Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Ίσως σε στεναχώρησα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο Κριέ μου, θυμάμαι όμως πως σου υποσχέθηκα να σου έχω ευχάριστα. Και ναι, σου έχω ευχάριστα νέα, με την νέα Σελήνη στον Ζυγό και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία, τα νέα είναι πραγματικά υπέροχα. Όχι μόνο θα περάσεις καλά, αλλά αν έχεις μια σχέση η οποία δεν έχει δοκιμαστεί πολύ, το διήμερο αυτό θα μπουν οι σωστές βάσεις για να δεθείτε ακόμη πιο πολύ και μάλιστα να την αντιμετωπίσετε και ως μια σοβαρή σχέση.

Για εσένα Κριέ μου το διήμερο αυτό, είναι εκπληκτικό για τα ερwτικά σου, η νέα Σελήνη στον Ζυγό αλλά και η Αφροδίτη που κάνει ένα πολύ καλό εξάγωνο με τον Δία, σου φέρνει έναν νέο έρωτα. Ετοιμάσου να κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία θα σου αλλάξει τη ζωή, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγεις και να είσαι ο εαυτός σου απλά. Όλα τα άλλα άσε τα στη τύχη ή στην μοίρα που πραγματικά είναι με το μέρος σου αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε το διήμερο αυτό είναι ιδανικό για εσένα αλλά και για την σχέση σου. Θα έλεγα πως είναι η πρώτη φορά που δείχνεις και εκφράζεις τα συναισθήματα σου, γιατί μερικές φορές η αλήθεια είναι πως τα θεωρείς δεδομένα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο όμως Ταύρε μου, και το ταίρι σου αυτό το διήμερο θα πάρει μεγάλη χαρά από την στάση σου. Εκδηλώνεις αυτά που η καρδιά σου αισθάνεται, γίνεσαι πιο παρορμητικός-ή αυτό το διήμερο, μήπως να υιοθετήσεις τη στάση αυτή μόνιμα;

Υπάρχει Ταύρε μου, πολύ μεγάλη πιθανότητα το διήμερο αυτό να κάνεις μια νέα γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις. Δώσε μεγάλη σημασία στο Σαββατοκύριακο αυτό γιατί μπορείς να βρεις ό, τι έψαχνες στον ερwτικό τομέα εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα η δημιουργία σχέσης να γίνει μια τεράστια αφορμή για να χτίσεις κάτι πολύ όμορφο και γερό για τους επόμενους μήνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεια σου Δίδυμε μου, το διήμερο αυτό για εσένα είναι υπέροχο, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία, θα περάσεις μοναδικές, ερwτικές και λυτρωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Είναι ιδανικό διήμερο για να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα είχες μέχρι τώρα στη σχέση σου, να αφήσετε πίσω σας τις όποιες ασυνεννοησίες, εμπόδια αλλά και εντάσεις είχατε. Θα νιώσεις ότι η αγάπη σας είναι πολύ δυνατή και μάλιστα ότι έχει όλα τα φόντα να έχει μέλλον και διάρκεια.

Για εσένα Δίδυμε μου, που δεν έχεις μια σχέση και που το προηγούμενο διήμερο η αλήθεια είναι πως στα είπα κάπως μαύρα. Έρχεται το Σαββατοκύριακο αυτό να αλλάξει πολλά στην ερwτική σου ζωή, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, σου χαρίζει αρμονία και ηρεμία, στοιχεία που είναι ιδιαιτέρως ερωτεύσιμα και που κάνουν ένα πρόσωπο να σε πλησιάζει και να σου ζητά να είστε μαζί.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ζυγό, αυτό το Σαββατοκύριακο σου φέρνει ευχάριστες αλλαγές στο δεσμό σου. Στην ουσία κάνει την αγάπη σας πιο δυνατή από ποτέ, φέρνει αρμονία και διπλωματία ενώ ταυτόχρονα συζητήσεις που αφορούν το μέλλον της σχέσης σας φουντώνουν το διήμερο αυτό. Αν δημιούργησες πρόσφατα μια σχέση, έχε το νου σου γιατί μπορεί να εξελιχθεί σε μόνιμη αυτές τις μέρες.

Αγαπημένε μου Καρκίνε δεν υπάρχει περίπτωση το διήμερο αυτό με την νέα Σελήνη στον Ζυγό να μην σου φέρει ευκαιρίες για γνωριμίες ή εξελίξεις ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπο που ποθείς έντονα το τελευταίο διάστημα. Αυτή η νέα Σελήνη είναι πραγματικά δυνατή γιατί όχι μόνο σου φέρνει ένα νέο ερwτικό ξεκίνημα, αλλά ακόμη και αν επιλέξεις να είσαι μόνος-η αυτό δεν θα σε ενοχλεί καθόλου, βρίσκεις την εσωτερική ηρεμία σου.

ΛΕΩΝ

Σαββατοκύριακο κατέφτασε Λέοντα μου, και για μια ακόμη φορά ανήκεις στα τυχερά ζώδια, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία φέρνει πολύ αγαπησιάρικες στιγμές με το ταίρι σου. Αν κάνετε σχέδια για να περάσετε όμορφες στιγμές το διήμερο, μην αναβάλεις τίποτε γιατί θα περάσετε φανταστικά. Θα σου δώσω μια συμβουλή για αυτό το διήμερο να εκφράζεις με κάθε τρόπο αυτά που αισθάνεσαι. Αν δεν έχεις ξεστομίσει ακόμη το «σ’ αγαπώ» στο ταίρι σου, μην διστάσεις να το κάνεις αυτό το διήμερο.

Για εσένα Λέοντα μου, που δεν διαθέτεις μια σχέση, το διήμερο αυτό είναι ιδανικό για να αλλάξεις τα πάντα στα ερwτικά σου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία σε κάνει να βγάζεις προς τα έξω όλα τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σου, έχεις τη δύναμη να σαγηνέψεις με την ευγένεια σου το πρόσωπο που σε ελκύει το τελευταίο διάστημα ή να κατακτήσεις κάποιο άτομο που θα γνωρίσεις μέσα στο διήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε μου Παρθένε, το Σαββατοκύριακο αυτό επιφυλάσσει αρμονία, γαλήνη και ηρεμία. Μιλάμε για ένα όμορφο διήμερο που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις τον άνθρωπό σου κα ότι έχετε κοινά όνειρα και στόχους. Το διήμερο αυτό νιώθεις πως με το ταίρι σου έχετε ίδια θέλω, τα εκφράζετε και από κοινού αποφασίζετε μια μεγάλη αλλαγή που θα επηρεάσει σίγουρα την καθημερινότητα της σχέσης σας.

Advertisements

Ξεχωριστό θα είναι για εσένα το διήμερο αυτό, φέρνει γνωριμίες, έρωτες και αλλαγές μεγάλες στην καθημερινότητα σου. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που θα σου φέρει μικρά ή μεγάλα γεγονότα που θα συντελούν στο να επιφέρουν στη προσωπική σου μεταμόρφωση. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να κάνεις χώρο στην καρδιά σου και να δει ένα πρόσωπο το πράσινο φώς και να μπει στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, για εσένα από αυτό το διήμερο και έπειτα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου (μήνας γενεθλίων σου γαρ). Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου αλλά και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία καθιστά μαγικό το διήμερο αυτό. Φέρνει στιγμές αγάπης, τρυφερότητας και αρμονίας, πάντα επιζητάς από μια σχέση σου να ξέρεις τι νιώθει το ταίρι σου για εσένα, όσο γίνεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Πράγματι αυτό το διήμερο νιώθεις μεγάλη σιγουριά για τον άνθρωπο που έχεις στο πλάι σου.

Για εσένα Ζυγέ μου, που δεν έχεις σχέση, να θυμάσαι πως μόνος-η δεν θα είσαι για πολύ ακόμη. Με την νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου αλλά και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, δεν μπορώ να διανοηθώ πως η νέα εβδομάδα δεν θα σε βρει με μια νέα και αξιόλογη σχέση. Ζήσε με πάθος, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και αν χάσεις την ισορροπία σου γιατί ερωτεύτηκες δεν είναι κακό αυτό, το κακό είναι να φοβάσαι κάτι χωρίς να το ζήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάμε Σκορπιέ μου σε ένα δελεαστικό θα έλεγα διήμερο, είναι αντικειμενικά πολύ όμορφο και τρυφερό Σαββατοκύριακο για εσένα και το ταίρι σου. Κυρίως σε απαλλάσσει από τα άγχη και τις σκοτούρες της εβδομάδας. Ίσως με το ταίρι σου θελήσεις να απομονωθείτε αλλά αυτό δεν είναι κακό γιατί σκοπεύετε να περάσετε ξεχωριστές στιγμές. Αν λοιπόν επιλέξετε να μείνετε σπίτι θα γίνει σίγουρα το ερwτικό σας καταφύγιο.

Για εσένα Σκορπιέ μου, που δεν έχεις σχέση το διήμερο αυτό έρχεται για να σε αναγκάσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Είναι απρόσμενο το διήμερο αυτό, γιατί μπορεί να σε ωθήσει να βρεθείς στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή. Δεν θα σου αποκλείσω ότι στα πλαίσια των αλλαγών, μπορεί να σου έρθει μια συνταρακτική νέα γνωριμία. Αφού πρώτα κάνεις μια βουτιά μέσα στον εαυτό σου και δεις τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς από τα ερwτικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για εσένα και τη σχέση σου, είναι αρκετά ευχάριστα τα νέα λοιπόν. Μπορείς να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και να γίνεις πομπός αγάπης και ερwτισμού από τον-την σύντροφό σου. Σε βοηθά το εξάγωνο αυτό να εκφράσεις όλα εκείνα που νιώθεις, να δείξεις στη σχέση σου το πώς αισθάνεσαι αλλά και τι όνειρα κάνεις. Ένα θα σου πω, το διήμερο αυτό δεν θα διστάσεις να αφήσεις την φιλελεύθερη σου στάση για να είσαι με έναν άνθρωπο για πάντα.

Για εσένα αγαπημένε μου Τοξότη, το διήμερο αυτό είναι πραγματικά πολύ δυνατό και ευνοϊκό για τα ερwτικά σου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να σε προσεγγίσει και να σου εκφράσει την συμπάθια ή την έλξη του για εσένα. Μιλάμε για πρόσωπο που γνωρίζεις αλλά μέχρι τώρα θεωρούσες ότι έτρεφε φιλικά αισθήματα για εσένα. Μπορείς επίσης να κάνεις μια πολύ σημαντική νέα γνωριμία που άνετα μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι δυνατό και άκρως ερwτικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, είναι το διήμερο αυτό πραγματικός παράδεισος για εσένα και την σχέση σου. Η νέα Σελήνη στον Ζυγό σε γλυκαίνει, παίρνει κάτι από τις σκοτούρες και τις έγνοιες σου, βάζει το τρέξιμο για δουλειές και οικονομικά στην άκρη και σου ζητά να ζήσεις. Να πάρεις ανάσες και να αφεθείς στο πιο γλυκό συναίσθημα του κόσμου την αγάπη. Αφέσου στο ταίρι σου και πέρνα πανέμορφες στιγμές και αν τύχει και σου κάνει κάποια πρόταση σοβαρή (γάμου – συγκατοίκησης) μην την φοβηθείς!

Θα σε τρόμαζα αν σου έλεγα πως ήρθε η ώρα σου να ερωτευθείς; Στο λέω αυτό γιατί γνωρίζω την επιθυμία σου να μην χάσεις την ισορροπία σου, με την νέα Σελήνη στο Ζυγό αν δεν το αποτρέψεις να ξέρεις ότι δεν θα μπορέσεις να το αποφύγεις καθόλου, μια νέα γνωριμία πολύ αξιόλογη και αρκετά έντονη στην αρχή της γνωριμίας σας μπορεί να γίνει. Αφέσου στο πάθος, μην φοβάσαι τίποτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία φέρνει τύχη στην ερwτική σου ζωή, είναι ένα ευνοϊκό διήμερο για εσένα και το ταίρι σου. Μπορείς να χαλαρώσεις, να ηρεμίσεις στην αγκαλιά του ανθρώπου σου και να απολαύσεις στιγμές που όχι μόνο σε ενώνουν αλλά ανοίγουν δρόμο μονιμότητας και διάρκειας ανάμεσα σας. Θα διαπιστώσεις πως το ταίρι σου είναι πολύ σημαντικό για την ζωή σου άτομο.

Για εσένα Υδροχόε μου, που δεν έχεις μια σχέση, δώσε μεγάλη βάση σε αυτό το διήμερο. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία σε κάνει συμπαθή, σε οπλίζει με ηρεμία και χαλαρή διάθεση σε κάνει το πιο ερwτικό άτομο του διημέρου. Αν λοιπόν δεν έχεις μια σχέση, βάζω στοίχημα ότι θα αποκτήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΙΧΘΥΣ

Συναισθηματική πληρότητα σου φέρνει το διήμερο αυτό, σε κάνει να νιώθεις οικεία και ήρεμα στο δεσμό σου. Αφήνεις πίσω σου τις εντάσεις, τις διαφωνίες και τις κόντρες γιατί είναι πολλά τα γεγονότα που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και είχαν διαταράξει τις ισορροπίες σας, όμως αυτό το διήμερο γίνεται μια όαση για εσένα και το ταίρι σου. Απόλαυσε το.

Ψαράκι μου αγαπημένο, το διήμερο αυτό έρχεται να σε αναστατώσει γλυκά. Μυρίζει ερwτική εξομολόγηση, από άτομο που σίγουρα δεν σου περνά απαρατήρητο. Τρυφερά λόγια έρχονται να ανεβάσουν τη διάθεσή σου και να σε κάνουν εκτός από το να πιστέψεις τον εαυτό σου να αρχίσεις δειλά – δειλά να βγαίνεις από το καβούκι σου και να ερωτεύεσαι.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα