Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

Καλό τριήμερο να έχουμε αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες! Ηλιόλουστο και γεμάτο χαρά και αισιοδοξία τριήμερο καταφτάνει και σπεύδω αμέσως να σας ενημερώσω πως θα περάσετε στον αισθηματικό τομέα.

Advertisements

 

Συναισθηματικό θα έλεγα είναι για κάποια ζώδια το τριήμερο αυτό, με τον Ήλιο σε εξάγωνο Κρόνο επιθυμούμε να είμαστε με άτομα που υπάρχει σύμπνοια απόψεων. Η Σελήνη στον Ταύρο και ο Άρης σε εξάγωνο Ποσειδώνα μας ωθεί να περάσουμε ένα ήρεμο και χωρίς εντάσεις διήμερο, επιζητούμε την γαλήνη και αποφεύγουμε με κάθε τρόπο άτομα που μας προκαλούν ένταση. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο αυτό το τριήμερο της αποκριάς!

Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 9 με 10 Μαρτίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

 ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ το σκηνικό του διήμερου ή πιο σωστά τριημέρου συνθέτετε από ανάλαφρη διάθεση, ανάγκη για ηρεμία στην αισθηματική σου ζωή και να βρεις τον τρόπο να χαλαρώσεις αρμονικά με το ταίρι σου. Είναι λίγο περίεργο το κλίμα βέβαια και υπάρχει μια ασάφεια και ασυνεννοησία , ενδεχομένως το τριήμερο ταξιδάκι που έχετε κανονίσει να μην σας βγει επακριβώς στο πρόγραμμα και να υπάρχουν αλλαγές που θα σας χαλάσουν τη διάθεση, δεν θα τα καταφέρει όμως ο ανάδρομος Ερμής να μπει εμπόδιο στις ευτυχισμένες στιγμές που θα ζήσετε.

Advertisements

Για εσένα Κριέ μου που είσαι μόνος-η να θυμάσαι πως αυτό το Σαββατοκύριακο οι καλοί φίλοι είναι εκεί και σε περιμένουν για να σε κάνουν να μην αισθανθείς δευτερόλεπτο μοναξιά. Είναι ικανοί να σε ωθήσουν με την παρότρυνση τους σε μια νέα γνωριμία ή να σχεδιάσουν κάτι υπόγεια για την ευτυχία σου, να σου φέρουν ένα πρόσωπο χωρίς να το ξέρεις με σκοπό την γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα η διάθεση σου σίγουρα δεν θα είναι ανεβασμένη. Θα έχεις μια πτώση ενέργειας και ίσως να προέρχεται από συσσωρευμένη κούραση της εβδομάδας. Παρά το ότι θα είναι ένα ηλιόλουστο τριήμερο αποζητάς ναι μεν να περάσεις καλά με το ταίρι σου αλλά να μην είναι και το πιο έξαλλο διήμερο της ζωής σου. Απλές και ουσιαστικές στιγμές με τον-την σύντροφό σου συνθέτουν ένα σκηνικό ευτυχίας.

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου το διήμερο αυτό θες να χαλαρώσεις με κάθε τρόπο σίγουρα πέρασες μια δύσκολη και έντονη εβδομάδα, ζορίστηκες και θες να είσαι ζεν. Πράγματι όσο και αν το φιλικό σου περιβάλλον προσπαθήσει να σε κάνει animal party εσύ μπορεί να πας για να μην τους χαλάσεις το χατίρι αλλά δεν θα μπορέσουν να σε αποκαλέσουν και ψυχή της παρέας με αποτέλεσμα ο ερwτισμός και η διάθεση φλερτ να τα παίρνει ο χαρταετός ψηλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας χαμός το διήμερο αυτό και πιο πολύ από την Κυριακή και έπειτα που αρχίζει η Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου. Μιλάμε για ένα κοινωνικό τριήμερο, αλλά όλος αυτός ο κόσμος που συναντάς εσύ και το ταίρι σου η αλήθεια είναι πως θα είναι κάπως χαοτικό. Ο κυβερνήτης σου Ερμής γύρισε για τα καλά σε ανάδρομη πορεία και αυτό θα σου φέρει μια δυσκολία στο να συνεννοηθείς και να πάρετε μια κοινή απόφαση με τον άνθρωπό σου, όπως γα παράδειγμα το που και το πώς θα περάσετε το τριήμερο αυτό της αποκριάς. Επιστράτευσε την διπλωματία σου και αν τύχει και καμία αναποδιά στη σχέση σου, να θυμάσαι πως είναι παροδικό.

Advertisements

Για εσένα Δίδυμε μου που είσαι μόνος-η έρχεται ένα ξέφρενο Σαββατοκύριακο, με πολλά πέρα – δώθε και πολύ μα πάρα πολύ κόσμο να συναντάς και να επικοινωνείς. Ερwτική έλξη και φλερτ θα μπορούσες να βιώσεις ή και να εκφράσεις όμως λόγω ανάδρομου Ερμή στο αισθηματικό σκηνικό μπορεί να προκύψει και μια αναζωπύρωση ενός παλαιού και γνώριμου έρωτα σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ρίχνει την ενέργεια σου αυτό το διήμερο και σε κάνει να μην επιθυμείς και πολύ να βγεις να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, δεν είσαι για πολλά – πολλά αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό που πραγματικά θες είναι η συντροφικότητα αλλά με έναν πιο αρμονικό, γαλήνιο και ισορροπημένο τρόπο. Οι εντάσεις είναι κάτι που θα αποφύγετε με κάθε τρόπο το διήμερο αυτό, ακόμη και αν κάτι δεν σου αρέσει στον-στην σύντροφό σου δεν έχεις σκοπό να μπεις σε αντιπαράθεση.

Αυτό το διήμερο αγαπημένε μου και μοναχικέ Καρκίνε αποφεύγεις το προσκήνιο μιας εξόδου και προτιμάς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με κάθε τρόπο. Έχεις κουραστεί αρκετά την εβδομάδα αυτή είναι και ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που σου δημιουργεί μια πτώση ενέργειας και μια έλλειψη αισιοδοξίας. Μπορεί να μην είναι καλό διάστημα για έναν έρωτα όμως είναι αρκετά ευνοϊκό για μια εσωτερική ανασυγκρότηση.

 

ΛΕΩΝ

Όμορφο, χαρούμενο, λαμπερό και αισιόδοξο διήμερο σε περιμένει να ζήσεις, είναι φωτεινό και δεν το εννοώ από άποψη καλού καιρού αλλά είναι ένα συναίσθημα που αναβλύζει από μέσα σου. Είναι ένα ερwτικό και συναισθηματικό Σαββατοκύριακο, μπορείς να επενδύσεις σε κάτι σοβαρό, όπως μια μεγάλη αλλαγή στη σχέση σου, για παράδειγμα να δείτε το θέμα συγκατοίκησης. Καλό είναι να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου αλλά σε πρακτικό επίπεδο άσε να γυρίσει ο Ερμής σε ορθή πορεία και έπειτα προχώρα στην υλοποίηση τους.

Πλούσιο και γεμάτο το διήμερο αυτό, πολλές παρέες, κοινωνικότητα και με μεγάλη άνεση στο λόγο σου, αυτό ειδικά το τελευταίο κράτησε το γιατί μπορεί να γίνει το μυστικό σου όπλο σε μια νέα ερwτική ευκαιρία. Άδραξε την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί μέσα στο διήμερο να δημιουργήσεις με ένα πρόσωπο ένα κλίμα πιο ερwτικό, σχέση όμως λόγω ανάδρομου Ερμή μετέθεσε το πιο μετά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε μου Παρθένε το διήμερο αυτό θα το περάσεις πολύ επιλεκτικά, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο επιθυμείς να βρεθείς με άτομα που σου δημιουργούν ηρεμία ή τουλάχιστον μπορείτε να επικοινωνήσετε με σωστό και ομαλό τρόπο. Αν λοιπόν το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση στο δεσμό σου και όταν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε δεν μπορείτε να το κάνετε με ήρεμο διάλογο, καλό είναι να κρατήστε μια απόσταση προκειμένου να ηρεμίσουν τα πνεύματα και από τις δυο πλευρές.

Με την Σελήνη στον Ταύρο αλλά και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο, δεν σκοπεύεις να διαταράξεις την ηρεμία σου αυτό το Σαββατοκύριακο για κανένα λόγο. Όποιο άτομο θέλει να ακολουθήσει το τέμπο σου, ξέρει που θα σε βρει. Έτσι λοιπόν αν σκοπεύεις να βγεις φυσικά σε ένα ήρεμο μέρος, οι επαφές σου θα είναι μόνο με άτομα που σκέφτονται ακριβώς το ίδιο με εσένα, χαρακτήρες που ταιριάζουν απόλυτα μαζί σου είναι ευπρόσδεκτοι τις επόμενες μέρες και μπορούν να σου δημιουργήσουν κάτι ερwτικό μέσα σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Λατρεμένε μου Ζυγέ, αυτό το διήμερο είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο για εσένα και αναφέρομαι φυσικά στο συναισθηματικό κομμάτι. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που θα σου ανοίξει ένα ξεχωριστό δίαυλο επικοινωνίας με τον άνθρωπο που αγαπάς, μπορείτε να μιλήσετε για όνειρα, για σχέδια και κοινές επιθυμίες. Θα βρείτε λύσεις για θέματα που δεν τολμούσατε να αγγίξετε, ανοίγεις τα χαρτιά σου λοιπόν και εκφράζεις τις επιθυμίες σου βρίσκοντας στήριξη και κατανόηση από το ταίρι σου όμως. Αν αποφασίσεις να φύγετε αυτό το τριήμερο, να πάτε ένα ταξιδάκι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσετε υπέροχα.

Δεν σου επιτρέπω αυτό το διήμερο να μείνεις στο σπίτι, έχεις χιλιάδες λόγους να βγεις και να περάσεις υπέροχες μέρες. Ο καιρός θα είναι Ανοιξιάτικος και αυτό από μόνο του ως γεγονός σου ανεβάζει τη διάθεση εσένα, άλλο πόσο να έχεις στο πλάι σου καλή παρέα και φίλους. Δεν σου αποκλείω πως σε έξοδο σου μπορείς να έρθεις μούρη με μούρη με παλαιά σου αγάπη. Σκέψου καλά πριν αντιδράσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να μην είναι και το πιο κοινωνικό Σαββατοκύριακο αλλά είναι γεμάτο με ουσία και αληθινά ευτυχισμένες στιγμές. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο σου δημιουργεί την ανάγκη να είσαι με άτομα που σε κατανοούν και σε καταλαβαίνουν. Θες να προγραμματίσεις κάτι με το ταίρι σου για αυτό το τριήμερο, ελπίζω να έχετε τα ίδια θέλω στον προορισμό γιατί η όψη αυτή ζητά από εσένα να μην είσαι σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε καμία εκδήλωση ή έξοδο ή προορισμό. Θες την απόλυτη ηρεμία στα αισθηματικά σου και δε σκοπεύεις να το διαπραγματευτείς.

Αυθεντικές και ήρεμες στιγμές θες αυτό το διήμερο με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο τα μασκέ party και το τριήμερο για την Καθαρά Δευτέρα δεν σε βρίσκουν σύμμαχο. Θα θελήσεις να το περάσεις με καλή παρέα που έχετε τις ίδιες απόψεις ή και τον ίδιο χαρακτήρα, σε αντιπαράθεση δεν σκοπεύεις να μπεις. Αυτό σημαίνει πως γνώριμο πρόσωπο που στο παρελθόν έχει ένα μαγικό τρόπο να σε γαληνεύει, υπάρχει περίπτωση να κινηθείς στο μέρος του με ερwτικό σκοπό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ένα ιδιαίτερο, ξεχωριστό και ερwτικό διήμερο για εσένα αυτό, σίγουρα κάτι έχεις ετοιμάσει και προγραμματίσει. Λόγω του τριημέρου και δεδομένου της έμφυτης παιδικότητας σου, στάνταρ κάπου θα πάτε με το ταίρι σου, το πώς θα περάσεις μπορώ να στο εγγυηθώ εγώ από τη μεριά μου και πραγματικά είναι πολύ όμορφες οι στιγμές που σε περιμένουν. Όποια μικρή αναποδιά και ασυνεννοησία υπάρξει λόγω ανάδρομου Ερμή δεν υπάρχει περίπτωση να σας χαλάσει τη διάθεση.

Ευχάριστο και με νέα φλερτ θα είναι το διήμερο αυτό για εσένα, είναι αρκετά κοινωνικό και μπορείς να δείξεις με μια φιλική διάθεση στην αρχή ότι ένα πρόσωπο σου αρέσει. Η οικειότητα είναι ένα μέσο να προσεγγίσεις ερwτικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή και ακόμη να αποδεχθείς μια πρόταση που μπορεί να σου γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ξεκίνημα σταθερής σχέσης καλό είναι να κάνεις λίγο υπομονή να γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής για να έχει και την σταθερότητα που ζητάς.

Advertisements

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα αυτό το διήμερο τον μεν μυαλό και η καρδιά σου σε ωθούν να βγεις να διασκεδάσεις λόγω τριημέρου από την άλλη το σώμα δεν λέει να υπακούσει. Έχεις μια πτώση ενέργειας και διάθεσης, η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ κουραστική σίγουρα και οι αναποδιές που σου έτυχαν στα επαγγελματικά ή στην καθημερινότητα σου σε ωθούν να μην θυσιάσεις την ξεκούραση σου για τίποτε. Ανακοινώνεις στο ταίρι σου ότι δεν είσαι για πολλά πράγματα και σίγουρα επειδή αυτό είναι ορατό δεν μπορεί να στο αρνηθεί παρά να καθίσει πλάι σου και να ζήστε πολύ τρυφερές στιγμές.

Κάτι η Σελήνη στον Ταύρο και κάτι ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα αυτό το διήμερο επιθυμείς να περιοριστούν οι έξοδοι σου. Το σκηνικό έχει ως εξής : χαλαρή μουσική, να κλείσεις ένα μασάζ που θα σε αναζωογονήσει, λίγοι και καλοί στο σπίτι για ένα γευστικό φαγητό και πολύς ύπνος. Δεν σκοπεύεις να τα θυσιάσεις αυτά, ακόμη και αν σου έρθει η πιο δελεαστική, ερwτική πρόταση για έξοδο, κάνε αυτό που εσύ θεωρείς σωστό για τον εαυτό σου, σου έχω εμπιστοσύνη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι σκαρώνεις Υδροχόε μου για το τριήμερο αυτό; Κάτι πολύ όμορφο και ανέμελο ετοιμάζεις για το ταίρι σου. Είτε θα πας τριήμερο κάπου ή σκοπεύεις να βγεις με τον άνθρωπό σου, ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις σίγουρα θα περάσεις υπέροχες στιγμές. Είναι ένα απολαυστικό και χωρίς αρνητικές έγνοιες Σαββατοκύριακο, θα έρθεις πιο κοντά με τον-την σύντροφό σου και πράγματι αυτές οι μέρες έχουν πολύ χαμόγελο και αισιοδοξία που θα σας ενώσουν πολύ.

Για εσένα που είσαι μόνος-η, δεν σε βλέπω αυτό το διήμερο να το περνάς μόνος-η αλλά με πάρα πολύ κόσμο και με ευχάριστη διάθεση. Πέρα από κοινωνικό διήμερο όμως υπάρχει και μεγάλη έως τεράστια πιθανότητα να νιώσεις ερwτική έλξη με άτομο που σας ένωσε στην αρχή μια πιο φιλική διάθεση. Θα αισθανθείς πολύ οικεία και ζεστά με γνώριμό σου πρόσωπο.

Advertisements

 

ΙΧΘΥΣ

Υπάρχουν Ιχθύ μου πολλές και ποικίλες αστρολογικές όψεις που σε επηρεάζουν αυτό το διήμερο, να ξεκινήσω με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο που σε κάνει να μην πηγαίνεις κόντρα στο ταίρι σου, θες να συμφωνήσεις ακόμη και αν έχεις αντίθετη με αυτό άποψη. Οι κόντρες και οι διαφορετικές απόψεις θα γίνουν άγνωστες λέξεις για εσένα το διήμερο αυτό. Επίσης ο Άρης θα είναι σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που σημαίνει πως η ενέργεια σου και η αισιοδοξία σου δεν την λες και στα ύψη. Θες ηρεμία για αυτό το λόγο ακριβώς δεν θα διστάσεις να απομονωθείς εσύ και το ταίρι σου, αν δεν είναι διατεθειμένος- να δει την ανάγκη σου για ηρεμία, δεν θα σε ενοχλήσει αυτό, δεν διατίθεσαι να κάνεις κάτι που δεν επιθυμείς όμως.

Για εσένα που είσαι μόνος-η Ιχθύ μου σίγουρα δεν μιλάμε για ένα ξέφρενο τριήμερο, με πάρτυ και εξόδους αλλά ζητάς ξεκούραση με κάθε τρόπο. Το μόνο που σκοπεύεις να κάνεις είναι να καλέσεις στο σπίτι φιλικά σου άτομα που τα βρίσκετε σε όλα. Στο σπίτι σου δεν θα έβαζες κανέναν που πιστεύεις έστω και στο ελάχιστο ότι σου ταράξει την ηρεμία. Σε αυτό το κομμάτι βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο (λόγω ανάδρομου Ερμή) να θελήσεις να βρεθείς με παλαιά σου αγάπη που είχε έναν μαγικό τρόπο να σε ηρεμεί. Αν θες να το κάνεις κάνε το απλά τη συνέχεια σκέψου την καλά.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα