Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Αγαπημένε μου Κριέ, το Σαββατοκύριακο αυτό θα είναι ιδιαίτερα περίεργο, ο Ερμής κάνει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο και θολώνει την σκέψη σου, σίγουρα δεν μπορώ να σου υποσχεθώ πολλά. Θα έχεις τις κλειστές σου και ακόμη και αν σε παροτρύνει με καλέσματα το ταίρι σου να βρεθείτε και να περάσετε όμορφες στιγμές εσύ από την μεριά σου δεν θα ανταποκριθείς και τόσο θετικά. Είναι περαστικό αυτό που θα αισθάνεσαι, μην το φοβάσαι!

Για εσένα Κριέ μου, που αυτό το διάστημα δεν έχεις μια σχέση, το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο δεν θα σε βοηθήσει και πολύ να δημιουργήσεις κατάλληλες συνθήκες για μια νέα ερwτική αρχή. Σε κάνει να θες να κρατήσεις απόσταση ακόμη και από φιλικά άτομα, ίσως να νιώθεις ότι δεν σε κατανοούν και δεν μπορούν να καταλάβουν τι βιώνεις. Σαφέστατα και είναι κάτι περαστικό, το επόμενο διήμερο θα σου έχω σίγουρα πολύ καλύτερα νέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα είναι στον Καρκίνο, οπότε αγαπημένε μου Ταύρε μιλάμε για ένα συναισθηματικό, τρυφερό και πολύ γλυκό Σαββατοκύριακο. Θα μείνεις σπίτι με το ταίρι σου για να περάσετε τα δυο σας όμορφες στιγμές. Θα κυριαρχεί το πάθος, η έλξη και ο ερwτισμός και θα νιώσεις μια πληρότητα με τον-την σύντροφό σου. Το να μείνετε οι δυο σας αυτό το διήμερο θα κάνει απίστευτα καλό στη σχέση σου.

Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις την ερwτική σου ζωή Ταύρε μου, η ανάγκη σου για συντροφικότητα το διήμερο αυτό θα είναι έντονη. Με την Σελήνη να είναι στον Καρκίνο, επιθυμείς να έχεις στο πλάι σου ένα πρόσωπο που να σε κατανοεί, μα πάνω από όλα έχεις ανάγκη από χάδι και τρυφερότητα. Αν δείξεις τι έχεις ανάγκη αυτό το διήμερο με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πίστεψε με θα το αποκτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου, το διήμερο αυτό για εσένα είναι κάπως περίεργο θα έλεγα, με τον Δία σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η αλήθεια είναι πως δεν σε βοηθά καθόλου να δεις τα πράγματα θετικά. Θα αισθανθείς μια ματαίωση και ένα αναίτιο άγχος. Αν θες να περάσει όλο αυτό με τον πιο ανώδυνο τρόπο, καλό είναι να εξομολογηθείς στον άνθρωπο σου όλα εκείνα που νιώθεις, μην απομονώνεσαι δεν θα σε ωφελήσει κάπου, και όταν μοιράζεσαι τα συναισθήματα σου, αυτά αυτόματα εξαφανίζονται.

Για εσένα Δίδυμε μου, που είσαι μόνος-η το διήμερο αυτό έρχεται να σε αναστατώσει εσωτερικά, ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε κάνει να νιώθεις πολύ μόνος-η, φυσικά και δεν θα είσαι αλλά εσύ έτσι θα αισθάνεσαι μέσα σου. Θα νιώθεις λοιπόν το Σαββατοκύριακο αυτό μια απογοήτευση και μια ανασφάλεια, δεν θα πιστεύεις σε εσένα και αυτό δεν σε βοηθά καθόλου να περάσεις ένα ανέμελο διήμερο. Θα περάσει, κάνε λίγο υπομονή και θα δεις ότι το επόμενο θα είναι πολύ καλύτερο.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου γλυκέ, η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου το διήμερο αυτό όμως το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δεν σε βοηθά και πολύ. Ενώ αποζητάς να περάσετε ένα αρμονικό και τρυφερό διήμερο, το τετράγωνο αυτό σε κάνει να θες να απομονωθείς. Το να μην πετάς στα σύννεφα και να έχεις τις κλειστές σου δεν είναι κακό Καρκίνε μου, το κακό είναι να μην εκφράζεις τα αισθήματα σου στο ταίρι σου και να το κρατάς σε απόσταση. Ο-η σύντροφός σου είναι εκεί για να σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα.

Για εσένα μοναχικέ μου Καρκίνε, με την Σελήνη στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο να σου δημιουργεί την ανάγκη για χάδι, τρυφερότητα και ρομαντισμό, όμως το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε κάνει να μην θες να το γυρέψεις πουθενά. Αυτό το όχι και τόσο καλό τετράγωνο σε ωθεί να αποτραβηχτείς από όλους και όλα. Δεν είναι κακή η μοναξιά, αρκεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις και να αλλάξεις όλα εκείνα που σου καθιστούν την ερwτική σου ζωή στάσιμη.

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου, ανήκεις στα τυχερά ζώδια του διημέρου, για εσένα που έχεις μια σχέση έρχεται ένα διήμερο αρκετά θετικό, ανανεωτικό και αισιόδοξο. Υπόσχεται να σου προσφέρει πολλά και να ανανεώσει το δεσμό σου, επίσης σου υπόσχεται μυστήριο και ερwτισμό, ενώ γεγονότα και στιγμές σου δημιουργούν ένα απίστευτο αίσθημα πληρότητας. Θα αισθανθείς ότι έχεις στο πλάι σου τον άνθρωπο που αγαπάς και σε αγαπά πολύ.

Λιοντάρι μου για εσένα που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό δεν αποκλείεται να σου χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας. Ναι καλά ακούς, όλα τα άλλα ζώδια μπορεί να μην είναι στην καλύτερη τους φάση, αλλά για εσένα έχω να σου πω τα καλύτερα. Σαφέστατα και πρέπει να βγεις έξω, να είσαι στην πρώτη γραμμή, ετοιμάσου να κάνεις μια νέα γνωριμία λοιπόν και να αλλάξεις τη ζωή σου εντελώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχουμε και λέμε, αυτό το Σαββατοκύριακο Παρθένε μου, ο Δίας κάνει ένα περίεργο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και εντείνει κάπως τις φοβίες σου και το άγχος σου, με την σχέση σου λοιπόν νιώθεις ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις και πολύ. Ασκείς μια πίεση στο ταίρι σου, αναίτια φυσικά διότι νιώθεις ότι αν πεις όλα όσα αισθάνεσαι δεν θα μπορέσει να σε καταλάβει. Θα σου πω Παρθένε μου ότι είναι απλά μια φάση η οποία θα περάσει, όμως το να μιλάς και να ανοίγεσαι στο ταίρι σου είναι πραγματικά λυτρωτικό.

Advertisements

Για εσένα Παρθένε μου, που είσαι μόνος-ή το διήμερο αυτό δεν είναι και από τα πιο τέλεια και ερwτικά της ζωής σου, υπάρχει αυτό το τετράγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα που σε κάνει να μην βλέπεις καθόλου αισιόδοξα τα πράγματα. Έχεις έναν αρνητισμό και ενώ μπορεί να σε φλερτάρουν έξω εσύ να νιώθεις για τον εαυτό σου πολύ περίεργα. Δεν θέλω να το πάρεις μέσα σου όλο αυτό, είναι απλά ένα Σαββατοκύριακο, θα περάσει και θα έρθει το επόμενο που θα είναι σίγουρα πολύ πιο ερwτικό.

ΖΥΓΟΣ

Για εσένα Ζυγέ μου το Σαββατοκύριακο αυτό τολμώ να πω πως θα σου μείνει αξέχαστο! Θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη σου, γιατί σε περιμένουν ευχάριστες και σημαντικές αλλαγές για την ερwτική σου ζωή. Κάτι αλλάζει ριζικά και έχει μόνιμο χαρακτήρα, κάτι πολύ ευχάριστο θα συμβεί ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου το οποίο θα γίνει αφορμή να χαράξετε νέα πορεία. Καλά να περάσετε λοιπόν γιατί το έχετε ανάγκη πολύ.

Ήρθε η ώρα Ζυγέ μου να βρεις το άλλο σου μισό, το διήμερο αυτό είναι πολύ θετικό για να κάνεις μια από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Μια νέα γνωριμία σε περιμένει ή μια αναπάντεχη εξέλιξη με το πρόσωπο που εδώ και καιρό σου αρέσει δίνει το έναυσμα να αλλάξεις πολλά στον ερwτικό τομέα. Γυρίζεις σελίδα με κάθε τρόπο και συναντάς το κατάλληλο άτομο τη σωστή στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα είναι στον Καρκίνο το διήμερο αυτό Σκορπιέ μου, οπότε ένα πολύ όμορφο και τρυφερό Σαββατοκύριακο έρχεται να σε απαλλάξει από άγχη και σκοτούρες της περασμένη εβδομάδας. Με το ταίρι σου θα προτιμήσεις να απομονωθείς και να περάσετε ξεχωριστές στιγμές. Το σπίτι δεν αποκλείεται να γίνει το καταφύγιο σας και υπάρχει μια περίπτωση να αισθανθείς ότι ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις σοβαρές για το μέλλον σας.

Είσαι μόνος-η Σκορπιέ μου; Το διήμερο αυτό η ανάγκη σου για μια αρμονική σχέση, η επιθυμία σου να ξεκινήσεις μια σταθερή και τρυφερή σχέση είναι μέλημα σου. Η πηγαία σου ανάγκη ξεκινά με ερwτισμό, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα είναι το πιο τέλειο και ιδανικό Σαββατοκύριακο της ζωής σου. Δεν χρειάζεται καν να σου ευχηθώ καλά να περάσεις, γιατί δεν το έχεις ανάγκη εσύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε μου Τοξότη, το διήμερο αυτό θα σου αφήσει μια πολύ γλυκιά αίσθηση, έχει ναι μεν ένα παραπάνω άγχος γιατί κάτι θες να αλλάξεις και ίσως να μην σου βγαίνει. Όμως το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται να σε ενώσει πολύ με τον άνθρωπο σου, σας φέρνει πολύ κοντά μια ανοιχτή και ξεκάθαρη κουβέντα, εκφράζεις τα συναισθήματα σου σε εκείνο και πραγματικά βρίσκεται λύση σε όλα. Και σε ερωτώ Τοξότη μου, γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί δεν ανοίγεσαι και καταπιέζεσαι; Ε;

Για εσένα Τοξότη μου που είσαι μόνο σου το τελευταίο διάστημα, έρχεται το διήμερο να σε κάνει το πιο γλυκό και ποθητό άτομο, δημιουργεί συνθήκες για ένα όμορφο και εκπληκτικό Σαββατοκύριακο. Αρχίζεις να βλέπεις πιο θετικά τα πράγματα, επιστρέφει η αισιοδοξία σου και αισθάνεσαι ότι μπορείς να κάνεις τη σχέση που ονειρεύτηκες. Θα βγεις και θα το ρίξεις έξω, και πολύ καλά θα κάνεις γιατί μόνο σε καλό θα σου βγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε και εκεί που είπαμε να πάρεις μια ανάσα έρχεται ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο να σε κάνει να έχεις τις κλειστές σου. Από αυτό το διήμερο σου δημιουργεί μια εσωτερική ένταση στη σχέση σου, αλλά και μια απογοήτευση. Σίγουρα είναι κάτι παροδικό, και προκειμένου να μην κρατάς το ταίρι σου μακριά σου χωρίς να ξέρει το γιατί, τουλάχιστον εξήγησε τι νιώθεις σε εκείνο, πίστεψε με όχι μόνο θα σε καταλάβει αλλά θα σου βγάλει και από το μυαλό όλες σου τις έννοιες.

Για εσένα αγαπημένε μου Αιγόκερε που δεν διαθέτεις μια σχέση, το διήμερο αυτό με τον Ερμή να κάνει τετράγωνο με Κρόνο, κυριαρχεί μια απαισιοδοξία μέσα σου. Θες να απομονωθείς και επιλέγεις να συναναστραφείς μόνο με άτομα που σε αγαπούν πολύ και αποδεδειγμένα αξίζουν να είναι κοντά σου. Νιώθεις ότι το πρόσωπο που το τελευταίο διάστημα σου αρέσει πάρα πολύ δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμα σου ή σε πιάνει μια ματαίωση ότι δεν θα βρεις ένα σωστό άτομο στη ζωή σου. Σου υπόσχομαι Αιγόκερε μου ότι το επόμενο διήμερο θα σου έχω μόνο ευχάριστα νέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοιραίες αποφάσεις για την ερwτική σου ζωή ζητά να πάρεις το διήμερο αυτό. Αν συνέχεια αναβάλεις να αναλάβεις κάποιος ευθύνες, το Σαββατοκύριακο αυτό απαιτεί από εσένα να τακτοποιήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τις επιθυμίες σου και τα αισθήματά σου. Να δείξεις στο ταίρι σου τι αισθάνεσαι με το πιο ξεκάθαρο τρόπο και να ανοίξεις το δρόμο για αλλαγές. Μην τρομάζεις στις αλλαγές είναι για καλό.

Για εσένα Υδροχόε μου που δεν έχεις μια σχέση να θυμάσαι πως ήρθε η ώρα να νοικοκυρευτείς. Το Σαββατοκύριακο αυτό σε καλεί να βγεις από το καβούκι σου και να διεκδικήσεις τους πόθους και τις επιθυμίες σου! Προχώρα, βγάλε από τη ζωή σου ό, τι σε κάνει να μένεις στο παρελθόν ή βάλε ανάλογα πρόσωπα που σε αγαπούν αληθινά και μη φοβάσαι τίποτε! Οι αλλαγές που σου υπόσχομαι το διήμερο αυτό ενέχουν και μια νέα συγκλονιστική γνωριμία!

ΙΧΘΥΣ

Γλυκέ μου Ιχθύ, το διήμερο αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο για την αισθηματική σου ζωή, ναι μεν η Σελήνη είναι στον Καρκίνο και σου φέρνει μια τρυφερότητα και ρομαντισμό όμως το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα σου δημιουργεί μια εσωτερική ένταση την οποία δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα. Νιώθεις έντονο άγχος και μια αναίτια στεναχώρια. Μίλα, ανοίξου συναισθηματικά στο ταίρι σου, δείξε πως είσαι μέσα σου και δεν έχεις να φοβηθείς από κανένα τετράγωνο.

Για εσένα Ιχθύ μου που είσαι μόνος-η το διήμερο αυτό έρχεται να σε αναστατώσει με έναν περίεργο τρόπο. Από τη μια η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο ενώ από την άλλη το τετράγωνο μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα σε κάνει να νιώθεις ότι η συναισθηματική σου ζωή δεν πάει όπως ονειρεύεσαι. Αν το τελευταίο διάστημα σου άρεσε πολύ ένα πρόσωπο και είχατε έρθει κοντά, θα καταλάβεις αν άξιζε να το θες ή όχι.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα