Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

Την Κυριακή, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό ίσως να μας κάνει να πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια, προκειμένου να αποδείξουμε τι νιώθουμε στο ταίρι μας. Τέλος η Πανσέληνος στον Κριό την Δευτέρα θα αρχίσει από την Κυριακή να φέρνει μεγάλες αλλαγές σε ερwτικές υποθέσεις μας. Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 12 με 13 Οκτωβρίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Ένα πολύ έντονο Σαββατοκύριακο σε περιμένει Κριέ μου, αρχικά να σου πω πως η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου και ένα τυχερό εξάγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ήλιο, σου φέρνει ευχάριστα και τονωτικά γεγονότα στη σχέση σου. Αν αισθανθείς μια εσωτερική ένταση μέσα σου και μια αναμπουμπούλα να θυμάσαι πως σε έχει επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου. Θα θέλεις να τα αλλάξεις όλα, προσοχή μην το κάνεις με απότομο τρόπο.

Το Σαββατοκύριακο αυτό Κριέ μου είναι πολύ ανατρεπτικό για εσένα, η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου, η Πανσέληνος επίσης και επίσης να σε επηρεάζει το εξάγωνο του Δία με τον Ήλιο. Σε περιμένει λοιπόν ένα γεμάτο ερwτικές εκπλήξεις διήμερο, έχει πολύ δράση, έντονο φλερτ και μάλιστα δεν αποκλείεται καθόλου ένας μεγάλος έρωτας να σου αλλάξει τη ζωή για πάντα. Δώσε βάση στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου θα γίνει αφορμή να αλλάξει την ερwτική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα αγαπημένε μου Ταύρε το διήμερο αυτό είναι κάπως κουραστικό θα έλεγα και αυτό γιατί η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό σε κάνει να έχεις μια συναισθηματική ανασφάλεια. Ίσως το ταίρι σου να αποζητά με κάθε τρόπο να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου ή εσύ να βλέπεις μια άλλη συμπεριφορά. Το να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα μόνο για αυτό το διήμερο, να μου το θυμάσαι θα αποδειχθεί ως η καλύτερη λύση.

Ταύρε μου, για εσένα που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό δεν σε βοηθά και πολύ στο να αλλάξεις την μοναχική αυτή πορεία. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα σε ωθήσει σε βεβιασμένες και λανθασμένες επιλογές, ίσως να σου αρέσει ένα πρόσωπο που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανες αυτή την επιλογή. Εγώ θα σου πω να μην βιαστείς να αποκτήσεις μια σχέση μέσα στο διήμερο αλλά να περιμένεις το επόμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεια σου αγαπημένε μου Δίδυμε, το διήμερο αυτό υπόσχεται πολλά η αλήθεια είναι. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία καθιστά το Σαββατοκύριακο αυτό ως ένα από τα καλύτερα που έχεις περάσει ποτέ. Η σχέση σου θα περάσει σε άλλο επίπεδο πιο ενωτικό, πιο ερwτικό και γενικότερα θα αισθανθείτε και οι δυο σας ότι η σχέση αυτή βγαίνει από το σκοτάδι και αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις χωρίς υπεκφυγές.

Advertisements

Προσοχή Δίδυμε μου, για εσένα μιλάω που είσαι μόνος-η γιατί το διήμερο αυτό είναι ένα πολύ τυχερό και αισιόδοξο Σαββατοκύριακο για τα ερwτικά σου. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία σου φέρνει πολύ καλές ευκαιρίες θα φλερτάρεις με κάθε τρόπο, θα περάσεις ευχάριστες ερwτικές στιγμές και μπορείς ακόμη, αν το θελήσεις, να ξεκινήσει και μια όμορφη και υγιή σχέση. Θα αισθανθείς σίγουρα ότι ο τροχός γύρισε για εσένα και η μεταμόρφωση σου μόλις έχει αρχίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, το διήμερο αυτό επισκιάζεται από την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού, μια όψη που δείχνει πως καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυτά που φοβάσαι, συζητήσεις με το ταίρι σου, που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό ή μεγάλες αλλαγές που και αυτές θα έπρεπε ήδη να έχουν τεθεί σε ισχύ. Απλά η Πανσέληνος βιάζεται να τακτοποιήσεις και να λύσεις όλα σου τα θέματα, σε εξαναγκάζει με έναν τρόπο και αυτό ίσως να σου προκαλέσει μια εσωτερική ένταση.

Για εσένα Καρκίνε μου, που δεν έχεις μια σχέση το Σαββατοκύριακο αυτό με την Πανσέληνο στον Κριό, σου φέρνει μεγάλες ανακατατάξεις στα ερwτικά σου. Θα μπορούσε να σου φέρει ένα θυελλώδη έρωτα ή θα μπορούσε να σου δείξει έναν σωστό τρόπο για να είστε καλύτερα από ποτέ με άτομο που είχατε σχέση στο παρελθόν. Είτε λοιπόν έρθει επανασύνδεση, είτε ένας νέος έρωτας, το Σαββατοκύριακο αυτό αλλάζει ακόμη και τον τρόπο που σκέφτεσαι.

ΛΕΩΝ

Έχουμε και λέμε Λέοντα μου, το διήμερο αυτό είναι πλούσιο αστρολογικά. Αρχικά σε επηρεάζει η Σελήνη που θα είναι στον Κριό και σου φέρνει νέα ξεκινήματα και αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Τύχη και αισιοδοξία επίσης θα μπορούσε να σου φέρει και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, όμως, υπάρχει ένα αλλά που όπως κατάλαβες δεν μου άρεσε και πολύ και αυτό είναι η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό που σου δημιουργεί μια εσωτερική αναμπουμπούλα. Απαιτείς από το ταίρι σου να δείξει έμπρακτα τι νιώθει, όσο μπορείς περιόρισε το.

Το Σαββατοκύριακο αυτό Λέοντα μου είναι αρκετά περίεργο θα έλεγα για την ερwτική σου ζωή, η Σελήνη στον Κριό και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία, θα μπορούσε να σου φέρει μια συνταρακτική νέα γνωριμία. Το ότι η Αφροδίτη είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό όμως μπορεί να σε κάνει να εντυπωσιαστείς από έναν άνθρωπο ενώ δεν το αξίζει. Εκμεταλλεύσου την τύχη που θα έχεις αλλά πρόσεξε πολύ το άτομο που θα επιλέξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisements

Παρθένε μου για εσένα το διήμερο αυτό είναι αρκετά ήρεμο, χαλαρό και φυσικά αν το επιθυμείς μπορεί να γίνει άκρως ανατρεπτικό. Η σπίθα για να πάρει η ερwτική σου ζωή φωτιά θα υπάρχει, και θέληση για να ξεφύγεις με το ταίρι σου από την ρουτίνα επίσης θα υπάρχει. Το Σάββατο σε περιμένει μια πολύ φλογερή και ερwτική βραδιά ενώ η Κυριακή επιφυλάσσει μια ευχάριστη και μακρινή γιατί όχι βόλτα. Σίγουρα μιλάμε για ένα φανταστικό weekend, απόλαυσε το λοιπόν.

Για εσένα Παρθένε μου που δεν έχεις μια σχέση το τελευταίο διάστημα, καλείσαι να διαπιστώσεις ποια είναι τα πραγματικά σου θέλω και οι επιθυμίες. Στο λέω αυτό γιατί η τύχη είναι με το μέρος σου το διήμερο αυτό, και μπορείς να αποσπάσεις το καλύτερο θετικό αποτέλεσμα για τον εαυτό σου. Μέσα στο διήμερο αυτό θα κάνεις γνωριμίες αλλά στην τελική επιλογή και απόφαση σου και εννοώ στο πιο πρόσωπο θα μπει στην ζωή σου είναι μόνο δική σου και πρέπει να είναι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, το διήμερο αυτό αναμένεται να είναι επεισοδιακό και πολύ ανατρεπτικό. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία φέρνει χαρά και αισιοδοξία στη σχέση σου όμως καλείσαι να τα διαχειριστείς με ηρεμία γιατί έρχεται και μια Πανσέληνος στον άξονα Κριού και του ζωδίου σου. Το ολόγιομο φεγγάρι μπορεί να γίνει αφορμή να ξεσπάσεις και να εκραγείς συναισθηματικά. Να πεις όλα εκείνα που νιώθεις στο ταίρι σου αλλά να το κάνεις συσσωρευτικά. Πρόσεξε το αυτό όσο μπορείς.

Αγαπημένε μου Ζυγέ, το διήμερο αυτό για εσένα είναι αρκετά περίεργο, γιατί έχει δυο αντιφατικές αστρολογικές όψεις. Από την μια ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία σε κάνει να αισιοδοξείς πολύ και να τα βλέπεις θετικά από την άλλη η Πανσέληνος να σου δημιουργεί μια ένταση και έναν θυμό. Θα σου πρότεινα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για όποιο πρόσωπο και αν θελήσει να μπει στη ζωή σου γιατί θα το έχεις κάνει υπό πίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό δεν σε βοηθά και πολύ στην σχέση σου το διήμερο αυτό. Επιθυμείς να μάθεις με έναν πιεστικό τρόπο τι νιώθει ο-η σύντροφός σου για εσένα, θες να σου δείξει με κάθε τρόπο τα αληθινά συναισθήματα που έχει. Αυτή η όψη μπορεί να σε κάνει χειριστικό-ή, να αμφισβητείς δηλαδή τα αισθήματα της σχέσης σου και να απαιτείς για εξηγήσεις. Δεν θα συμβαίνει τίποτε απολύτως, η συναισθηματική σου αστάθεια είναι αυτή που θα σε ωθεί για εξηγήσεις.

Για εσένα Σκορπιέ μου που δεν έχεις μια σχέση, θα σου έλεγα να προσέχεις με τις ερwτικές επιλογές και αποφάσεις που σκοπεύεις να πάρεις το διήμερο αυτό. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε παροτρύνει να επιλέξεις ένα άτομο που είναι πολύ – πολύ διαφορετικό από εσένα, ένα πρόσωπο που δεν έχετε καθόλου κοινά στοιχεία. Αυτή η απόφαση σου όμως θα έχει αντίκτυπο στο μέλλον σου, οπότε προνόησε για αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πως μου είσαι Τοξότη μου; Σου έχω ευχάριστα νέα για το διήμερο αυτό, αρχικά να σου πω πως η Σελήνη θα είναι στον Κριό, οπότε μιλάμε για ένα κοινωνικό, ερwτικό και πολύ ανατρεπτικό σκ. Επίσης να σε ενημερώσω πως ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία σου φέρνει απίστευτη τύχη στην ερwτική σου ζωή. Τα βλέπεις όλα όμορφα, αισιόδοξα και μιλάς ακόμη και για κοινό μέλλον. Τίποτε δεν μπορεί να χαλάσει την ηρεμία σου και έτσι θα γίνει.

Τοξοτάκι μου, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πολύ – πολύ θετικό για την ερwτική σου ζωή. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία σου φέρνει έναν έρωτα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Κεραυνοβόλος έρωτας χτυπά την πόρτα σου και αυτό θα γίνει μέσα από την κοινωνικότητα σου, μην ξεχάσεις ότι η Σελήνη θα είναι στον Κριό οπότε και σε βοηθά πολύ να κινηθείς με παρόρμηση. Είναι ένα πολύ γλυκό διήμερο και δεν έχεις παρά να το ζήσεις και να το απολαύσεις με κάθε τρόπο. Είχες καιρό να νιώσεις τόσο ανάλαφρα, αλλά βάλε και στόχο να αποκατασταθείς ερwτικά, έχεις τύχη σε αυτόν το τομέα πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε επηρεάζει πολύ μέσα στο διήμερο, θα σου φέρει μια ένταση και κόντρα με το ταίρι σου. Μια αναστάτωση η οποία δεν είναι αρνητική γιατί φαντάζει σαν μια ερwτική πρόκληση απέναντι στο ταίρι σου, είναι σαν να το προκαλείς να σου δείξει τι νιώθει. Το ολόγιομο φεγγάρι θα σε κάνει να εκφράσεις το πώς νιώθεις και εσύ απέναντι στον άνθρωπο σου.

Έχουμε μια Πανσέληνο στον Κριό, που όχι μόνο σε επηρεάζει αλλά μπορεί να σου ανατρέψει την ερwτική σου ζωή. Θα σου φέρει μια μεγάλη αλλαγή, αυτή μπορεί να είναι μια νέα γνωριμία, μια επιστροφή ενός πολύ σημαντικού προσώπου ή και ακόμη να έχεις εξελίξεις με ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Δεν υπάρχει κάτι που να μείνει στάσιμο μέσα σε αυτό το διήμερο, κάτι θα προχωρήσει και μάλιστα με γοργό ρυθμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, το διήμερο αυτό έχει κάποιες αντιφατικές όψεις, οι οποίες χρειάζονται προσοχή από μεριάς σου. Από τη μια η τύχη είναι με το μέρος σου, ο Ήλιος θα είναι σε εξάγωνο με τον Δία και σε γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία ενώ από την άλλη η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε κάνει να έχεις μια εσωτερική ένταση με το ταίρι σου και να αποζητάς συνεχώς να σου αποδείξει τι νιώθει για εσένα. Καλείσαι το διήμερο αυτό να τα φέρεις σε μια ισορροπία τα θέλω, τις επιθυμίες αλλά και τις αντιδράσεις σου.

Ενώ για εσένα Υδροχόε μου που δεν έχεις μια σχέση αυτό το διάστημα έρχεται ένα περίεργο Σαββατοκύριακο. Από την μια θα βγεις να διασκεδάσεις, να χαρείς και να φλερτάρεις (Ήλιος σε εξάγωνο με Δία) από την άλλη όμως υπάρχει ένα ενδεχόμενο να κάνεις λάθος ερwτική επιλογή (Αφροδίτη αντίθεση Ουρανό). Εκμεταλλεύσου την πρώτη όψη που η τύχη είναι με το μέρος σου και όσο για την επιλογή και την απόφαση συντρόφου σκέψου το διπλά και τριπλά.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου το διήμερο αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μην αισθανθείς μια πιο ανάλαφρη διάθεση στη σχέση σου. Επίσης είναι ένα Σαββατοκύριακο που θέτεις τα σωστά ερωτήματα στη σχέση σου και βρίσκεις λύσεις σε χρόνιες καταστάσεις που έκαναν τη σχέση σου να μην έχει και τόσο ευχάριστο και αισιόδοξο μέλλον. Έβαλες σκοπό να ξεκαθαρίσεις τι έχεις ή τι θα ήθελες να έχεις από την ερwτική σου σχέση και θα το πετύχεις.

Για εσένα μοναχικέ μου Ιχθύ, το διήμερο αυτό σε κάνει να αισιοδοξείς και αν χαίρεσαι. Η καλή σου διάθεση και η αλλαγή ίσως στην εμφάνιση σου σε καλεί να έχεις κεραίες ανοιχτές και τα ματάκια σου δεκατέσσερα. Σε έξοδο ή κοινωνική σου υποχρέωση ένα πρόσωπο πολύ ενδιαφέρον θα θελήσει να σε φλερτάρει ανοιχτά και ξάστερα. Είσαι έτοιμος-η να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα; Σκέψου το καλά πριν δεχθείς την οποιαδήποτε πρόταση.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα