Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένα ζωδιάκια!!! Αυτό το διήμερο ξεκινάει με άκρως ευχάριστο τρόπο και μας ωθεί στο να διασκεδάσουμε, να συναναστραφούν με νέους ανθρώπους και να μάθουμε καινούργια πράγματα, να πραγματοποιήσουμε κοντινές εκδρομές που θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να βρεθούμε κοντά στα δικά μας πρόσωπα (αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους) και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους.

Είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν στιγμές που μπορεί να βαρεθούμε και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την διάθεσή μας και τον τρόπο που θα εκφραστούμε, γιατί είναι πολύ πιθανό ο εκνευρισμός που θα εκδηλώσουμε να δημιουργήσει προβλήματα στους γύρω μας. Ας δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να περάσει μοναδικά με το σύντροφο ή με νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι, να έχουμε ευχάριστες στιγμές και να μην αφήσουμε τη νευρικότητα να χαλάσει το καλό κλίμα που μπορεί να δημιουργηθεί.

Την Κυριακή πιθανά να νιώσουμε εντονότερη τη διάθεση να μείνουμε στο προσωπικό μας χώρο με οικεία πρόσωπα και να περάσουμε ήρεμες στιγμές, νιώθοντας ασφάλεια, τρυφερότητα και ζεστασιά που τόσο έχουμε ανάγκη. Η Κυριακή μας γεμίζει με δυναμισμό, ενεργητικότητα και δεν αποκλείεται να έχουμε τη διάθεση να εκδηλώσουμε συναισθήματα με έντονο τρόπο, θέλοντας να κλείσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολούν και να μας πληγώνουν.

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

 Έχω σχέση: Το Σάββατο είναι ιδανικό για να διασκεδάσεις να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και τους κοντινούς σου ανθρώπους. Η επικοινωνία είναι το παν για σένα. Η Κυριακή αλλάζει τη διάθεσή σου, καθώς κυρίως αυτό που σε καλύπτει είναι να μείνεις σπίτι με το σύντροφό σου και να περάσεις ήρεμες και τρυφερές στιγμές.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο είναι ιδανική ευκαιρία για νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή, καθώς είναι βέβαιο ότι οι προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, πάρτι και συναντήσεις θα είναι πολλές. Η Κυριακή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος με δυναμικό τρόπο, καλό είναι βέβαια να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί η μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες που θα σε οδηγήσουν στο να είσαι απόμακρος.

ΤΑΥΡΟΣ

 Έχω σχέση: Το Σάββατο αυτό που κυρίως επιθυμείς είναι να βρεθείς με δικά σου πρόσωπα και να περάσεις ήρεμες στιγμές σε ένα γεύμα ή δείπνο με το ταίρι σου που μπορεί να απογειώσει τον έρωτα. Την Κυριακή είναι γεγονός ότι γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής. Επιπλέον, σου δίνει δυναμισμό και ενέργεια και ιδανικά μπορείς να τα διοχετεύσεις σε μία κοντινή εκδρομή με το σύντροφό σου. Προσοχή ιδιαίτερη το βράδυ γιατί μπορεί να σε αναγκάζει να σε βγάλει στην επιφάνεια το σκληρό σου πρόσωπο.

Advertisements

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο είναι γεγονός ότι αυτό που σε ενδιαφέρει είναι περισσότερο να νιώσεις ασφάλεια με πολύ δικά σου πρόσωπα και δεν αποκλείεται να περάσεις ήρεμες στιγμές με παρέες που μπορεί να φέρουν νέες γνωριμίες. Το κέφι απογειώνεται την Κυριακή και σε κάνει άκρως ενεργητικό και δυναμικό, εντυπωσιάζοντας και γοητεύοντας πιθανές νέες γνωριμίες. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να σε κάνει απόλυτο και αυτό να προκαλέσει προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Έχω σχέση: Το Σάββατο πρωταγωνιστείς και αυτό μπορεί να έχει άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις σου, καθώς επιθυμείς το ταίρι σου να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες και μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα για να περάσετε όμορφα. Η Κυριακή μπορεί να σου δημιουργήσει ιδιαίτερες τάσεις απομάκρυνσης και καχυποψίας.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο μπορείς να βγεις, να διασκεδάσεις, να εντυπωσιάζεις. Η δυναμική σου παρουσία μπορεί να κερδίσει τους πάντες στο πέρασμά σου, οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές. Την Κυριακή ίσως προτιμήσεις παρέες με λίγα και κοντινά πρόσωπα που θα σε γεμίζουν ασφάλεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το βράδυ της Κυριακής γιατί πιθανά να σου χαλάσει το κέφι και να μην σε αφήσει απελευθερωμένο στο ερwτικό παιχνίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

 Έχω σχέση: Το Σάββατο σου δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί έντονα στη σχέση σου, καθώς το πιθανότερο είναι να θέλεις στιγμές για δύο, μακριά από όλους και από όλα. Η Κυριακή σε γεμίζει δυναμισμό, κέφι και ζωντάνια. Προσοχή το βράδυ γιατί μπορεί να φέρει συγκρούσεις, απότομες συμπεριφορές και απομάκρυνση από το σύντροφό σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο, είναι σημαντικό για σένα να απομονωθείς, καθώς το πιθανότερο είναι να έχεις μελαγχολικές τάσεις και να σκέφτεσαι καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα δεν έχουν κλείσει μέσα σου. Την Κυριακή το κλίμα αλλάζει, καθώς λειτουργεί αποδοτικά για τη διάθεσή σου. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή το βράδυ γιατί μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους, απομακρύνοντας σε από νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

 Έχω σχέση: Εσύ αυτό που κυρίως επιθυμείς είναι να περάσεις όμορφα με το ταίρι και τα φιλικά του πρόσωπα συζητώντας ή συμμετέχοντες σε κοινές δράσεις που σας ενδιαφέρουν. Η Κυριακή σου δημιουργεί έντονη εσωστρέφεια και πιθανή μελαγχολία, γι’ αυτό καλό είναι να αφιερωθείς στο ταίρι σου. Προσοχή το βράδυ γιατί μπορεί να βγάλει απωθημένα και φόβους στο προσκήνιο και να προκληθούν συγκρούσεις.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο πετάς και είναι γεγονός ότι μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να σε εντυπωσιάσουν και να εντυπωσιάζει. Η Κυριακή εντείνει την εσωστρέφεια σου και την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου. Ιδιαίτερα το βράδυ! Φόβοι και ανασφάλειες βγαίνουν στο φως και δεν σου αφήνουν πιθανά περιθώρια για φλερτ και έρωτα.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Έχω σχέση: Το Σάββατο είναι πιθανό να σε απασχολούν είτε επαγγελματικές είτε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις. Μην αφήνεις το άγχος της καριέρας σου νε επηρεάζει τη σχέση σου και να δημιουργήσει προβλήματα. Η Κυριακή σε κάνει άκρως δυναμικό και ερwτικό με το ταίρι σου. Προσοχή το βράδυ γιατί μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις λόγω κακής διάθεσης.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο μπορεί να σε απασχολήσουν κοινωνικές υποχρεώσεις που προκύπτουν μέσω της καριέρα σου που θα πρέπει να παρευρεθείς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Η Κυριακή σε κάνει άκρως ερwτικό και διεκδικητικό σε νέες γνωριμίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός προς το βράδυ γιατί μπορεί να βγάλει την απότομη πλευρά του εαυτού σου στην επιφάνεια.

ΖΥΓΟΣ

 Έχω σχέση: Το Σάββατο, το κέφι είναι ανεβασμένο γι’ αυτό έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα διασκεδάζοντας και δημιουργώντας ανανεωτικές προϋποθέσεις για τη σχέση σου. Την Κυριακή, είναι πιθανό να υπάρχουν κοινωνικές υποχρεώσεις που θα σε απασχολήσουν, κάτι μπορεί να προκαλέσει ζητήματα με το ταίρι σου, μην το επιτρέψεις. Προσοχή ιδιαίτερα το βράδυ γιατί μπορεί να φέρει συγκρούσεις λόγω απαισιοδοξίας και να επηρεάσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ιδανική μέρα για να φλερτάρεις είναι το Σάββατο! Θα είσαι σε άκρως αισιόδοξη και ερwτική διάθεση έλκοντας πολλές νέες γνωριμίες. Η Κυριακή θα φέρει επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σε προβληματίσουν, μην αφήνοντας να ασχοληθείς με τη προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερα το βράδυ καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να απομακρύνεις με τη συμπεριφορά σου τις νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Έχω σχέση: Το Σάββατο, το πιθανότερο είναι να νιώθεις εκνευρισμό, ανασφάλεια και καχυποψία που καλό είναι να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην εκτονώσεις στο ταίρι σου. Η Κυριακή, απογειώνει τη διάθεσή σου και είναι η ιδανική ευκαιρία για να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου, αφού η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την ενέργεια και τον ερwτισμό. Προσοχή το βράδυ γιατί μπορεί να σε κάνει αυστηρό και λιγομίλητος και αυτό να προβληματίσει το ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο σου δίνει τη νευρικότητα και την ανάγκη για να απομονωθείς κάτι που δεν σε αφήνει να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και να περάσεις όμορφα. Την Κυριακή, η όρεξή σου για έρωτα διασκέδαση και γλέντι είναι μοναδική και είναι πολύ πιθανές συνέπειες καθώς η αποφασιστικότητά σου είναι εμφανής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Έχω σχέση: Το Σάββατο αυτό που έχεις κυρίως ανάγκη είναι να βρεθείς με το ταίρι σου, να περάσεις όμορφα μαζί του να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του. Την Κυριακή είναι να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και ζήλια, γι’ αυτό μην επιτρέψεις να επηρεάσουν τη σχέση σου, μετουσίωσε την ένταση και πάθος και δεν θα χάσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το βράδυ γιατί μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια απαισιοδοξία και απωθημένα προκαλώντας ζητήματα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο σε καθιστά πρωταγωνιστή στο φλερτ, στην κοινωνικότητα, στον έρωτα. Η άκρως επικοινωνιακή και γοητευτική σου διάθεση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα. Την Κυριακή το πιθανότερο είναι να κλειστείς στον εαυτό σου, να νιώσεις ένταση, να βγουν ανασφάλειες και φοβίες στην επιφάνεια. Προσοχή ιδιαίτερα το βράδυ γιατί θα σε κάνει άκρως απόλυτο και καχύποπτο και αυτό μπορεί να επηρεάσει πιθανή νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Έχω σχέση: Το Σάββατο το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με ζητήματα καθημερινότητας και ρουτίνας που μπορεί να σε απασχολούν και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις με το σύντροφό σου. Η Κυριακή, σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα συναισθήματα και τις ανάγκες που έχει το ταίρι σου και να προσπαθήσεις να τις ικανοποιήσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το βράδυ γιατί μπορεί να σε κάνει σκληρό, απόλυτο και απότομο.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο δημιουργεί άγχος, γκρίνια και επικριτικότητα λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων αυτό δεν σου αφήνει περιθώρια για να αφεθείς στον έρωτα. Την Κυριακή, πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς, καθώς δείχνεις εμφανώς τη γοητεία αλλά και τη διάθεση να φλερτάρεις έλκοντας νέες γνωριμίες. Προσοχή μόνο το βράδυ γιατί, θα σου βγάζει ανασφάλειες στην επιφάνεια και μπορεί να γίνει σκληρός με νέο πρόσωπο που πιθανά να σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Έχω σχέση: Είναι γεγονός ότι απογειώνεσαι σε ότι αφορά τον έρωτα και αυτό θα γίνει έντονα στη σχέση σου, καθώς προσπαθείς το Σάββατο να διασκεδάσεις το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Η Κυριακή στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος και νευρικότητα και να προκαλέσεις προβλήματα με το σύντροφό σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το βράδυ που μπορεί να προκαλέσει ψυχρότητα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο, το κέφι απογειώνεται, η διάθεση είναι στα ύψη και ο ερwτισμός είναι τόσο έντονος που θα είναι πολλές οι νέες γνωριμίες που θα σε απασχολήσουν. Η Κυριακή στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητα, κάτι που δεν σου αφήνει περιθώρια για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα το βράδυ, καθώς σε οδηγεί σε μοναχικότητα και κατήφεια.

ΙΧΘΥΣ

 Έχω σχέση: Το Σάββατο είναι καταλυτικό για εσένα να είσαι με το σύντροφό σου σε στιγμές για δύο που μπορούν να σου δώσουν τρυφερότητα και ασφάλεια που έχεις ανάγκη. Η Κυριακή εκτοξεύει τη διάθεσή σου στα ύψη και σου δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ζώντας έντονες ερwτικές στιγμές. Προσοχή το βράδυ γιατί μπορεί να προκαλέσει ψυχρότητα και απομάκρυνση που θα κοστίσουν στη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο σε οδηγεί στους δικούς σου ανθρώπους και στο οικείο φιλικό περιβάλλον, που δεν αποκλείεται να υπάρχουν υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε απασχολήσουν. Ο έρωτας και η διάθεση για φλερτ γίνεται εντονότερη την Κυριακή και σου απογειώνει το πάθος και την επιθυμία για φλερτ. Πρόσεχε μόνο το βράδυ γιατί μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια απολυτότητα, αλαζονεία και ψυχρότητα προκαλώντας προβλήματα σε πιθανή νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα