Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

Η νέα Σελήνη στον Κριό αγαπημένα μου ζώδια δημιουργεί ενθουσιασμό και υπόσχεται νέες γνωριμίες, φλερτ και δημιουργία μας νέας σχέσης. Μπορεί να επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια, όμως σίγουρα μας δίνει μια ώθηση για αλλαγή σε όλα τα ζώδια.

Advertisements

Η Σελήνη θα είναι στον Ταύρο αυτό το Σαββατοκύριακο οπότε η ασφάλεια, η σταθερότητα και η καλοπέραση θα έλεγα είναι μέσα στις επιθυμίες μας.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός που συμβάλει στο να περάσουμε ένα αξιόλογο και συναισθηματικό διήμερο είναι το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο όπου μας κάνει να αφήνουμε τα όνειρα και να περνάμε σε πράξεις, να διεκδικήσουμε αυτό το διήμερο με σθένος τα θέλω και τις επιθυμίες μας.  Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά για κάθε ζώδιο, πως θα περάσει το διήμερο αυτό. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 6 με 7 Απριλίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, τουτέστιν; Νέα ξεκινήματα, αλλαγή στη διάθεση, αισιοδοξία και ενθουσιασμός σε περιμένουν αυτό το διήμερο. Οπότε κατανοείς ότι πρόκειται για ένα πολύ όμορφο διήμερο όπου θα θελήσεις να μπει η σχέση σου σε νέες βάσεις και αποζητάς να ανανεωθείτε με κάθε τρόπο. Η αλλαγή που θα δεχθεί ο δεσμός σου μπορεί να είναι ένα μικρό ταξίδι, μια αλλαγή οικείας, ακόμη και η πρόταση για να πάτε τη σχέση σας πιο σοβαρά. Ότι και αν προκύψει το διήμερο αυτό να θυμάσαι πως θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Αγαπημένε αλλά ταυτόχρονα μοναχικέ μου Κριέ, αυτό το διήμερο για εσένα είναι άκρως ελπιδοφόρο και έχει πολλές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται καθόλου να κάνεις μια νέα και πολύ σημαντική γνωριμία. Το να γνωρίσεις ένα άτομο μέσα στο διήμερο και να αρχίσει να χτυπά η καρδιά σου πιο δυνατά είναι κάτι παραπάνω από εφικτό, μην ξεχνάς η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου πραγματοποιείται.
Διάβασε επίσης: Απρίλιος 2019: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη αγαπημένε μου Ταύρε θα βρίσκεται στο ζώδιό σου αυτό το Σαββατοκύριακο, μιλάμε λοιπόν για ένα διήμερο που αποζητάς την ηρεμία και την ασφάλεια στο δεσμό σου. Σε συνάρτηση με το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δεν φοβάσαι να πεις τι νιώθεις ή ακόμη καλύτερα τι ζητάς από τον άνθρωπο σου. Αφήνεις τα όνειρα στην άκρη για αυτό το διήμερο και περνάς σε πράξεις, αναλαμβάνεις δράση και ανακοινώνεις στο ταίρι σου κάθε ιδέα ή επιθυμία σου.

Για εσένα που είσαι μόνος-η Ταύρε μου είναι ένα διήμερο αρκετά ιδιαίτερο και ανανεωτικό για την ερωτική σου ζωή. Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το πιο σημαντικό με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να κάνεις σοβαρή γνωριμία ή δημιουργία σχέσης με πρόσωπο ώριμο ή χαρακτήρα που σου εμπνέει μεγάλη ασφάλεια. Με αργά και σταθερά βήματα θα δημιουργηθεί κάτι όμορφο και με ανοιχτό παραθυράκι για διάρκεια.
Διάβασε επίσης: Απρίλιος 2019: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσένα Δίδυμε μου το διήμερο αυτό συνεχίζει να είναι αρκετά αισιόδοξο και ανανεωτικό, η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι σε πολύ καλό σημείο και οι εντάσεις ανήκουν στο παρελθόν πια. Επίσης το διήμερο αυτό θα αρχίσεις να αποκαλύπτεις κάποια κοινά όνειρα σου για τη σχέση σου, και στο λέω αυτό για εσένα που πρόσφατα μπήκες σε μια σχέση. Δειλά – δειλά αρχίζεις να δείχνεις το δέσιμο που έχεις και εκφράζεις κάποιες επιθυμίες ή θέλω σου που αφορούν η πραγματοποίηση τους τον άνθρωπο που έχεις στο πλάι σου. Μην φοβηθείς και μην κάνεις πίσω.

Μοναχικέ μου Δίδυμε για εσένα το διήμερο αυτό συνεχίζει να είναι κοινωνικό, αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο στο να σε κολακεύσει κάποιο άτομο. Εισπράττεις με κάθε τρόπο φιλοφρονήσεις και ανοιχτό φλερτ , είναι μια πολύ όμορφη περίοδος για εσένα αυτή, η οποία σου ανεβάζει την ψυχολογία. Για να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση όμως θα πρέπει να κατασταλάξεις στο ποιο άτομο σου ταιριάζει πιο πολύ, είναι πολύ όμορφο να σε διεκδικούν και δεν θεωρώ πως θα το θυσίαζες.
Διάβασε επίσης: Απρίλιος 2019: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό σου φέρνει αναγέννηση στα αισθηματικά σου, από αυτό το διήμερο βλέπεις θετική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, νιώθεις ότι κάτι αλλάζει για καλό σκοπό στη σχέση σου. Ξεκινά μια νέα εποχή για εσένα και το ταίρι σου, ίσως να αποφασίσετε να μείνετε μαζί, ίσως να σχεδιάζετε από κοινού ένα μακρινό ταξίδι κάτι που θα σας ενώσει συναισθηματικά και θα σας ανεβάσει τη διάθεση. Όποιο γεγονός και αν συμβεί που δείχνει να πραγματοποιείτε με έναν αυθόρμητο τρόπο έχει αντίκτυπο στο να βγουν στην επιφάνεια τα αληθινά συναισθήματα σας.

Καρκίνε μου που είσαι μόνος-η για εσένα η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον παρορμητικό Κριό σου φέρνει ξαφνικά νέες γνωριμίες και αλλαγή στη συμπεριφορά και στη διάθεση σου. Αν θες να δημιουργήσεις μια σχέση σταθερή το διήμερο αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξουν πολλά, να βγεις από το καβούκι σου και να μην φοβάσαι να φλερτάρεις ή να δείξεις το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο. Αφέσου χωρίς να νιώθεις ότι δημιουργείς κάτι δεσμευτικό ή κάτι που δεν θα μπορείς να πάρεις πίσω αν ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου καταλάβεις ότι δεν σου ταιριάζει.
Διάβασε επίσης: Απρίλιος 2019: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

ΛΕΩΝ

Πολύ θετική περίοδος είναι αυτή για εσένα Λέοντα μου, πιο συγκεκριμένα το διήμερο αυτό έχει ευχάριστες επαφές, κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει αλλά και θες να πας, έχει ερωτική ανανέωση με το ταίρι σου και πολλές βόλτες και εξόδους. Την Δευτέρα σίγουρα θα έχεις όμορφο και γαλήνιο χαμόγελο πηγαίνοντας στη δουλειά, αποδεικνύοντας ότι πέρασες πολύ όμορφες στιγμές. Αυτό που θα σου μείνει αξέχαστο είναι πως υπήρχε η απόλυτη συνεννόηση με το ταίρι σου και ότι κάνατε πράγματα που θέλατε και οι δυο.

Advertisements

Λέοντα μου για εσένα που είσαι μόνος-η είναι ένα διήμερο που ενώ μπορεί να μην έχεις ένα ταίρι και ενδεχομένως να θέλεις να αποκτήσεις, αυτό εσένα δεν σε ενοχλεί και πολύ. Περνάς ένα υπέροχο διήμερο και μοιάζει να περνάς πάρα πολύ καλά με τον εαυτό σου, αν είναι να έρθει κάτι καλό, καλώς να έρθει αλλά δεν θα πέσεις και ανάσκελα, έχεις πολύ καλή παρέα, περνάτε πολύ δυνατές στιγμές και αυτό σου ανεβάζει πολύ και την ψυχολογία.
Διάβασε επίσης: Απρίλιος 2019: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη να είναι στον Ταύρο και το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο χαλαρό και πολύ ήρεμο. Επιφυλάσσει ένα είδος ξεκαθαρίσματος απέναντι στο ταίρι σου, μια πολύ ανοιχτή συζήτηση θα ανοίξει το δρόμο για μια κοινή και σίγουρη πορεία. Αν η σχέση σας δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα και δεν είσαι σίγουρος-η για τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου το Σαββατοκύριακο αυτό νιώθεις με έμπρακτο τρόπο ασφάλεια ότι έχεις κάνει τη σωστή επιλογή.

Για εσένα Παρθένε μου που είσαι μόνος-η αυτό το διήμερο έχεις την ανάγκη για ουσιαστική επικοινωνία, θες να κάνεις μια ώριμη κουβέντα να ακονίσεις το μυαλό σου και να νιώσεις την ωριμότητα μιας σχέσης. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σου φέρνει μια γνωριμία με ώριμο (ίσως και μεγαλύτερο σε ηλικία) άτομο με το οποίο μπορείς να κάνεις πολύ σταθερά βήματα στο μέλλον. Μια σχέση διαφορετική από όλες τις άλλες ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα σε αυτό το διήμερο, αρκεί να το επιθυμήσεις.
Διάβασε επίσης: Απρίλιος 2019: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ με την νέα Σελήνη στον Κριό να περιμένεις το διήμερο αυτό ανανέωση στην ερωτική σου ζωή, αν ένιωθες ότι είχε χαθεί η μαγεία σας, ότι κάπου είχε βαλτώσει η σχέση σας και ότι είχε χαθεί το ενδιαφέρον σας, η νέα Σελήνη φέρνει χαμόγελα αισιοδοξίας. Θα περάσεις ένα άκρως ανανεωτικό διήμερο, ενδέχεται να ετοιμάζεις ένα μικρό ή μεγάλο ταξίδι με το ταίρι σου, ίσως για τις μέρες του Πάσχα, είναι όμως μια διαδικασία που θα σου χαρίσει απίστευτη αισιοδοξία και χαρά.

Λοιπόν Ζυγέ μου, ήρθε η ώρα να αποκατασταθείς ερωτικά και αυτό μπορεί να συμβεί μέσα στο διήμερο φέρνοντας σου η νέα Σελήνη στον Κριό νέα και πολύ αξιόλογη γνωριμία. Είναι ένα αρκετά κοινωνικό Σαββατοκύριακο και βλέπεις ότι σε έξοδο σου γίνεσαι μαγνήτης για να σε φλερτάρουν. Η επιλογή στο πιο άτομο θα θελήσεις να κερδίσει την καρδιά σου και να δημιουργήσεις σχέση θα γίνει με τον πιο αυθόρμητο τρόπο, η επιλογή που κάνεις είναι ξεκάθαρα το άτομο που σε διεκδικεί με τον πιο ορατό τρόπο.
Διάβασε επίσης: Απρίλιος 2019: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε μου Σκορπιέ το διήμερο αυτό για εσένα είναι θα έλεγα άκρως αποκαλυπτικό και με αρκετές κινήσεις. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σου δημιουργεί μια περίεργη ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα με το ταίρι σου. Δεν εννοώ πως έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου ή ότι έχει συμβεί κάτι και σε έχει βάλει σε περίεργες σκέψεις, όχι δεν συμβαίνει κάτι από αυτά, θες όμως να ξέρεις που βαδίζεις στο μέλλον. Θες μια ώριμη σχέση και μιλά ανοιχτά για τα θέλω σου. Η αλήθεια είναι πως αυτό το διήμερο θα βρεις και ανταπόκριση σε όλες αυτές τις επιθυμίες.

Για εσένα Σκορπιέ μου που δεν έχεις μια σχέση αλλά επιθυμείς να αποκτήσεις, το διήμερο αυτό είναι ιδανικό για να κάνεις την πολυπόθητη εκείνη γνωριμία που θα σε βγάλει από την μοναχικότητα. Είναι το Σαββατοκύριακο αυτό ιδανικό για ξεκίνημα σχέσης και μάλιστα πολύ σοβαρής και ώριμης. Μήπως σε παντρεύω Σκορπιέ μου και δεν το έχω καταλάβει;
Διάβασε επίσης: Απρίλιος 2019: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε μου Τοξότη, το διήμερο αυτό για εσένα θα έλεγα πως είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο και όμορφο. Είναι ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο που σίγουρα θα σου έχει κάνει περίεργη αίσθηση τις τελευταίες ημέρες ότι κάτι έχει αλλάξει. Μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον άνθρωπο σου, να συνεννοηθείτε και να βρείτε μια λύση για θέματα που σας οδηγούσαν σε αδιέξοδο κατά το παρελθόν. Αν επιθυμείς να κανονίσεις ένα ταξίδι ή μια απόδραση και χρειάζεσαι να βρείτε μια κοινή λύση στον προορισμό ή σε κάποιες λεπτομέρειες άνοιξε την κουβέντα αυτό το διήμερο θα πάρεις χαρά από την εξεύρεση λύσης.

Για εσένα που είσαι μόνος-η να θυμάσαι πως αυτό το διήμερο είναι ένα αρκετά θετικό στο να νιώσεις μεγάλη αυτοπεποίθηση, βλέποντας ότι έχεις ερωτικό σουξέ και δέχεσαι απροκάλυπτα το φλερτ. Μια έξοδος σου αρκεί για να σε βοηθήσει να βγεις από το καβούκι σου και να δώσεις χώρο στον ίδιο σου τον εαυτό να ερωτευθείς ή έστω να νιώσεις ένα σκίρτημα στην καρδιά σου. Αν επιθυμήσεις να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση να θυμάσαι πως αυτό το διήμερο είναι πολύ καλό και ελπιδοφόρο στο να το επιτύχεις.
Διάβασε επίσης: Απρίλιος 2019: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό ανοίγει τους ορίζοντες σου στον ερωτικό τομέα και βλέπεις ότι βγαίνεις από το βάλτο της ρουτίνας. Η διάθεση σου ανεβαίνει και αρχίζεις να κάνεις όνειρα με τον-την σύντροφό σου. Το διήμερο αυτό είναι ιδανικό για να αλλάξουν τα πάντα στο δεσμό σου, επίσης η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο οπότε αυτό συμβάλει στο να περάσετε ένα πολύ διαφορετικό, ξεκούραστο και αναζωογονητικό διήμερο.

Για εσένα Αιγόκερε μου που είσαι μόνος-η, η νέα Σελήνη στον Κριό σε καλεί να βγεις έξω και να διασκεδάσεις, να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και να έχεις όμως ταυτόχρονα και τις κεραίες σου ανοιχτές διότι ο νέος έρωτας καραδοκεί να εισβάλει στη ζωή σου. Με την Σελήνη να είναι στον Ταύρο λοιπόν καλοπέραση και νέα γνωριμία πάνε μαζί. Ήρθε η στιγμή να βρεις αυτό που έψαχνες τόσο καιρό.
Διάβασε επίσης: Απρίλιος 2019: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λατρεμένε μου Υδροχόε, είναι ένα Σαββατοκύριακο για εσένα αρκετά πρωτοποριακό και αναζωογονητικό για την αισθηματική σου ζωή, μπορείς να κάνεις παράτολμα σχέδια και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπό σου. Θα εντυπωσιαστεί το ταίρι σου από την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα πάρεις και ενδεχομένως να εισπράξεις το πάθος ως ανταπόδοση. Αυτό που εμένα μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση για αυτό το διήμερο είναι πως αντιλαμβάνεσαι πως έχετε τα ίδια θέλω και επιθυμίες, νιώθεις την βεβαιότητα της πιο σωστής επιλογής ερωτικού συντρόφου και όχι μόνο.

Για εσένα Υδροχόε μου που είσαι μόνος-η αυτό το διήμερο είναι πραγματικά πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Κρύβει μεγάλες εκπλήξεις στο να δημιουργήσεις μια σχέση, όχι όμως με νέο άτομο αλλά με πρόσωπο που σας συνέδεε φιλία είτε κάποια γνωριμία που δεν είχε εξελιχθεί ποτέ σε κάτι πιο ερωτικό. Είναι ευκαιρία μεγάλη, ερωτικό σου απωθημένο να διαπιστώσεις κατά πόσο αξίζει να είστε μαζί ή όχι.
Διάβασε επίσης: Απρίλιος 2019: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

ΙΧΘΥΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο αυτό το διήμερο πρωταρχική σου ανάγκη είναι να νιώσεις ασφάλεια και ισορροπία από το ταίρι σου, θα δημιουργήσεις τις ιδανικές στιγμές ώστε να καταλάβεις αν υπάρχει μια τέτοια πρόθεση από μεριάς του. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο η αλήθεια είναι πως σε βοηθά σε αυτό το κομμάτι στο να περάσει η σχέση σου σε μια πιο ώριμη φάση. Αν διαθέτεις μια απλή σχέση και δεν έχετε κάνει κουβέντα ακόμη για το μέλλον της σχέσης σου, το διήμερο αυτό είναι ιδανικό για να νιώσεις ότι έχεις κάνει πολύ σωστή επιλογή συντρόφου.

Για εσένα Ιχθύ μου που είσαι μόνος-η αυτό το διήμερο σου φέρνει έναν πολύ διαφορετικό έρωτα, δεν είναι μια γνωριμία που γίνεται με αναπάντεχο και τρελό τρόπο, είναι μια συνάντηση που δημιουργείτε κάτω από συνθήκες μια ώριμης εξομολόγησης, πρόσωπο που ξέρει πολύ καλά τι θέλει και πως το θέλει από μια σχέση σου προτείνει να ζήσετε μαζί κάτι ανάλογο. Αν η επιθυμία σου είναι να αποκτήσεις μια νέα και σταθερή σχέση, τότε να ξέρεις πως αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό να το επιτύχεις.
Διάβασε επίσης: Απρίλιος 2019: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα