλήθεια είναι να κάνεις πράγματα, να έχεις ένα γεμάτο πρόγραμμα θα είναι και η Σελήνη στον κοινωνικό Υδροχόο, οπότε θα πρέπει να ακούσεις και τις επιθυμίες που έχει το ταίρι σου.

Για εσένα Κριέ μου, το Σαββατοκύριακο αυτό έχει πολλά να σου προσφέρει στην ερwτική σου ζωή. Η Σελήνη θα είναι στον Υδροχόο, οπότε και παρέες θα κάνεις και με φιλικά σου άτομα θα βγεις και θα περάσεις σίγουρα πάρα πολύ ωραία. Επειδή η Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, αυτό που θα σου έλεγα να προσέχεις είναι την παρόρμηση σου. Αν θες να πλησιάσεις ερwτικά ένα πρόσωπο να ακούς τα λεγόμενα του και την γενικότερη στάση του απέναντι στη ζωή, μην γίνεις απόλυτος-η με τις απόψεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι κάπως αντιφατικό από την μια σε βοηθά το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και από την άλλη να σου βάζει τρικλοποδιές το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Άρη. Χρειάζεται, για να μην πω είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσεις τις ισορροπίες και να είσαι πάνω από όλα ήρεμος-η. Εκμεταλλεύσου όσο μπορείς το εξάγωνο που σου φέρνει λύσεις στη σχέση σου, δείξε κατανόηση αν ακούσεις και κάτι που δεν σου αρέσει.

Για εσένα Ταύρε μου, που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό για να αποδειχθεί ως ένα πολύ τυχερό Σαββατοκύριακο εξαρτάται καθαρά από την δική σου διάθεση να κρατήσεις τις ισορροπίες. Από τη μια σε βοηθά να αναδείξεις τα ταλέντα σου το εξάγωνο ανάμεσα σε Ερμή – Κρόνο, μπορείς να αποσπάσεις θετικά σχόλια και να αποδεχθείς το φλερτ, όμως αν αισθανθείς για κάποιο λόγο έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό τότε κάνε λίγο πίσω μέχρι να περάσει η μπόρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου, η Σελήνη στον Υδροχόο, κάνει το διήμερο αυτό να είναι αρκετά όμορφο, κοινωνικό και χαλαρό. Αν σκοπεύεις να πάς κάπου με την σχέση σου δεν θεωρώ ότι θα πάτε μόνο οι δυο σας, σαν ζευγάρι αλλά θα έχετε πολύ κόσμο να συναντήσετε και να γελάσετε. Επιφυλάσσει αστεία και χαρούμενες εξελίξεις, αλλά μπορείς να δεις το ταίρι σου και με ένα διαφορετικό μάτι, να γίνει από ερwτικός σύντροφος η καλύτερη σου παρέα.

Πάμε σε εσένα Δίδυμε που δεν έχεις μια σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πραγματικά πολύ – πολύ όμορφο και κυρίως κοινωνικό. Η Σελήνη θα είναι στον Υδροχόο και αυτό όχι απλά σε ευνοεί αλλά σε καθιστά και ως ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του διημέρου. Μέσα από την παρέα και τα γέλια μπορείς να κερδίσεις το πρόσωπο που σου αρέσει πολύ.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, το διήμερο αυτό δείχνει πως θέλει μια μικρή προσοχή, διότι η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί μια άκαμπτη και αδιάλλακτη συμπεριφορά. Δεν θες με τίποτε να σου αρνηθεί ο άνθρωπος σου κάτι, θες με κάθε τρόπο να πάει με τα νερά σου και αυτό σίγουρα δεν μπορεί να είναι πάντα εφικτό. Φρόντισε Καρκίνε μου να ακούσεις το διήμερο αυτό τα «θέλω» του/της συντρόφου σου, μην έχεις εγωκεντρική διάθεση.

Για εσένα Καρκίνε μου το διήμερο αυτό φαντάζει περίεργο θα έλεγα, η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα σου φέρνει μια εγωιστική διάθεση. Θες να είσαι το επίκεντρο μιας παρέας ή να υπερισχύσεις με τις απόψεις σου σε μια παρέα. Ενώ είσαι ένας πολύ τρυφερός χαρακτήρας το διήμερο αυτό νιώθεις να πνίγεσαι από παράξενες συμπεριφορές που θα δεις ή παράλογες αντιδράσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου, επειδή αναμένετε ένα καυτό και συνταρακτικό Σαββατοκύριακο λόγω του τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Ουρανού αλλά και του Άρη, χρειάζεται κατεπειγόντως να φιλτράρεις τι λες και πως το λες. Ακόμη και αν το ταίρι σου, σου πει μια κουβέντα παραπάνω να θυμάσαι πως θα πρέπει να έχεις εγκράτεια και αυτοσυγκράτηση. Η κατάσταση με μια σου κουβέντα μπορεί να ξεφύγει και να έρθετε σε σύγκρουση.

Για εσένα Λέοντα μου, που δεν έχεις μια σχέση το διήμερο αυτό είναι αρκετά περίεργο, το ταυ τετράγωνο ανάμεσα σε Σελήνη και Ουρανό και Άρη μπορεί να σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση και ενώ έχεις όλη την καλή διάθεση να γνωρίσεις νέα άτομα, αυτό να μην συμβαίνει λόγω του ότι η στάση σου είναι άκρως αμυντική. Είναι σαν να περιμένεις στην γωνία άτομα που σίγουρα δεν σου φταίνε πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένετε να είναι όπως ακριβώς το επιθυμείς, ο Ερμής κάνει ένα πολύ όμορφο εξάγωνο με τον Κρόνο και σου φέρνει θα έλεγα την ειλικρίνεια αλλά και την ωριμότητα που ζητούσες από το ταίρι σου προς εσένα. Είναι ένα καλό διάστημα να συζητήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, να πεις αυτά που νιώθεις και αν θες να βρεις λύση σε σοβαρά θέματα να γίνει με τον πιο εύκολο τρόπο.

Advertisements

Για εσένα Παρθένε μου, που είσαι μόνος-η να θυμάσαι πως το Σαββατοκύριακο αυτό μπορείς να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σου δημιουργεί την ανάγκη να δείξεις τι άνθρωπος και χαρακτήρας είσαι. Θες να αλλάξει η ερwτική σου ζωή προς το καλύτερο; Τότε δεν έχεις παρά να εκφράσεις τις ανάγκες σου με έναν πολύ γλυκό και τρυφερό τρόπο, να βγεις έξω να διασκεδάζεις και γιατί όχι να φλερτάρεις με κάθε τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ, το διήμερο αυτό θα ζήσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, η Σελήνη θα είναι στον κοινωνικό Υδροχόο. Θα βγεις, θα διασκεδάσεις και θα περάσεις οικείες στιγμές με τον άνθρωπό σου. Θα έρθετε κοντά, θα υπάρχει μια ανάλαφρη διάθεση, το μόνο που θα σου εφιστούσα την προσοχή, είναι η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα που σε κάνει να θες να περάσει μόνο το δικό σου. Επ Ζυγέ μου, που είναι η διπλωματία σου; Θα την χρειαστείς το διήμερο αυτό.

Για εσένα Ζυγέ μου που είσαι μόνος-η το διήμερο αυτό και νέα άτομα θα γνωρίσεις και με κόσμο που για φορά αντικρίζεις θα συναναστραφείς. Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια νέα γνωριμία που η έλξη σας θα ξεκινήσει από την φιλία. Δώσε λίγο βάση στην σύνοδο Σελήνης με τον Πλούτωνα γιατί μπορεί να βγάλει έναν χαρακτήρα πιο αδιάλλακτο και άκαμπτο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεια σου Σκορπιέ μου, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι έτσι και έτσι για εσένα και την αισθηματική σου ζωή και αυτό γιατί έχουμε δυο αντικρουόμενες αστρολογικές όψεις. Από την μια λοιπόν έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο που σε ωθεί να μιλήσεις ειλικρινά, να θες να είσαι κοντά στο ταίρι σου να βρείτε λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν. Από την άλλη όμως το ταυ τετράγωνο ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ουρανό και τον Άρη που είναι στο ζώδιό σου από την Κυριακή ενδέχεται να κάνει την ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη.

Για εσένα Σκορπιέ μου που δεν έχεις μια σχέση αυτό το διάστημα, να θυμάσαι πως το Σάββατο είναι μια πολύ όμορφη ημέρα και μπορεί να σου φέρει μια συζήτηση με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ και θες να έρθετε πιο κοντά. Όμως από την άλλη δείχνει πως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και Άρη, μπορεί να σου φέρει μεγάλη εσωτερική ένταση και να εκνευρίζεσαι χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενο, ευχάριστο και αισιόδοξο Σαββατοκύριακο καταφτάνει, είναι ένα πολύ όμορφο και πολύ ερwτικό διήμερο. Ελπίζεις και ονειρεύεσαι με το ταίρι σου και η προσδοκία σου να γίνουν τα πράγματα όπως τα θες είναι κάτι παραπάνω από εφικτή. Ο Δίας στο ζώδιο σου σε αφήνει για να πάει σε άλλο ζώδιο και φαντάζει το διήμερο αυτό να κάνεις ταμείο να δεις τι σου έφερε, τι ευκαιρίες πέρασαν, τι άλλαξες και σε ποιο σημείο βρίσκεσαι.

Τοξότη μου αγαπημένε, το διήμερο αυτό, τα δίνεις όλα για όλα, κρύβει χαρά, αισιοδοξία αλλά και υπόσχεται να σου φέρει και μια δυνατή γνωριμία. Ο Δίας στο ζώδιό σου λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιό σου, είναι σαν να σου φέρνει κάτι για να τον θυμάσαι και αυτό δεν είναι άλλο από έναν έρωτα που είναι σε θέση να σου αλλάξει τη ζωή σου όλη, αρκεί να αρπάξεις την ευκαιρία αυτή και φυσικά να μην μείνεις σπίτι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα κάνει Αιγόκερε μου το διήμερο αυτό κάπως περίεργο θα έλεγα. Μιλάμε για ένα Σαββατοκύριακο που η διάθεση σου εξαρτάται από το αν οι γύρω σου και ειδικά το ταίρι σου μπορεί να πραγματοποιήσει τα θέλω σου. Για κάποιο λόγο δεν μπορείς να δεχθείς την άρνηση ή το όχι από τον/την σύντροφό σου. Θες να γίνουν όλα όπως τα θες και αν αυτό δεν είναι απόλυτα εφικτό τότε δεν διστάζεις να γκρινιάζεις ή θυμώσεις.

Ενώ για εσένα Αιγόκερε μου, το διήμερο αυτό μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες δυνατές προκειμένου να αλλάξει η ερwτική σου κατάσταση. Όμως με την σύνοδο μεταξύ Σελήνης – Πλούτωνα μπορείς να εμποδίσεις ότι καλό πάει να συμβεί στη ζωή σου. Η σύνοδος μπορεί να σε κάνει να μην επιθυμείς να βάλεις νερό στο κρασί σου, να έχεις μια πιο απότομη στάση και αν δεις κάτι στραβό σε μια συμπεριφορά να μην δώσεις καμία απολύτως δεύτερη ευκαιρία. Πρέπει να κάνεις τα στραβά μάτια γιατί με την πρώτη επαφή δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο σου το διήμερο αυτό, οπότε μην περιμένεις τρυφερά και ρομαντικά τετ α τετ με το ταίρι σου. Θες να δεις κόσμο, να περάσεις όμορφες και αστείες στιγμές, να συναντήσεις φίλους ή να περάσεις στιγμές με το ταίρι σου που θα σας κάνουν να αισθάνεστε σαν φίλοι. Από Κυριακή και έπειτα μόνο θέλω να προσέξεις τα νεύρα ή την παρόρμηση σου γιατί δεν θα σε βοηθήσει κάπου.

Τα καλά νέα για εσένα Υδροχόε μου είναι πως η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου, οπότε μιλάμε για ένα πολύ μα πάρα πολύ κοινωνικό Σαββατοκύριακο. Παρέες, γέλια και πλάκες συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύ αισιόδοξου διημέρου. Μπορείς αν το επιθυμήσεις να δημιουργήσεις τις ιδανικές συνθήκες για μια ερwτική περιπέτεια και όχι μόνο. Την Κυριακή και έπειτα θα ήθελα να μου προσέξεις γιατί το ταυ τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού και Άρη μπορεί να σου φέρει ένταση και εκνευρισμό.

ΙΧΘΥΣ

Πολυαγαπημένε μου Ιχθύ, το διήμερο αυτό ο Ερμής κάνει ένα πολύ όμορφο εξάγωνο με τον Κρόνο και σε βοηθά με ανέλπιστο τρόπο να λύσεις τα όποια θέματα είχες μέχρι τώρα με το ταίρι σου. Επιζητάς μέσα από τις κουβέντες σας να υπάρχει απόλυτη ειλικρίνεια και εξωστρέφεια, να πείτε όλα όσα νιώθετε και να μην υπάρχουν σκιές πάνω από το δεσμό σας.

Ενώ για εσένα Ιχθύ μου που δεν έχεις μια σχέση και επιθυμείς να αποκτήσεις βέβαια να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσένα. Ο Ερμής κάνει ένα τυχερό εξάγωνο με τον Κρόνο και σε ωθεί να προβάλεις σωστά τον εαυτό σου, να τον διαφημίσεις, να πας μπροστά στα φώτα και γιατί όχι να φλερτάρεις με πιο ξεκάθαρο τρόπο. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που θα έχεις.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα