Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24/3/2019)

Πάλι τυχεροί είμαστε αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, μιας και άλλο ένα τριήμερο είναι μπροστά μας. Καλά να περάσουμε λοιπόν και να φορτίσουμε όλοι τις μπαταρίες μας. Οι μέρες αυτές είναι για κάποια ζώδια όχι και τόσο θετικές μιας και ο ανάδρομος Ερμής κάνει μια όχι και τόσο θετική σύνοδο με τον Ποσειδώνα και μας κάνει να μην έχουμε και τόσο καλή διάθεση. Μιλάμε για κάτι περαστικό.

Advertisements

 

 

Από την άλλη η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό οπότε τα πάθη φουντώνουν και ο ερwτισμός χτυπά κόκκινο. Εκμεταλλεύσου τις δύο αυτές μέρες να εκφράσεις τις απόκρυφες σου σκέψεις και την έλξη σου για το πρόσωπο που ποθείς. Επίσης την Δευτέρα η Σελήνη περνά στο Τοξότη και η αισιοδοξία εισβάλει στην ζωή μας και η κοινωνικότητα μας, μας ωθεί να κάνουμε νέες γνωριμίες.  Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια ζώδια θα περάσουν ένα ευχάριστο, ερwτικό και διασκεδαστικό διήμερο; Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 23 με 24 Μαρτίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ για εσένα το Σαββατοκύριακο αυτό θα είναι αρκετά ήρεμο στην αισθηματική σου ζωή. Μοιάζει η σχέση σου να έχει περάσει από μια μπόρα και καταιγίδα και τώρα και οι δυο σας να έχετε ξεθυμάνει. Βρήκατε τις απαιτούμενες ισορροπίες, είπατε όλα εκείνα που νιώθατε, εκτονωθήκατε με την Πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε και τώρα θέτετε νέες βάσεις. Αυτό το διήμερο θα καταλάβεις πως υπάρχει αγάπη ουσιαστική που σας ενώνει και πραγματικά θα το χαρείς.

Αν δεν διαθέτεις Κριέ μου μια σχέση και με ρωτούσες ποια μέρα θα ήταν πιο ευνοϊκή για εσένα στα αισθηματικά σου, θα σου απαντούσα πως η Κυριακή το βράδυ και πιο πολύ η Δευτέρα είναι πιο τυχερές για εσένα μέρες. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη οπότε έχεις αφήσει πίσω σου την πεσμένη διάθεση λόγω Πανσελήνου και γίνεσαι πιο κοινωνικός χαρακτήρας και πιο πρόσχαρος να κάνεις μια νέα γνωριμία ή και γιατί όχι να φλερτάρεις.

Advertisements

 

ΤΑΥΡΟΣ

Χρειάζεται το διήμερο αυτό αγαπημένε μου Ταύρε προσοχή και διπλωματία στη σχέση σου. Η Σελήνη από το Σκορπιό δημιουργεί ένα θολό τετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί εντάσεις στην αισθηματική σου ζωή. Μην έρθεις σε κόντρα με το ταίρι σου, ότι και αν ακούσεις διότι το μόνο που θα επιτύχεις είναι να στεναχωρηθείς και να απαντήσεις πικάροντας το ταίρι σου. Ίσως να μετανιώσεις για ότι πεις και η στιγμή να μην είναι κατάλληλη για να πεις σε αντιπαραθέσεις. Από Δευτέρα είναι πολύ πιο ευχάριστο το κλίμα για εσένα και τη σχέση σου, οπότε μην χαλάσεις τη διάθεση σου για κάτι που δεν είναι ουσιαστικό και σοβαρό.

Είσαι μόνος-η Ταύρε μου; Θα συνεχίσεις το Σάββατο και την Κυριακή να προτιμάς την απομόνωση αλλά από τη Δευτέρα και έπειτα η διάθεση σου αλλάζει εντελώς. Θα είσαι το Σάββατο βράδυ κάπως στις κλειστές σου αλλά η αισιοδοξία την Κυριακή το βράδυ και έπειτα κυριαρχεί και σε κάνει να θες να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει ή να δείξεις με τα μάτια ότι αν επιθυμεί το πρόσωπο αυτό να σε πλησιάσει έχεις ανάψει το πράσινο φως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λατρεμένε μου Δίδυμε, το Σαββατοκύριακο αυτό δεν μπορώ να πω ότι είναι και το πιο ιδανικό για εσένα. Ο Ερμής που είπαμε είναι ανάδρομος δημιουργεί σύνοδο με τον Ποσειδώνα, αυτό σημαίνει πως νιώθεις μέσα σου ανασφάλεια και φόβο. Οι φοβίες αυτές έχουν να κάνουν με την σχέση σου και αισθάνεσαι έντονα πως τα ελαττώματα σου είναι ορατά στο ταίρι σου. Μια κακοκεφιά και έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου θα την έχεις. Πες αυτό που νιώθεις στο-στη σύντροφό σου, βγάλε από μέσα σου τις φοβίες σου προκειμένου να σε καθησυχάσει διότι δεν είναι παρά μόνο αρνητικές σκέψεις.

Το να κάνεις μια νέα γνωριμία Δίδυμε μου αυτό το διήμερο φαντάζει λίγο αδύνατο. Ο λόγος είναι η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα. Δεν νιώθεις καλά με εσένα, θα έχεις μειωμένη αυτοπεποίθηση και θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να απομονωθείς. Θες να τα πεις με τον εαυτό σου και αυτό δεν είναι αρνητικό για εμένα, ανασυντάξου και κάνε όνειρα, όταν θα νιώσεις εσύ θετικά και καλά με εσένα τότε θα νιώσουν και οι άλλοι μαζί σου. Οπότε το επόμενο διήμερο θα σου έχω πιο καλά νέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Για εσένα Καρκίνε μου το Σαββατοκύριακο αυτό θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένο, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό πράγμα που σημαίνει πως διαθέτεις μια τέλεια ευκαιρία να έρθεις κοντά με τον άνθρωπο σου και ο ερwτισμός σας να είναι διάχυτος. Τέλειες και ιδανικές στιγμές θα περάσεις με το ταίρι σου σε σημείο οι σχέσεις σας να συσφίξουν πραγματικά πολύ. Αν σχεδιάζετε να πάτε κάπου ενόψει τριημέρου, μην το αναβάλετε, είτε πάτε μακριά είτε κοντά λίγη σημασία έχει, θα είναι ένα αξέχαστο διήμερο και για τους δυο σας.

Μην αρνηθείς να δεχθείς καμία πρόταση για έξοδο, απόδραση ή ταξίδι, στο εγγυώμαι ότι θα περάσεις υπέροχα. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που μπορεί να σου δώσει πολλά στον ερwτικό τομέα, η Σελήνη θα είναι στο Σκορπιό όποτε έχεις διάθεση και εσύ να φλερτάρεις με ένα μυστήριο να σε καλύπτει και να ανεβάζει τη λίμπιντο σου. Μην προτιμήσεις μόνο να κάνεις μια απαγορευμένη σχέση γιατί ναι μεν το πάθος αγγίζει κορυφή όμως η πορεία σας είναι αναμφίβολη.

 

 

ΛΕΩΝ

Για εσένα αγαπημένε μου Λέοντα το τριήμερο αυτό θα έλεγα ότι όσο περνούν οι μέρες γίνεται ολοένα και καλύτερο. Η πιο τυχερή για εσένα και το ταίρι σου είναι η Δευτέρα μιας και η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Τοξότη σε ευνοεί αρκετά στο να έχεις μια πιο πρόσχαρη διάθεση και να έχεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου αλλά και την ευτυχία που νιώθεις για τον άνθρωπο που έχεις στο πλάι σου.

Αν είσαι μόνος-η Λέοντα μου το τριήμερο αυτό και πιο συγκεκριμένα η Κυριακή και η Δευτέρα είναι τέλειες μέρες για να μπορέσεις να κάνεις πολλές νέες γνωριμίες και δεν εννοούμε να αυξήσεις τους φίλους σου αλλά μέσα από το νέο περιβάλλον αυτό να διαπιστώσεις ότι ένας νέος έρωτας μπορεί να γεννηθεί. Ο τρόπος που προσεγγίζεις νέα άτομα είναι παιχνιδιάρικος και φιλικός οπότε αυτό δεν αφήνει κανένα περιθώριο να μην νιώσει οικειότητα μαζί σου, εκμεταλλεύσου το.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχουμε και λέμε Παρθένε μου, ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ρίχνει τη διάθεσή το Σαββατοκύριακο. Σου δημιουργεί αρνητικές σκέψεις και σε κάνει να νιώθεις αμφιβολίες για τα αισθήματα σας στη σχέση σου. Είσαι στις κακές σου αυτό το Σαββατοκύριακο και είναι σαν να νιώθεις ενοχές και πίεση για κάτι, θα σου αποκαλύψω πως είναι κάτι παροδικό, μην δώσεις μεγάλη σημασία και έκταση, άδικος κόπος θα είναι. Αν θες να μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν στο ταίρι σου κάνε το, για να σε ενθαρρύνει και να σου ανεβάσει τη διάθεση.

Είσαι μόνος-η Παρθένε μου; Μπορεί αυτό το διήμερο να μην είναι και τόσο θετικό στο να γυρίσεις σελίδα, να μην είναι ιδανικό να κάνεις μια νέα και αξιόλογη γνωριμία, μπορεί να μην είσαι και τόσο αισιόδοξος-η. Αλλά μην ξεχάσεις ότι είναι απλά ένα περαστικό διάστημα. Το επόμενο θα σου έχω σίγουρα πιο θετικά νέα, προτίμησε να είσαι με άτομα που σε αγαπούν και κυρίως ανεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σου.

ΖΥΓΟΣ

Πανσέληνος είναι και πέρασε ή θα περάσει πιο έντονα η επιρροή της την Κυριακή προς Δευτέρα. Αναστατώθηκες, ήρθαν κάπως τα πάνω κάτω στα αισθηματικά σου αλλά το διήμερο αυτό είναι πιο ευνοϊκό και για τους δυο σας. Θα έχεις ηρεμία και χαλαρή διάθεση, είναι πολύ καλές μέρες ώστε να δείξετε πως όποιες κόντρες και εντάσεις σας έφεραν τριβή στη σχέση δεν στάθηκαν αρκετές να σας κάνουν κακό. Ειδικά τη Δευτέρα η εξωστρέφεια σε κάνει να νιώθεις πιο ερwτικά από ποτέ για το ταίρι σου. Δείξε τι νιώθεις.

Είσαι μόνος-η Ζυγέ μου, από Δευτέρα ίσως να μην είσαι . Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη και σε κάνει άκρως κοινωνικό πλάσμα. Δώσε βάση σε όποια νέα γνωριμία σου παρουσιαστεί, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να σε πολιορκήσει κάποιο άτομο, μην φοβηθείς το νέο ξεκίνημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται το διήμερο αυτό στο ζώδιό σου, ιδανικό διάστημα λοιπόν να περάσεις παθιασμένες και άκρως ερwτικές ημέρες με το ταίρι σου. Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι θες να αποχωριστείς λόγω τριημέρου το σπίτι σου, ( κάνε ότι αισθάνεσαι) σημασία δεν έχει το μέρος αλλά με ποιο άτομο είσαι. Σίγουρα το διήμερο αυτό θα αισθανθείς ποσό τυχερό άτομο είσαι που έχεις την σχέση αυτή με έμπρακτο τρόπο.

Με την Σελήνη να είναι στο ζώδιό σου, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι εξαιρετικό για εσένα, μπορείς να επενδύσεις στο έμφυτο μυστήριο που η αύρα σου εκπέμπει, να σαγηνέψεις ένα άτομο με τον τρόπο σου. Επειδή όμως σου αρέσει πολύ το μυστήριο το ξέρουμε και οι δυο καλά. ΜΗΝ μπεις σε διαδικασία κρυφής ή παράλληλης σχέσης, θα περάσεις υπέροχα δεν το συζητώ αλλά δεν θα έχει τη διάρκεια που εσύ ζητάς αυτό το διάστημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη την Δευτέρα θα είναι στο ζώδιό σου, μέχρι τότε το Σαββατοκύριακο μπορεί να μην είναι και το πιο ιδανικό για εσένα και την αισθηματική σου ζωή. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σου ρίχνει κάπως τη διάθεση και σε κάνει να νιώθεις ανασφάλειες. Θα κάνεις υπομονή για να περάσουν όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που θα βιώνεις. Θα είναι σαν μια ομίχλη η οποία τη Δευτέρα θα διαλυθεί ως δια μαγείας. Δείξε στο ταίρι σου, ότι φοβία και αν νιώθεις, μην την κρατάς μέσα σου δεν σε βοηθά καθόλου.

Μείνε Τοξότη μου το διήμερο αυτό σε απόσταση αν το θελήσεις η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα, σε κάνει να έχεις κάποια ανασφάλεια για εσένα. Παρά το ότι είσαι το πιο αισιόδοξο ζώδιο είναι ένα διήμερο που δεν θα είσαι και τόσο. Η αισθηματική σου ζωή θα μπει σε δεύτερη μοίρα αλλά από Δευτέρα επανέρχεσαι στα κανονικά επίπεδα σου. Τότε μπορείς να κάνεις και μια νέα γνωριμία, τότε που και η Σελήνη έρχεται στο ζώδιό σου.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσένα Αιγόκερε μου το διήμερο αυτό δεν θα μπορούσα να σου πω πως είναι σούπερ αλλά ούτε και αρνητικό. Νομίζω ότι έχεις ανάγκη την αγκαλιά και την ηρεμία της σχέσης σου, όσο ποτέ άλλοτε. Πράγματι καταφύγιο για εσένα είναι ο δεσμός σου και εκφράζεις με κάθε τρόπο πως το χάδι είναι αυτό που έχεις πιο πολύ ανάγκη, μην περιμένεις να το καταλάβει από μόνος του ο άνθρωπος σου αλλά εξέφρασε το με κάθε φανερό τρόπο.

Advertisements

Είσαι ένα Αιγοκεράκι μόνο; Μπορείς το διήμερο αυτό αν το θελήσεις και αν πραγματικά το επιθυμήσεις να σπάσεις τη μοναξιά σου, πόσο εύκολο όμως είναι αυτό για εσένα; Και εννοώ με αυτό ότι δεν έχεις μάθει να εκφράζεις ανοιχτά τις ανάγκες σου, θα σε παρακαλέσω να φλερτάρεις ανοιχτά, θα σου βγει σε ΚΑΛΟ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα είναι την Δευτέρα στον Τοξότη μέχρι τότε θα περάσεις ένα αρκετά διασκεδαστικό διήμερο με πολλές συναντήσεις και εξόδους. Δεν έχεις σκοπό να απομονωθείς με το ταίρι σου οπότε θα έχει λίγη κούραση αυτό. Θα κάνετε όμως πολύ διαφορετικά πράγματα, πρωτότυπες ιδέες σε προορισμό θα σας ανανεώσουν πολύ και θα σας βγάλουν από την ρουτίνα. Θα είναι ένα άκρως ενωτικό και πολύ δεμένο Σαββατοκύριακο, θα αναδείξετε τα αισθήματα σας και λίγη κούραση σε εξόδους κακό δεν θα σας κάνει.

Είναι για εσένα που είσαι μόνος-η Υδροχόε μου ένα πολύ ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο, θα βγεις, θα διασκεδάσεις και θα περάσεις πολύ όμορφες στιγμές με την παρέα σου, δεν σου αποκλείω πως σε βραδινή σου έξοδο υπάρχει ενδεχόμενο μεγάλο για νέα γνωριμία και μάλιστα πολύ αξιόλογη.

 

ΙΧΘΥΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Σκορπιό το Σαββατοκύριακο, μιλάμε για ένα διήμερο που θα σε κάνει να επιθυμείς να δείξεις την παθιασμένη σου διάθεση στο ταίρι σου, να μην περιμένεις δηλαδή από εκείνο να σου εκφράσει τι νιώθει αλλά να διεκδικείς πράγματα. Πρόκειται για ένα απρόσμενο Σαββατοκύριακο που ενώ είσαι χαρακτήρας πιο συναισθηματικός εσύ από την μεριά σου δεν θέλεις να χάσεις την ευκαιρία και προσπαθείς με κάθε τρόπο να εκφράσεις την έλξη σου, ενώ έχεις ανταπόκριση μεγάλη.

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δεν σε βοηθά στο να περάσεις ένα ανέμελο και ερwτικό διήμερο, θα νιώθεις για κάποιο λόγο ενοχές για κάτι. Ίσως να θεωρείς πως η εξωτερική σου εμφάνιση χρειάζεται αλλαγή ή ότι εσύ ευθύνεσαι που είσαι μόνος-η, ότι δηλαδή κάνεις κάτι λάθος. Θα σου αποκαλύψω πως είναι μόνο κακές σκέψεις αυτές και ότι από Δευτέρα η διάθεση σου θα αλλάξει εντελώς προς το θετικό.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα