Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες γεια σας, άλλο ένα διήμερο πλησιάζει και είναι πολύ πλούσιο αστρολογικά. Η Πανσέληνος στον Ζυγό μας καλεί να βρούμε την ισορροπία σε θέματα αγάπης αλλά και σε αυτά που αισθανόμαστε. Ο Ήλιος περνά στον Ταύρο οπότε στόχος μας είναι η απόλαυση και καλοπέραση.

Ένα άλλο θετικό αστρολογικό γεγονός είναι η Αφροδίτη που περνά στον Κριό και αυτό σημαίνει πως ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία μας αλλάζουν την ψυχολογία μας κατά πολύ. Ο έρωτας και το πάθος εισβάλει στην ζωή μας χωρίς να μας ρωτήσει, είναι από τα πιο κοινωνικά Σαββατοκύριακα. Η Σελήνη θα είναι στον Τοξότη οπότε έχουμε μια πιο ανάλαφρη διάθεση αυτό το διήμερο, αφήνουμε τις έννοιες και το άγχος στην άκρη. Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά για κάθε ζώδιο, πως θα περάσει το διήμερο αυτό. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend loveαναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 13 με 14 Απριλίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Αστρολογικός χαμός αυτό το διήμερο σε περιμένει. Ξεκινώ από το πιο σημαντικό που είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και φυσικά σου χαρίζει λάμψη και ενθουσιασμό, αυτό σημαίνει πως έχεις μια πιο παρορμητική διάθεση απέναντι στο ταίρι σου και αυτό που έχεις να πεις θα το πεις ευθέως. Επίσης να σε ενημερώσω πως η Πανσέληνος στον Ζυγό απαιτεί από εσένα να βρεις την χαμένη ισορροπία σου με το ταίρι σου, να κάνεις ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα. Το κερασάκι στη τούρτα είναι η Σελήνη στον Τοξότη όπου σε γεμίζει με απέραντη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά!

Είσαι μόνος-η Κριέ μου; Ελπίζω να θες να αποχωριστείς τη μοναχικότητα σου γιατί με Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιό σου και την Σελήνη να είναι στον Τοξότη, δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι λιγότερο από μια νέα γνωριμία. Η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και αυτό είναι που τραβά το αντίθετο φύλλο και δεν μιλάμε μόνο για ένα άτομο αλλά μαζεύεις πλήθος να σε επευφημεί για ερwτικό λόγο.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου και αυτό εκτός του ότι σημαίνει πως περνάμε στα γενέθλια σου, σηματοδοτεί και μια νέα εποχή στην αισθηματική σου ζωή. Θες να ηρεμίσουν τα πράγματα και η σχέση σου να μπει σε ένα πιο σταθερό δρόμο, σου την δίνουν οι κλυδωνισμοί και οι αναταράξεις. Ευκαιρία να εκφράσεις αυτό το διήμερο την στοργικότητα σου και να τακτοποιήσεις θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα σας, στόχος σου είναι να επιλύσεις πρακτικά ζητήματα που σε αποτρέπουν στο να περνάς καλά με το ταίρι σου.

Advertisements

Με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο σημαίνει πως πρωταρχική σου ανάγκη – επιθυμία, είναι να περάσεις ένα ξεκούραστο και ανέμελο Σαββατοκύριακο. Θες να απολαύσεις τις στιγμές, θες να καλοπεράσεις και να αφεθείς, αυτό σημαίνει πως η χαλαρή σου στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε μια νέα γνωριμία με σταθερή πορεία. Επειδή ακριβώς δεν το επιδιώκεις (δημιουργία σχέσης) είναι που σου έρχεται και κάτι καλό.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να περνά στον Κριό αυτό το Σαββατοκύριακο σου δημιουργεί απίστευτη αλλαγή στη διάθεση σου και κατά συνέπεια και στον δεσμό σου. Εκπέμπεις έναν αυθόρμητο ερwτισμό και μια ελκυστική διάθεση, λες αυτό που νιώθεις με τον πιο ευθύ τρόπο και η σeξουαλικότητα σου αγγίζει κόκκινα. Είναι ένα πάρα πολύ δυνατό Σαββατοκύριακο που θα σε γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία, θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη σιγουριά για την ερwτική επιλογή που έχεις κάνει.

Πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο καταφτάνει, η Αφροδίτη από τον Κριό σε βοηθά πολύ στο να γίνεις ο πιο κοινωνικός χαρακτήρας του διημέρου. Να φλερτάρεις ανοιχτά χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες, να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και χωρίς να το επιδιώκεις να εκπέμπεις έναν ακαταμάχητο ερwτισμό. Το να κάνεις μια νέα γνωριμία και μάλιστα πολύ δυνατή είναι μέσα στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Κάνε σωστή επιλογή γιατί ευκαιρίες έχεις πολλές.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Αγαπημένε μου Καρκίνε, το διήμερο αυτό έχει μια ισορροπία και αν δεν έχει θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να την βρεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στον Ζυγό σε κάνει να θες πάρα πολύ την ηρεμία και την αρμονία στο δεσμό σου. Θες να τακτοποιήσεις θέματα που είχαν προκύψει στην αισθηματική σου, να απομακρύνεις τα εμπόδια και την ασυνεννοησία που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες. Η προσπάθεια σου θα αποδώσει καρπούς.

Η ανάγκη σου να βρεις έναν καλό και αξιόλογο σύντροφο ζωής είναι πολύ μεγάλη αυτό το διήμερο. Η επιρροή της Πανσελήνου στον Ζυγό σε κάνει να θες να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς ζητάς. Διαλύεις τα σύννεφα που είχαν σκεπάσει την σκέψη σου, πχ αν είχες κολλήσει σε έναν έρωτα από το παρελθόν τώρα μπορείς να ξεπεράσεις το εμπόδιο αυτό. Βρίσκεις την ισορροπία σου ξανά και αν επιθυμείς να κάνεις χώρο σε έναν νέο έρωτα αυτό το διήμερο είναι ιδανικό να το κάνεις.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΛΕΩΝ

Υπέροχο Σαββατοκύριακο σε περιμένει Λέοντα μου, σε επηρεάζουν οι καλύτερες αστρολογικές όψεις και η διάθεση σου είναι πολύ – πολύ – πολύ ανεβασμένη. Να ξεκινήσω με την Αφροδίτη που περνά στον Κριό και σε ωθεί να φερθείς με παρόρμηση και ερwτικό αυθορμητισμό απέναντι στο ταίρι, η σeξουαλικότητα σου χτυπά κόκκινο. Επίσης η Σελήνη θα βρίσκεται αυτό το διήμερο στον Τοξότη και ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, οπότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο να περάσεις ένα υπέροχο και πολύ ερwτικό Σαββατοκύριακο.

Λέοντα μου για εσένα που είσαι μόνος-η αυτό το διήμερο είναι πραγματικά όαση, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και η Σελήνη θα είναι στον Τοξότη, όπως κατάλαβες μιλάμε για ένα πολύ κοινωνικό διήμερο και με πολύ ερwτισμό. Το να αποκτήσεις μια νέα σχέση είναι κάτι παραπάνω από πιθανό, το μόνο που έχω να σου πω είναι να περιμένεις για να κάνεις την σωστή ερwτική επιλογή.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι της οργάνωσης και του προγράμματος αλλά για καλό σκοπό, αυτό σημαίνει πως ετοιμάζεις κάποιο ταξίδι για τις ημέρες του Πάσχα και επειδή δεν είσαι χαρακτήρας της τελευταίας στιγμής, θες να προετοιμαστείς. Θες να οργανώσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι μια αγχωτική διαδικασία, θα υπάρξει σύμπνοια απόψεων και μια αισιόδοξη διάθεση. Ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να πάτε κάπου, ίσως κάτι να επιθυμείς να αλλάξεις στο δεσμό σου όπως στο μέρος που συγκατοικείτε.

Για εσένα που είσαι μόνος-η αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ήρεμο και γαλήνιο, κάτι που έχεις ανάγκη πολύ. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα βγεις ή δεν θα είναι ένα κοινωνικό διήμερο, απλά δεν θα έχει πολύ ένταση και πάθος. Και αν θα έκανες μια γνωριμία αυτό σημαίνει πως θα γινόταν μέσα από ένα ήρεμο περιβάλλον και μετά από μια πολύ ζεστή συζήτηση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΖΥΓΟΣ

Καταρχάς Ζυγέ μου να ξεκινήσω με την Πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου και ακόμη και αυτό το διήμερο έχει επίδραση στη ψυχολογία σου. Σε καλεί αυτή η Πανσέληνος να φέρεις την ισορροπία στο δεσμό σου αλλά κυρίως μέσα σου, να τακτοποιήσεις την καθημερινότητα σας για να μπορείς να νιώθεις καλά μέσα σε αυτή. Σε όλο αυτό όμως ο ερwτισμός σου είναι διάχυτος λόγω της Αφροδίτης που περνά στον Κριό και σε κάνει πιο εξωστρεφή Ζυγέ μου και πιο ελκυστικό. Να μην ξεχάσουμε και την Σελήνη στον Τοξότη που σου ζητά να έχεις μια πιο ανάλαφρη διάθεση.

Για εσένα Ζυγέ μου που είσαι μόνος-η να θυμάσαι πως αυτό το διήμερο είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο, η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, η Αφροδίτη στον Κριό και η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει τα πάνω κάτω στην αισθηματική σου ζωή. Σου φέρνει αυτό το Σαββατοκύριακο μεγάλο έρωτα, δεν μπορώ να σου πω αν πρόκειται για νέα γνωριμία ή άτομο που γνωρίζεις αλλά αυτό που με σιγουριά μπορώ να σου πω είναι πως θα ζήσεις την απόλυτη αγάπη.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινά μια πολύ όμορφη περίοδος από αυτό το Σαββατοκύριακο για εσένα, ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και αυτό σημαίνει πως πρωταρχικός σου στόχος είναι να περνάς καλά με το ταίρι σου. Να έχετε στιγμές που θα σας ενώσουν, τώρα από αυτό το διήμερο λοιπόν θέλετε να βγείτε σαν ζευγάρι, να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. είναι σαν να αφήνετε τις σκοτούρες και τα προβλήματα πίσω σας, να νιώθετε και οι δυο σας μια ανακούφιση ότι παραμερίζετε το άγχος της καθημερινότητας.

Για εσένα μοναχικέ μου Σκορπιέ αυτό το διήμερο σε βρίσκει με πολύ καλή παρέα, φίλους και μια διάθεση να απολαύσεις τη ζωή και την καθημερινότητα σου. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και αυτό σημαίνει πως έχεις μέσα σου μια πιο ανάλαφρη διάθεση, χωρίς ιδιαίτερο άγχος και ένταση, αυτό σημαίνει πως αφήνεις την πόρτα της καρδιάς σου ανοιχτή να μπει πρόσωπο που κολακεύεται με το πόσο καλή και ενδιαφέρουσα παρέα μπορείς να γίνεις.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο Τοξότη μου για εσένα είναι πολύ δυνατό και ευχάριστο για την αισθηματική σου ζωή, η Αφροδίτη περνά στον παρορμητικό Κριό, πράγμα που σημαίνει πως η διάθεση σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Να μην ξεχάσουμε και την Σελήνη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, όπως λοιπόν πολύ καλά καταλαβαίνεις θα περάσεις ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο. Η ερwτική σου διάθεση και η ανάγκη σου να εκφράσεις στο ταίρι σου πως νιώθεις για εκείνο, σε κάνει να αναρωτιέσαι για το πώς εξωτερικεύεις τα αισθήματα σου.

Αυτό το διήμερο δεν πρέπει για κανένα λόγο να μείνεις στο σπίτι, η Αφροδίτη στον Κριό και η Σελήνη στο ζώδιό σου είναι πραγματικά πολύ καλή ευκαιρία να περάσεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και μάλιστα πολύ καυτό και ερwτικό. Φλερτάρεις με τον πιο ανοιχτό τρόπο και θα σε ιντριγκάρει απίστευτα η ανταπόκριση ενός ή παραπάνω ατόμου.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον απόηχο της Πανσελήνου στον Ζυγό το διήμερο αυτό για εσένα είναι θα έλεγα ένα Σαββατοκύριακο ξεκαθαρισμάτων. Δεν μιλάμε για ένα αρνητικό και με ένταση διήμερο, αντιθέτως έχεις τη διάθεση να λύσεις τα όποια προβλήματα ταλανίζουν το δεσμό σου και να φέρεις με κάθε τρόπο την ισορροπία στην σχέση σου. Θα πεις αυτό που νιώθεις και αισθάνεσαι στο ταίρι σου και υπάρχει η διάθεση να βρεθεί η χρυσή τομή. Η αρμονία έρχεται για να μείνει στην καθημερινότητα σας.

Για εσένα Αιγόκερε μου που αποζητάς μια αλλαγή στην ερwτική σου ζωή, η Πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στον άξονα Κριού-Ζυγού σου φέρνει με κάποιο τρόπο τα πάνω κάτω στα αισθηματικά σου. Αν λοιπόν είναι επιθυμία σου να βρεις το άλλο σου μισό θα κάνεις τα πάντα για να το βρεις, βγαίνοντας έξω και αυξάνοντας τις πιθανότητες για μια νέα γνωριμία. Αν σου αρέσει η μοναχική σου ζωή γιατί περνάς καλά με τον εαυτό σου, αυτό το διήμερο σε βοηθά να βγεις με φιλικά σου άτομα να χαρείς ότι δεν έχεις έγνοιες του τύπου, με αγαπά; Ή όχι;

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Κριό και αυτό σημαίνει πως η ερwτική σου ζωή αποκτά δράση, ένταση , πάθος και παρόρμηση. Μιλάμε για δυο μέρες γεμάτες ενθουσιασμό και μεγάλη αλλαγή στη διάθεση σου. Θα δεις ότι η σχέση σου αποκτά νόημα και διάθεση να βγείτε να χαρείτε ο ένας τον άλλον. Ο Ήλιος στον Ταύρο σου φέρνει εκείνη την ανάγκη να απολαύσετε τις ερwτικές στιγμές αλλά και να το ρίξετε έξω σαν ζευγάρι. Όπως κατάλαβες Υδροχόε μου είναι ένα διήμερο ξεχωριστό και ιδιαίτερο, απόλαυσε το.

Για εσένα αγαπημένε μου Υδροχόε που είσαι εδώ και καιρό μόνος-η, είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξουν πολλά στα αισθηματικά σου, η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να διεκδικήσεις με έντονο και παρορμητικό θα έλεγα τρόπο μια θέση στον έρωτα. Έχεις πολύ δυνατές ευκαιρίες λοιπόν να κάνεις μια δυνατή νέα γνωριμία και όλο αυτό να έχει ξεκινήσει από δικό σου τρόπο.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΙΧΘΥΣ

Είναι απρόσμενο το διήμερο αυτό, η Πανσέληνος για κάποιο λόγο σε κάνει να θες να μάθεις τι νιώθει ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου. Σαν να βγάζεις από μέσα σου μια ανασφαλή συμπεριφορά ή να έχεις ανάγκη να ακούσεις πράγματα από το ταίρι σου. Το κάνεις λίγο εσκεμμένα αλλά δεν σε αδικώ που θες να ακούσεις το «Σ’ αγαπώ», αρκεί να μην το παρακάνεις.

Η φιλία για εσένα αυτό το διήμερο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, θα θελήσεις να είσαι κοντά σε άτομα που πραγματικά σε αγαπούν και στο έχουν αποδείξει με την πάροδο του χρόνου. Θες να περάσεις στιγμές με φιλικά σου άτομα για να μπορέσεις να εκφράσεις τα όσα νιώθεις, έχεις ανάγκη από μια φιλική κουβέντα αλλά και συμβουλή. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου όμως προσπάθησε να μην μπλέξεις τη φιλία με το ερwτικό κομμάτι, έχω λόγο που στο λέω.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα