Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερwτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Μιλάμε για ένα Σαββατοκύριακο που θέλει προσοχή διότι κρύβει μεγάλη τύχη και πρέπει να την διακρίνεις. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία φέρνει γούρι και μάλιστα με ανέλπιστο τρόπο, αυτό σημαίνει πως θα δεις την αισθηματική σου ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο, μιλάμε για ένα διήμερο που θα εξαφανίσεις τα όποια προβλήματα έχεις με το ταίρι σου και θα δεις ότι ένα πολύ όμορφο γεγονός σε ενώνει με τον άνθρωπο σου πιο πολύ από ποτέ.

Για εσένα Κριέ μου, που δεν έχεις μια σχέση να θυμάσαι πως το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πραγματικά πολύ τυχερό και αυτό γιατί η Αφροδίτη κάνει μια πολύ δυνατή και τυχερή σύνοδο με τον Δία. Αυτό που μπορεί να σου φέρει είναι μια δυνατή και αξιόλογη νέα γνωριμία, να σου φέρει το κατάλληλο πρόσωπο για να κάνεις σχέση δυνατή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε, το Σαββατοκύριακο αυτό θέλει μια μικρή προσοχή, ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό φέρνει έναν εσωτερικό εκνευρισμό, μια ένταση που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την περάσεις στο ταίρι σου. Θα έχεις μια παραπάνω ευθιξία και μια ανυπομονησία την οποία κατά κάποιο τρόπο απαιτείς από το ταίρι σου να την κατανοήσει αλλά χωρίς να εκφράσεις αυτό που σου συμβαίνει. Ε δεν είναι λίγο άδικο;

Ενώ για εσένα Ταύρε μου, που δεν έχεις μια σχέση το διήμερο αυτό μπορεί να σου φέρει μια απομάκρυνση από πρόσωπα που ανήκουν στο φιλικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον. Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό δημιουργεί η αλήθεια είναι μια εσωτερική αναμπουμπούλα, έναν εκνευρισμό και μια ένταση. Μπορείς το διήμερο αυτό να αισθανθείς ότι όλα σου φταίνε, οπότε επέλεξε να είσαι με άτομα που μπορούν να κατευνάσουν με κάθε τρόπο την νευρικότητα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου, με την σύνοδο Αφροδίτης – Δία, το διήμερο αυτό για εσένα θα είναι ένα πραγματικά πολύ όμορφο και ξεχωριστό διήμερο. Διακρίνεται για τον ρομαντισμό και ότι εξωτερικεύεις στον άνθρωπο σου τα συναισθήματα σου με κάθε τρόπο. Αν μάθω ότι παντρεύτηκες ξαφνικά το διήμερο, δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση, φέρνει ξαφνικά γεγονότα και μάλιστα ιδιαίτερα τυχερά.

Για εσένα Δίδυμε μου που δεν έχεις μια σχέση να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις μια από τις πιο δυνατές γνωριμίες που έκανες ποτέ στη ζωή σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία σου φέρνει τρομερή τύχη στην αισθηματική σου ζωή, σε κάνει να ανοίγει ένας νέος κύκλος στον οποίο θα είσαι σίγουρα πιο ευτυχισμένος-η.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσένα Καρκίνε μου που έχεις μια σχέση το διήμερο αυτό αναμένετε να είναι πολύ παθιασμένο διότι η Σελήνη θα βρίσκεται στον καυτό Σκορπιό. Το μόνο που πρέπει να σκεφτείς και να λάβεις υπόψη σου είναι την κτητικότητα και την ανάγκη σου να ελέγχεις τον άνθρωπο σου. Σίγουρα δεν είναι ήρεμο ή γαλήνιο το Σαββατοκύριακο αυτό, όμως μπορείς την ένταση αυτή που αισθάνεσαι να την μετατρέψεις σε ένωση!

Καρκίνε μου αγαπημένε, αν δεν έχεις μια σχέση το τελευταίο διάστημα να ξέρεις πως η Σελήνη περνά στον Σκορπιό. Το Σαββατοκύριακο αυτό λοιπόν, μπορείς να αποκτήσεις μια νέα ερwτική σχέση και μάλιστα να σας ενώνει απαράμιλλο πάθος, μπορείς όμως να δημιουργήσεις και μια κρυφή σχέση. Προσοχή γιατί μπορεί να δημιουργηθεί καυτό ειδύλλιο ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπο που δεν θα είναι μόνο του ή μπορεί να στο φιλικό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου, το διήμερο αυτό έχω ένα καλό να σου πω και ένα όχι και τόσο, από τη μια σε επηρεάζει η πολύ τυχερή όψη συνόδου Δία – Αφροδίτης, η οποία είναι ιδιαίτερα τυχερή για εσένα που έχεις σχέση γιατί εκφράζεις τα συναισθήματα και τον ρομαντισμό σου. Όμως πυκνά συχνά θα αισθάνεσαι και εκνευρισμό για οτιδήποτε περίεργο συμβαίνει και δεν σου αρέσει και αυτό γιατί ταυτόχρονα σε επηρεάζει η αντίθεση Άρη με τον Ουρανό. Ποια πλευρά του εαυτού σου λοιπόν θα αφήσεις να υπερισχύσει;

Για εσένα Λέοντα μου, που δεν έχεις μια τρυφερή αγκαλιά για τις κρύες νύχτες του Χειμώνα μπορείς να ζήσεις ένα ανατρεπτικό Σαββατοκύριακο. Αυτό το διήμερο δείχνει να σε επηρεάζει ιδιαίτερα η σύνοδος ανάμεσα σε Δία και Αφροδίτη, μια πολύ τυχερή όψη που μπορεί να σου προκύψει μια από τις καλύτερες γνωριμίες της ζωής σου.  Θέλω μόνο να προσέξεις ένα πράγμα, θα πρέπει να αφήσεις την όποια εγωκεντρική στάση, διότι ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ένα πάρα μα πάρα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο, Παρθένε μου πρέπει να δώσεις μεγάλη βάση για να αξιοποιήσεις το διήμερο αυτό όσο πιο πολύ μπορείς. Με το ταίρι σου δείχνει ότι θα περάσεις απίστευτες στιγμές και θα έχουν ένα εξομολογητικό χαρακτήρα. Θα είναι ίσως η σπάνια  φορά που κάνεις κατάθεση ψυχής στο πρόσωπο που αγαπάς. Θα πεις όλα όσα νιώθεις αλλά και αυτά που οραματίζεσαι να γίνουν στο άμεσο μέλλον σας.

Advertisements

Τα παίζεις όλα για όλα στην αισθηματική σου ζωή το διήμερο αυτό, ξεχνάς ταμπού και αναστολές και νιώθεις πως πρέπει να αναλάβεις δράση για να αλλάξει για πάντα η ερwτική σου ζωή. Είναι ένα μεταμορφωτικό Σαββατοκύριακο που δεν υπάρχει περίπτωση να μην κυνηγήσεις και κατακτήσεις ένα από τα πιο σημαντικά σου όνειρα στο ερwτικό κομμάτι. Είτε αυτό σημαίνει πως θα μιλήσεις πολύ ανοιχτά στον άνθρωπο που σου αρέσει ή θα φλερτάρεις με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο  σε όποιο σε ενδιαφέρει πάρα πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Γεια σου Ζυγέ μου, καταφτάνει ένα από τα πιο όμορφα και τυχερά Σαββατοκύριακα της ζωής σου, αρκεί φυσικά να το εκμεταλλευθείς με κάθε τρόπο. Η σύνοδος Δία – Αφροδίτη φέρνει ρομαντισμό, αγάπη και ελπίδα για κάτι σταθερό ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που αγαπάς. Το να πάρετε την απόφαση να παντρευτείτε είναι μέσα στο πρόγραμμα, αν έχεις μια σχέση που τώρα ξεκίνησε δεν αποκλείεται να ακούσεις το «Σ’ αγαπώ». Μιλάμε για πολύ όμορφο διήμερο!

Για εσένα Ζυγέ μου, που δεν έχεις μια σχέση να θυμάσαι πως το Σαββατοκύριακο αυτό θα αλλάξουν πολλά στην αισθηματική σου ζωή. Είναι απρόσμενο διήμερο και η τύχη είναι με το μέρος σου, το τυχερό αστρολογικό γεγονός του διημέρου είναι η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στον Τοξότη και σου φέρνει ξαφνικά και αναπάντεχα μια από τις καλύτερες ερwτικές γνωριμίες που έκανες ποτέ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό και η Σελήνη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάνει Σκορπιέ μου το διήμερο αυτό ταραχώδη. Μέσα σου έχεις έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό που αν σου δοθεί η ευκαιρία μπορείς να ξεσπάσεις στο ταίρι σου και μάλιστα χωρίς να φταίει ουσιαστικά. Αν για παράδειγμα μετακίνησε ένα αντικείμενο που  χρησιμοποιείς πολύ και δεν το βρίσκεις είναι αιτία έντασης αυτό για εσένα. Ψύχραιμα Σκορπιέ μου, ο διάλογος είναι μια λύση που μπορείς να αποφύγεις πολλά.

Για εσένα Σκορπιέ μου, που είσαι μόνος-η, το Σαββατοκύριακο αυτό σου δημιουργεί μια ένταση και μια ανυπομονησία που δεν σε ωφελεί πουθενά. Σου φταίνε  όλοι και όλα, χωρίς να υπάρχει κάτι ουσιαστικό, ο λόγος δηλαδή που είσαι στην τσίτα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Το αποτέλεσμα όμως είναι να περάσεις ένα διήμερο που θα απομονωθείς ερwτικά, θα επιλέξεις να είσαι μόνο με άτομα που σε χαλαρώνουν και σε κατανοούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, το διήμερο αυτό για εσένα είναι φανταστικό και λίγα λέω. Η μαγική θα την χαρακτήριζα σύνοδος Αφροδίτης – Δία στο ζώδιό σου φέρνει τα πάνω κάτω στην ερwτική σου ζωή και όχι μόνο. Έχεις την τύχη με το μέρος σου και κάτι πολύ δυνατό θα γίνει ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που θες. Ο ρομαντισμός και η αγάπη θα είναι διάχυτα συναισθήματα και θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να κάνεις την σχέση αυτή όσο πιο σοβαρή μπορεί να γίνει.

Δώσε μεγάλη βάση Τοξότη μου, μιλάμε για το πιο σημαντικό και τυχερό Σαββατοκύριακο που έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Η σύνοδος του Δία – Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει τρομερή τύχη στην αισθηματική σου ζωή, την προσοχή σου λοιπόν στα άτομα που θα γνωρίσεις, στο φλερτ που θα δεχθείς και στον άνθρωπο που θα αισθανθείς ότι γνωρίζεις από κάπου. Μοιραία σχέση ξεκινά και μάλιστα ο δεσμός αυτός μπορεί να κρατήσει για πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου, με την Σελήνη να είναι στον Σκορπιό κάνει το διήμερο αυτό, παθιασμένο και καυτό. Διοχετεύεις στον ερwτικό τομέα την ένταση και έλξη που αισθάνεσαι και πραγματικά κάνεις το ταίρι σου να αναρωτιέται που έκρυβες τόση φλόγα. Θα περάσεις λοιπό δυο υπέροχες μέρες χωρίς καθόλου κόσμο και εξόδους, αφιερώνεις χρόνο στη σχέση για να την κάνεις καλύτερη και πιο ενωμένη.

Για εσένα Αιγόκερε μου που δεν έχεις μια σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό θέλει προσοχή. Η Σελήνη θα είναι στον Σκορπιό και εσένα σε κάνει άτακτο Αιγόκερω. Το διάστημα αυτό μπορεί να δημιουργηθεί μια μυστική σχέση, κάτι κρυφό. Σκοπεύεις να αφεθείς στο πάθος σου, οι αντιστάσεις σου να είναι μηδενικές. Ζήσε με πάθος και ας είναι λάθος; Αξίζει ή όχι, εσύ μόνο μπορείς να απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου το διήμερο αυτό έρχονται αναπάντεχες αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία σε κάνει να θες να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου, αλλά και να εισπράξεις ακόμη και μια σοβαρή πρόταση, όπως γάμου ή συμβίωσης. Το αρνητικό της υπόθεσης όμως είναι πως το διήμερο αυτό σε επηρεάζει και  η αντίθεση Άρη – Ουρανού, καλείσαι να διαχειριστείς την ένταση σου και να μην βγαίνεις εκτός ελέγχου με το παραμικρό.

Για εσένα (μοναχικέ) Υδροχόε μου το Σαββατοκύριακο αυτό έχει μια μεγάλη αντίφαση, από την μια έχεις απίστευτη τύχη στα ερwτικά σου λόγω της συνόδου Δία – Αφροδίτης και από την άλλη η αντίθεση Άρη – Ουρανού σου προκαλεί ένταση. Για αυτό είμαι εδώ για εσένα Υδροχόε μου για να σε κάνω να φερθείς διπλωματικά το διήμερο αυτό και να αξιοποιήσεις με απόλυτη ηρεμία την σπάνια τύχη που έχεις. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να εκνευριστείς και να απορρίψεις άδικα να έχεις μια νέα γνωριμία γιατί είναι σαν να κλωτσάς την τύχη σου.

ΙΧΘΥΣ

Πολυαγαπημένε μου Ιχθύ, το διήμερο αυτό με την Σελήνη να είναι στον Σκορπιό η διάθεση σου θα είναι κάπως περίεργη. Την μια θα σε πιάνει κτητικότητα γιατί η αυξημένη σου διαίσθηση σου λέει πως κάτι τρέχει με το ταίρι σου την άλλη θα θες να δείξεις τρυφερότητα. Σημασία έχει πως δεν θα βαρεθείς καθόλου και όταν ζηλεύεις να δείχνεις το πάθος της διεκδίκησης.

Για εσένα Ιχθύ μου, το διήμερο αυτό μπορεί να σου φέρει στο προσκήνιο μια νέα παθιασμένη σχέση. Η Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί μια ακατανίκητη έλξη και φλόγα που μπορείς αν το θελήσεις να την διοχετεύσεις σε οικείο και γνωστό από το ερwτικό σου παρελθόν πρόσωπο. Αν δεν υπάρχει περίπτωση να γυρνούσες πίσω το χρόνο, τότε πρόσεξε γιατί δεν αποκλείεται να γεννηθεί μέσα στο διήμερο ένας απαγορευμένος έρωτας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα